שרשור צפייה

Larc En Ciel

New member
חח הקדמת אותי בדיוק באתי לפתוח את הנושא

סרטים:
Like Father, Like Son:
סרט יפני חביב, על שתי זוגות שהילדים שלהם הוחלפו בלידה ועל הדרך שהם עוברים כדי למצוא פיתרון.
Finding Mr. Destiny: סרט קוריאני ואני חייבת להגיד שהוא אחד הסרטים היותר מוזרים שיצא לי לראות
.

דרמות:
Let's Eat Season 2:
סיימתי את פרק 14, ואני רוצה להתקדם עם הפרקים השבוע בשביל שנוכל לפתוח שוב את הנושא. מבחינת הדרמה עצמה אני לא מתלהבת מהפרקים בלשון המעטה, אבל דה יונג הכניס לי מוטיבציה להכין את האורז המוקפץ עם הבצל הירוק, האורז והביצים שהוא הכין. ואם מתעלמים מהכמות המסחרית של הקטשופ והמלח שהייתי צריכה להשים בפנים זה דווקא היה לא רע
.
(מצטערת על הגודל של התמונות אבל אין לי מושג איך להקטין
)

cheburasha

New member
Great minds think alike

הסרט הקוריאני דווקא מאד בסגנון שלהם, לסבך הכל, לערבב הכל ולהשאיר את כולם מבולבלים :-\

לגבי אורז עם החביטה... לאחרונה את המנה הזאת ראיתי כמעט בכל סדרה וסרט, בין אם יפני ובין אם קוריאני.
לא מבינה בדקויות והבדלים בין המנות. מבחינתי זה אורז עם מה שיש במקרר וחביטה. עשה לי חשק גם כן. אז הכנתי משהו בסגנון כמה פעמים. לא נגעתי בקטשופ אבל רוטב סויה הלך טוב עם זה

Larc En Ciel

New member
חחחח קלעת בול עם להשאיר את כולם מבולבלים

ברגע שהם
התחילו להריץ החלק שהיא התאהבה בהודו, והדמות של Gong Yoo הייתה כביכול האהבה הראשונה שלה, חשבתי לעצמי מה לעזאזל הולך פה??
...

חחחח האמת שאני לא חובבת קטשופ גדולה אבל הסקרנות הרגה את החתול, והקורבן הבא שלי מבחינת בישול יהיה omurice רציתי להכין את זה עוד מאז שראיתי את הנסיך בעליית הגג אבל יש לי בעיה עם ריח של בשר נא
, ואני לא מצליחה למצוא מתכון נורמלי בלי בשר
.

nuly123

New member
לפחות יצא לך משהו טוב מהסדרה

אני כאמור, נהניתי ממנה ואפילו מאוד :)
אגב, מדברים על ספין אוף בסגנון הווראייטי לסדרה, ומספרים ש-Doo Joon ו-Hyun Jin, נסעו לספרד לצורך הצילומים, יחד עם Yo Seob:

http://noonasoverforks.com/%EC%A7%84%EC%A7%9C-a-variety-show-spin-off-from-lets-eat-2/

ואפשר להקטין תמונות עם Microsoft Office Picture Manager שהוא חלק מאופיס, או להעלות לאתר הזה ואז להקטין:

http://imgur.com/

Larc En Ciel

New member
היא הפכה להיות כבדה מדי בשבילי

את העונה הראשונה בכלל לא הרגשתי מרוב שהיא עפה לי כ"כ מהר לעומת זאת
...

שמעתי על זה ויש סיכוי גדול שאני אציץ בתוכנית, אני אוהבת את האינטרקציה של חברי ביסט
. רק חבל שדחפו את השחקנית לשם
, לא יכלו להביא את Kwon Yool או את Kim Hee Won במקום?
.

