שרשור הפרק היומי - פרק 171

TF14

New member
עקרונית אתה צודק

רק שהסדרה אמורה בבסיסה להתמקד ב"שמונה בני נוער", זה שחיכו 7 שנים ועכשיו השמינייה המקורית קצת בוגרים - מאבד משהו.

הודעה זאת נכתבת בזמן אמת בזמן הצפייה בפרק

להלן התגובות שלי במהלך הפרק, לפי סדר כרונולוגי:
- איהההה
. הילי ילון מדהימה. רואים את הבלבול והעייפות בעיניים שלה. מקווה לראות עוד ממנה בפרק הזה

- הבלונדינית הזאת כל־כך מעצבנת. בא לי להחטיף לה סטירה מצלצלת

- "זה ההוא ששכר את מכבי תל אביב כדי לשחק איתם 'חיובים'?"

- "הוא הפסיד"

- הממושקף כזה חמוד ואוקווארד. נראה כמו "דורי החדש".
- אוי, איה פשוט כל־כך מנסה להיות חלק מהחיים האלה... כל־כך מתאמצת...

- ניני, את שקרןשקרןשקרןשקרןשקרןןןןןן

- וואו, אי אפשר לעבוד על איה. היא מדהימה. מדהימה. יש סיבה שהיא הדמות האהובה עלי.
- "אתם בכלל לא מתאימים". אופס

- אלוהים אדירים, כתוב לכם "אתכם" בתסריט, אז למה אתם אומרים "אותכם"???

ולסיכום...
לא קרה כמעט כלום בפרק הזה. מאכזב.
ה"שישייה" החדשה מאכזבת.
אבל יש הבנות והתפתחויות לגבי איה, ואני ממש מחכה לראות מה קורה עם זה.
וגם, הארבעה מהשמינייה שלנו שנשארו בבאולינג המשיכו לפתח דינמיקה מעניינת.

די ברור לי שגם אם אמשיך להתאכזב אמשיך לצפות עד שלא אוכל יותר (או עד שהילדים הקטנים יתפסו יותר פוקוס מהשמינייה המקורית). אז... מחכים למחר

Yotam Wolfsthal

New member
אתם חושבים שאיה זוכרת הכל עכשיו?

כמו שאני רואה את זה, יש שלושה הסברים אפשריים לתגובה שלה בעקבות היחשפותה להודעה של אבנר:
1. ההודעה הייתה טריגר לזיכרון הפנומנלי שלה, והיא זוכרת הכל עכשיו.
2. ההודעה הייתה טריגר, אבל היא זוכרת רק חלקים, תמונות קטעי זכרונות.
3. כמו כל שאר חברי השמיניה, היא עדיין לא באמת זוכרת כלום, אבל היא הבינה שיש בסיס למה שהיא הרגישה עמוק בפנים - איזשהו געגוע למשהו רחוק ולא ברור מהעבר.

כמובן שיש גם הסבר רביעי, שהוא שמרוב שהיא כבר משוגעת ולא יציבה, ההודעה הזאת פשוט ערערה אותה עוד יותר והתגובה שלה היא תגובה שדומה לתגובתו של מי שפשוט מעורער בנפשו - אבל אני מעדיף לא לחשוב בכיוון הזה...

דודי0000

New member
אני חושב כמו סעיף מספר 2 וגם 3 שלך

ולגבי ארבע לא... להפך נראה לי שהיא חשה הקלה שהיא תוכל סופסוף לדעת מה היא מחפשת ואת הסוד הגדול בחייה ותוכל לשקם את חייה.

