xfactor תוכנית 13 חלק ב' של בתי השופטים

xjoiq

New member
xfactor תוכנית 13 חלק ב' של בתי השופטים

כל מה שיש על ליבכם בקשר לתוכנית 13 אפשר לשרשר לכאן

xjoiq

New member
בטריילר יש קצת ספוילר

מהטריילר אפשר ללמוד שהכרקוקליות ובן גולן בפנים(רק להם יש שוטים של אחרי הבשורה כל יתר השוטים זה ברגעי המתח שלפני קבלת הבשורה)

ודרך אגב ההפקה שחררה איזה וידאו קטנצ'יק של מפגש מיני קומזיצון על שפת הבריכה של קטגוריית הבנים

juspan

New member
דייי, הגזימו לגמרי

בשביל מה גם הניפוי האחרון הזה (המיותר כשלעצמו) גם זקוק ל- 2 תכניות? נמאס

לגמרי. לא ברור איך משה ויתר עליו. ועוד ליהב!!

ליאב לגמרי עבר תהליך והביא מעצמו עוד ועוד. נראה לי שהסיבה היחידה שמשה העדיף את יהב זה כדי שלא יואשם בהומופוביות.

xjoiq

New member
לא נראה לי

מקצועית כביכול הרי ליאב היתה בחירה יותר פשוטה ואף אחד לא יכול להאשים אותך על בחירה מקצועית נראה לי יותר שמשה העדיף את יהב כי זה אתגר הרבה הרבה יותר גדול כפי שכתבתי פה למטה:
פשוט טווסי גירה אותו לאתגר אמיתי למנטורים רבי אומן מתקדמים כמו משה פרץ לנסות להוציא ממתמודד-זמר בעל ערך אפסי להפוך אותו למשהו מעניין. זה לא חכמה לקחת מישהו סטאר ולרכב על הגל שלו עד הסוף החכמה לקחת מישהו עם הערכה נמוכה עד אפסית ולהרים אותו.
כמו מורה בבית ספר זה לא חכמה שיש לו 80% מוצלחים אלה יהיו מוצלחים עם כל מורה החכמה זה לחצות את קו ה-80%.

אני לא חושבת שליאב היה סטאר,

והבעיות של טווסי הן הרבה יותר ממה שמשה פרץ יכול ״להרים״, מבחינה ווקלית יש לו את זה, אבל הדיקציה וההבעות הן חלק מהאופי שלו והמהות שלו - אף אחד לא יכול לעקור את זה ממנו, וגם אם כן אני לא בטוחה שזה הוגן.
לליאב היתה עוד דרך משמעותית שהוא יכל להתקדם בה וחבל שמשה ויתר עליו.
לפי דתי אלו היו שיקולי ההפקה או ״מה יגידו״.

xjoiq

New member
את יודעת שהקפצת אותי שאמרת שזה לא הוגן לעקור

לטווסי את הפגמים שמפריעים לו להיות זמר טוב.
ואם אחד המתמודדים מצא מורה לפיתוח קול מטאג'יקיסטן קוסם שילמד אותו איך להפוך לזמר-על זה גם לא הוגן???
ואולי גם זמרת בלי סטאר קוואליטי שהסטייליסטית של ההפקה מצליחה להעניק לה את הקוואליטי הזה אולי גם זה לא הוגן?
ולמה למנוע מאיתנו זמר שאם נצליח לתקן לו בעזרת חכמת הרפואה את הפגמים שיש בו נזכה לזמר ממש לא רע.
שמתי לב שבעיקר צריך לתקן לו את האות מ'(וקצת את האות ק' ואת ה-ג')ויש לנו זמר ממש טוב שאחרוני המשמיצים(ובמידה מסוימת גם אני) יאכלו את הכובע.
ועל הבעות הפנים אני אהיה מוכן לסלוח לו על זה, וזה אפילו עשוי להפוך לחלק מהחן שלו למרות שגם בסעיף זה ניתן אולי לעזור לו.

נכון ליאב היה יכול לעשות עוד דרך בתוכנית והוא שווה להיות בנבחרת ואני גם די הצטערתי שנפסיק לשמוע אותו אבל נראה לי,ואני מעלה השערה,שיש פה משהו שאנחנו לא יודעים ייתכן שההפקה עדכנה את משה פרץ שיש להם קלינאית תקשורת קוסמת ועוד כמה אנשי מקצוע בתחום הרפואי שיכולים להוריד מטווסי את בעיות ההגייה ואז בהופעות החיות נגלה שעומד בפנינו סינדרלה מהאגדות שהופכת מליכלוכית לנסיכה ווקאלית.

