הרשימה שלי
)))
היי לכולם, גם אני רוצה לשתף קצת במה אני צופה :]

1. Beloved Eun Dong - הדרמה החדשה של ג'ו ג'ין מו התחילה פשוט מעולה. 2 פרקים ראשונים היו חביבים למדי,
במיוחדפרק 2 שנורא אהבתי. ואז הגיעה העת לפרקים של ג'ו ג'ין מו 3-4, התחילה כאן האטה והרבה זכרונות, פרק 4
מתחיל להיות משמעותי, אבל לפי הטייזר של פרקים 5-6, הולך להיות ממש מעניין. אני בנתיים נורא נהנית מהעלילה,
זה ממש רומנטי עד כה. טוב מה חדש, מבית הוצרים של JTBC. העלילה בקצרה - נער עושה תאונה עם ילדה אשר צעירה
ממנו, לאחר שהיא עוזרת לו, הוא מחליט להיות לצידה ולעזור לה במה שהוא יכול כי היא גרה לבד עם סבתא שלה.
לאט לאט מתחיל ביניהם חיבור, והנערה נעלמת, מחפש ומחפש עוברים שנים, פגש שנית, התאהבו, ואופס שוב נעלמה.
10 שנים נוספות עברו, ואז הזוג הראשי מתחיל להיכנס לפעולה

2. Warm and Cozy - אני מאוד אוהבת את הדרמה החדשה של האחיות הונג ובמיוחד את קאנג סו רה יחד עם יון
סוק המדהים. קאנג סו רה היא דמות שאני עוקבת אחריה כבר לא מעט, אני ממש נהנתי מהדמות שלה עד כה. הפריצה
הגדולה שלה מבחינתי הייתה בUGLY ALERT שהייתה אחת הדרמות היותר טובות. וכאן הדרמה קלילה, ממש ממש
נחמדה, אוהבת את החיבור למוסיקה, ולקלילות ולא לאובר דרמטיות, לרומנטיקה ביניהם, ויש כימיה מעולה חייבת לציין.
נורא אוהבת את מה שהאחיות הונג כרגיל עושות עם ההומור שזה אחד המוטיבים הכי טובים שלהם.

3. High Society - אני מודה שהייתה לי ציפייה מאוד מאוד גדולה מהדרמה החדשה של UEE וסונג ג'ון המדהיםםםם!
אבל לצערי היא התחילה נורא נורא פושר. העלילה קצת התחילה מתוסבך ולא מובן, גלשו ישירות למשהו מרכזי לפני
שהבנו קצת רקע, אח"כ הסבירו קצת ואני כבר מבינה לאן זה חותר. קצת מזכיר לי את הדרמה של סונג ג'ונקי
'INCONNCENT' לא רוצה לגלות לכם מעבר, למה אני חושבת כך.. צריך לראות כדי להבין..
בנתיים אין שום כימיה או אפילו קשר עין בין הראשיים, כל הדמויות המשניות חביבות כרגיל, אבל לא יודעת כרגע
הכול חסר מתוכן, ואובר דרמטי, קלישאתי... מקווה שזה ישתפר בפרקים הבאים.

אממ זהו חח 3 דרמות, כן אני מתכוונת לראות עוד ולהשלים בעיקר דברים שלא סיימתי לראות, אבל בסדר, זורמים