סיכום יוני והתפקדות יולי

Macphista

New member
סיכום יוני והתפקדות יולי

ובכן, חודש יוני הסתיים לו וחודש יולי מתחיל, אז הגיע הזמן לסיכומון קטן.

החודש השתתפו בפורום 24 משתתפים
שכתבו 684 הודעות

שזו חתיכת ירידה מהפיק שהיה לנו בחודש הקודם...

רייצ'ל ושירן נשארות האדומות כמובן
, ברכות

הפורומים המועדפים עלינו הם:
טלוויזיה

ערוצי הסדרות של yes

בריטני ספירס

האישה הטובה (טלוויזיה)

משחקי הכס

האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית

שקרניות קטנות

קומיקס

קאסל

האח הגדול
(לא כי זה משעמם, כי הם ישנים שם כל הזמן...)

ועכשיו, התפקדות קצרה וממוקדת!
מהו הדבר המשמעותי ביותר שעשיתם החודש, שאתם מתרגשים ממנו, שמחים שעשיתם אותו ומתלהבים ממנו?
ואם לא היה לכם משהו משמעותי שכזה, אז... איזה עניין שעונה על ההגדרה שכתבתי קופץ לכם לראש והאם/מתי אתם מתכננים לעשות אותו?
וגם תקוות לחודש הקרוב, תוכניות, ו... אתם יודעים, הדברים הרגילים, שם, גיל, אזור, מטרתכם בחיים ו... רעיונות להעברת הפגרה בפורום...

אסיים בתקווה שחודש יולי יהיה שקט, בלי הרוגים, בלי קרבות ושהצעירים שבינינו ייהנו מהחופש הגדול, החיילים שבינינו ישובו הביתה בבטחה ושהבוגרים שבינינו לא יקבלו טלפונים וסמסים ממשרד קישור וגם הם ימצאו קצת זמן ליהנות מהשמש והים.

יולי שמח!

Lion_Heart

Well-known member
הכי משמעותי

היה היום , מבחן אקדמי
שם-אלון
גיל-37
מטרה בחיים? חוץ מהקטע של שעת תה עם מלכת אנגליה(זה יקרה מתישהו), שכתוב של המלט בתור קומדית סלפסטיק ולעבור לגור בקנדה? אין לי שמץ כרגע

Macphista

New member
איך הלך במבחן?

במה הוא היה?

ולמה כולם רוצים לעבור לקנדה?

Lion_Heart

Well-known member
כי קנדה זה מקום נהדר

ואיך הלך?...לא זוכר...אני דיי נאבקתי עם השאלה הראשונה שהלכה ככה "שם הנבחן __________"
זה היה במסדי נתונים

Lion_Heart

Well-known member
אין לי שמץ של מושג

אבל החלום שלי זה אכן לגור בקנדה

Shiri from the block

Active member
מתפקדת מצחיק דווקא חשבתי שלא כתבתי הרבה החודש.

אניווייייייייי בנוגע לכמות הודעות, וואנס חוזרים לצלם החודש, אז אפילו שיש פה כמה שהם לא קוראים מש"שים אני חושבת שזה די יפעיל את הפורום!
אני בטוח הולכת לחפור על זה מהתרגשות

מהו הדבר המשמעותי ביותר שעשיתם החודש, שאתם מתרגשים ממנו, שמחים שעשיתם אותו ומתלהבים ממנו?
הדבר המשמעותי שעשיתי החודש זה ללכת לפסיכולוגית ולקחת את עצמי קצת בידיים, אם זה מבחינה של לנסות לשנות את הדרך חשיבה שלי. במקום רק להיות בדיכאון ולהתבאס על דברים אז לשים את זה בצד ולהתמקד על הטוב.
ובכלל הרצון לצאת מהקו מחשבה הדיכאוני שלי שכל פעם הייתי בגישה של "שום דבר לא יעזור לי" ל-"אוקיי בואי ננסה לשנות את זה".

ואם לא היה לכם משהו משמעותי שכזה, אז... איזה עניין שעונה על ההגדרה שכתבתי קופץ לכם לראש והאם/מתי אתם מתכננים לעשות אותו?
מתכננת בכמה שבועות שיש לי לפני היומולדת בקרוב לצאת מהארון בפני אמא שלי ואחותי...

