ערוץ 1

beitargidi

New member
שידורי ערוץ 1

הקדישו ב"24 שעות" חצי עמוד לסוגייה - האם ערוץ 1 הצליח או נכשל בשידורי האולימפיאדה הנוכחית.
אז נכון - אפשר להתחפש לעמיר פלג ולחפש כל הזמן את השלילי, אבל אם עקבתם אחר טוריו במהלך האולימפיאדה בטח ראיתם שגם לו עצמו יש טעויות ומעבר לכך לא פעם הוא סתר את עצמו. כששידרו ג'ודו - הוא רטן למה לא שידרו טניס וכדורסל. כששידרו טניס - הוא תהה למה נותנים זמן מסך לענף שמשדרים גם ככה כל השנה. נו באמת.
אז כן, תמיד אפשר לבוא בטענות אבל כשהבחירה היא כל כך גדולה, בין כל כך הרבה ענפים בבת אחת, תמיד יהיה מי שיהיה מרוצה יותר ומי שמרוצה פחות. גם לענפים כמו כדורמים, בדמינגטון ושחייה אומנותית שקיבלו פה ושם זמן מסך מגיעה חשיפה מסויימת.
אחת הפאשלות היותר מהותיות לטעמי היא העובדה שלא היו שידורים במקביל גם בערוץ 33, אבל קשה לדרוש מערוץ ממלכתי שיש לו התחייבות (שידורי חינוכית, שידורים בערבית, חדשות בשפות שונות וכו'.) לוותר על כל שידוריו ב-2 ערוצים למשך יותר משבועיים. למה השידורים לא הועברו לערוץ הספורט כמו בבייג'ין? את זה תשאלו בערוץ הספורט.
הבנתי שבריו, בשונה מהשנים הקודמות, השידורים לא מובטחים לערוץ 1 וכרגע לא ידוע מי ישדר את הטורניר. תנסו לדמיין מה יקרה אם השידורים יגיעו לידיהם של צ'רלטון או ערוץ הספורט על ערוציו בתשלום - כן. יהיו את אלה שיגידו "בשביל תמורה כזו הולמת אני מוכן לשלם כמה שצריך לשלם" אבל אני מבטיח לכם שיהיו לא מעט שיגידו "אני כבר מתגעגע לערוץ 1, עדיף שהכל היה בחינם". תחשבו על זה.
מילה קטנה לגבי אולפן ערוץ הספורט - מאוד התרשמתי. הם מראים את האירועים המרכזיים בשחייה או באתלטיקה כדקה אחרי שהם קרו (מעניין איך ערוץ 1 הסכים לזה) והם מביאים פרשנויות וכתבות צבע שחסרות מאוד בשידורי ערוץ 1.

דעתכם?

אריאל5

New member
ערוץ 1 ממשיך להיות דפוק

הם לא משדרים הבוקר אולמפיאדה יש לפחות שני דברים שיש הבוקר (לפחות לפי הערוצים לבחירה לשהם עצמם) איגרוף שאני יודע שרבים לא אוהבים (למרות שג'ודו לא רחוק משם) וקאנו שאותי מעניין וגם יורוספורט הולכים לשדר עכשיו. לקחת חצי יום חופש יומיים לפני הסוף נראה לי לא לענין.

trilliane

Well-known member
מנהל
התמכרתי לאולפן ערוץ הספורט! יש הקלטות שלו?

לצערי הרב (מאוד. מאוד. מ-א-ו-ד) גיליתי אותו רק לפני שלושה ימים...
אני ממש מבואסת שפספסתי את כל הדיונים על השחייה בשבוע הראשון, ועוד עם איתן אורבך!
(הוא מתבטא נהדר, אני ממש נהנית מתובנותיו באולפן וגם מטוריו בוואלה). לצערי לא מצאתי את זה ב-VOD של ערוץ הספורט... יש מצב שאיזה משוגע לדבר הקליט?

אריאל5

New member
תיקון שלי מדובר בטקוואנדו

הרי אם גטרר הייתה משתתפת היו עושים שידורים מיוחדים בגלל שאין שיראלית זה לא מעניין?

כמו שאמרתי אתמול,

ערוץ 1 באווירת סוף קורס. כבר לא בא להם על האולימפיאדה יותר.

