live shows 5 פרק 20 - טופ 8

andre93

New member
ואולי איכשהו בגיל 18 היא עדיין תישאר בתודעה

או אפילו תעשה קאמבק. יש מלא דרכים להיות בתודעה גם אחרי הרבה שנים.

omer719

New member
לא יודע מה היא תהיה בדיוק,

אבל אני חושב שהיא כן תצליח. על רמת ההצלחה שלה אפשר להתווכח עד מחר, את זה באמת לא נדע, אבל לא חושב שבגלל הגיל הצעיר שלה זה ימנע ממנה דברים, אני מקווה שהיא תיפול לידיים הנכונות ויעשו איתה דברים טובים. נגיד רייצ'ל קרו, שאני אפילו לא משווה בניהן כי קרלי כל כך הרבה יותר טובה, היו איתה המון דיבורים על דיסני או ניקולודיאון, ממש איבדו איתה את המומנטום. מקווה שזה לא יקרה גם כאן.

היא לא מהזמרות הללו שתמכור אלבומים

באמצעות תדמית מינית. היא לא זמרת מהסוג הזה.
יש לה קול כל כך מדהים ולא אנושי שהיא בטוח תצליח להצליח בתעשייה הזאת.

היא כוכבת.
כל השמות האחרים שהזכרת הם כלום לעומתה.

omer719

New member
היא קורעת במיוחד באדישות שלה,

היא כל כך מנותקת עד שפתאום מגיע תורה לדבר, רואים את זה בהבעות שלה, שעד שלא צורחים לה באוזניה היא לא בעיניינים. אבל הפרק הזה היא הפציצה!! כל הדברים שרציתי שיגידו, וחשבתי שדמי היא דווקא זאת שתהיה שתזרוק את הפצצות לאוויר, דווקא בריטני אמרה

omer719

New member
מה נסגר?

עם ההדחות הכפולות האלה?! ממש בלחץ להעיף את העונה הזאת!
אין סיסי ופייג' הולכות ביחד, וחבל! רציתי שסיסי תודח אחרי פייג', לפחות בתוכנית אחת.
אבל האמת? לא רואה משהו אחר קורה, אלא אם כן פיפט הרמוני יודחו במקום אחת מהן, ולא מגיע להן באמת להיות מודחות לפני פייג'. וכנראה גם לא לפני סיסי...

Uri04

New member
התכנית צריכה להסתיים עד כריסטמס

והם עדיין עם 8 מתמודדים, בגלל זה ההדחות הכפולות.

omer719

New member
אבל למה לא חשבו על זה

נכון שפעם אחת נפלה להם בגלל הפרק ההוא שהתבטל בבית השופטים. אבל 3 הדחות כפולות?

Uri04

New member
ההופעות החיות החלו מאוחר, רק ב-1 בנובמבר

והם החליטו ברגע האחרון על טופ 13 במקום טופ 12. זה דיי הכריח אותם לזרז את העונה, כדיי לא להיתקע בגמר עם 7 מתמודדים.
חוצמזה, עדיף ככה. העונה הזאת כל כך גרועה שעדיף להיפטר ממתמודדים כמה שיותר מהר. דמיינו לאיזה רייטינג אפסי התכנית היתה מגיעה עם הדחה בודדת כל שבוע?

השועל בדיוק סיים לראות עכשיו את הפרק

ואני יכול להגיד לכם בלב שלם שזו היתה אחת ההופעות החיות הגרועות ביותר, אם לא הגרועה ביותר העונה. כמעט אף אקט לא אהבתי, וגם את אלה שכן אהבתי, אהבתי רק חלקית.

נלך לפי סדר הביצועים:

דיימונד ווייט - פיפטי פיפטי, השועל חושב שזה היה ארוך מדי וחוזר על עצמו, וגם לא ממש הבנתי מה בדיוק הלך על הבמה, למרות שאין ספק שלילדה הזאת יש קול והיא תצליח בגדול.

וינו אלן - השועל חושב שזו היתה ההופעה אולי הכי גרועה של וינו, עם שיר שממש לא התלבש עליו. כמו שכבר אמרו פה אחרים, יש לו קול עוצמתי, אבל עם כל הקעקועים וההופעה המרושלת וההזויה שלו הוא לא עובר מסך. יש סיכוי טוב שנראה אותו בתחתית השבוע, או לפחות מחוץ לטופ 3.

פייג' ת'ומאס - השועל לא אוהב אותה ואת המניירות שלה, אבל הפעם לשם שינוי היא לא הגזימה כהרגלה ואפיל נתנה הופעה עם שירה קצבית סבירה, אבל באמת שלא יותר מזה. מיצינו.

