אז...
הדמויות האהובות עליי הן רג'ינה, ראמפל ובל (למרות שאני יודעת שאתם קצת פחות שותפים להרגשה הזו שלי...).
אני חושבת שהדמות של רג'ינה עשויה מהחומר שממנו עשויות אגדות; אהבה שלא מומשה, משפחה בעייתית, סיפור סינדרלה (הגיעה משומקום לעמדת המלכה), כוח, עוצמה וכמובן- כמויות של ציניות ושנינות...
מתה על הטמפרמנט ההזוי של ראמפל ועל הדיוקים השונים שבהם רוברט משקיע בדמות. האמת, בעיני הוא הדמות עם הכי הרבה עומק. הוא לא יצר את הקללה רק לצורך נקמה כמו שרג'ינה רצתה כשהטילה אותה אלא ממש תכנן את כל העניין לפרטי פרטים. במיוחד עכשיו, כשרואים שוב בYES את העונה השניה- מדהים כמה זה שתול לאורך כל הפרקים. בעיני, הוא הדמות שמניעה את העלילה (אם מניחים לרגע בצד את העונה השלישית....
) וכמובן שהמבט של "אני כל יכול וכולם יקפצו לי" לגמרי עושה לי את זה...
ולגבי בל, אז דבר ראשון- היא הדמות שהבנות שלי (5.5+3.5) הכי אוהבות בספרי דיסני כך שזה חזק ממני..
אבל ללא שום קשר אליהן, אני אוהבת את התמימות שבה. בעיני היא לא סתם מטומטמת אלא בוחרת להיות תמימה ועדינה. השילוב בינה לבין ראמפל מהותי ממש בעיני שכן היא היחידה שמסוגלת לרסן אותו בצורה כלשהי. בלעדיה, הוא כוח הרסני בעולם, במיוחד עכשיו כשבלפייר איננו. היא מאזנת אותו ואני אוהבת לראות אותו אוהב אותה בדרכיו המעוותות (כדברי שלמה ארצי: "יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב..."
) .
ובכן, זאת אני.