xfactor תוכנית 13 חלק ב' של בתי השופטים

xjoiq

New member
אל תדאגי עוד מעט כשתכתבי גולן ביוטיוב

תקבלי קודם כל לינקים ליצירות מופת של בן גולן ורק אחר כך דברים של אייל.

תראי אני מבין גם את מה שכתבת בהמשך אבל אצלי רק במקרים ספציפיים שאני מאבד את יכולת השיפוט שלי(למשל born this way וכל השכנים שלו מהשכונה) אבל אם זה לא נופל שם אז ווקאליות טובה מדליקה אותי אין אפס.
ואני כל הזמן מנסה לשפר את יכולות השיפוט שלי כשבמקביל כביכול במישור אחר לגמרי מבלי להפריע אחד לשני אני ברדיפה מתמדת אחרי דברים שיעיפו אותי.

אני לא זוכרת את האודישנים הראשונים שלו

אבל בפעם הקודמת הוא שר שיר של מאיר בנאי וחיבבתיו, מה גם שאני שמחה שיש מישהו שהולך לכיוון יותר רוקי בנבחרת, והיום הוא המשיך את הקו. אין לי כוח לבלדות נוגות ולצערי בתחרויות האלו הן שולטות.

LiRs Lullaby

New member
אז עברי רצה להוריד את הכרקוקליות מהקלידים

והעביר אותם לאחים אגמי, שניגנו עד עכשיו בגיטרה? הזוי משהו?

juspan

New member
לפי הדיבור שהיה שם

(אותנטי בערבון מוגבל
) זו היתה הרי הפתעה מבחינתו ובחירה שלהם...

אותי הם משעממים, הם שרו טוב, סבבה, אבל מין מיינסטרים משעמם כזה שלא חסר לי.

אם לעברי יש שכל בקדקוד ידיח את פיוג'ן הערב

אך משום מה לשועל יש תחושה שהוא יוותר דווקא על הבנות. וזו תהיה טעות נוראית שלו שתפגע בעונה כולה.

juspan

New member
אוי ואבוי, אפילו לא חשבתי לרגע

למרות הביקורת שהיתה לו עליהן עכשיו, שהוא עלול לוותר עליהן. חס ושלום, הן אחד הדברים הכי מעניינים העונה הזו, בדגש על המילה מעניינים. (למרות שהפעם, אולי כי לא הכרתי את השיר, השתעממתי טיפה, ועדיין ווקאלית היה להם ביצוע נהדר).

juspan

New member
להן

אפרופו מעניינים, די, אני נרדמת. מה זה השווים הזה עכשיו, כמה אפשר עם המוזיקה המשמימה הזו שנטחנת בכל אודישן ובכל עונה של כוכב. דיייי

LiRs Lullaby

New member
הוא בעצמו אמר שהוא לא היה מרוצה כל כך מפיוז'ן

איזו סיבה לעזאזל יש לו להעיף להקת אחיות מגובשת, שכל מה שצריך לעבוד איתה זה "רגש" לפי מה שהוא אומר, בשביל להקה שהורכבה אתמול, ועוד רבים על שטויות?

זו התחושה של השועל, לא בטוח שזה יקרה

אך זו תחושתו של השועל מהתגובות של עברי עד עכשיו.
אך השועל לא יתפלא כלל אם מדובר בהפוך על הפוך, כמו שאוהבים לעשות בתכניות הללו.

LiRs Lullaby

New member
המפ

א. זו פעם ראשונה שאני שומעת את הכרקוקליות שרות בעברית.
ב. פעם ראשונה שאני מצליחה לשמוע ממש הבדלים ביניהן. לא יודעת, אולי זה היה שם קודם, אבל הגבוהה/עם השיער היותר כהה (מה השמות הפרטיים שלהן בעצם?
פאדיחה..
) נשמעת הרבה יותר בוגרת והקול שלה הרבה יותר "חם" ועשיר משל השניה.

Nightingale5

New member
קוראים לה טלי וכן את צודקת

אבל זה טוב שהקולות שלהן שונים, זה יותר מעניין והן נשמעות מצוין ביחד!

למעלה