roeu245

New member
גם אני חושב שסעיף 4 לא יכול להיות

ראו את הדמעה שלה ששמעה את אבנר מישהו מעורער נפשית לא היה מבין כ״כ עמוק את מה שקרה והמאפר מאוד הדגיש את הדמעה על הפנים של הילי

ny22

New member
מנהל
עכשיו מתברר שככל הנראה יש אמת בדבריך

mayalice

New member
הילי

אם יש משהו שנזכרתי בו בפרק הזה זה כמה שהילי שחקנית מדהימה.
אני מעריכה את זה שלא הגזימו ועשו אותה משוגעת על כול הראש, אלא רק קצת מעורערת ופרנואידית, וזה מובן לגמרי בהתחשב בכול מה שהיא עברה.
שמחתי שניני החליט לספר לה את האמת בסוף, אני מקווה שעצם הידיעה תספיק בשביל לגרום לה להתאושש גם אם היא עדיין לא תזכור מה קרה.
השמינייה החדשה קצת סטריאוטיפית מידי לדעתי. אם יש משהו שהיה טוב בשמינייה זה שגם אם בהתחלה הדמויות נבנו לפי התבניות המוכרות של מלך\מלכת הכיתה, הספורטאי,החנון, עדיין היה בהם משהו מיוחד משלהם, והם לא המשיכו באותו הכיוון, כי היה בדמויות מספיק עומק וזכינו לראות גם צדדים אחרים שלהם.
והשמינייה החדשה נראית לי קצת יותר מידי כאילו הם יצאו מתוך תבניות.
בינתיים אהבתי את רפאל וגילי, ומהמעט שראינו גם את ליאה. אבל הגר יותר מידי בנויה לפי הסטריאוטיפ של המלכה הבלתי נסבלת ויותם עוד צריך להוכיח שיש בו יותר מסתם עוד חנון טיפוסי.

צפו בהצצה לפרק הבא

היי חברים,
אתם מעלים רעיונות מעניינים לגבי ההמשך.. מצפייה מפרק הבא, אנחנו מוכרחים לומר שבהחלט יש למה לצפות..

אם אתם לא יכולים לחכות למחר, אתם מוזמנים לצפות בהצצות היומיות לפרק הבא, שעולות בכל יום לאחר הפרק לאתר ערוץ הילדים:
http://www.kidstv.co.il/#get-mms_8905_0_1

תהנו!

אורישקי

New member
קצת ביאס הפרק

אני הייתי מעדיף כבר בלי השמיניה החדשה, הם מעצבנים למדי ואין בהם הרבה קסם. היחידה שמצאה חן בעיני הייתה הבחורה עם היער השחור.

הקטע אם איה מעניין - מאד אהבתי לראות אותה פסיכית ושבורה אבל עם שכל.

דודי0000

New member
האמת עכשיו שאני חושב על זה:

קצת הזכירה את גילה אלמגור בקיץ של אביה

ny22

New member
מנהל
פרק די עצוב

אני חייב להודות שהפרק הזה היה לי ממש עצוב...

עצוב לי שהם לא זוכרים מי הם ומה עברו (תנסו לחשוב מה הם עברו בשלושת העונות הקודמות - זה פשוט המון
).
כמו בפרקים הקודמים - זה שאיה לא ידעה כלום על רוני והשמיניה גרם לי להיות עצוב שוב...
[כמו עם שאר החברה].
לא יודע מה אתכם, לי זה עדיין מוזר.

בנוסף, השמיניה החדשה נראית מגניבה, אבל גם זה עשה אותי קצת עצוב - פתאום נפל לי האסימון שהשמיניה שאנחנו הכרנו כבר איננה
יש עכשיו שמיניה חדשה שתתפוס את מקומה.
כן זה עשה לי גם עצוב.

ובכל אופן, אני אשמח לסיים את ההודעה בנימה חיוביות:
הילי ילון משחקת מדהים
פשוט אהבתי את המשחק שלה
.
למרות שעוד לא התרגלתי, השמיניה חדשה נראית מבטיחה ומעולה
.
כל הכבוד לגיורא שהצליח (וזאת לא הפעם הראשונה) לגרום לעצב, זה בהחלט מעיד על רמה גבוה של כתיבה - כתיבה ששולטת לנו ברגשות
(לי לפחות...)
.

