סיכום יוני והתפקדות יולי

Macphista

New member
מה זאת אומרת ללא תמיכה?

מלבד אבא שלך שאר הקרובים אומרים לך לא לעשות תואר?

שתי הדודות שלי תומכות בהחלט

ודוחפות לעניין (מה שדי קיר אותי אליהן) אבל זה התחיל בעיקר לאחרונה... אימא שלי מצידה התעלמות טוטאלית או סלילה לחלוטין של העניין שזה די מאכזב.

זה באמת קשה

גם ככה הלימודים קשים ושעוד מערימים עליך קשיים נוספים זה בכלל מייאש.
אני מאוד בטוחה שתצליחי ומקווה שזה ילך חלק ונעים, ותרגישי מאוד גאה בעצמך שאת ממשיכה, קל נורא לכבות חלומות של אחרים, רק המיוחדים מצליחים להתעלות מעל.

הלכתי לפגישה באפקה ואני עוד יותר בדילמה

בגלל שאני נסעת לחו"ל יש לי ברירה של שתי מכינות באוגוסט שמתחילות שבוע אחרי שאני חוזרת אבל הבעיה שהן ימים ראשון עחמישי... למשך חודש שזה עוד הסבבה שבעניין... אבל יש חפיפה של שעה בניהן זאת אומרת לוותר על שעה או חצי שעה תמיד באחת מהן וזה כדי שאני בתקווה אעבור אותך ואוכל ללמוד באוקטובר השנה אחרת אאלץ לדחות הכל לספטמבר ולהתחיל באביב שזה בעסה כי אאלץ לעשות סמסטר קיץ...
(שלא לדבר שבין לבין אם אני כן הולכת על הטירוף הזה של מרתון מטורף של מתמטיקה ופיזיקה אני צריכה לוותר על חודש של עבודה
)

מה הייתם מציעים?

העניין הוא שבכל זאת כך או כך אתחיל שנה הבאה

פשוט במרץ במקום באוקטובר... ואז רק אאלץ לאכול אותה עם סמסטר קיץ.. המפחיד אותי הוא שאני אכשל באחד המקצועות בגלל שא. אצטרך לחלק את הזמן בין השניים בגלל השעה החופפת וגם בגלל שזה יום שלם מ1 בצהריים עד 10 בלילה ראשון עד חמישי.. ויש לי עוד שעה נסיעה מינימום חזור הבייתה... (ואיפה זמן לשיעורים וכדומה?!
)

Macphista

New member
בהצלחה!

אגב, אין אפשרות לחפש עבודה אחרת בלי להשלים תואר?
יש לך ניסיון של 4 שנים... זה לא הולך ברגל.

אני מנסה כבר שנים

אני תמיד שולחת קורות חייים לכל מיני מקומות אך נאדה... מה שגם כן שולחים בקשה לראיון רובעם מרכזי הערכה שאני אף פעם לא מצליח לעבור... וכל שאר המשרות שאני כן מצליחה למצוא זה עוד סוג של מוקד שכבר אני נמצאת באחד כזה וכל המטרה היא להיפטר מהסיוט...

(אני יכולה לנסות להמשיך לעבור מחלקה והבוס שלי עלק כבר מוכן לקדם אבל טוען שאין תקן במחלקה אחרת שבפועל הוא פשוט פוחד לוותר עליי כי במצב הנוכחי אני אחת המעטות שחבל לוותר עליהן כי מצב כח האדם לא משהו...)

קiטי

New member
מתפקדת שעד כה הייתה לא פעילה...

שלום!

במשך חודשים כבר עוקבת אחרי הפורום ומגיבה לעצמי בקול אז החלטתי סופסוף לצאת מהצללים ולהצטרף רשמית.

שם: בת-אל

מאורע משמעותי בחודש האחרון? לכבוד המונדיאל (
) קנינו טלוויזיה חדשה והתחברנו לYES. כך שאני סופסוף רואה פרקים של וואנס ב42 אינץ' טובים ולא מול מסך מחשב!

למרות שאני חייבת להגיד שבHD ראמפל נראה הרבה פחות טוב...

נראה לי שלהיכרות ראשונית זה מספיק, לא?

קiטי

New member
וכמובן ש...

עד שהחלטתי לכתוב, אני לא עונה בשרשור....

Macphista

New member
קורה לכולם...

ברוכה הבאה!
ומזלט על הטלוויזיה ועל יס!

