שרשור צפייה

cheburasha

New member
לגבי Killer Toon זכרתי ולכן ראיתי

Love Forecast נתקלתי במקרה בלי לדעת מי ומה. גם לא זיהיתי אותו בהתחלה כי הוא היה על מדים
ואחר כך כבר אמרתי יאללה נגמור לראות... כזה סרט פרווה סתמי לחלוטין
ממש חבל על הזמן. הבעיה שלי היא שאני לא יכולה לעזוב באמצע. מילא סדרה אז פשוט גומרים את הפרק וזהו. סרט קשה לי להפסיק

maayanro123

New member
אני מבינה אותך, אני גם לא יכולה לעזוב דברים באמצע

לקח לי הבה זמן עד שלמדתי לנטוש סדרות שלא מצאו חן בעיניי, וגם אם אני נוטשת סדרה אני מחכה כמה פרקים כדי לתת לה עוד הזדמנויות לשפר..

סאפירוש

New member
מתלהבת שיש לי מה לכתוב כאן

אז ככה... חזרתי מקוריאה, היה לי זמן פנוי וניצלתי אותו להתחיל דרמה בראש נקי. הרבה זמן כבר רציתי, שמעתי, תכננתי ולכן החלטתי לראות את "כבודו של ג'נטלמן". מעבר לזה שהמצברוח שלי גרם לסדרה להיות מרגשת הרבה יותר ממה שהיא, היא באמת טובה
שחקנים טובים, עלילה ברמה גבוהה יותר משאר הדרמות הרומנטיות, OST מדהים!! פשוט נהניתי. הבנתי שלא סתם שיבחו אותה כאן הרבה

&nbsp
ואז סיימתי אותה, יחסית מהר, אז התחלתי עוד אחת. היורשים (אני בפרק 7 נדמה לי), האמת רק שמעתי שהיא טובה (בעיקר מחברה), ושלי מין הו משחק שם (אני עוד די אוהבת אותו ביחס לשאר האנשים בעולם
). אז קצת הופתעתי מהעלילה ומההתפתחויות שם ושזו בכלל דרמת תיכון כזאת. אבל סך הכול היא חמודה ואני גם די אוהבת את השחקנית הראשית שאף פעם לא אזכור את שמה. נראה איך יהיה ההמשך

&nbsp
ואני בעיקר מרוצה שאני מצליחה לראות דרמות סוף סוף

לילה טוב ושבוע טוב

Larc En Ciel

New member
חתיכת נוסטלגיה הייתה לך עם "כבודו של ג'נטלמן"

האמג'ונגהיוןאהמ
, וברצינות עכשיו זאת באמת אחת הדרמות היותר טובות שיצא לי לראות
, היחידה שיש לי תלונות אליה בדרמה זאת הצווחנית שרדפה אחרי אחד מהם שאני לא זוכרת את השם שלו, כל פעם שהיא התחילה לבכות הרצתי קדימה
.

היורשים זאת הסדרה עם קים וו בין לא? אם כן שמעתי עליה המון דברים טובים ותמיד התלבטתי אם שווה לראות אותה
...

סאפירוש

New member
חח רק 3 שנים

מה ג'ונג היון?

חח זהו מצד אחד הצווחנית הציקה אבל זה גם היה משעשע ובכללי הם היו זוג די הזוי פשוט.
&nbsp
אכן זאת זאת (שד"א אני לא מבינה מה ההתלהבות מהמראה שלו
). אני לא יודעת מה הטעם שלך, אבל לדעתי, לפחות בינתיים, היא נחמדה אבל לא מיוחדת וטובה כל כך שחייבים לראות אותה.

Larc En Ciel

New member
השחקן שמגלם את הבן של הראשי הוא גיטריסט/זמר

בלהקה CNBLUE, זה ההוא ששר את השיר My Love בפסקול של הדרמה.
חחח בהתחלה עוד הצלחתי לסבול את הצווחות שלה אבל לקראת האמצע

חח גם לי אין שמץ של מושג למה מתלהבים מהמראה שלו. והבנתי נראה לי שאני אשים אותה תחת הקטגוריה של לבדוק במקרה שרשימת ההמתנה שלי תתרוקן
.

nuly123

New member
את יודעת ש"היורשים" ו"כבודו" הם של אותה תסריטאית?

ככה שאת ממשיכה מלהיט ללהיט :)

אני פרשתי מ"היורשים" אחרי 2 פרקים (ניסיתי לצפות בפרק השלישי כמה פעמים, ופשוט לא הצלחתי...).

סאפירוש

New member
לא היה לי מושג

מגניב :)
&nbsp
חח כן היא באמת לא כזאת מלהיבה כמו שאמרו לי שהיא. אבל היא חמודה וזה מספיק לי כרגע

אבל מעניין, מה הכי הפריע לך ומנע ממך להמשיך לראות אותה? פשוט שיעממה אותך? (ובכלל, את מהמפסיקות או לא?)

nuly123

New member
לא היה משהו ספציפי

&nbsp
אולי כי הרגשתי שיש יותר מדי דמויות, ולא ממש בא לי להכיר אותן
ונראה לי גם שהדקות הראשונות של פרק 3 נראו לי מאולצות כאלה, ולא מעניינות במיוחד.
&nbsp
אני לא פורשת הרבה מסדרות - הסטטיסטיקה מראה שפרשתי מפחות מ-5% מהדרמות שהתחלתי
אני פורשת רק כשאני מרגישה שאין לי חיבור מינימלי למה שקורה על המסך.
&nbsp
אגב, התסריטאית המדוברת כבר עובדת על הדרמה הבאה:
&nbsp
http://www.dramabeans.com/2015/06/f...blockbuster-melodrama-descended-from-the-sun/

nuly123

New member
הרשימה שלי

באמת מזמן לא היה שרשור, אז הצטברו דברים... מקווה שלא שכחתי כלום :)

סדרות שסיימתי:

Angry Mom - היה נחמד לראות את Kim Hee Sun כאמא אנרגטית ו-Badass (אחרי כל המבטים הבוהים שלה ב-Wonderful days), אבל היו בסדרה הזו דברים שלא כ"כ שכנעו אותי, ואף היו מייגעים לפעמים. בסה"כ היה חביב ולא יותר בשבילי.