פיפת' הרמוני - פיפטי פיפטי, השועל אהב את הפזמון אבל לא אהב את ההרמוניות המזוייפות. ועם כל הכבוד לסבא שנפטר, זו תחרות כשרונות, ולא תחרות מי יותר מסכן. לא חושב שזה לא צריך להוות שיקול כשבאים להצביע.

קרלי רוז סאנקלר - חוץ מהסיום של השיר שקצת הזכיר את הביצוע המקורי, השועל לא אהב בכלל את העיבוד המזעזע שעשו לשיר של אדל שנשמע לי יותר כמו גיבוב של תרגילי קול מאשר שיר. אבל עדיין אין ספק שלילדה הסופר מוכשרת הזאת יש קול ושהיא עוד תצליח בגדול ותישאר עוד הרבה שנים בסביבה. השועל רק מקווה שהיא לא תתקלקל כמו כולן בתעשייה הזאת.

טייט סטיבנס - נו באמת? זה מה שהוא שר בשלבים האלה? מה אנחנו בקומזיץ או בתחרות של 5 מיליון דולר? השועל חושב שאם טייט בנה על האקט החובבני הזה שיחזיר אתו למקום הראשון בתחרות, הוא יכול פשוט לשכוח מזה. יהיה לו מזל אם הוא לא ימצא את עצמו בתחתית ביחד עם וינו השבוע....

סיסי פריי - השועל מאוד אוהב את רוח הלחימה שלה ואת זה שהיא לא מרימה ידיים, אבל השיר הזה היה כל כך קיצ'י בדיוק כמו מילותיו. אבל אין ספק שהבחורה נראית טוב וגם יש לה קול. חבל שדמי לא מנטורית טובה, ולא מלמדת אותה לשלוט בקול שלה, ולא נותנת לה את הביקורת המקצועית שהיא באמת צריכה לקבל, כמו להימנע מלמשוך יותר מדי את המילים שהיא שרה.

אמבלם 3 - השועל חושב שהשיר הזה כל כך לא מתאים להם, ובכלל מאז האודישן שלהם הם לא מצליחים לספק את הסחורה, חוץ מאולי לכמה נערות מלאות הורמונים, שלא בדיוק השירה שלהם מעניינת אותן.

לפי הביצועים הערב לדעתו של השועל הקרב בתחתית צריך להיות בין וינו לטייט. השאלה עם גם אמריקה תחשוב ככה....

dilan angel

New member
אז אני די מסכימה עם כולכם

אני מתה על התוכנית הזאת,
אבל באמת שאין כבר למה לצפות ואין כבר ממי להתרגש.

דיאמונד- מאוסה ולא מרגשת.

וינו - קול אדיר, אבל כוכב אתה לא תהיה, אתה מפחיד ואתה מאיים. אל איי לא ממצה את היכולת הווקלית שלו עם שירים גדולים ומרגשים וחבל.

טייט-

אמבלם 3 - מאכזבים מאוד , ולא בגלל שהם לא מוכשרים, אלא בגלל שהציפיות מהם היו עצומות (כולל ההשוואה בתת מודע של כולם לוואן דיירקשן).
חוץ מזה שהם נראים ממש (אבל ממש) טוב, הם לא מביאים משהו ייחודי שמבדיל אותם לגמרי מדברים אחרים שכבר ראינו. חבל.

פיפת' הרמוני היחידות שעוד איכשהו מצליחות כן לעניין. חמודות, מרגשות, כשרוניות.
ממש לא אהבתי את הקטע שמראים את הפרצופים שלהם במסך מחורה (כמו שעשו לביאטריס בהופעה הראשונה)- זה כזה מעאפן, שנות ה80 כזה

קרלי-
היחידה שמגיע לה זלכות באמת וכל ביצוע מחדש מפיל אותי. גם הביצוע הזה היה מעולה!

סיסי- רק אני חושבת שזו ההופעה הכי טובה שלה עד כה?
סוף סוף היא לא זייפה! סוף סוף ראינו את מה שהיא שידרה באודישנים- ביטחון,חוצפה וקול סקסי חסר זיופים.

פייג' הרגשתי כאילו חזרתי בזמן לשנת 1987.
מזה זה היה?
מלא מניירות ששייכות לפעם- ההופעה, הרקדנים, הלבוש, הסגנו שירה (שהיה ממש לא מוצלח)..
אם היא לא הייתה של דמי הייתי מתה שהיא כבר תעוף בתוכנית הראשונה.
ליהוק גרוע ביותר שלה....לא יודעת איך היא שרדה עד עכשיו- תמוה מאוד בעיניי.

