ביי מאי! Hey June!

Black Stain

New member
איזה מהר עובר הזמן

שם: דנה
תאריך לידה\גיל: 22
איזור חיוג\מיקום בעולם: דרום.. מה זה? 08?
עיסוק: תחנת דלק
מתוך הסדרה, קראתי את: (כי כולנו מיצינו את הבדיחה לפיה MJ מיותר) תפסיקו לצחוק על MJ!
, כולם
והכי הכי אהבתי את: MJ
הדמות האהובה עליי היא: קטניס
וחוץ ממנה, גם: פיניק ג'ואנה ואנני
ספר החודש: האמת שבגלל מבחן אמי"ר אני קוראת עכשיו את הטרילוגיה באנגלית, אני באמצע קצ'ינג פייר וזה פחות גרוע משזכרתי
סרט החודש: רחוב ג'מפ 21
סדרת החודש: סקינס
, אפילו בלי אפי זה טוב! אה, וגם עקרות בית נואשות
דברים טובים שקרו לי החודש: נרשמתי ללימודים (עוד לא החלטתי אם זה טוב או רע) ו.. זהו
תוכניות לחודש הקרוב: חתונה של חברה, לסגור את הטיסה.. ואז.. אירלנדדדדד
מה אני מצפה לראות בפורום החודש: חדשות על ליהוקים ושנמשיך להיות פעילים ומגניבים
חוץ מבפורום המשחקים, תמצאו אותי גם ב- טלוויזיה, אוונסנס
מילות סיום\מסר לאומה: אני שונאת את הקיץ.
ותמונה, לסיום:

E l S i

New member
She's 08!

She might dress like she's 09, act like she's 03, but trust me... she's 08! Oh and her husband letting her out alone on St. Pattie's Day, if that dude's not 02. I'm 04!

מוגש מטעם הדרומיים

Sharonmxx

New member
מתפקדת או משהו

שם: שרון!
תאריך לידה\גיל: כמעט 16 בפעם האחרונה, ה11 לחודש קרוב מדי

איזור חיוג\מיקום בעולם: 09
עיסוק: משתתפת ללא תשלום בניסוי "כמה זמן אפשר להחזיק עם שעה שינה בכל לילה"
מתוך הסדרה, קראתי את: (כי כולנו מיצינו את הבדיחה לפיה MJ מיותר ) MJ מיותר. אני כל כך מצחיקה.
והכי הכי אהבתי את: הראשון
לא, השני!
לא הראשון!!! לא יודעת נו, לא את השלישי זה מה שבטוח.
הדמות האהובה עליי היא: פיניק AKA לוק מיטשל
וחוץ ממנה, גם: פיטה אהבת חיי מאור עיניי
ספר החודש:
סרט החודש:
סדרת החודש: התחלתי לראות דקסטר וזה ממש טוב
דברים טובים שקרו לי החודש: לא זוכרתתתתת חודש זה תקופה ארוכה מדי בשביל לזכור
תוכניות לחודש הקרוב: להעביר את הזמן עד ה17 לחודש ואז לישון עד תחילת ספטמבר
מה אני מצפה לראות בפורום החודש: idk
חוץ מבפורום המשחקים, תמצאו אותי גם ב- איך פגשתי את אמא וסוג-של-סמויה באנטומיה של גריי
מילות סיום\מסר לאומה: אם לוק מיטשל לא יהיה פיניק אני אחתוך וורידים מול מצלמה ואדאג שמישהו ישלח את זה לבמאי הזה איך קוראים לו. סתם אבל זה לא יהיה נחמד אם הוא לא יהיה פיניק.
ותמונה, לסיום:

Digi Lista

New member
כנסי שרשור חדשות. הודעה למטה.

'צייצי', 'לייקקי'(איך אומרים 'לייק' כפעולה?), יש לך אפשרות ממשית לא לחתוך עדיין ורידים וכן לעזור...

Sharonmxx

New member
זה יכול להיות מסע שכנוע ממש טוב

"אם אתם רוצים שאני לא אחתוך ורידים תעשו לייק!!"
זה באמת יכול לעבוד, גם ככה חברים שלי חושבים שאני קשוחה ואפלה

Digi Lista

New member
מעניין מה הם רוצים להרוויח מהחברות איתך...