וגם תקוות לחודש הקרוב, תוכניות, ו... אתם יודעים, הדברים הרגילים, שם, גיל, אזור, מטרתכם בחיים ו... רעיונות להעברת הפגרה בפורום...
אבל הצעתי מלא הצעות
אמרתי למשל לקחת סטוריליין מסויים בסדרה ולראות איך אנחנו היינו מתמודדים עם זה ומה היינו עושים. למשל אמה שהצילה את מריאן, או רג'ינה שהוציאה את הלב של הילד האבוד וסנואו הייתה נגד ואמה הייתה בעד. או כל מיני אירועים..
אפשר גם לפתוח יוזר פיקטיבי של דמות וכאילו לענות בשמה... עשו את זה בפורום הארי פוטר כמה פעמים וזה יצא ממש מגניב!

אפשר לשאול אותך על זה?

אמא שלך ואחותך לא יודעות בכלל או שזה מתחת לפני השטח "לא מדברים על זה"?
איך את מרגישה לגבי זה?
איך בעבודה וחברים (לא הקרובים, אלא הקצת יותר רחוקים), הם יודעים?

אולי בגלל שפה את כ"כ פתוחה ובטוחה לגבי זה חשבתי שזה ככה בכל האספקטים של חייך. תעני רק אם בא לך יקירתי, לא רוצה להעמיד אותך במצב לא נעים

Shiri from the block

Active member
אפשר לשאול הכל! מה שאני אוהבת בפורומים שאני יכולה להיות הכי עצמי שאני!
לא להסתיר כלום ולהיות פשוט מי שאני. הפורומים זה המקום שהאישיות האמיתית שלי יוצאת החוצה :)

אמא שלי ואחותי שאלו אותי מלא פעמים אם אני לסבית ותמיד אמרתי לא. שבדיעבד אולי כבר הייתי צריכה שאני כן

ואמא שלי לא ממזמן אמר לי משהו על בת זוג/בן זוג. כאילו היא זרקה את זה כבר לאוויר... אז די בטוח שהיא כבר הבינה..
למרות שכל פעם אחרי שהיא שואלת ואני אומרת לא היא מתחילה לשאול על בנים שוב חחח

בנוגע לאחותי- הייתה תקופה לפני כמה שנים שהייתי ממש בדיכאון רציני אז ידיד שלי דיבר טלפונים עם אחותי בזמנו.. והיא שאלה אותו לגביי ואמרה שהיא יודעת/חושדת שאני דו... לא ברור.

פשוט כי אמא שלי ואחותי לא ממש מקבלות את הקטע הזה בגדול.. למרות שהייתה התקדמות רצינית בנושא בשנים האחרונות כנראה בגלל הידיד שלי שהם חולים עליו אז ראו שזה לא ביג דיל או משו. וסתם עד עכשיו הסתרתי בגלל כל מיני סיבות, אבל זה כבר מתחיל ללחוץ ולהכביד יותר מידי, וכמו שאמרתי.. אני רוצה להגיע לגיל 27 כשאני מי שאני באמת, בלי להסתיר.

וחברים בעבודה... בעיקרון אני תמיד יוצאת מהארון קודם בפני מי שהוא גיי.. מין הסתם, זה יותר פשוט. אז בעבודה יש כמה כאלה שהם יודעים.
ויצאתי גם בפני עוד 2 חברות מהעבודה והם בסדר עם זה ואין בעיה :)

גם בן דוד שלי ובת דודה שלי מצד אבא יודעים... אז יחסית די הרבה! אני עושה את זה בטיפות חח.

מה שכן לגבי אבא שלי אני עוד בהתלבטות. נראה לי שלו אני אגיד רק כשתיהיה לי בת זוג רצינית כי עכשיו אין לזה ממש טעם. הוא פשוט יקבל את זה הכי קשה מכולם לדעתי...

יסמין@

New member

|

מאחלת לך מכל הלב שיהיו לך שיחות טובות ומוצלחות עם אימך ועם אחותך ומאוווד מקווה שהכל יסתדר על הצד הכי טוב האפשרי איתן. ומקווה שגם אבא שלך יקבל. בקיצור,

Rachel47

New member
יוני היה חודש משמעותי למדי

שם: רייצ'ל
אזור: דרום
עקרונית ב"ש
מטרה בחיים: שאלה יפה. הגשמה עצמית?

