שרשור צפייה

Larc En Ciel

New member
הבנתי

האמת שהתפקיד של בראשי 2 היה מיותר לגמרי בעונה הזאת... שמו אותו על תקן עציץ נובח
.

nuly123

New member
דווקא בפרק האחרון

&nbsp
יש לבראשי 2.0 סצנה שווה, שמבליטה עוד יותר את הבזבוז שלו במהלך העונה הזו...

nuly123

New member
גם בעיניי :)

&nbsp
אילו היה לי יותר זמן, הייתי עושה מיני מרתון לפרקים שנשארו לי...

אז לא נורא שלא ביקרתי מזמן?
בכל אופן,

ההספק שלי ממש מביך.
&nbsp
בחודש-חודשיים האחרונים אני רק על משולש, היום הצלחתי סוף סוף לגמור אותו.
&nbsp
איזו סדרה יפה! ועצובה!!
&nbsp
המשחק של שלושת האחים היה כן ונוגע ללב... כמובן שג'אה היה מדהים, אבל גם שיוון ולי בום סו היו מדהימים.
&nbsp
ואם כבר שיוון, תסבירו לי איך מישהו יכול לפגוע בפרפר העדין והיפה הזה?! ("באטרפליי... באטרפליי..." (Here I Am)
)
&nbsp
מילא תהרגו את לי בום סו. (רעה אני...
) הוא נראה מספיק עמיד, אני מבינה איך מישהו יכול להיות מסוגל לפגוע בו.
&nbsp
אבל שיוון?!
&nbsp
&nbsp
ובלי קשר, שאלה - האם מישהי יודעת אם הדרמה ששודרה בזמנו בויוה, "קולו של הלב" (עם לי ג'ונג סוק) קיימת באיזשהו מקום עם תרגום לעברית? כי ממש בא לי עליה...
&nbsp
אם לא, נראה לי שפשוט אחזור ל"אמונה" שנטשתי כשהיא נהייתה מפחידה מדי.

&nbsp
קומאו מראש

nuly123

New member
ברוכה השבה

&nbsp
&nbsp
לגבי "קולו של הלב" - שלחתי לך מסר

&nbsp
נשמע שממש אהבת את "משולש" (רק מזכירה שחשוב לסמן ספויילרים - אם יש כאלה
).

תודה, ברוכה הנמצאת

ולגבי הספויילר - חשבתי שמספיק לסמן בכותרת, אבל אסמן שוב בפנים.
&nbsp
מצד שני, עכשיו שמתי לב שלא כתבתי שם לאיזו סדרה אני מספיילרת... חחח אופס.
&nbsp
אניווי, שוב תודה עך הקישור! מורידה עכשיו

maayanro123

New member
צריך לסמן ספויילר בכותרת ולכתוב לאיזה סרט\סדרה,
ואם זה מתייחס לפרקים מסויימים או לעונה מסויימת אז לציין את זה גם.

אם כתבת את זה בכותרת אין צורך לסמן שוב בתוך ההודעה, אלא אם כן את רוצה להדגיש שוב שזה ספויילר כי זה ספויילר קריטי או משהו בסגנון או כדי להפריד את החלקים המספיילרים משאר ההודעה.

ואני אתפוס קצת טרמפ על ההודעה שלך כי זה כבר קשור לנושא - אם שכחתם לסמן ספויילר בכותרת מאיזושהי סיבה וסימנתם את זה רק בתוך ההודעה, אז:
א. תסמנו את זה בצורה מספיק ברורה בתוך ההודעה כי בגןף ההודעה יותר קל לפספס את זה.
ב. תערכו את הכותרת של ההודעה כדי שיהיה שם ספויילר או שתציינו בהודעה מתחת שההודעה הנ"ל מכילה ספויילרים.

כל הודעה שלא תסומן כמו שצריך תימחק.

וברוכה השבה

desire33

New member
הרשימה שלי :))))