קשוחה ואפלה זה דווקא מגניב, שליטת האופל זה ממש חביב, אבל תמיד יש איזה אינטרס סמוי למי שמתקרב מידיי, לא?...
אז איך זה מתבטא אצלך, חוץ מהצהרות על חיתוכי ורידים תמורת לייקים?

Sharonmxx

New member
אני בכלל לא כזאת

אני הכי לא כזאת, אבל אני צינית ולא נחמדה בדרך כלל ואני גם שונאת ימי הולדת ואנשים שמחים מדיי וכולם יודעים שאני כזו, אז זה גורם לי להישמע ממש... קודרת או משהו. או כל אחד ומה שהוא רוצה להבין מזה. באמת מעניין למה יש לי חברים

בטח זה בגלל האישיות הכובשת שלי
(
)

Digi Lista

New member
אוי

הינה ההוכחה שאני מדרדרת את הנוער, רק המשפט האחרון שלך הבהיר כמה אני מורידה לאנשים את הביטחון...אופס...
וכל זה

גם אני רוב הזמן מאוד צינית ועוקצנית למדיי (שמת לב, אה?), זה דווקא לא כזה רע, אבל אין ספק זה מנגנון הגנה כלשהו... אם זה מעודד, אני אוהבת את הסגנון שלך, מבינה למה יש לך חברים ותומכת בך בין השאר העולם ראוי שלוק מיטש'ל יהיה פיניק

Sharonmxx

New member
אל תדאגי, הביטחון שלי נשאר במקום

ביטחון עצמי זה אחד הדברים שאף פעם לא חסרו לי.
מאז ומתמיד הייתי עוקצנית, אף אחד לא הבין אותי בקטע הזה אז הייתי צריכה לשמור את הדעות שלי לעצמי. אחר כך כולם הכירו את 9gag והתחילו להבין את חוש ההומור המפותח שלי
לא יודעת אם זה מנגנון הגנה, אני זוכרת את עצמי ככה גם בכיתה ו'. זה כזה מוזר, אני לא זוכרת שום דבר שקרה לפני כיתה ו', גם אם תספרי לי משהו שקרה לי אני אנסה להיזכר ולא אצליח, התקופה שלפני לא קיימת בזיכרון שלי

Digi Lista

New member
נרגעתי. *נושמת לרווחה*

זה בסדר, גם אני בהדחקה קשה של רוב שנות היסודי והתיכון, אני לא זוכרת הרבה מהן וכנראה גם לא רוצה לזכור, הייתה לי ילדות ממש לא משהו על אף כמה הישגים ראויים לציין...
את מזכירה לי אותי בהרבה מובנים (זה מתבטא בסגנון כתיבה ובאמירות שכל כך מתאים לי לכתוב אותן באותו הניסוח בדיוק
, טענתי את זה מהרגע שקראתי לראשונה הודעה שלך, תשאלי את נוי... לכן גם גייסתי אותך לעזרתי ולא רק בעניין ליהוק לוק
, רק שמאז נעלמת לי קצת
...) ולכן אני מניחה שתדעי לקבל את מה שאני הולכת להגיד- מי כמוני יודעת מה היא ציניות ומי כמוני יודעת כמה ברוב הפעמים זה לא נאמר כמשהו רע וכשאומרים את הדברים בתוספת חיוך יש לזה את הייחודיות והרכות שמעדנת את האמירות, אבל במקביל שמתי לב על עצמי שהרבה מהאמירות שלי אומנם לא נועדו לפגוע אבל בפועל הן כן מכסות אותי בסוג של מגן, קצת כמו קיפוד כזה שכדי לא להיפגע מראה קודם את הקוצים שלי, יש אנשים שנרתעים מזה וזה בטח משדר סוג של קשיחות ומושך סוג של אש מצד אחרים, לא שאני חושבת שצריך להפסיק ואני הכי נהנית בעולם כשיש לי פרטנרים להתנצח איתם ברמה המילולית-צינית, אני רק מציינת שלפעמים זה חלק מהביטחון העצמי (יש גם אמונה עצמית ולפעמים זה הרבה יותר משמעותי...אני אעצור כאן כי אני הולכת ממש לחפור אם אמשיך...), את מכירה את המשל על העקרב והצפרדע? הם עוברים את הנהר כשהעקרב נעזר בצפרדע ואז הוא עוקץ אותה אחרי שהיא סוחבת אותו על הגב בנימוק "אני עקרב, זה הטבע שלי", אז אני באמת מזל עקרב ויש לי הרבה השפעה של תאומים (מכאן הדימיון אלייך) ולכן יש שילוב של המון עקיצות ורוב הזמן כנראה חוש ההומור שלי יצחיק בעיקר אותי (או ילדים שאני עובדת איתם, איכשהו דווקא ילדים מתים על הערות דביליות כשלי
...יש גם מבוגרים וחברים, אבל לא לכולם קל וברור לי שלוקח זמן להתרגל אליי ולפעמים אנשים גם נפגעים וחבל, ולפעמים גם מגיע להם...), אבל אני בסך הכול אומרת שאולי מעטה העוקצנות יכול לפעמים גם להסתיר דברים- אפשר לענות למשל בצחוק ואז אנשים שוכחים מה שאלו ומתפתחת שיחה אחרת לגמרי (מהסוג שאני הכי אוהבת, שוב שלא תחשבי שאני מתחסדת או משהו... מקסימום מדרדרת את הנוער
) רצופה בצחוקים וקלילות תקשורתית וזה אחרי שנים של הסתרת דעות כי במילא לא יבינו את הטון?... אני סתם
מסקרנות, מקווה שלא נעלבת או משהו