ותודה
.

nuly123

New member
הם בטח רצו נוכחות נשית בתכנית

ויש סיכוי טוב שהשחקנית יותר נחמדה מהדמות (כי מה הסיכוי שהיא יותר מעצבנת ממנה?
). אבל אין ספק, שני השחקנים שהזכרת הם אלטרנטיבה מסקרנת ואף מלהיבה :)
וכן, העונה הראשונה יותר קלילה ומתוקתקת, וזה עזר שהפרקים בה היו יותר קצרים לדעתי. יחד עם זאת, הרייטינג של העונה השנייה היה גבוה יותר (אולי גם כי מדובר כבר במשהו מוכר).

Larc En Ciel

New member
כן

חחח אני ממש מקווה שהיא יותר סימפטית ממנה, ובדיוק במיוחד עם "החבר השיכור שלו "

יכול להיות באמת שמה שעזר זה הפרקים המקוצרים, ונשמע הגיוני שהרייטינג ככה בגלל שהדרמה מוכרת. יהיה מעניין לראות אם יהיה שינוי כלשהו במדד הרייטינג מבחינת עונה שלישית, אם אנשים ההחליטו לתת לעונה הזאת הזדמנות בגלל העונה הראשונה אי אפשר להאשים אותם כי היא באמת הייתה טובה... אבל העונה הזאת נכון לעכשיו (פרק 15) לא משאירה טעם לעוד אצלי
...

nuly123

New member
לגבי הרייטינג

יכול להיות שאנשים התחילו לצפות בזכות העונה הקודמת, אבל הרייטינג המכובד יחסית בעונה השנייה (למרות שהיו עליות וירידות) מעיד כנראה שהצופים התחברו לעונה הזו בזכות עצמה.
מה שעוד עזר לדעתי לעונה השנייה, זה ששודרו שני פרקים בשבוע (בניגוד לפרק אחד בשבוע בעונה הראשונה - מה שיוצר קצב איטי).