אריאל5

New member
בלי קשר לכך שהרבה אנשים היום בחופש

שיביאו את המיטב של אתמול אם הם לא רוצים להביא שידורים חיים (הם דחפו מיטב כשהיו תחרויות מרתקות)

עזוב ישראלים....

אפשר לפחות לשדר את הענפים האלה כדי להסביר לקהל הישראלי את החוקים ואולי למשוך עוד אנשים להתעניין בענפים הללו. לתת עוד חשיפה לענפי ספורט פחות מוכרים ופופולארים יכולה למנף אותם! אבל מתעקשים רק על הפופולאריים...

האגרוף מתחיל רק ב15:30

וגם קאנו בבוקר זה רק המוקדמות (קלגנוב לא שם ככל הידוע לי)

יש כל כך הרבה תלונות על הערוץ הראשון שלא צריך להוסיף דברים שלא קיימים
מה שיש הוא מספיק חמור

אריאל5

New member
גדם אם זה מוקדמות אשפר לשדר ובנוסף

טקוואנדו היה עכשיו קרב מרתק (שהראה בעצם מה זה שופטים) פעמיים נתנו נקודות לאוסטרלית פעמיים האירנים ערערו פעמיים קיבלו את ערעורם אח"כ האוסטרלית ערערה ולא קיבלו ובסוף האוסטרלית בכל זאת ניצחה כל הכבוד להם ובוז גדול לשופטים.כזה קרב היה יכול להיות משודר בערוץ 1

BentzWatchJudo

New member
תן לי לנחש שזה פעם ראשונה שאתה רואה טקוונדו..

תן לי לנחש שזה פעם ראשונה שאתה רואה טקוונדו נגיד... בשנה האחרונה וההבנה שלך בתחום איך נגיד בעדינות... לא קיימת.
אבל העיקר שאתה צועק בוז לשופטים.

אריאל5

New member
לא פעם ראשונה באולמפיאדה שעברה ראיתי הרבה

והיה 5:3 לאוסטרלית ואז ביטלו לה את הנק' הגיעו להארכה ואז נתנו לה 3:0 האירנית עירערה וקיבלו את הערעור האוסטרלית ערערה ולא קיבלו ובסוף היא נצחה 1:0 זה בדיוק מה שהיה.

pcper

New member
בשבועיים האחרונים ראיתי ערוץ 1

הרבה הרבה יותר ממה שאני רואה בד"כ.
אני מתאר לעצמי שאני לא היחיד

אריאל5

New member
זאת בעיה קשה

ערוץ 11 מאוד מאוד מאוד לא מקצועי וערוץ 5 מקצועי. עכשיו ללא ספק אם יגיע לערוץ 5 או לצ'רלטון הדברים הטובים יהיו בתשלום. ערוץ 2 או 10 (אם יהיה קיים) לא יבטלו את כל שידוריהם בשביל אלמפידאה כי שי אנשים שזה לא מעניין אותם. לדעתי יש שתי פתרונות אחד טוב ואחד רע. הפתרון הרע הוא לשלם ליורוספורט האנשים יהיו שלנו השידורים יהיו שלהם ואז לא תעלה פתאום חסות באמצע דבר חשוב או שידרו את הדברים הפחות מעניינים אבל אז לא תהיה התמקדות בישראלים. ואם יש ישראלי בברמינגטון או בטקוואנדו הוא לא ישודר (בעצם זה קרה גם בערוץ 11 לאנדיוני) ולכן לדעתי צריך להקים ערוץ ספורט חדש שיתחייב ששידוריו על כל ערוציו לא יהיו בתשלום נוסף.

herouth

New member
לי זו בהחלט תהיה מכה קשה אם ערוץ 1 לא ישדר.

יש לי עידן פלוס, אני לא מתכוונת לשלם ליס או להוט סכומים חודשיים ענקיים אפילו אם זה יהיה בערוץ ספורט 5 ולא בערוצים בתשלום. ויש הרבה אנשים עניים ממני שזו אפילו לא אופציה בשבילם.

בריו המצב יהיה רע......

