ערוץ 1

uma cuica

New member
כן אבל מבאס לראות את זה במחשב

הרבה יותר כיף לראות בטלווזיה בגדול
אני אישית מעדיף.

בכלל זה אבסורדי שבמינו רק לערוץ 1 יש זכות לשדר אירוע כזה...

בבקשה, אם ערוץ הספורט

או/ ו צ'רלטון חושבים שיש להם מוצר כל כך טוב שאנשים מוכנים לשלם כסף רק בשביל לשמוע את "הפרשנים" שלהם בבקשה.
אך בתנאי שזה לא יכלול כמו שנעשה בעבר, מניעה מערוץ 1 לשדר כל תוכן אולימפי לטובת כלל הציבור שלא כבול לכבלים.

אי אפשר להחזיק את המקל משתי קצותייו.

ומאחר שכולנו יודעים שערוץ הספורט ועמיר פלג יודע שאז הבלוף יתגלה..(אין מספיק אנשים שישלמו על זה) אז הם ימשיכו להפיץ תעמולה, מתוך הנחה שזכרון הציבור קצר.

trilliane

Well-known member
מנהל
הבעיה באינטרנט זה המחסור בפרשנות...

לי זה מאוד חסר וממש מבאס אותי לצפות בלי שדרנים ופרשנים.

כתבתי: הפתרון לעתיד שלדעתי ימומש

שידורי אינטנרט כולל שדרים ופרשנים.

ולא תודה, אני מוכן לוותר מראש על קופמן ודומיו מערוץ הספורט אליו אני ועוד מיליון וחמש מאות אלף (יתכן שיותר) ישראלים לא מחובר.

אני זוכר היטב את אירועי הספורט בעבר

שעליהם השתלט ערוץ הספורט, הרבה מאוד ישראלים לא יכלו לראות אותם משום שלא רצו להיות כבולים לכבלים. (כמובן שערוץ הספורט סירב להעביר לערוץ 1 חלק ניכר מהשידורים ישירים)

מבחינת אינטרס של כלל הציבור, זה עדיף על המצב הההוא.

Skicker

New member
האפשרות הפשוטה היא ללמוד מהBBC

הBBC שידר בטלוויזיה בערוצים BBC1 וBBC3 ובנוסף פתח באינטרנט עוד כ20 ערוצים (ברגעי שיא) ששידרו את הכל באיכות מאוד גבוהה וברובם עם שדרים ופרשנים. אני מנחש שעד האולימפיאדה הבאה כבר יכנס חזק כל עניין הטלוויזיות החכמות עם החיבור לאינטרנט והIPTV שיאפשרו פשוט לראות את הערוצים האלה בטלוויזיה..
רשות השידור יכולה בלי שום בעיה להפעיל את ערוץ 1, 33 והחינוכית + ערוצי אינטרנט כמו שעשו בBBC וככה מקבלים סיקור מלא ויפה

trilliane

Well-known member
מנהל
זה מה שצריך לעשות, חבל שעדיין לא עשו

אגב, החינוכית לא קשורה לעניין; אמנם רשות השידור משתלטת כרגע גם על שעות השידור שלה בערוץ אבל אין לה אפשרות להשתלט גם על חינוכית 23 (וטוב שכך).

ערוץ 23 הוא ערוץ שהציבור ממן אותו

בדיוק כמו אגב רשת ב' וגלי צה"ל.

מי שתופס עליו מונופול ומונע פלורליזם שידורי למרות שהוא שייך לכלל הציבור, כאילו הוא שייך לאבא שלו, בעייתי לא פחות ואף יותר מקבוצות ריכוזיות אחרות.

trilliane

Well-known member
מנהל
מה הקשר למימון? זה ערוץ בלעדי של החינוכית

והיא לא "תפסה" אותו, זה ערוץ השידור שלה והוא ניתן לה כדי לשדר תכנים לילדים. האולימפאידה נופלת בחופש הגדול ומספיק שהערוץ הראשון משדר גם בשעות של החינוכית, לא צריך להפקיע בנוסף ערוץ שנועד לילדים ואין שום סיבה לגזול אותו מהם, עם כל הכבוד לאולימפיאדה.

uma cuica

New member
אני בתור ילד אהבתי מאוד לצפות באולימ'

וזה זכור לי במשפחה ממש כמן חג

אבל זה כנראה רק אנחנו

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אני אהבתי בתור ילדה אבל רק מגיל מסוים

והתחלתי לצפות למעשה בסיאול 88'. בגיל קטן זה לא עניין אותי ואני זוכרת שאחי ואני התבאסנו בכל פעם שערוץ 1 היה משתלט על שעות השידור של החינוכית (זה לא היה רק באולימפיאדות, היו עוד שידורי ספורט כמו טניס ואופניים) ומונע מאיתנו לצפות בתכניות שאהבנו (ואז גם לא היו כבלים). בכל מקרה, חינוכית 23 משדרת לילדים, אין שום סיבה לפגוע בשידורים האלה. אם כ"כ רוצים ערוצים אחרים יש, שינצלו את 33, שיפתחו עוד ערוץ עם צריך, שיוסיפו פרשנות באינטרנט וכו', אבל שלא יענישו את הילדים שלא רוצים לצפות באולימפיאדה כי זה לא הוגן; לא מתקנים בעיה אחת ע"י פגיעה באוכלוסייה אחרת.

הביביסי משדר ב40 ערוצים בו זמנית בטלויזיה

כולל ערוץ נפרד לכל דיסציפלינה באתלטיקה (ערוץ שלם רק לקפיצה לגובה לדוגמא)
ולכן שווה לשלם גם 2000 שקלים ובלבד שבריו האולימפיאדה לא תשודר רק בערוץ 1 כי זה לא שווה כלום

roniway1

New member
האמת שאני בדילמה לגבי זה

שידורים בערוצי צ'רלטון או ערוצי הספורט בתשלום = איכות ומקצועיות , אבל החשכה של ערוץ יורוספורט.

שידורים בערוץ 1 = חובבנות , אבל אפשר ליהנות כרגיל ביורוספורט.

מה עדיף?

ובאפשרות הראשונה אתה מונע

מאחוז ניכר מהציבור לצפות בשידורים משום שאיננו מוכן להתחבר לצ'רלטון (למעשה מחצית מהציבור).

מבחינת האינטרס של כלל הציבור ( גם כזכור משלם אגרה) אין שאלה.
לקראת ריו, כמו שצוין כאן האופציות יכולות להשתכלל בתחום הרשת, מעבר לערוץ אחד המוגבל.

אריאל5

New member
לגבי חינוכית 23 אני לא מסכים

הילדים עכשיו בחופש אצלי בבית יש כבלים ולכן הילדים רואים הופ וכדומה מי שאין לו כבלים באותו קיץ אין לו תוכניות לתת לילדים שלו וזו בעיה. 33 אני מסכים שהיה צריך להיות ערוץ נוסף למרות שהבוקר יש רק ערוץ 1 ובחרו לא לשדר.

למעלה