xfactor תוכנית 13 חלק ב' של בתי השופטים

LeAnnDylan

Well-known member
אני יודעת מספיק

אז רק כדי להוציא אותך מהבועה שלך, אני כן גרה בארץ, וכן צפיתי בבית ספר למוזיקה (לפחות בעונה הראשונה. את העונה השניה לא שרדתי)
משה בעיני הוא עציץ של ההפקה ותו לא.
זה שהוא הצליח להביא 3 מתוך 4 אקטים שלו לגמר לא הופך אותו למורה על בעיני, ועד כמה שזכור לי בעונה הראשונה, רוב הילדים שהיו אצלו בקטגוריה די נשמעו אותו הדבר. כולם היו סוג של פופ מזרחי לייט כזה, בדומה למוזיקה שהוא עושה.
לא צפיתי בכל הפרקים של האקס פקטור אז יכול להיות שדעתי לא מבוססת על כל העובדות אבל כן ראיתי את הפעם הראשונה של ליאב בבתי השופטים והביקורת של משה כלפיו עיצבנה אותי ממש.
ליאב הגיע כאמן שיודע מי הוא ומה הוא רוצה לעשות עם הכיוון המוזיקלי שלו. הוא זמר קאנטרי, ולא, זו לא מילה רעה. אבל כל מה שמשה ניסה לעשות זה להרחיק אותו מהסגנון שלו ולהוציא אותו מהקופמרט זון שלו. בשביל מה? תגיד שאתה לא מתחבר לסגנון, תגיד שאתה לא יודע מה לעשות אתו, אבל אל תנסה לכפות עליו להיות מישהו שהוא לא, אל תנסה לאתגר אותו עם כל מיני שירים שהוא לעולם לא יטרח לשחרר באלבום משלו. תן לו להיות מי שהוא ואו שתלך איתו לייב שואוז או שתניח לו לנפשו.

xjoiq

New member

לא בא לי לרדת איתך לפרטים על מה שכתבת. ביי.
כל מה שכתבת על הילדים זה לא נכון.
כל מי ששמע את ליאב בחלק ב' של מחנה האימונים (לרבות ארבעת המנטורים שהיו שם)שמע שליאב כמה שהוא היה נעים באודישנים המוקדמים הוא היה יותר מעניין ומרגש יותר מחוץ לקומפורט זון ומחובתו של מנטור מקצוען לחפש להוציא ממנו את המיטב בדיוק באותו אופן אם ליאב היה שר יפה בעברית ושם היה הקומפורט זון שלו והיה לעומת זה מרגש בקאנטרי חובתו של מנטור מקצוען לסחוב אותו למקום המרגש החדש בלי קשר לקומפורט זון. ככה מוציאים אקס פקטור מזמרים. אף פעם זמר שנשמע טוב לא יצליח כמו זמר שמרגש!

עתה נשאר רק שידיחו את עדן או תמר ואפשר להגיד

שלום לעונה הזאת, שתחילה עם כל כך הרבה פוטנציאל, וכבר הספקנו להיפרד מכל כך הרבה מתמודדים והרכבים טובים מוכשרים.
ובכלל, מיראז', שהיו מסומנים ע"י רוב הצופים לגמר. מה שבטוח שאם שירי היתה מקבלת את הלהקות מיראז' היו עוברים על בטוח להופעות החיות.
עברי מתברר ככישלון כבר על ההתחלה, לא רק כשופט, אלא גם כמנטור. הבן אדם קטל ללא הרף א פיוג'ן ובסוף אומר להם שזה היה רעיון מעולה להפוך אותם ללהקה.

LiRs Lullaby

New member
לא צריך להיסחף

עדן ותמר ישארו אפילו עד לחמישיה האחרונה, אם הן ידעו לשחק אותה על הבמה בלייב.

מלח גס

New member
פיוזאן לא משהו ומיראז היו צריכים להמשיך

הזמרים בלהקת פיוזאן לא נשמעים משהו, אולי לחוד הם יכולים להיות טובים אבל התוצאה שהם ביחד היא יותר מדי קולות שלא קשורים אחד לשני, הם מאבדים את עצמם בתוך השיר. אין להם הרבה מה להציעה.