cheburasha

New member
יש לי רשימה ענקית, סרטים בעיקר

אלה הסרטים, אחלק לכמה קטגוריות: קרימינליים רומקום ואחרים:
סרטים קרימינליים, מאפיה וכד':
  • Manhole - למען האמת, הסרט כל כך חשוך שבקושי הבנתי מה קורה שם
  • A Hard Day - כשמו הוא סרט על הרבה סיבוכים שעבר בן אדם אחד, לא בדיוק ביום אחד אבל בזמן קצר. נחמד.
  • Prince - אמנם זה סרט הוליוודי אבל RAIN משחק שם בתפקיד משני. ידעתי שרייטינג של סרט זה על הפנים אבל לא חשבתי שיהיה עד כדי כך גרוע. כל כך הרבה שחקנים טובים בכזה זבל
    בקיצור, צירפתי סרט זה כדי שתדעו, אל תתקרבו אליו
  • The Show Must Go On 2007 - סרט גאנגסטרים דיי רגיל מען האמת. ראיתי כבר כמה יותר טובים ממנו.
  • Secret 2009 - גם כן סרט שלא ממש הרשים אותי. ראיתי אותו בתחושה שכבר ראיתי אותו קודם אבל שוב לא מצליחה להיזכר על מה הוא
  • Killer Toon - דווקא נחמד מאד, עם עלילה מעניינת עם טוויסטים מעניינים
  • Cruel Winter Blues - אולי אחד הסרטים האיכותיים שראיתי בתקופה זו. אין שם אקשן גדול אבל יש משהו עדין ומרגש.
  • Gangnam 1970 - בסרט זה בתפקיד ראשי היו קים רה וון ולי מין הו. כאשר קים רה וון עשה את עבודתו בצורה איכותית כרגיל, היה משכנע ולא התבייש להיראות לא יפה וגם הראה את הגוף המרשים שלו בסצנת מין קטנה
    לי מין הו לאומת זאת כל הזמן ניסה להיראות יפה ולא ממש שיחק לדעתי
    בכלל הוא מזכיר לי את מייקל ג'קסון. כמו שההוא עשה הכל לא להיראות קושי, כך גם זה מנסה למחוק במראה שלו כל מה שמראה בו קוריאני. שוב נוכחתי לדעת שאסור לי להתקרב לסרטים עם שחקנים שאני לא סובלת. ואפילו בשביל קים רה וון לא היה שווה. לגבי הסרט עצמו - כל כך הרבה דמויות ובלה בלה בלה. לא הבנתי כלום ממה שקורה שם. לא הבנתי למה הסרט עשה כל כך הרבה רעש וצילצולים. ולי מין הו בכלל לא היה מתאים לתפקיד שגילם.
  • The Divine Move - סרט על משחק גו. כמה שחקנים טובים ביחד. לא רע.
  • Man on High Heels - חייבת לומר שהסרט לא מדהים אבל הנושא שהוא מעלה מוצג בצורה מאד מרשימה.
  • Fly High 2009 - אמנם קים בום היה שם בתפקיד ראשי אבל כנראה שכדאי לי להוריד את כמות הרומנטיקה במה שאני רואה. סיפורי האהבה החזקה הנאמנה בטירוף כלפי דמות נשים לא משכנעת הפסיקו להלהיב אותי. לא מאמינה, לא השתכנעתי. סתם מעצבן. סרט דיי בינוני.
  • Fire of Conscience הונג קונג 2010 - סרט אקשן נחמד כזה על שחיטות במשטרה. לא חייבים לראות, לא כזה מדהים
רומקום:
  • Love Lesson - סרט ארוטי במסווה של קומדיה רומנטית. אפילו לא קומדיה, סתם סיפור אהבה.
  • Love Forecast - הזדמנות להיזכר בכך שאני לא אוהבת את לי סון גי. סרט משעמם למדיי
  • My Love, My Bride - עוד סרט דיי בינוני. שין מין אה לא הצילה אותו
  • Queen of the Night - סרט חמוד
שונים אחרים:
  • As The Light Goes Out הונג קונג 2014 - סרט על מכבי אש. משום מה רוב הסרטים האלה ממש דומים אבל הם עדיין סבבה
  • Miracle in Cell No. 7 - סרט נחמד ומרגש. זה על איש עם פיגור שניצלה אותו מערכת והפלילה ברצח. הוא יושב בכלא ומתגעגע לבת הקטנה שלו.
  • Budapest Diary - מי שיודע, זה סרט בו Jang Geun Suk מסתובב ברחובות בודפסט עם פרצוף רומנטי. חוץ מלהראות את היופי של המקום לא הבנתי עוד מטרות של סרט זה. חסר עלילה למדיי.
  • My Little Hero - סרט על תחרות שירה בה ייבחר ילד לתפקיד ראשי במחזמר יוקרתי. קים רה וון בתפקיד ראשי. משחק מעולה כרגיל. סרט טוב ומרגש

סדרות שסיימתי:
  • Bad Guys - סדרת אקשן קשוחה מעולה. ממליצה לאוהבי הז'אנר
  • Ouroboros - סוף סוף גמרתי לראות את הסדרה היפנית הזו. ממש טובה.
  • My Love Eundong - The Beginning - מי שלא יודע, זו מיני סדרת הקדמה לסדרה My Love Eundong. היא מספרת את ההתחלה של הסיפור. מאד מסקרנת. בימים הקרובים אתחיל את הסדרה עצמה. מתה לראות אותה
  • Blade Man - סדרה נחמדה אבל דיי איכזבה אותי לקראת הסוף. הדמות הנשית הראשית היתה חמודה בהתחלה ונהייתה מעצבנת ברמות לקראת הסוף. מן מסכנה כזאת, משוגעת. לא מבינה איך אפשר לאהוב אותה. היה בא לי לתת לה סתירה כל הזמן. ויש לי עוד רשימה שלמה של תלונות שלא מעניינות אף אחד מן הסתם.