משמעות:
הדברים הרגילים כמו להתחיל מבחנים ולתהות לגבי המשך הדרך קרו גם ביוני הזה בדיוק כמו 4 השנים הקודמות

אבל השנה זה היה בניחוח של סוף, של פרידות, של התחלות חדשות

אז מה עשיתי ביוני?
התחלתי מבחנים
עברתי שבוע מרוכז של "מסיבות פרידה מאילת" במקומות שונים עם הרכבי אנשים שונים
ה"רוד טריפ" האחרון מאילת (ידיד שהיה עם אוטו שם היה אחראי על רוד טריפס חזרה לציוויליזציה מפעם לפעם)

אבל הכי משמעותי..התחלתי לעבוד
את החיפוש עשיתי בסוף מאי- תחילת יוני
ואת העבודה התחלתי בשבוע שעבר ממש
הקטע של למצוא עבודה היה סימן השאלה הגדול ביותר בתוך השביל שדמייינתי לעצמי שנקרא "החיים אחרי התואר"
כי, אוקיי, אין שאלה לגבי זה שאני והוא נעבור חזרה לגור יחר
כמובן עזיבה של אילת לכיוון צפון
חזרה לציוויליזציה ולחיים איתו
אבל כל הדברים האלה צריכים לקרות כשבבסיסם שאלת אחת יסודית, מאיפה אני שואבת את הכסף לתוכניות האלו? ואיזו סיבה תהיה לי לקום בבוקר

התהליך שעברתי, והעבודה שמצאתי לא רק תרמו לאיך שאני מסתכלת על עצמי (בוסט ענק לאגו להכנס בכזאת מהירות לחברה כזו רצינית) הם גם נתנו לי קצת ביטחון שהכל עומד להיות בסדר
בלי לדבר יותר מידי מוקדם, ויש עוד הרבה לעבור, אבל אני חושבת שמצאתי מקום שעם קצת עבודה וממש בקרוב אני אוכל להגיד שהוא "המקום שלי"

וזה אולי אחד הדברים המשמעותיים ביותר שעשיתי בחיי (ולא רק בחודש הספציפי הזה)
מיותר לציין שמעבר לכך שאי מאוד שמחה לגבי איך שדברים התגלגלו, אני גם ממש מתרגשת ולא יכולה לחכות להתחיל לעבוד

תקוות:
אני מאוד מקווה שהעבודה אכן תתאים לי כמו שאני מדמיינת, שאני אסתדר ואתברג וארגיש טוב ונוח כמו שאני חושבת שיקרה

ובנימה כללית יותר
מותר לי לקוות לשלום? או שמשתמשים במילים כמו רגיעה?
אני רוצה שלא יפול אף טיל בשטח מדינת ישראל ושלא יהיה אף הרוג משני הצדדים (ואני אומרת את זה כשאני שמה את דעותיי בצד..זה לא משנה כרגע...פשוט די למוות המיותר)

אין לי רעיונות להעברת הפגרה כי אני לא מצליחה לדמיין דקה פנויה בחודש הקרוב..

Macphista

New member
כדברי סנואו וואייט

even the possibility of hope is a very powerful thing

בהצלחה הבכל

Rachel47

New member
את יודעת

סנואו היא לא הדמות האהובה עליי ואני אפילו חושבת שהכתיבה שלה לפעמים מאוד ילדותית ודיסני בצורה לא הגיונית לעולם האמיתי
אבל המשפט הזה היה כל כך במקום וכל כך יפה בעיניי
אחד הטובים שלה בהחלט!

Regina mills

New member

שם: רג'ינה מילס
אזור: סטוריברוק, מיין
מטרה בחיים: להרוס את האושר שלכם, גם אם זה הדבר האחרון שאעשה
דבר משמעותי? כל הקיום שלי הוא משמעות היקום. אבל אם צריך לשים את האצבע- הצלתי את כולם לא מזמן ממוות וחורבן, כזאת אני, מתחשבת ואכפתית.
תוכנית: שמעתי שאיזה שלגון התגלגל לסטוריברוק, אני אטפל בזה קודם כל. ואז אני חושבת שנקמה קטנטנה באמה על זה שהיא, בדיוק כמו אמא שלה, דוחפת את האף שלה למקומות שהוא לא צריך להיות.

Shiri from the block

Active member
אני רואה שכבר יישמו את הרעיון שלי ועניין של קטנוניות- השם משפחה גם צריך להתחיל באות גדולה. מציק לי בעין |:

Regina mills

New member
אמיץ מצידך להעיר הערה כזו

בעיקר כשאת יודעת שערפתי ראשים על הרבה פחות מזה
אבל יש לך מזל שאני עוברת גמילה מלהוציא להורג אנשים מתי שבא לי

Shiri from the block

Active member
חחחח המלכה רג'ינה אני בצד שלך
אם את בגמילה אני אשמח לעשות את העבודה המלוכלכת בשבילך

למעלה