מיראז נראים כמו אמנות רחוב- משוחררים וכייפים ויש להם את כל הסטייל הח'ולי המדליק והריקודים. יודעים לתת הופעה. גם קולית הם מאוד השתפרו, פתאום גיליתי הרבה צבע וגוונים של כל זמר וזמר בלהקה שהשתלבו ביחד נהדר. אני מהמר שמיראז זה משהו שלעולם לא נראה אצל המתחרים .

טוב שהאחים והאחיות עברו, שניהם להקות טובות שלא עולות ברמה אחת מהשנייה.

אבל פיוזן ממש השתפרו מהביצוע הקודם,

לעומת מיראז׳ שבכלל לא שינו שום דבר מאז הביצוע הראשון שלהם, למרות שעברי אמר להם כל הזמן להשתפר ולדייק.

להיפך, הביצוע שלהם הערב היה פחות טוב מהקודם

אפילו. וגם עברי עצמו אמר להם את זה. רגע לפני שהכרי שהרעיון להפוך אותם ללהקה היה רעיון מעולה.

מלח גס

New member
לא מסכים

מיראז מראש הגיעו חבורה מעניינת של זמרים ורקדנים מדליקים, לדעתי לא היה הרבה מה לשפר חוץ מלהבליט יותר את היופי של הקולות בניהם. והם הצליחו בזה בגדול שהראו את הפלצטים הכל כך מהוקצעים האלה.

xjoiq

New member
שיקלול חוויות על המתמודדים מתוכנית 13

4 האקטים ששמתי עליהם עין חזק(האחים והאחיות בן גולן ואורי שכיב) הביאו ביצועים מסעירים כבשו בסערה 4 מתוך ששת המקומות ללייב ואני מתקשה לדרג אותם ביניהם.
מצד אחד האחים אגמי המהפנטים שהצליחו עם הגב לקיר וכנגד כל הסיכויים לכבוש את ליבו של עברי (ושלי מזמן מההתחלה בעצם) והוכיחו שבין האחים והאחיות הם האחים הבכירים מצד שני אורי שכיב המענג - זהו הוא הצליח סופית להרעיל אותי וזה בזכות כמויות הרגש שהוא מזריק לשירים ולמרות שאין לו צבע קול כמו של בן גולן למשל. בכל אופן נראה שהתעשיה הולכת לקבל שחקן חיזוק רציני. מצד שלישי בן גולן עם צבע קול סוףףף במונחי ריאליטי ישראליים עדיין פיבוריט ראשי שלי לזכייה תענוג לשמוע כל מה שהוא מוציא מהפה מצד רביעי האחיות עם בחירת שיר מטריף מטריף שכמעט כל מי שיבחר את השיר הזה(מבלי לרצוח אותו כמובן)אני אוהב. האמת עברי שם את האצבע על מה שכאילו הכי עומד לרועץ בפני האחיות זה להכניס יותר רגש לשירים כי מוזיקליות ברמה גבוהה ביותר יש להן, דואטים נעימים ברמות יש להן, אם הן רק יכניסו יותר רגש אז ממש הן תהיינה מעלפות כי ככה הן רק מתמודדות חזקות אמנם(אפילו חזקות מאוד)אבל כטובות באמת יש טובים מהן.

עכשיו אני צריך רק שיתנו ויזה ללייב לענבל בן שיטרית והנבחרת שלי מושלמת

מוכן לתת צ'אנס גם למאוריציו שרשום אצלי ברשימת "מסוגלות-ריגוש"
ואבישחר שיכול להיות מעניין מבחינת ערבות הקול שלו.

יהב טווסי שהיה לי מאוד(אפילו מאוד מאוד)קשה לי איתו(וכנראה לא רק לי) הפגין אינטליגנציה להבין מה מצפים ממנו והקטין את השירה שלו עוד יותר.
נראה לי שאם יעבדו איתו על הגייה ודיקציה אפילו בתוספת שילוב קלינאית תקשורת ולעבוד איתו בעיקר בעיקר על האות מ'(וקצת על האות ק' והאות נ')אולי אפשר להוציא ממנו משהו כי מוזיקליות יש לו.

למעלה