Sharonmxx

New member
אני לא נעלמתי

בגרויות, נו
אסור לי להיכנס לשם בינתיים. אחרי היסטוריה, שזה ביום חמישי, אני שלך

מוזר שדווקא את מה שלפני כיתה ו' אני לא זוכרת, התקופה היותר מתוסבכת (דארק&טוויסטי משהו) שלי התחילה ישר אחריה, מה שמוזר להגיד על ילדה בת 12 אבל נשבעת שהייתה סיבה וזה לא היה בראש שלי ובמטרה לקבל תשומת לב, אותה אני זוכרת במדויק. אני זוכרת גם שהיה לי משחק כזה עם עצמי, לדעתי בכיתה ח', לשתף חברים מכרים או משהו במה שקרה לי ולראות אותם מנסים למצוא תשובה שלא תהיה חסרת טאקט או פוגעת ללא הצלחה. זה לא משהו שקל להבין שאני צוחקת ממנו, בגלל זה הוא היה כל כך מצחיק. אני חושבת ששם הבנתי כמה כיף וקל להיות עוקצנית מאשר לספק הסברים לכולם ואז הפסקתי להדחיק את הציניות שלי וחשפתי אותה בפני העולם
אבל עכשיו אין בחיים שלי שום דרמה שאפשר להשתמש בה על חשבון אחרים, אז זה יותר בכיוון של סתם לא להיות נחמדה במיוחד ולהראות חוסר עניין מוחלט במי שהוא לא אני. אולי זה כן סוג של מנגנון הגנה כי אני כן מתחמקת משאלות שאני לא רוצה לענות עליהן בעזרת זה, אבל בדרך כלל זה רק לצורך הנאה. לפעמים חוץ מלהיות צינית ומעצבנת אני גם מצחיקה, חברים שלי לא כל כך סובלים

ובכלל אין לי ממה להיעלב אני חושבת שאת מקסימה

Digi Lista

New member
איזה דיליי מצידי.לא ראיתי עד עכשיו שהגבת...

איכשהו המשחק שלך לא נראה לי כזה מוזר, יש בו אפילו משהו לגיטימי ואני יותר מבטוחה שאיפשהו בין ההדחקות זכורים לי מעשים דומים שעשיתי ולכל אורך החיים
... מסתבר שאני איתך גם בזה

תמיד יש דרמה בחיים ואם אין אז יוצרים אותה בצורה מלאכותית, אני אומנם בעד תקופות של שקט ושואפת לשלווה מדרמות אבל אני לא תמיד לבד בהעלאת מפלס הדרמה

הנאה היא אלמנט חשוב בחיינו, אז כל עוד את נהנית ולא יוצאת לגמרי ביצ'ית גם בלי סיבה (ולדעתי את לא. לפחות זה הרושם שלי מהכתיבה שלך) אני מזדהה איתך לחלוטין

ו
, מרגש מאוד לקרוא

Digi Lista

New member
וככה חולפת תהילת עולם

גם ככה לא הבנתי למה חליתי באדמת בכל חודש מאי, אני אומנם אוהבת צבע אדום (ובורדו) אבל האמת צריכה להיאמר
וחוץ מזה שכל פעם ששיר ואני התכתבנו כמעט התבלבלתי בין הכינויים וסבלתי מאדמומיות יתר בעיניים, החיים לא באמת התחלקו ללפני ואחרי כי הייתי ונשארתי חפרנית אז הכול בסדר

