!!!!
אז אני יודעת שאני קצת משוגעת, אבל.. נו.. אני לומדת לבחינות עכשיו בלבד.. מה שאומר שאני יכולה לשחק עם השעות שינה שלי כמה שאני רוצה..
והסלון היה ריק..אז אפשר היה לראות בשקט ו..
למה לעזאזל אני מתרצת? זאת תוכנית שלא פספסתי אפילו לא פרק אחד, שכל ניואנס מפגר שלה אני מכירה, ברור שאם אני יכולה אני אראה את זה מיד!!! (ועוד עם תרגום, משהו שלא ראיתי לאחרונה..
וכל החפירה הזאת הייתה מיועדת בשביל למנוע אנשים לא לקרוא את הספויילר הזה במידה והם לא ראו עדיין.................
יש עוד זמן להתחרט...........
נו זה כולה שני פרקים, תראו!
טוב, זה היה מושלם. אני יודעת שהיו כמה פרקים מייגעים בדרך (מרשל בדרכים, נו באמת!!) והמון המון פיתולים אבל..
זה היה פשוט מרגש! אהבתי איך הכל התחבר, אני ממש מודה לתסרטיאים שעשו לסדרה הבלתי נגמרת הזאת סוף אמיתי ואנושי, נבהלתי קצת שברני חזר לסורו אבל צחקתי ממש שלילי אמרה "עכשיו ראיתי הכל" שהוא שלח את הסלאטס הביתה להחליף בגדים, התרגשתי ממש לראות אותו מתרגש מול הבת שלו, זה היה כל כך מוצלח שהוא צעק 9:45 על טד, אני אוהבת את הדמות של לילי שהיא כזאת רגישה ומגניבה בו זמנית ואיך היא כל כך רוצה שכולם יהיו ביחד ולכולם יהיה טוב.. זה היה מרגש.
אהבתי את האמא שהייתה מרגשת ומקסימה, ידעתי שהיא הולכת למות וזה היה לדעתי יופי של סיום.. גם אני כמו מרשל תמיד ידעתי שהם יהיו ביחד (נו, שופט או לא שופט?) התרגשתי ממרשל שהיה נרגש ואמר לחבר'ה מהפאב שקרו שם הרבה דברים, כי זה נכון.
אהבתי את הילדה הקטנה של טד, היא הייתה מתוקה לאללה ("אל תקראי לי יותר ככה!")
ואהבתי את טד, כמו תמיד שתמיד היה אמיתי ואנושי ומרגש, התרגשתי בטירוף מהמפגש מתחת למטרייה (האם האישה ההיא באמת שרה בחתונה שלהם? שמחתי לגלות שלו, זה היה יותר מידי) וזה היה מרגש שהם קלטו שהם חלקו את אותה המטרייה.
ומעל הכל.
כל כך אהבתי את הקרן הכחולה, זה כל כך ריגש אותי.
וזה היה כל כך נכון והגיוני שהם יהיו ביחד כי זה היה ככה לאורך כל הסדרה.
וזה היה מושלם שלטד יש כבר ילדים גדולים (הרי רובין לא אוהבת תינוקות) וזה היה מושלם שלטד הייתה אהבה אחת גדולה מאוד שאהבה אותו ואת כל השטויות שלו כמו שהוא בשביל שהבחורה שבאמת נועדה לו תהיה מוכנה לקראתו.
אהבתי את השיחה עם טד והילדים (אפילו שזה היה ממש ברור ומעיק לראות את ההבדלים, אבל רק עכשיו תפסתי שגם ג'וש לא ידע איך זה יסתיים, ולמעשה רק קומץ אנשים ידעו איך זה הולך להסתיים.) אבל..
הקרן הכחולה...!!
ועכשיו אפשר ללכת לישון, מחר יום ארוך.
אבל בחיי שכמו הכיף של טד וברני היה שווה לי לא לישון הלילה.