חוצזמה
בדוק דמי הייתה במחזור היום

מה זה היה?!
מעניין אותי אם זה אמיתי או שבהפקה מבקשים מהם להיות כאלה רעים אחד לשני.
זה ממש עלה שלב
והיציאה של סיימון לדמי הייתה מאוד מעליבה ("זה אירוני שאת מבקרת אותי, אני מכרתי 300 מליון אלבומים")..
זאת דעתה של דמי
למה להיות כזה דושבאג?
זה היה הזוי כל הקטע בנים במשך כל התוכנית.
דמי הייתה מאוד מאוד כנה, היחידה שאומרת בפנים מה שכולם רוצים להגיד, אבל היא הייתה נראית מאוד עצבנית.

בריטני נראתה מדהים היום, היא משתפרת לאט לאט עם הביקורות שלה- מתחילות להיות קצרות ולעניין ולא קצרות וחנפניות.

מקווה מאוד שדיימונד ופייג' יעופו..
אני אוהבת את סיסי ורוצה שהיא תישאר-לא כי טובה, אלא כי משום מה כיף לי לראות אותה על המסך

lakilaki12

New member
כל כך מסכים על סיסי

אני שנאתי אותה עד עכשיו אבל בביצוע הזה היה משהו שלא היה בביצועים הקודמים שלה.

is00

New member
מגילה של
-ים

דיאמונד ווייט: ההתחלה השקטה הייתה טובה, אבל כשהקצב של השיר עלה... לטעמי זה פגע לא מעט בדיאמונד. היו לה זיופים, היו לה צלילים שטוחים, ובכלל היה נשמע שהיא לא בטוחה איך לנשום נכון. לקראת הסוף זה סתם התחיל להרגיש לי ארוך מדי. אה ו... ברצינות? זה השיר שצריך לתת לילדה בת 13? WTF? ציון: 6.

וינו אלאן: טוב, זה...היה...משעמם. הביצוע היה די חלש, עד הרגע שהגיע הרגאיי שהכניס קצת עניין להופעה . אבל זה היה קצר והוא חזר מהר מאוד לשיממון של ההתחלה. הוא, כרגיל, ממשיך לשעמם אותי למוות. ציון: 4.

פייג' תומאס: פייג' הערב ממש הצליחה להפתיע אותי לטובה! היא נשמעה מעולה, זזה טוב על הבמה ואפילו הצליחה להתבלט בהפקה הגדולה שנכנסה לקראת הסוף של הביצוע. לטעמי זאת הייתה ההופעה הכי טובה שלה בתכנית עד כה! הביצוע, עד הרגע שנכנסו הרקדנים היה מעולה. אחרי שהם נכנסו האיכות שלו קצת ירדה, והסיום היה חלש, אבל עדיין – הפתיעה אותי לטובה. נו, כנראה לפעמים משתלם לעמוד על דעתך מול המנטור(ית) שלך. בעיקר כשזאת דמי... ציון: 9.

פיפת' הרמוני: הייתי מעדיף שהיו חוסכים ממני את רוב הקטע של אלי שממררת בבכי על סבא שלה שנפטר, אבל זה האקס פקטור וזאת ארה"ב וברור שהם פשוט לא מסוגלים בלי הדברים האלה...
בכל מקרה ההופעה... היה נחמד לראות אותן מבצעות שיר עם קצב קצת יותר מהיר(האמת זה אחד השירים שקיוויתי שהן ייבצעו, או לפחות משהו דומה לו ) הבעיה... לטעמי ההופעה הייתה קריוקית מדי. גם זאת הייתה טעות לתת ללורן את כל הבתים של השיר. למה? כי הקול שלה לא שונה בהרבה מזה של קלי קלארקסון וזה רק הדגיש עד כמה ההופעה יצאה קריוקית מדי. לי זה הרגיש כמו 5 חברות שהלכו לבר קריוקי והחליטו לעלות לבמה ולשיר את השיר הזה. לדעתי, כדי, להפריד אותו(גם אם במקצת) מהמקור היה עדיף לתת לקמילה או אלי את הסולואים בבתים, כי להן יש גוון הרבה יותר מיוחד ושונה לקול שלהן(אולי אפילו לנורמני). ההרמוניות היו טובות, אבל הן עדיין לא מספיק טובות, כי זאת לא חוכמה לשיר ביחד ולקרוא לזה הרמוניות, צריך גם, לפעמים, לגוון. מישהו חייב לעבוד איתן הרבה יותר על ההרמוניות שלהן ושיתופי הפעולה הקוליים בהופעות שלהן, אם הן יישרדו עוד שבוע. אה והסכמתי עם דמי לגבי חוסר התזוזה על הבמה במהלך השיר. גם על זה צריך לעבוד איתן. קצת כוריאוגרפיה וריקודים בהופעות שלהן לא תזיק. ציון: 7.