מעין, תשמרי על מעמדך

במעמד חגיגי זה של העברת הצבע האדום, אני רוצה ששיר תפסיק לפהק ולכן אני מקדישה לה קטע מיוחד בשם 'red forever':
http://www.youtube.com/watch?v=OxPjj8OH7Uo&feature=related

ומסר לסיום: בחרו בלוק מיטש'ל למען פיניק טוב יותר

Billy Shirs

New member
אני חייבת להגיד: LOLLLLLLLLLLLLLLL ROFL LMAO

הווידיאו הזה פשוט אדיר שאין מילים לתאר, מאיפה שלפת אותו?

כשהייתי קטנה כל כך אהבתי את הפאוור ריינג'רס ועכשיו הבנתי כמה שזה מטומטם, דפאק הרובוטים המרושעים עומדים שם ומחכים רבע שעה עד שכל אחד מהם ישתנה וידפוק פוזה, תתקפו אותם דאמטטטטטט

Digi Lista

New member
הייתי מהמעריצים השרופים!

ראיתי עונות שלמות ואז ניצלתי את אחי הקטן כדי ל"דבב" לו כשהוא לא ידע לקרוא וככה ראיתי עוד עונות... התחפשתי לפאור ריינג'רית כמה פעמים (לפני 'החור באוזון'
...), הייתי במועדוטן החברים הרשמי, אני חושבת שיש קטעים שאני מדקלמת בעל פה מעונות 1-6

אבל תמיד תהיתי למה המפלצות לא מכסחות אותם עד שהם מחליפים צורה ומחברים את המגהזורדים, כאילו ברצינות אידיוטים- אם הייתי במקום המפלצות הריינג'רס כבר היו הופכים להיסטוריה ואמרתי את זה מגיל צעיר, איכשהו לא נראה לי הגיוני שהם עומדים ומחכים במקום לתקוף בלי לתת להם סיכוי...
זכרתי שראיתי את הפרק הזה בין השאר בגלל שהיה בעונה הזו שחקן מ'קרוב רחוק' וראיתי פרומו וגיליתי אותו והייתי בהתלהבות שכל האדומים היו יחד (מאז כבר יש אדום חדש ועונה חדשה...) וזה כזה מגניב שאין מצב שאשכח את שם הפרק הזה, חיפשתי אותו במיוחד כדי להקדיש לך אותו

אז מי היה הרע האהוב עלייך? מי היה הריינג'ר האהוב עלייך ומאיזה עונה?

Billy Shirs

New member
וואו דוד, אני ממש לא זוכרת

ממש לא הייתי הארדקור כמוך. ראיתי את זה בגיל 5 והתלהבתי בטירוףףףף אבל לא ידעתי אף פעם מתי זה משודר אז ראיתי את זה רק באקראי לצערי. מאז עד גיל 8 בערך הייתי רואה את זה ממש פעם ב, ובתור ילדה קטנה כמובןןןןןןן שאהבתי את הוורודה ואני אפילו זוכרת שקראו לה קימברלי ולצהובה קראו טריני ואת השאר אני לא זוכרת בכלל בכלל.

Digi Lista

New member
אוי, את רק בעונה הראשונה...

