סיכום יוני והתפקדות יולי

Lion_Heart

Well-known member
you're boring

הנה, אמרתי את זה, תורך
ואגב...ה"שלגון" הזה כל כך כל כך כל כך כל כך חזק יותר ממך ומכל מי שנמצא בסטוריברוק שזה יהיה משעשע לראות אותה הופכת אותך לגלידת לימונענע(האמת בגלל החום ממש מתחשק לי )...ותרדי מאמה...זה ישן וקלישאתי...כמןך, ועכשיו , אני הולך לאכול תפוח

Regina mills

New member
אל תשכח עם מי אתה מדבר פה

ואני אחזור שוב, ראשים נערפו על הרבה פחות
אני לא באמת נגד להוציא להורג אנשים שלא באים לי טוב בעין וזה יעשה בשעת הצורך, אל תגיד אחר כך שלא אמרתי.

בקשר לקורנטו, פעם אחרונה שבדקתי קרח נמס כשפוגעים בו עם כדורי אש, שאליהם באמת התגעגעתי.

ואמה צריכה לשלם על הטעויות חסרות האחריות שהיא עושה, מהרגע שהיא הגיעה היא הביאה רק צרות, וכשכבר היה נראה כאילו היא למדה איך להתנהג בלי להרוס את החיים של האנשים סביבה, היא באה ועושה דבר כזה.

בבקשה, תקרא לי קלישאתית, קלישאות שורדות לנצח מסיבה מסויימת.

ואני שונאת לימונענע

Lion_Heart

Well-known member
right...still boring

ואני יודע עם מי אני מדבר, את מלכת הקלישאות (היי, את ביקשת,ונכון, אולי התואר לא ממש הולם אותך, אבל משעמם לי כרגע אז זה מה יש, אני אמצע תאר הולם שיהיה לי זמן לחשוב על זה
)ובתור מלכה מרושעת ש"עורפת ראשים על ימין ועל שמאל...YOU DO A LOT OF TALKING, בקשר לאלסה...ניסיתי,ניסיתי להזהיר אותך...חבל,חבל פנים יפות...בערך' אבל יש לך בערך אותו סיכוי נגדה שהיה לטיטאניק נגד הקרחון...אז בהצלחה וכל זה
, ואמה...מה לעשות,לא נוסעת מקצועית בזמן, אז עושים טעויות,את לא עשית טעויות? הקריירה שלך בנויה עליהן!!

נ.ב =ׁ(ואני אומר זאת בכנות)המון בהצלחה עם רובין הוד

Macphista

New member
התפקדות עצמית

מק, 30, צפון.

היו שלושה דברים משמעותיים שעשיתי בחודש האחרון, האחד הוא שאימצתי חתול.
מה שכל כך משמעותי כאן עבורי זה שיש לי סיבה להיות יותר בבית ולא לשרוץ כל היום במקומות אחרים.
חלק מהרצון לאמץ חתול הגיע מההבנה שאין לי סיבה להיות בבית. ולכן הבית תמיד מבולגן, תמיד אין אוכל, כתוצאה מזה לא בא לי לסדר ולנקות ולבשל כי מבולגן כל כך ולמי יש כוח כשמילא זו רק אני פה ואפשר גם לקנות משהו לאכול בחוץ או ללכת להורים.
אז עכשיו יש לי סיבה להיות יותר בבית ולא לשרוץ שעות וימים במקומות אחרים, ויש לי סיבה לסדר ולנקות ולא להשאיר כלים בכיור שבועות.
היה מאוד חשוב לי העניין הזה, מעין אקט נוסף של השתרשות.

הדבר השני הוא התחלת פילאטיס. שזה גם עניין של בריאות, וגם עניין של הכנסת פעילויות קבועות ללו"ז ששוב מונעים שריצה ללא סוף, ועוד אקט של השתרשות. הפילאטיס במרחק 5 דקות הליכה מהבית. אני מכירה שם עוד תושבים מהשכונה, יש בזה משהו שמחזק את תחושת הקהילתיות ו... שוב, עניין השורשים.

הדבר השלישי קצת קשור לפילאטיס. אולי בקשר רחוק. וגם כאן מדובר על אקט משרש בקהילה. אבל בעיקרו הפעילות הזו יכולה להניב פירות משמעותיים. אני מעדיפה בשלב הזה לא לפרט.

בכל מקרה, אני די מרוצה משלוש ההתחלות האלה שהיו לי החודש ובאמת מתרגשת לראות את ההתפתחויות בנוגע לשלושתן.

חודש מוצלח לכולם.

Lion_Heart

Well-known member
בהצלחה עם הכל

גם עם "מר חתול" גם עם הפילאטיס וגם עם הדבר השלישי...אגב, מה שלומו של "מר חתול" ?

Macphista

New member
תודה רבה!

מישמש (החתול) משתפר משמעותית.
הוא כבר הפסיק להתעטש, חזר לו התיאבון והוא משחק ומתרוצץ לא מעט.

אני אוהבת את ההשתרשות שלך

ואני אוהבת שאת מתאמצת בשביל זה, לא מחכה שזה יבוא אליך.
לפעמים אנחנו אוהבים להתלונן ולחכות שדברים יקרו או יעשו מעצמם, וזה נותן השראה לקרוא אותך.
וטוב לשמוע שמישמיש מרגיש טוב יותר

Razul 20

New member
מתפקדת

שם-רז
עיר:ב"ש
המטרה שלי,נכון לעכשיו,היא להשתחרר!!
ודבר משמעותי שעשיתי החודש זה להרשם מחדש לתפוז

מתפקדת

למרות שאני לא הכי הרבה כאן משתתפת אבל אוהבת לקרוא כאן

שם: בת אל
אזור: השפלה
משמעות:ההחלטה לקחת את עצמי בידיים ולשנות דברים.
אז מה עשיתי ביוני? האמת שלא הרבה... קצת שיפוצים בבית שדרשו עבודה כולל צביעת החדר שלי
ולקחת החלטה מאוד משמעותית עבורי וזה לחזור לספסל הלימודים.... לפני כ6 שנים סיימתי את לימודי ההנדסאי שלי והחלטתי שדי נמאס לי ממקום העבודה שלי (שתאכלס הוא יותר זמני שכזה למרות שיש אפשרויות קידום אבל כרגע לא מאפשרים לי יותר ממה שיש למרות שאני כבר כמעט 4 שנים שם
) אז התחלתי לברר על מקומות בהם אוכל להשלים לתואר מהנדס*מפחדת פחד מוות* היות ובגלל שאין פסיכו זה מעט מקשה על העניינים ובהתחלה בכלל שקלתי ללכת לאוני' הפתוחה אבל בגלל שלא הייתי במסגרת לימודית כלשהי כבר כמה שנים טובות החלטתי שאשמור את האופציה הזו אם השניה לא תסדר... תחזיקו לי אצבעות
פשוט אני מרגישנה שאני חייבת לצאת מהמקום בו אני תקועה

תקוות:שמה שאני עכשיו מתכננת אכן יצליח...
ושסוף סוף אוכל לשנות משהו בחיים המשעממים שלי

סופ"ש מהנה לכולם

זה צעד לא פשוט עבורי

במיוחד שאצלי במשפחה מעטים אלה שסיימו בקושי תיכון/ברויות שלא לדבר על תואר ראשון.... (דודה אחת קרובה בלבד
) כך שהיחיד שדוחף אותי מעט זה אבא שלי אבל זה קשה ללא תמיכה.

למעלה