ברוכים היוצאים מהצללים

הי בת אל
שמחה שהצטרפת אלינו, ספרי לנו קצת על הדמויות האהובות עליך, או השנואות עליך.
לפי מה שכתבת את חושבת שראמפל נראה טוב (רק לא ב HD
) יש רגעים שהוא נראה לי כ"כ סקסי
ויש רגעים שאני חושבת "מה עבר לי בראש"?

ותתחדשו על הטלוויזיה

קiטי

New member
אז...

הדמויות האהובות עליי הן רג'ינה, ראמפל ובל (למרות שאני יודעת שאתם קצת פחות שותפים להרגשה הזו שלי...).
אני חושבת שהדמות של רג'ינה עשויה מהחומר שממנו עשויות אגדות; אהבה שלא מומשה, משפחה בעייתית, סיפור סינדרלה (הגיעה משומקום לעמדת המלכה), כוח, עוצמה וכמובן- כמויות של ציניות ושנינות...

מתה על הטמפרמנט ההזוי של ראמפל ועל הדיוקים השונים שבהם רוברט משקיע בדמות. האמת, בעיני הוא הדמות עם הכי הרבה עומק. הוא לא יצר את הקללה רק לצורך נקמה כמו שרג'ינה רצתה כשהטילה אותה אלא ממש תכנן את כל העניין לפרטי פרטים. במיוחד עכשיו, כשרואים שוב בYES את העונה השניה- מדהים כמה זה שתול לאורך כל הפרקים. בעיני, הוא הדמות שמניעה את העלילה (אם מניחים לרגע בצד את העונה השלישית....
) וכמובן שהמבט של "אני כל יכול וכולם יקפצו לי" לגמרי עושה לי את זה...

ולגבי בל, אז דבר ראשון- היא הדמות שהבנות שלי (5.5+3.5) הכי אוהבות בספרי דיסני כך שזה חזק ממני..
אבל ללא שום קשר אליהן, אני אוהבת את התמימות שבה. בעיני היא לא סתם מטומטמת אלא בוחרת להיות תמימה ועדינה. השילוב בינה לבין ראמפל מהותי ממש בעיני שכן היא היחידה שמסוגלת לרסן אותו בצורה כלשהי. בלעדיה, הוא כוח הרסני בעולם, במיוחד עכשיו כשבלפייר איננו. היא מאזנת אותו ואני אוהבת לראות אותו אוהב אותה בדרכיו המעוותות (כדברי שלמה ארצי: "יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב..."
) .

ובכן, זאת אני.

קiטי

New member
אהה, כן.... ואמה

לא שותפה לאהבת מעריצי הדמות...
מעצבנת אותי בכל קנה מידה. בכיינית, לוקחת קרדיט על עבודה של אחרים, חושבת רק על עצמה...

איזה כיף שקיבלנו עוד אמא

אני לגמרי איתך לגבי הדמויות חוץ מבל.
רג'ינה היא באמת אחת הדמויות החזקות ביותר שראיתי, אני בטוחה שזה לגמרי האיכויות המעולות של השחקנית, גם אם היא הייתה משחקת כדמות שולית היא עדיין הייתה גונבת את ההצגה.

את ראמפל מאוד אהבתי אבל ככל שהוא התקרב יותר לבל הוא התחבב עלי פחות וככל שלמדתי להכיר את בל של הסדרה שנאתי אותה יותר.

וגם על אמה אני מסכימה, הקטע של הקדושה המעונה נוצל ומוצה!

xokeren

New member
יאללה מתפקדת באיחור -.-

שם: קרן

מהו הדבר המשמעותי ביותר שעשיתם החודש, שאתם מתרגשים ממנו, שמחים שעשיתם אותו ומתלהבים ממנו? אמממ... אין לי מושג... נראה לי שלקבל B על החיבור שלי באנגלית -.-

אני מקווה שייצא לי לבקר בסט של OUAT בחודש הקרוב (הם אמורים להתחיל לצלם ביום שלישי) ולפגוש כמה שחקנים (לא פגשתי אף אחד מאז העונה 2)... גם אני צריכה להרשם לקורסים לסמסטר הבא החודש.. -.- ואני רוצה גם לפגוש את Barry Sloane ששיחק בנקמה כי הוא אמור להתחיל לצלם פה את הסדרה החדשה שלו...

Macphista

New member
ממתינה לדיווחים מהסט

עוד כמה זמן נשאר לך ללימודים?

למעלה