ערוץ 1

יחשיכו גם יחשיכו, ככה זה עם אשליות

מי שסומך על הזכרון הקצר של הציבור(ע"ע החתולים ששומרים על השמנת: עמיר פלג והקופמן )שרק לפני שנים אחדות התרעם על המציאות ההפוכה.

אם תכנים יזלגו חלילה לערוץ הספורט/צרלטון הוא מיד יתפוס עליהם מונופול וימנע שידורים במקומות אחרים.

אם נהיה בוטים, אני חושב שעם ישראל ברובו המוחלט, לא רוצה לממן את המספוא של קופמן, הוא מעדיף שדרים ברובו שדרים ברמה נמוכה יותר מאשר להאכיל את החתולים השמנים.

הכל נכון אבל המטרה לא לקחת מערוץ 1 אלא לשפר !

חס וחלילה שהשידורים יהיו של הערוצים האחרים. כולנו יודעים מה זה אומר.

המטרה לשפר את הביצועים של הערוץ הראשון.

זה אפשרי, עובדה שזה עבד להם מצוין במונדיאל (וכן, אני יודע שאולימפיאדה זה יותר מסובך אבל במונדיאלים קודמים הם גם פישלו והנה הראו שהם יכולים להשתפר מהותית אז גם באולימפיאדה זה אפשר)

הביקורת צריכה להיות נוקבת אבל עניינית ובונה

ועם ערוץ 33 לדעתי זו בעיה בירוקטית מתחום הא"ח

כל סוגית הטכנאים ושאר אוכלי החינם ההסתדרותיים מתקופת הדינוזאורים.
זה היה אמור לפתור הרבה בעיות ולשדרג להם את חווית השידור במאות אחוזים

אריאל5

New member
בהחלט אין מה להשוות

דבר ראשון הם שידרו גם בערוץ 33 כשהיה במקביל.דבר שני באולמפיאדה זה לפעמים 20 דברים במקביל ואני לא אומר לשדר דבר אחד ואל שני אלא להיפך צריך לגוון ופעם לשדר ג'ודו, פעם קייאקים ופעם סנוקר.

uma cuica

New member
לא יודע זה אפשרי

אבל חשבתי לפצל את הערוץ 1 לכמה ערוצים במהלך המשחקים ואז יהיה אפשר לראות ערוץ 1- HD 1,2,3 שבכל אחד יש משחק מעמדת שידור אחרת.(התמעלות 1 קפיצות למים2 כדורמים3 וכו)

אריאל5

New member
תראה זו גם אפשרות

עשו ערוץ 511 לכבוד המונדיאל. אפשר לשדר בערוץ 1 דבר אחד בערוץ 33 דבר שני ובערוץ HD דבר שלישי כמו שערוץ הספורט לא תמיד משדר בערוץ 5 אותו דבר כמו ב-5 HD

למעלה