הפרש של 5-6 שעות מישראל זה דבר נוראי. כל הדברים החשובים (אתלטיקה בערב, גמרים בענפי כדור) לא ישודרו (או שישדרו אותם באמצע הלילה).
אני לא יודע איך השידורים ייראו אבל המחדל נעשה כבר עכשיו בלונדון כאשר ערוץ הספורט המקצועי לא שידר כמה ענפיםבמקביל כי ערוץ 1 רצה בלעדיות.
לי בכלל לא נראה קשה לבקש מערוץ לוותר על המחויבויות שלו למשך שבועיים וקצת. יש אולימפיאדה פעם ב- 4 שנים ונראה לי שכן צריך לוותר על דברים רגילים. מדובר פה בהפסקה של שבועיים לאירוע שמתרחש כל ארבע שנים, עד כמה שתוכנית האוכל (מבלשים בישראל או משהו כזה) חביבה עלי, היא תופסת זמן שידור מהאולימיפאדה. כנ"ל כל מה שמשודר בערוץ 33. מערוץ 2 ו- 10 הייתי מצפה לאותה רמה של ויתור אבל הם בחיים לא יעשו את זה כי הם ערוץ מסחרי שחושב רק על כסף. נראה לי שרשות השידור תוותר על מחויבויות חינוכיות בטלוויזיה על חשבון ספורט אבל לא נראה לי שהם יוותרו על זה.

ברור לכל שהכשל הראשון

טמון בכל שהכל משודר בערוץ 1. וכבר ראינו איך אפשר לעשות את זה אחרת, ב-2008, כשמשחקים בענפי כדור עברו לערוץ הספורט וכולם הרוויחו. מי שרצה לראות את זה, ראה את זה. היו יותר אפשרויות בחירה.

כך שברגע שהכל מועמס על ערוץ 1, כבר פוחתת משמעותית הביקורת שאפשר להעביר עליו. תמיד יהיו טענות, אין מצב שכולם ואפילו 50% מהאנשים יקבלו את מה שהם רוצים.

ועדיין, גם במה שהם עשו, אפשר היה לעשות הרבה יותר טוב. לעזאזל, אתה משדר אולימפיאדה, יש לך מגוון רחב של ענפים כל הזמן. למה לשדר שוב ושוב בצהריים את אירועי אתמול? אין לך כרגע שחייה, אין אתלטיקה, בסדר, תמצא ענף אחר ותשדר. הרי הם הראו שהם יכולים לשדר אופני מסלול, סוסים, קפיצה למים וכו'. אז למה לא לעשות את זה כל הזמן. זו אולימפיאדה, אתה לא יכול באמצע היום להתחיל לדבר על מה שהיה אתמול.

בנוסף, בימים האחרונים זו ממש אווירת סוף קורס. את ההפסקה לטובת החדשות אפשר לקבל, את ההפסקה לטובת התוכנית של אלי פיניש ממש לא. אבל אתמול זו היתה הפסקה של שעתיים החל מ-18:30 שכללה גם תוכנית אוכל. במקום, למשל, לשדר את קרבות הגמר באיגרוף נשים באווירה נהדרת. קודם לכן שידרו ארבע שעות רצופות התעמלות אמנותית. אף ענף לא קיבל יחס כזה, בטח בין ענפי הנישה.

לבעלי אינטרנט, זו לא בעיה. הרי היה אתר שאיפשר לראות הכל, כל הזמן, לפי בחירה. אבל לא כולם כאלה, וחוץ מזה, למה לקבל מראש כשלים כאלו?

אריאל5

New member
מסכים עם כל מילה

זה נכון כמו שאמרת שהכל בערוץ 1 אז תמיד יהיה משהו שאחד אוהב והשני לא. אבל כמו שנאמר ערוץ 33 היה צריך לשדר במקביל זה לא שצופםי ערוץ 33 הם כה רבים שזו פגיעה כל כך קשה. ואז כבר נפתח עוד ערוץ ובאמת משחקי כדור כמו כדרוגל, כדורסל וכדומה היו צריכים להיות בערוץ 5 (ואם יש במקביל אז גם ב-5+) כי כאשר משדרים משחק כדורסל של חצי גמר (לא גמר|) בשידור חי שעה וחצי של דברים אחרים לא יראו או בכדורגל זה אפילו קרוב לשעתיים.

יש יותר אנשים המחוברים לאינטרנט...

מאשר אנשים המחוברים לערוץ הספורט...

למעשה כמיליון וחצי ישראלים התנתקו/ לא מחוברים לערוץ הספורט.

אם כבר ההנגשה החינמית צריכה להיות דרך הרשת, ולא דרך ערוצים בתשלום.

למעלה