שרשור הפרק היומי - פרק 171

Yotam Wolfsthal

New member
אני יכול לומר דבר דומה לגבי עדי הימלבלוי

ה"דמות" היחידה שלה זאת נטשה. כל הדמויות האחרות שהיא עושה נראות ונשמעות כמו נטשה. משוחקות כמו נטשה.

דודי0000

New member
בקרוב יש לה טלנובלה חדשה בערוץ ויוה

רק ביס בשם אניגמה לצידו של עופר שכטר.

Yotam Wolfsthal

New member
אני לא מדבר רק על השמיניה 2.0 אלא על כל העונה

ההודעה שלי מתייחסת לכל העונה הרביעית, ולכמה היא לוקה בחסר בכל הקשור לדרמה והעברת רגשות על המסך.

דודי0000

New member
לכל העונה הרביעית?

אנחנו רק בתחילת העונה רק השבוע התחיל אין לדעת מה בהמשך. דווקא אני מאוד במתח עם סיפור האחים ולמה ניני לא מחפש אותם ... אני דווקא כן מוצא דרמה וכן רואה משחק מעולה. מה שכן טיפה הגזימו שכבר לא מספרים לנו מה קןרא עם דדי והתאומים ושכבר לא מראים אותם מלא זמן.

roeu245

New member
תיקון

לרפי קוראים רפאל זה רק כינוי שנתנה לו הבלונדה (הגר) כדי לשבור את הקרח בינהם ולזו שרפאל התקרב אליה עם השיער השחור גילי גם לכם המשולש מזכיר את משולש האהבה באליפים? רפאל דומה לרוני שברור שהוא מאוהב במנהיגה מבין השתים אילנה/גילי ויש את זו שנדחפת הגר/ניצה

yuvalBBB

New member
ואווו.....

טוב, אין מצב שכל השישייה החדשה מבריזה..!
השאלה רק מה יגרום להם לחזור...
אולי זה קשור לדניס הזה שלא הגיע?

דודי0000

New member
מאוהב בשמינייה החדשה

פייר הם נראים יותר רעננים מהשמינייה המקורית משהו של התחלה חדשה. הכי אהבתי בינתיים את הבלונדה נראית לי תככנית מאוד. היום גילינו שטעיתי והם לא מתחזים כמו שחשבתי ושניני בסך הכל מגונן על אחותו. אבל אני עדיין לא מבין מה קורה עם דדי ולמה ניני לא מחפש אותם. לא מבין וגם איה אמרה היום אתה משקר לי והאם זה קשור לאבא? אוףף אני כבר רוצה לדעת מה קורה שם. גיורא גלה לנו

talss95

New member
ואו השינוי של איה

כל הכבוד להילי היא פשוט שיחקה מדהים את זה שניהיה לה פיגור
מעניין מה קרה שהיא נהייתה כאזות

דודי0000

New member
לא פיגור. פשוט בגלל אובדן הזיכרון

היא עם חור שחור בלב ולא מבינה מה חסר לה בגלל זה משהו התמלא כאשר היא ראתה את רוני היא הרגישה משהו מוכר. אבל הסדרה קצת עצובה

dar dahan

Member
זה ממש לא פיגור, זה התמוטטות עצבים...

יש הבדל ענקי, אדם בעל התמוטטות עצבים הוא אדם שיכול להיות בבעיה חברתית ויכול מאוד להיות שהיה לה גם בעיה נפשית בעקבות מחיקת הזיכרון, אבל לומר שיש לה פיגור זה ממש אבל ממש לא נכון.

dar dahan

Member
וואו פרק הזוי/מוזר והשישייה החדשה לא חכמים

או לפחות לא נראים חכמים בעיניי, איפה השמינייה של פעם שפתרה חידות בכיתה אצל דגנית, למרות שמצד שני עוד לא נוכחנו לדעת מה באמת הכוח שלהם ככה שיש מצב שהם עוד מסוגלים להפתיע

ולגביי איה, היא עוד תחזיר את כל השמינייה כולל את ניצן, יש לי תחושה כזאת שהיא תהיה החוט המקשר.

TF14

New member
מבחינתי זה פרק ביניים

לא הבנו מה איה הולכת לעשות, מה השמיניה הולכים בדיוק לעשות עם השמיניה החדשה, לאן בדיוק הדברים מתקדמים...
אני מקווה ליותר תשובות בפרק של מחר.
ואיה
פשוט חופרת

דודי0000

New member
מסכים אתך.

לגבי איה אני דווקא הייתי עצוב בשבילה לא ייאמן שחשבו שמחיקת הזיכרון תעזור להם ובסופו של דבר זה רק הזיק. דדי והתאומים שעד עכשיו איש לא יודע מה קורה שם. ניני המסכן לבד ומנסה לעזור לאיה. רוני עברה השתלת אישיות וניצן התחרפנה..

דודי0000

New member
עוד משהו חיובי שאני רואה

עכשיו שהשמינייה המקורית תכיר באמת לא יהיה ניתן להפריד ביניהם כי הם עכשיו מכירים באמת ללא קשר לגלי הלמדא שלהם. אני מצפה לסוף טוב: הפעם:)

Yotam Wolfsthal

New member
גם פעם הם הכירו "באמת..."

החברות ביניהם אף פעם לא הייתה "על סמך המכנה המשותף ושמו למדא", או "על סמך זה שכולם היו ביחד ב-ט'8". הם תמיד היו חברים אמיתיים אחד של השני, טובים טובים טובים וקרובים, וכל החוויות שהן עברו ביחד בתור השמיניה רק חיזקו את החברות שהייתה ביניהם - אבל זה לא שהם אמרו "יאללה יש לנו למדא אז בואו נהיה חברים".

דודי0000

New member
נכון.

אבל כוונתי שעכשיו שהם מכירים מחדש לא יהיה ניתן להפריד ביניהם כמו שקרה בעבר לכן זה כבר לא משנה עניין הזיכרון האבוד היות והם מתחילים לגלות על עצמם את האמת וגם אחד את השני ממקום אחר ובוגר יותר.

למעלה