בדר״כ סמויה פה אבל הייתי חייבת להגיב
איך זה הגיוני שברני כל כך הרבה שנים היה עם כל כך הרבה בחורות וזאת הפעם הראשונה שהוא מכניס מישהי להריון??
ואם כבר דיברנו על במישהי הזאת, שמעתם על התיאוריה שמספר 31 היא בעצם הדמות המרכזית בספין-אוף של ״איך פגשתי את אבא״?
ואם טד לא כבר בסוף לשיקגו אז למה הוא מספר את הסיפור לילדים בדירה שהוא קנה שם? (או שאני טועה וזאת לא הדירה)
איך השחקנים שמגלמים את הילדים הצליחו לשמור על הסוד הזה לאורך כל השנים? איך אף אחד לא הצליח להוציא את זה מהם? חחח כל הכבוד להם
שמתם לב שכל מה שברני אמר לבחורה ההיא בפרק האחרון כדי להוכיח את הפואנטה הוא בעצם אמר לתינוקת שלו?
ראיתי את כל הסדרה מהר וכל פרק פעם אחת כדי להיות בקצב שהיא משודרת וזה היה לפני יותר משנתיים, יכול להיות ממש מגניב לראות את מההתחלה כשיודעים עכשיו בדיוק איך זה נגמר כמו לראות סרט אימה שוב מההתחלה אחרי שיודעים כבר מי הרוצח
ד״א, לא יודעת אם אני מחדשת פה משהו אבל ג׳וש אמר שנחתך מהפרק 18 דקות מלאות שביניהם הייתה ארוחת צהריים בין טד לרובין יום אחרי שהוא פגש אותה ברחוב עם הבת שלו שבו היא סיפרה לו שהיא לא מפסיקה לחשוב עליו כל השנים האלו. מעניין מה עוד היה בקטעים שנחתכו ואם הם יהיו בדיוידי שיצא שבנוסף אחד הכותבים אמר שיופיע שם סוף חלופי עבור אלו שלא היו מרוצים. למרות שהם דבקים בסוף שבחרו.
ועוד דבר, כששאלו את כריסטין מילואי, השחקנית שגילמה את טרייסי, לגבי תיאורית המוות של האמא לפני ששודר הפרק האחרון היא ענתה:
"There are some crazy conspiracy theories, which really makes me love the fans more…That is so crazy. They've [co-creators Carter Bays and Craig Thomas] had this vision for nine years, and it's in great hands."
אבל בתכלס אם חופרים עמוק בתשובה היא בתכלס לא הכחישה
מצטערת שחפרתי..
יש לי רק עד שאלה- היוצרים באמת אמרו מתישהו שחלק מהסיפורים מבוססים על דברים אמיתיים שקרו להם?