אני לא יודעת מה אני מרגישה
טובב קודם כל אומר שאני אמנם גרה בארה"ב אבל יצא לי לראות את הפרק רק היום בבוקר . קמתי מוקדם וישר הדלקתי את המחשב . נזהרתי לא לפתוח שום אתר כדי לא לגלות ספוילרים
כל הפרק הייתי עם דמעות!! ואני עדיין לא יודעת איך אני מרגישה לגבי הסיום...קראתי עכשיו כמה כתבות באינטרנט ועשו לי קצת סדר בראש...
כל הפרק ממש הזדהיתי עם רובין. אני יודעת שיש פה כמה אנשים בפורום שלא כ"כ מתחברים אליה, אבל ישר מההתחלה של הסידרה אני אהבתי אותה והתחברתי אליה.
בסצינה של מסיבת התחפושות על הגג כשרובין הסתכלה על טד ונזכרה איך הם ישבו על אותו גג ביחד לפני שנים והיא שאלה אותו איך הוא יכול לחכות כל שנה לפאמפקין- בסצנה הזו באמת התרגשתי ובמיוחד אחרי שרובין ולילי היו בדירה יחד ורובין אמרה ללילי שהיא כנראה הייתי אמורה להיות עם טד...באמת שקצת בכיתי כי זה היה מאוד עצוב .
בכלל, הרגשתי שהרבה מהפרק סבב סביב רובין כי תמיד הזכירו את זה שהיא לא נוכחת בהרבה רגעים חשובים של החבר'ה
ברני - תכלס מה היו עושים עם הדמות הזו בסוף אם לא נותנים לה ילד? אם היו משאירים את ברני בגיל 40 ומשהו ועדיין רודף אחרי נשים בבר- זה היה כ"כ עצוב. אז דווקא אהבתי את זה שהוא עכשיו אבא
לילי ומרשל - מתוקים וחמודים כמו תמיד ! 3ילדים !
אני חושבת שהכותבים עשו בשכל שלא נתנו לצופים להיקשר יותר מדי לאימא, ולא נתנו לנו להתוודע לדמות שלה יותר מדי כדי שלא יהיו לנו קשה להיפרד ממנה כשהיא מתה.
אבלללל אתם פאקינג צוחקים עלי?. 8 שנים לחכות לאימא, רק כדי להרוג אותה בסוף??
ואחרי שטד כבר שיחרר את רובין, ואחרי עונה שלמה של החתונה של בארני ורובין - אחרי כל זה, רובין ובארני מתגרשים ?? וטד ורובין יחד בסוף???
שלא תטעו אני אוהבת את טד ורובין יחד ומאוד שמחה שהם יחד בסוף , אבל למה לגרור את זה ככה?? למה לחכות שטד יעבור משבר ועוד משבר ועוד משבר ??
כל הדברים שקרו ולא קרו בחתונה של רובין - זה היה לשווא
אולי היו צריכים לתת לרובין באמת לברוח דרך החלון ולא להתחתן עם ברני...
ברני ורובין מבחינתי מייצגים את כל הזוגות האלה שממהרים להתחתן ולכן ממהרים להתגרש, מבלי לחשוב קדימה.
כל החתונה הזו היתה מיותרת.
השם של האימא זה טרייסי !! אני זוכרת שמישהו אמר את זה פה...ניחוש יפה !
צריך לשנות את השם של הסדרה ל" איך פגשתי את רובין ואז התגברתי אליה כדי לפגוש את האמא רק כדי שהיא תמות ואוכל להיות עם רובין"
אבל כל הכבוד לכותבים שאיכשהו הצליחו לאחד חזרה את טד ורובין כי הם באמת מנט טו בי...ועכשיו אין את הקטע שטד רוצה ילדים ורובין לא יכולה לתת לו את זה..
הסצנה של הסיום עם הילדי באמת צולמה לפני 9 שנים ??