קרלי רוז סננקלר: מה? מה?! למה את שרה אדל??? די, כבר נמאס לגמרי מכיסויים לאדל! ולמה דווקא את "Rolling in the deep"??? אין לאדל מספיק שירים אחרים? טוב היא זייפה המון וזה משהו שאני ממש לא רגיל לשמוע ממנה. רוב העיבוד של השיר היה די משעמם. הוא היה רגוע מדי. הרבה יותר מדי רגוע. בקיצור – זה היה עיבוד נוראי. מה שכן – אהבתי את הכובע שלה. מה בריטני חשבה לעצמה??? נו, לפחות, זה מוכיח שקרלי אנושית.
ציון: 4. אני לא יודע על מה סיימון ודמי כל כך היללו אותה. זה היה רע!

טייט סטיבנס: לא יודע למה, אבל לטעמי הקצב של השיר היה מהיר מדי בשביל טייט. הוא נשמע טוב בתוך הז'אנר שלו, אבל הביצוע ממש לא עשה לי את זה וגם נשמע לעיתים מאולץ מדי מהצד של טייט. בכנות לא הצלחתי אפילו להכריח את עצמי לראות אותו עד הסוף. ציון: 3. ושוב אני לא מבין למה השופטים היללו אותו כל כך. אה, רגע... אף אחד מהם, מלבד סיימון, לא באמת התייחס לביצוע עצמו. מממ...

סיסי פריי: מה היה הקטע עם השמלה שהיא לבשה בהופעה? בכל מקרה, היא נשמעה קצת יותר טוב בהופעה שלה, אבל לטעמי השיר היה גדול עליה. היא לא באמת הצליחה להתבלט מעל השיר ועדיין סבלה מזיופים, לא מעט צלילים שטוחים ולא ממש הצליחה להחזיק בסולם של השיר. לדעתי זה נראה ונשמע יותר כמו איזו הופעה בברודווי או לאס וגאס מכל דבר אחר. ציון: 3.

אמבלם 3: פה סיימון לקח רחוק מדי את כל המוניטין של השלישייה הזאת כ"ביץ' בויז". ההופעה הייתה מהנה, אני לא אכחיש, אבל מעבר לזה... כלום! טוב חוץ אולי מעוד הופעת קריוקי מהקבוצות שלו. אני מנסה להבין מה סיימון בדיוק מנסה לעשות איתם, כי זה לא ברור לי. מה שכן ברור לי זה ש...זה ממש לא הכיוון הנכון. ציון: 4.

מההופעות הערב לטעמי סיסי, טייט ווינו צריכים להיות בבוטום3. קשה לי להאמין שסיסי לא תהיה שם. אבל השניים האחרים... לצערי הסיכוי קלוש. אני בעיקר חושש לגורלן של פיפת' הרמוני. מצד שני אולי כל קטעי אלי ברוק ממררת בבכי על סבא שלה יעזרו להן אצל המצביעים הרחמניים.

shaharEB

New member
או שכבר לא
?

בריטני
שנראית מדהים

קרלי- אני מתחילה ממש לחבב אותה
, היא תגיע רחוק בתכנית זה כבר ידוע, השאלה כמה רחוק
?
דיימונד- היא שרה יפה
, אבל עדיין לא דחוף לי שהיא תישאר XD

דמי
שגם נראית מדהים

פייג' - שונאת שהיא הורסת את כל השירים. משנה אותם לגמרי , אבל
אהבתי את זה
הריקוד היה טיפה מביך , אבל זה היה מוצלח.
סיסי - היא מהממת |מהממת|
היא כל כך יפה
אבלל, אני לא יודעת אם נשאר לה כבר מקום בתחרות. בכל מקרה היה נחמד, בחירת שיר מוצלחת לשם שינוי =]

LA

וינו - אני אוהבת אותו והקול מדהים, אבל באמת לא בחירת שיר מולצחת

טייט - פעם ראשונה שבאמת התלהבתי מהופעה שלו
ממש ממש אהבתי. שירקוד, ושישיר שירים שמחים כמו זה

סיימון

פיפט' הרמוני - השיר היחיד שלהם שאהבתי. באמת היה קצת סטטי , לפי דעתי הן צריכות ללכת כבר.
אמבלם 3 - בחירת שיר יפה
שיר טוב וממכר וכיפי, אבל...נאא הם בסדר נחמדים חחח =]

shaharEB

New member
+ בריטני יצאה ממש חמודה כשהיא הייתה נבוכה

אחרי שהראו את הקליפ החדש שלה ><

למעלה