אני אמשיך לראות את העונה, נראה שהיא הולכת למקום טוב
.

דודי0000

New member
כמו שכבר אמרתי בשרשור זה

שכולם חשבו שמחיקת הזיכרונות תציל אותם ובסופו של דבר רק הזיקה:
באמת פרק עצוב ובכלל עצוב לי לראות שבגלל המחיקה הזאת איה התחרפנה ניני עצוב ונראה אבוד, רוני השתנתה וניצן נהייתה פושעת. החיים הובילו אותם ולמקומות לא טובים והרסניים וכל זה בשביל ירון ותמר ואילו עכשיו הם חוזרים שוב בשביל ירון ותמר ושוב מצילים אותם. אילו ניני ידע שכל זה בשביל האחים שלו

B R A Y E R

New member
מנהל
אני אוהב את הכיוון של העונה הזו

קודם כל, התגעגעתי מאוד מאוד להילי ילון, היא שחקנית מצויינת ותמיד כיף לראות את הנוכחות שלה על המסך

סוף סוף גם יצא לנו להכיר את השישיה החדשה. אני עדיין לא בקיא בשמות הדמויות\השחקנית, אבל אני מאמין שזה יבוא מהר.
השחקנית עם השיער השחור מאוד מזכירה לי את אביגייל מהאי
אני מקווה שהיא גם מוכשרת כמוהה!
הבלונדינית היא בנתיים הדומיננטית שבחבורה, ואני חייב לציין שהיא מצויינת! וכדמות, אומנם מוקדם לנתח אבל נראה לי שהיא ראשונה מסוגה בשמינייה\האי.
לשאר ה3 עוד קשה לי להתייחס כי ראינו מהם מעט מאוד.
מה שכן - באמת מעורר תהיה מה קרה עם דניס, וכמו שאנחנו מכירים את הסדרה - הוא לא הבריז סתם.

dar dahan

Member
שכחת את אנה? שיא המפונקת...

אלמלא כל מה שהיא עברה בעונה השנייה עם ליבי ייתכן והיא הייתה ממשיכה להיות מפונקת, למרות שהבלונדה ההיא לא נראה לי הייתה שורדת ברחוב

ואני אהבתי דווקא את השחקנית הג'ינג'ית היא נראית טוב (מסוג הבנות שאני יכול להתאהב בהן) וגם משחקת לא רע, והשחקנית עם השיער השחור מזכירה לי מישהי שהכרתי פעם אבל לא נראה לי שזאת היא, והיא לא ממש דומה לאביגייל, אביגייל יותר יפה ממנה!

אהא והכי מעצבן אותי החנון ההוא מזכיר לי דמות מהחממה...

B R A Y E R

New member
מנהל
ידעתי שמישהו ישווה אותה לאנה

אבל - ממש לא! אפילו לא קרוב!
הבלונדינית החדשה נראת ביצ'ית, אנה ממש לא הייתה כזו. למראית עין הרושם הראשוני שמקבלים מאנה זה פרחה מפונקת, וכשמכירים אותה יותר מבינים כמה שהיא לא, וכמה שאכפת לה ממי שסובבים אותה. היא חכמה מאוד עם עומקים גם אם למראית עין האיפור והשמלות גורמות לחשוב אחרת.
כמו שאמרת - זה שאנה באה מהרחוב זה מה שבעיקר עושה את ההבדל

dar dahan

Member
איך אתה יכול לנחש על סמך פרק אחד איך

איך אתה יכול לנחש על סמך פרק אחד איך הבלונדה תהיה, הריי גם אנה נראתה בהתחלה פרחה מפונקת ובסוף גילינו שהיא לא, אז אולי הבלונה לא הייתה ברחוב אבל לך תדע איך היא תהיה בהמשך...
בגלל זה השוותי אותה לאנה.

למעלה