היי לכולם, גם אני רוצה לשתף קצת במה אני צופה :]
&nbsp
1. Beloved Eun Dong - הדרמה החדשה של ג'ו ג'ין מו התחילה פשוט מעולה. 2 פרקים ראשונים היו חביבים למדי,
במיוחדפרק 2 שנורא אהבתי. ואז הגיעה העת לפרקים של ג'ו ג'ין מו 3-4, התחילה כאן האטה והרבה זכרונות, פרק 4
מתחיל להיות משמעותי, אבל לפי הטייזר של פרקים 5-6, הולך להיות ממש מעניין. אני בנתיים נורא נהנית מהעלילה,
זה ממש רומנטי עד כה. טוב מה חדש, מבית הוצרים של JTBC. העלילה בקצרה - נער עושה תאונה עם ילדה אשר צעירה
ממנו, לאחר שהיא עוזרת לו, הוא מחליט להיות לצידה ולעזור לה במה שהוא יכול כי היא גרה לבד עם סבתא שלה.
לאט לאט מתחיל ביניהם חיבור, והנערה נעלמת, מחפש ומחפש עוברים שנים, פגש שנית, התאהבו, ואופס שוב נעלמה.
10 שנים נוספות עברו, ואז הזוג הראשי מתחיל להיכנס לפעולה :)
&nbsp
2. Warm and Cozy - אני מאוד אוהבת את הדרמה החדשה של האחיות הונג ובמיוחד את קאנג סו רה יחד עם יון
סוק המדהים. קאנג סו רה היא דמות שאני עוקבת אחריה כבר לא מעט, אני ממש נהנתי מהדמות שלה עד כה. הפריצה
הגדולה שלה מבחינתי הייתה בUGLY ALERT שהייתה אחת הדרמות היותר טובות. וכאן הדרמה קלילה, ממש ממש
נחמדה, אוהבת את החיבור למוסיקה, ולקלילות ולא לאובר דרמטיות, לרומנטיקה ביניהם, ויש כימיה מעולה חייבת לציין.
נורא אוהבת את מה שהאחיות הונג כרגיל עושות עם ההומור שזה אחד המוטיבים הכי טובים שלהם.
&nbsp
3. High Society - אני מודה שהייתה לי ציפייה מאוד מאוד גדולה מהדרמה החדשה של UEE וסונג ג'ון המדהיםםםם!
אבל לצערי היא התחילה נורא נורא פושר. העלילה קצת התחילה מתוסבך ולא מובן, גלשו ישירות למשהו מרכזי לפני
שהבנו קצת רקע, אח"כ הסבירו קצת ואני כבר מבינה לאן זה חותר. קצת מזכיר לי את הדרמה של סונג ג'ונקי
'INCONNCENT' לא רוצה לגלות לכם מעבר, למה אני חושבת כך.. צריך לראות כדי להבין..
בנתיים אין שום כימיה או אפילו קשר עין בין הראשיים, כל הדמויות המשניות חביבות כרגיל, אבל לא יודעת כרגע
הכול חסר מתוכן, ואובר דרמטי, קלישאתי... מקווה שזה ישתפר בפרקים הבאים.
&nbsp
אממ זהו חח 3 דרמות, כן אני מתכוונת לראות עוד ולהשלים בעיקר דברים שלא סיימתי לראות, אבל בסדר, זורמים :)

cheburasha

New member
התחלת את כל הדרמה שגם אצלי בTODOLIST

את Eun Dong התכוונתי להתחיל מיד אבל לא הספקתי עדיין. ראית את המניני סדרה התחלה? היא היתה ממש טובה, הבנתי שהולך להיות מעניין ורומנטי.מעניין, בהתחלה ג'ון ג'ין מו היה נראה שקצת השמין, בקטעים שהוא עם ג'קט לבן במסיבת עיתונאים, אבל נראה שהוא רזה לא מעט אחר כך ונראה ממש פיצוץ
אוף
אני כל כך רוצה להתחיל את הסדרה אבל לא מספיקה לראות
אולי הערב אתחיל
&nbsp
High Society אני אראה בכל מחיר, בגלל סון ג'ון
יש משהו בילד הזה שמפיל אותי מהרגליים

desire33

New member
האמת שלא יצא לי לראות את המיני סדרה :)

ג'ון ג'ין מו נראה פצצה, אין ספק בכלל חח :)
סון ג'ון ילד כבר שהפך לגבר באמת נאה. מה שאני מאוד אוהבת בסון ג'ון שבכל פעם גם המשחק שלו משתפר.

cheburasha

New member
איך הסתדרת עם העלילה בלי לראות את ההתחלה?

זהו, הערב לא אלך לישון עד שלא אראה את כל הפרקים

ומה שאני אוהבת בסון ג'ון... האמת, אין לי מושג. אבל יש בו משהו סקסי ברמות

בגדול אני בכלל לא בקטע של קטינים
אבל הוא יוצא מן הכלל. טוב, גם קים בום. אבל קים בום פשוט יפה. וסון ג'ון עכשיו נראה בוגר יותר. בהייד וג'קיל הוא שיחק דמות מבוגרת באיזה 8 שנים! ויש לו קול יפה

cheburasha

New member
קבלי תיקון

התחלתי לראות את הסדרה, שני הפרקים הראשונים חופפים את כל מה שקורה במיני סידרה כך שבאמת אפשר לא לראות אותה.
ונראה שקים יורי הולכת להיות ביצ'ית כרגיל

למעלה