סדרות שבתהליך:
  • Sirius - מיני סדרה בת 4 פרקים. רק התחלתי את הראשון. אמור להיות בסגנון שאני אוהבת
  • Heard it Through the Grapevine - נשארו לי שני פרקים אחרונים לראות. אחרי שאראה, אפתח שרשור סיכום (לא הצלחנו לעשות שרשור צפייה אבל לפחות סיכום
    )

Larc En Ciel

New member
שאפו על ההספק

בכנות אין לי מושג למה כ"כ מתלהבים מ-לי מין הו לא חיבבתי אותו עוד בימי בנים עפנ"י פרחים, וגם אחרי שהתחלתי לראות את צייד עירוני איתו לא התלהבתי
.

לגבי Love Forecas אני כ"כ מסכימה, הטריילר היה נראה לי ממש סבבה והסרט עצמו היה כ"כ משעמם
.

תגידי Heard it Through the Grapevine זאת הסדרה החדשה של לי ג'ון לא? -או שעשיתי סלט שלם
-. והאמת שזה דווקא יכול להיות רעיון טוב לפינה חדשה בשרשור OFF, אני מניחה שכולנו אחרי שראינו סרט/דרמה טובה רוצות לחפור עליה כמה שיותר ולהמליץ
.

cheburasha

New member
Heard it Through the Grapevine

זו אכן הסדרה האחרונה שלי ג'ון שיחק בה. אבל אם את חושבת לראות אותה בגללו, קחי בחשבון שהוא לא כזה מרכזי בה. כלומר הוא אכן אחת הדמויות הראשיות אבל אין לו תפקיד מרשים כמו בגאפ דון. הוא סתם חמוד שם. אבל הסדרה מדהימה. לא היו דברים כאלה. היא מיוחדת, מקורית, מפתיעה, מצחיקה וגם מרגשת. משהו משהו. נשאר לי פרק אחד לראות, מקווה שלא ידפקו את הסוף

Larc En Ciel

New member
האמת שסתם תהיתי אם זאת הדרמה שהוא משחק בה

וטוב מהמלצות כאלו אי אפשר להתעלם, לאיזה כיוון הדרמה נוטה מבחינת ז'אנר?.

cheburasha

New member
שאלה קשה

זה מוגדר כקומדיה שחורה ויש בה הרבה מזה. אבל זו דרמה משפחתית קודם כל. מאד מיוחדת בסגנון שלה

nuly123

New member
באמת קשה לקטלג אותה תחת סגנון מסוים

&nbsp
וזה אחד מסודות הקסם כנראה - היא מקורית ומפתיעה :)

Larc En Ciel

New member
אין לי בעיה עם קומדיות שחורות אבל יש לי טראומה מבחינת דרמות

משפחתיות אחרי מה שעברתי עם Wonderful Days
, אבל אתן אומרות שהיא מיוחדת ומעניינת ככה שאני אתן לה הזדמנות ואם לא אז מקסימום אני אפרוש אחרי כמה פרקים
.

nuly123

New member
מהבחינה הזו אין לך מה לדאוג לדעתי

&nbsp
Grapevine ממש לא דומה ל-WD (והאמת גם לא לדרמות משפחתיות אחרות שראיתי). יש בה שילוב סגנונות יצירתי, כולל ראש משפחה שלפעמים חושב שזו עדיין תקופת ג'וסון כנראה

nuly123

New member
בהחלט הספק מרשים!

Bad Guys על הכוונת שלי, אבל אני מחכה לתרגום לעברית ולמצברוח המתאים

מקווה שבאמת נצליח להקדיש שרשור ראוי ל-Heard it Through the Grapevine, היא שווה את זה!

maayanro123

New member
הספק מרשים

אמרתי לך ש Killer Toon חמוד, אני לא מבינה את הביקורות הרעות עליו.

למה ראית את Love Forecast?
בתור אחת שאוהבת את לי סונגי וראיתי כמעט את כל הדברים איתו, אני חושבת שזה התפקיד הכי גרוע שהוא עשה. הוא בד"כ יודע לבחור את התפקידים שלו, אז לא ברור לי למה הוא הסכים לקחת את התפקיד הזה

נקווה שהפרוייקט הבא שלו יהיה יותר מוצלח

למעלה