ביי מאי! Hey June!

Billy Shirs

New member
לא ראיתי עונה 3,

אם אני לא טועה זה בדיוק עבר לערוץ פוקס קידס וזה היה בתשלום ולא היה לי אותו
אבל ממה שאת אומרת זה ממש לא נשמע כאילו הפסדתי הרבה. מה, המשקפת של טאי עוברת בירושה כל עונה?

Digi Lista

New member
........

אכן, העונה השלישית עלתה בארץ ב1.7.2002 בערוץ פוקס קידס (שמאז עבר שינוי שמות לג'טיקס וכיום דיסני), יש תאריכים שקשה לשכוח ואצלי מדובר גם בהרבה סיבות אישיות (תסתכלי על הכינוי שלי, ניהלתי את הפורום כאן בתפוז מרגע פתיחתו <וגם זה היה סיפור שלם לשכנע את הנהלת הפרדס, אז לא היו מיליון פורומים ואשכרה היה צריך לעבור ריאיון כדי להתקבל לניהול פורום וגם להתאים כינוי לתוכן הפורום> ובמשך קרוב ל8 שנים עד שעברנו לקומונה), הייתי גם באולפן דיבוב של כמה מפרקי העונה השלישית באותו קיץ...
אבל לא, טאי
לא העביר את המשקפת כל עונה (יש דמות משנה שכן הופיעה בעונות 1-3, אבל יש לה סיפור מורכב ומשונה שצריך לחפור באינטרנט כדי להבין כי בסדרה הוא לא מוסבר), רק בשנייה לדיוויס
(אני אוהבת גם את מאט וקן). העונה השלישית לא ממש קשורה לשתי העונות הראשונות, כלומר יש קשר- מבחינת עלילה הם מתייחסים לשתי העונות כמונו- סדרה ומרצ'נדייז ומשחקים בקלפים של דיג'ימונים, "נער המשקפת" בעונה הזאת אוהב את טאי ודיוויס אז הוא שם על עצמו משקפת, רק חבל שהוא מבייש אותה רוב הפרקים, הוא פשוט בכיין מעצבן כמעט עד סוף העונה, לשמחתו יש שם דמויות אחרות שמצילות אותו ואותנו (יש שם את הכפילה המצויירת שלי, כלומר אם הייתי דמות מצויירת סביר שהייתי בדיוק היא) והופכות את העונה השלישית למשעשעת (יש שם שתי דמויות שמבחינתי חולקות יחד חצי מוח, אחד מהשניים יכל להיות אחלה נער משקפת) ולטובה גם בעוד כמה רמות... העונה הרביעית בכלל לא קשורה לכלום והם בעיקר הופכים לדיג'ימונים ומוכיחים שצריך הפסקה כי הרבה מההשראה נעלמה ואם כבר אז הפאוור ריינג'רס עשו את השינויים יותר בסטייל... החמישית פחות מוצלחת ממה שהבנתי וגם היא התפקששה כי ניסו לבגר את הדיג'יגורלים, אבל לא ממש ראיתי כדי לתת ביקורת יותר מדוייקת, היא גם לא שודרה בארץ ומה שאני יודעת זה שהאמריקאיים התעללו בה כמו שעשו בעונות הקודמות ובשלושת הסרטים הראשונים (אוחדו כסרט אחד וזה נראה ככה...)...השישית והשביעית הן חדשות אחרי הפסקה, השישית התחילה שנה שעברה והשביעית היא המשך ישיר שלה, לא ראיתי יותר מידיי אבל אהבתי את נער המשקפת שכן ראיתי... בכלל מה שטוב בדיג'ימון שיש כמה שאלות שנשארו לנצח לא פתורות ולא משנה כמה דנו בהן, כלומר הנוסחה לא לגמרי גלויה...

Billy Shirs

New member
וואו, את באמת יודעת המון

ממש אהבתי את דיוויס וקן, בעונה הראשונה את טאי וג'ו (דפאק) ולפני שלוש שנים ניסיתי לראות את העונה ביפנית והתייאשתי נורא מהר כי בכל פעם התרגום היה שונה לגמרי, אבל לגמרי, באותו הקטע בדיוק. הרגשתי נבגדת.

וחשבתי שעדיין צריך לעבור ראיון כדי לנהל

Digi Lista

New member
ששש... לא בקול רם...

אני לא רוצה להרוס לעצמי את התדמית ולצאת חכמה,
ולים זה הסטייל השולט בעולם, ככה כל אידיוט נעשה כוכב ואנחנו בתרבות שמקדשת לא מעט פולחן לטמטום, אז איך אני אמורה לשרוד ועוד אם תחשפי את זה בפומבי?

ראית ביפנית עם תרגום לאנגלית? זה היה מאותו מקום הורדה (שאסור לדבר מפורשות על אתרי הורדות בפורומים של תפוז, אז נדבר בכללי) ובכל זאת התרגום היה שונה? איזה מעצבן זה!... את יודעת שגם בארץ יש הרבה סדרות שבפרק אחד תראי תרגום מסויים ובאחר תגלי שאפילו נוסח התרגום של "בפרקים הקודמים" השתנה, אבל זה כי יש כמה מתרגמים והם לא מתואמים כנראה...

אני לא יודעת מה צריך עכשיו כדי להתקבל לניהול, אבל אז הם היו ממש חולניים- רוצים שאסע לרמת גן כדי שאתראיין על ידם לגביי פתיחת פורום, הייתי בדיוק בתיכון בתקופה של בגרויות ומתכונות וגם במקביל בשלבי מעבר דירה עם המשפחה ובעבודות (הייתי מאלה שעבדו כבר בתיכון, וורקהולית מלידה), אז ממש נראה להם שאסע קרוב לשעתיים בשביל ראיון לניהול פורום? אז ניצלתי את יכולת החפירה שלי בכתיבה כדי לשכנע אותם לראיין אותי בטלפון ואחרי שבטלפון הם חזרו על כל השאלות שעכבר עניתי עליהם במיילים כמה פעמים ("יש פורום מנגה ואנימה ופורום פוקימון, למה צריך גם דיג'ימון?","יש פורום טלוויזיה ופורום סדרות מצויירות, מה יהיה הייחוד של הפורום שלך?","מה תתרמי לניהול?"-והתשובה שלי חמישה שקלים לקנות במזנון, אני זוכרת שעניתי את התשובה הזאת והייתי לגמרי צינית כי לא הבנתי מה רוצים מחיי וזה אחרי שארגנתי קבוצה שתעבור לכתוב בפורום מאתר שנסגר, ממנגה ואנימה ו'וואלה' שזו עוד גרסת מעבר עד שהגענו לפה ...), היו תקופות שלקחו עצמם ממש ברצינות- חייבו מנהלי פורומים להיכנס לפורום המנהלים (שני פורומי המנהלים בעצם) ולהגיב שם לפחות פעם בשבוע (לא עשיתי את זה, הנחתי שאם לא אבלוט לא יתייחסו אליי במילא ולא רציתי להיות שם כשמה שאת רואה זה רק הודעות של כאלה שתפסו תחת כולה כי הם בצבע כחול ומנהלי פורומים והיו מלכלכים על הגולשים חופשי, זה היה מגעיל לגמרי), לעדכן מראש אם נעדרים מהפורום, על האדמות בכלל לא הייתה לנו גישה אז כדי להאדים מישהו (היו אצלי הרבה מדבבים ואנשי הפקה מהדיבוב העברי ולכן היה חשוב להדגיש אותם) היה צריך לפנות לתפוז ואולי אחרי שבוע היו מאדימים... בקיצור, תקופות קשות...

למעלה