כי אם זה נכון הדרך שאפשר לעשות עם טווסי היא יותר רחוקה כמעט מאשר עם כל מתמודד אחר

juspan

New member
חמוד בן גולן

מודה שעבר לידי עד עכשיו, לא זוכרת שום שיר שהוא שר (מניחה שבלדות משמימות כאלה, טועה?) למרות שיודעת שמסומן ע"י רבים ונחשב טוב.

אז עכשיו לאודישן האחרון והכי חשוב הוא בחר שיר די מטופש במשקל נוצה, והנה, סוף כל סוף אני שמה לב אליו, אני אזכור את האודישן, היה ממש חביב ושונה.

xjoiq

New member
יש לו את צבע הקול הכי הכי הכי הכי

(וכן את טועה לגבי מה שכתבת בסוגריים)
לאודישן האחרון הוא ידע איך להרשים את משה פרץ(במחנה האימונים משה התרשם מהגרון שלו והוא ידע לבחור שיר שיפגין את יכולותיו הגרוניות)
וכן נכון הוא מסומן אצלי חזק חזק לגמר

juspan

New member
טוב, אז הלכתי לבדוק

ובאיזה חלק טעיתי בדיוק, בבלדות או במשמימות?

אלוהים, פעמיים שר בלדות של אייל גולן (לגבי המשמימות לא נתווכח, עניין של טעם), פלא שעבר לידי ולא זכרתי כלום.
מצטערת, לא הייתי מסוגלת גם עכשיו לצלוח רבע אודישן כזה, אותי לא מעניין (לא אוטומטית, כן נותנת צ'אנס) לשמוע זמר אנונימי צעיר עם נגיעות מזרחיות בקולו או קצת סלסולים וכו' שהדבר הראשון שהוא שר זה שיר מזרחי (ועוד כזה שאני לא מכירה אז בכלל
). אני חייבת שזמר כזה יביא לי משהו פחות צפוי לפחות בהתחלה, והנה, דווקא אתמול עם השיר של אריק לביא (למעשה הוא עשה את הקאבר של הזבובים לזה) הוא הדליק אותי לראשונה.

xjoiq

New member
תאמיני לי לא יודע בדיוק העיקר שטעית

לא סתם
.
קודם כל למען הדיוק בן גולן לא שר 2 שירים של אייל גולן אלא רק אחד+שיר של כנסיית השכל+שיר של סקרימינ' ג'אי בטריו+שיר של מאיר בנאי ואתמול אריק לביא
אני התכוונתי שגם אם הוא שר בלדות צבע הקול שלו המטריף והמשגע עושה את כל ההבדל ומעיר את כל החושים וכבר לא משנה אם הוא שר בלדה או מקפיץ.וחוץ מזה הוא עשה את השיר של אייל גולן יותר עוצמתי מהמקור.

אבל אם כל זה נופל אצלך בתחום ה
אז כנראה שבאמת טעיתי במה שייחסתי לך טעות אז

תראי זמר לא יכול להגיש שיר שיקלע לטעם של כולם מה שהוא כן יכול זה במידה שהוא שר כמה שירים הוא יכול לגוון בכמה סגנונות ואז הוא תופש הרבה ציפורים בבת אחת(את רואה בסוף הוא הגיע גם אליך).

אני חושב שבחירת השיר הראשוני היתה מאוד טובה כי בזכותה הוא הטביע את חותמו אצלי בזכרון עם יתר השירים שהוא ביצע אם הוא היה בוחר אחד מהם בהתחלה לא בטוח שהיו נדלקים לי כל האנטנות כמו בשיר שהוא בחר וביצע אותו בעוצמתיות משובחת.

juspan

New member
צודק, בגלל שגם הוא גולן

התבלבלתי מהתוצאות שקיבלתי ביוטיוב כשכתבתי בן גולן (וקיבלתי כמה אייל גולנים בלי קשר אליו
). אז שר רק אחד שלו, סורי.

וברור לגמרי שהכל עניין של טעם, ובגלל שאני לא שופטת בתכנית אלא סתם צופה אני מרשה לעצמי להיות כמה שפחות "אובייקטיבית" בשיפוט שלי, כלומר מודה שבחירת השירים אצלי חשובה מאוד לפני הכל, כלומר קשה לי להתרשם מקול נטו כשהמוזיקה שהם בוחרים (או בחרו להם לפעמים) פשוט מעיקה ומשעממת בעיניי. זו די בעיה בתכניות הכשרונות האלה, כי מצד אחד אני מתה על הז'אנר (הטלוויזיוני), ומצד שני נדיר שמישהו קולע באמת לטעמי מוזיקלית (כי המוזיקה שאני שומעת ואוהבת, לרוב אינה חומר של אודישנים או תכניות מסוג כזה, וגם זה בלשון המעטה, אבל כמובן שזו הכללה גסה כי סתם יכולה להנות משירים יפים בעיבודים מעניינים).

למעלה