Majo no Jouken - דרמה יפנית ישנה יחסית. אהבתי אותה בעיקר בזכות הראשי המהמם (Takizawa Hideaki) שהיה אז רק בן 17. בשלב מסוים הסדרה תפסה כיוון מלודרמטי מדי לטעמי, אבל אני הייתי עסוקה בבהייה בטאקי

One Sunny Day - דרמת רשת קצרצרה בכיכובו של סו ג'י סוב. סדרה חמודה, אבל השאירה אותי בתחושה שיכלו לתת קצת יותר נחת לצופים

Falling for Innocence - שווה לראות בעיקר בזכות הקטעים הרומנטיים ו-Jung Kyung Ho שעושה תפקיד מצוין וכובש לבבות. הקטעים העסקיים לעומת זאת השאירו אותי די משועממת.

Heard it Through the Grapevine - זה היה מסע מרתק :) מבחינתי זו הסדרה הכי טובה שראיתי ב-2015

Let's Eat Season 2 - הסתיימה בטעם טוב
פחות טובה מהעונה הראשונה, אבל עדיין מהנה, וגם השאירה לי תיאבון לעונה שלישית

סדרות רצות:

The Producers - ככל שהפרקים מתקדמים אני נהנית יותר - השחקנים מצוינים, יש הופעות אורח כייפיות, אבל למה הפרקים כ"כ ארוכים (לפחות שעה ועשרים כל פרק)?

כמו שכתבו בדרמבינס, הסדרה נכנסה למסלול הבטוח והמוכר של רום-קום, והיא לא ניסיונית כמו שהציגו אותה בהתחלה, כך שבאמת אין הצדקה לכאלה פרקים ארוכים.

Pinocchio - להפתעתי אני נהנית ממנה מאוד (כי לא כ"כ התלהבתי מהסדרה הקודמת מאותו בית יוצר - I hear your voice). הסיפור מעניין, ומצליח להיות גם אנושי ונוגע ללב וגם מצחיק. זו כנראה פעם ראשונה שאני מסמפטת את Lee Jong Suk
.

סרטים:

A Werewolf Boy - סרט טוב עם משחק מצוין של Song Joong Ki.

The Face Reader - סרט מעניין, די שונה מהסדרה The King's Face שעוסקת גם היא בקריאת תווי הפנים וצולמה אח"כ.

My P.S. Partner - ג'י סונג חמוד, אבל הסרט לא משהו לטעמי.

נראה לי שזהו

Larc En Ciel

New member
אני רואה שגם את ממליצה על Heard it Through the Grapevine

ככה שעכשיו בכלל אני לא יכולה להתעלם
.

אגב אני חייבת לשאול בנוגע ל-Let's Eat Season 2 הם נתנו הסבר בסוף למה שקרה לראשית מהעונה הראשונה? או שהם אידו אותה באוויר
.

nuly123

New member
ספויילר ל-Let's Eat Season 2

לא, הם לא הזכירו אותה בכלל. התאדתה לגמרי

וכן, נהניתי מאוד מ- Heard it Through the Grapevine ואני ממליצה לנסות, אבל זו לא סדרה שתקלע לטעמו של כל אחד (כמו כל או רוב הסדרות בעצם
). אגב, היא מתורגמת במלואה לעברית (אני צפיתי בה עם תרגום לאנגלית, כי התרגום לעברית התחיל לקראת אמצע הסדרה, ולי לא הייתה סבלנות לחכות, למרות שמדובר באחת המתרגמות הזריזות והחרוצות).

nuly123

New member
"שמועות ששמעתי"

&nbsp
אם תרצי, אשלח לך קישור במסר (למרות שהאתר לא עולה עכשיו
)

סאפירוש

New member
אוי יצאתי טיפשה שלא הבנתי

נתקלתי בזה המון פעמים בעדכונים בפייסבוק ולא הבנתי שזו אותה הדרמה.
יש שם צפייה ישירה? וכמה פרקים יש לה?

nuly123

New member
רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך

&nbsp
ההתראות של תפוז לא עובדות לי. וכן, לפעמים השמות המתורגמים מבלבלים...
&nbsp
אני חושבת שהעלו את הסדרה גם לצפייה ישירה (אבל האתרים האלה לא הכי יציבים בעולם). יש לסדרה 30 פרקים. זה נשמע הרבה, אבל הם עברו לי מהר, ואפילו הצטערתי שאין עוד.

Larc En Ciel

New member

אני ממש שונאת שהתסריטאים מעלימים אנשים בדרמות כאילו הם לא היו ולא נבראו, במיוחד במקרה של דמויות שחיבבתי
...

והבנתי תודה
.

nuly123

New member
אני חייבת להודות

&nbsp
שבשלב מסוים של העונה השנייה הפסקתי להתגעגע לדמויות מהעונה הראשונה ולתהות מה עלה בגורלן... אם כי הייתי מאוכזבת מזמן המסך המועט מדי של בראשי 2.0

&nbsp
חוצמזה, אחת המנות שראו בפרק האחרון עשתה לי ממש רע
אבל שוב, למרות החריקות, בגדול אהבתי את העונה הזו.

למעלה