live shows 5 פרק 20 - טופ 8

פייג' הייתה כל כך אדירה היום. הופעה ממש מרעננת. אני ממש מקווה שהיא תזנק לטופ של הרשימה.

דווקא מסיסי ומקרלי התאכזבתי. ההופעה של סיסי הייתה סתם קרקס הזוי ולא ברור עם עומס יתר וביצוע ווקאלי חלש. זה היה כזה מצועצע וטיפה פתאטי.

טוב שהשיר שקרלי שרה לא השיר הכי חרוש בעולם ויצא מכל החורים וכל אדם שני עושה לו קאבר בתוכניות מהסוג הזה. היא שרה מדהים כמו תמיד אבל זה היה סתמי יחסית להופעות שלה. נראה לי ההופעה הכי חלשה שלה. בשיר הזה היא לא חדשה כלום ולא נתנה את המאה אחוז שלה.

דיאמונד הייתה מעולה. הופעה טובה.
הרמוניה חמישית היו חביבות. שרות יפה. וזה הכול.

וכל השאר היו משעממים ודי מעיקים (וינו,אמבלם וטייט)

MoRoSH11

New member
מסכמת תכנית

דיאמונד- איזה כיף של הופעה ! אני רוצה עוד הופעות כאלה ממנה, למרות שזה לא היה הכי טוב שלה, זה לגמרי היה מהנה.
.
וינו- יואו, הוא כ"כ משעמם אותי |עייף|. כל הביצועים שלו נשמעים בדיוק אותו הדבר.

פייג'- אני כ"כ לא סובלת אותה
ואני לא מבינה למה היא עדיין שם. לעזאזל, ראיתי את התכנית לפני כמה שעות ואני כבר לא זוכרת מה היא שרה בכלל.

טייט- ראו הערה לגבי וינו. איך הוא מדורג כל שבוע כ"כ גבוה?! אוף עם האמריקאים האלה

קרלי- מתה עליה, אבל צריך להוציא חוק שלא עושים קאברים לשירים של אדל מרוב שהם חרושים. כהרגלה היא הייתה טובה, אבל אני כנראה לא אבחר בביצוע הזה כביצוע שלה המועדף עליי.

פיפת' הרמיוני- מתה על השיר שהן שרו
. מבחינתי הביצוע הכי טוב בתכנית היום
, ובכלל ביצוע נהדר שלהן. מתכנית לתכנית אני יותר אוהבת אותן.

אמבלם 3- חמוד, אבל לא יותר מזה. הם מתחילים לאבד את זה...

סיסי- זה היה שיפור מסוים יחסית לתכניות האחרונות, אבל זה אשכרה הרגיש כמו מיליון עוגות שוקולד. מתוק מדי בשבילי, וגם דומה מדי לביצוע של כריסטינה וחברותיה.

סה"כ - אחלה תכנית.

snirf

Active member
פחות בלדות, יותר קצבי-כבר טוב

הו! סוף סוף הבינו שאי-אפשר להמשיך עם השיממון הזה של בלדות בלבד, והשבוע מרבית המתחרים שרו שירים קצביים
שזה מעולה, מה גם שהשקיעו יותר בהופעות.
אפשר לבקש רק שמעכשיו ועד סוף העונה הקו החיובי ימשיך? קצת נחת מהעונה הזאת בבקשה

ושוב הדחה כפולה?! מה נסגר איתם? מתים לסיים את העונה, אה?

סיסי-הבנתי מה הבעיה שלה מתחילת הלייב-שואוז. היא כל הזמן נראית מיוסרת ונואשת, וזה נורא-נורא מעצבן!
הו! זאת הופעה שהייתה אמורה להיות לה בלייב שואוז הראשון. השיר מאוד התאים לה וההופעה הייתה די טובה, רק שתמשיך במגמה הזאת.
פייג'-הו השופטים אהבו את זה! מצויין. האמת שגם אני די אהבתי, היא הייתה משוחררת והרגישה מאוד נינוחה, היה כיף לראות את זה.

הרמוניה חמישית- וואו אשכרה סיימון לא יודע מה לעשות עם הלהקה הזאת וחבל...הן צעירות! למה הן לא רוקדות? מתנועעות על הבמה? משהו! קצת כוראוגרפיה לא תזיק...הביצוע של סטרונגר היה נחמד, אבל לדעתי הן פוטנציאל שלא ממומש וסביר להניח שהן אלו שעפו השבוע.
אמבלם3-
עדיין לא מבין מה כל הרעש סביבם. גם סיימון וגם ההפקה ממש מנסים למנף אותם, אין בהם שום דבר "יוניק" מבחינתי...אתבאס לגמריי אם הם אלו שיזכו העונה.

דיימונד-
הייתה מעולה השבוע! סוף סוף שיר קצבי ופאן בשבילה. לגמריי הצליחו גם לתמרן את העובדה שהיא לא יכולה לשיר ולרקוד יחד(המתקן הזה שהיא עמדה עליו והוזז)
קרלי- WOW
מבחינתי ההופעה הכי טובה שלה עד כה
איך השופטים לא עפו? מטומטמים. כל הפרייזינג שלה, היא לגמריי ייחדה את הביצוע שלה משל אדל...אבל הגיע הזמן שהיא תעשה גם משהו קצבי! נכון, היא טובה בבלדות, אבל הגיע הזמן שיסו עלייה גם בקצביים.

טייט-
היה נחמד לראות "פאן סייד" שלו.
וינו-
הביצוע הגרוע של השבוע...רק חבל שאין סיכוי שהוא יעוף.

עוד לא ראיתי את התוצאות השבוע, מקווה שמחר, ומבלי שאתקל בספויילרים.

למעלה