טריני הוחלפה דיי מהר וקימברלי גם עברה אחרי איזה 200 פרקים ולא הגיעה אפילו לסוף עונת ה'מייטי מורפין' שזו העונה הראשונה שהיו בה מאות פרקים והכי הרבה היסטריה...
אני לא אהבתי את הרינג'ריות הורודות באף עונה, את הצהובות מידיי פעם כן, אבל האהבה האמיתית שלי הייתה לריינג'רים הבנים- לא בהכרח לאדומים...
הייתי עולה על נוסחאות בפאוור ריינג'רס ולכן יודעת מה יקרה מבחינת התקדמות בכל עונה (הם יתחילו חמישה, יהיה אחד רע שיהפוך לטוב ויקבל גם כבוד להיות ריינג'ר או איזה כוחות טובים אחרים וביום שהוא יצטרף הוא יביס לבד כמה מפלצות כשהריינג'רס יתקעו וככה הוא יצטרף אליהם רשמית ויצור אמון אחרי שהחליף צד, ותמיד יהיה את הפרק של הריינג'ר, רצוי האדום שלא רוצה/לא חושב שהוא ראוי להיות ריינג'ר ואז הוא יציל את כולם ויגידו לו דברים חכמים בסגנון "הגורל אינו טועה, אין ריינג'רס אדום נוסף מלבדך" ותמיד יהיה פרק איחוד עם ריינג'רים מעונות קודמות ויהיה פרק שהזורדים יושמדו וגם הכוחות של הריינג'ריס ואז יתגלה שהכוח האמיתי נמצא בפנים, הם ינצחו ותיגמר העונה בתובנה הזו
) וערכתי עשרות השוואות בין פאוור ריינג'רס לדיג'ימון בזמנו (בכלל בסוף העונה השלישית של דיג'ימון ובעונה הרביעית יש ממש משהו שמזכיר את המגהזורדים) ולא רק כי שתיהן יפניות במקור...
בקייטנת קיץ שנה שעברה עשיתי לילדים הרצאות על אנימות ועל הפאוור ריינג'רס בין השאר בשני ימי יפן, שודרו גם פרקים של פאוור ריינג'רס בחלל והעונה של 2011-2012 (עוד לא הראו בארץ את הכול, יצאו לפגרה ועכשיו חזרו בארצות הברית, אז זה בטח יגיע אלינו ממש בקרוב) באותו הזמן בערוץ הילדים ואיכשהו זה ממש התאים שאני מדברת עם הילדים ואז הם פותחים טלוויזיה ורואים פרקים...

Billy Shirs

New member
Defaq I just read

בבקשה תזכרי שראיתי את זה לפני 15 שנה, כן? רוב מה שאמרת לא היה הגיוני בכלל

בכל מקרה, להמון סדרות יש נוסחאות! כמו האוס, CSI, בערך כל דבר בלשי אחר. אז לפחות במקרה הזה הם לא נופלים ברמה...

ובאמת יש דמיון מסוים לדיג'ימון, ראיתי רק את שתי העונות הראשונות אבל הפלא ופלא - בעונה 2 יש את קן איצ'יג'וג'י שמצטרף אליהם בסוף לאחר שהוא היה כזה קשוח ואפל בתור שליט דיג'ימון!D:

Digi Lista

New member
עכשיו תביני איזו ילדות מעניינת הייתה לי...

יושבת ומנתחת דברים ועורכת השוואות... בחיי, בזבוז פוטנציאל עצום בתוספת מחסור במה שנקרא חיים נורמליים

האמת שאחד הדברים שאני תמיד עושה זה עולה על הנוסחאות ואז כמובן שאני עלולה להשתעמם ולא לרצות להמשיך את מה שכבר פיענחתי (או שאני סתם הורסת לאחרים), למרות שעם 'האוס' זה לא קרה ואני עדיין דיי נהנית למרות הנפילות...
כבר בעונה הראשונה יש דיג'ימונית (גאטומון/טאילמון ביפנית) שמתחילה כבערך רעה והופכת לטובה (חבל רק שנתנו לה דיג'יגורלית ממש מציקה ברמת המתיקות שלה ועוד היא אחות של אחד הגוגל בוי הכי אהובים עליי! מסכן...) וכמובן מה שתיארת בעונה השניה עם קן, אבל בעונה השלישית הילדים ממש נכנסים לתוך הדיג'ימונים ומתחברים בצורה שמזכירה ממש את המגהזורדים ובעונה הרביעית הילדים הופכים לדיג'ימונים בעצמם (את עונות 5-7 לא בדיוק ראיתי, אבל 6 ו7 קשורות אחת לשנייה ויש שם אחלה גוגל בוי מהמעט שכן ראיתי ואפילו הותיקים קופצים לבקר, מה שלא מסתדר עם כמה אלמנטים עלילתיים מהעונות שלהם, למשל סוף עונה שתיים
), כלומר זה נהיה כל כך דומה לפאוור ריינג'רס שקשה לעשות את ההפרדה וגם ככה כאמור הייתי משועממת מספיק כדי לערוך כל הזמן השוואות עוד קודם... מצד שני יש סיבה שדווקא פאוור ריינג'רס הצליח וכל האחרים שיצאו אפילו לאותה החברה בניסיון לחקות את ההצלחה ('וי.אר.טרופרס', 'ביטלבורגס' ושאר זוועות), אם כבר גיבורי על לילדים (ולא מצויירים) אז לגמרי פאוור ריינג'רס

למעלה