אז מה קראנו השבוע? או שמענו? או צפינו?

avivs

New member
היה סתמי, בעיניי.

לא זוכר ממש אם אהבתי או לא, אבל כן הרגשתי שהוא פושר מאוד.

Y. Welis

New member
זה היה דיסני - מצוייר שבמקרה צולם.

היה שם אגב מסר חתרני למדי - נגד כל ה'מודאגים' שבעולם (אקטיביסטים, סנאודנים), שאילו רק היו נרגעים ומוצאים את הטוב שבחיים, העתיד היה טוב יותר...

מיכאל ג

New member
House of Shattered Wings - Aliette De Bodard

פנטזיה שמתרחשת בפריז אלטרנטיבית לאחר מלחמה הרסנית עם קסם ומלאכים נופלים. אני בשליש, בינתיים אחלה, ועשיתי החלטה טובה והתחלתי לקרוא אותו תוך כדי חופשה בפריז, מה שמאוד עזר ליכולת לדמיין סצינות.

ניימן3

New member
בדיוק חשבתי להתחיל לקרוא אותו

כי הוא היה במועדון הקריאה של io9 השבוע (אם אני לא מתבלבל בספר). שמח לשמוע שהוא מוצלח (בינתיים).

kenny66

New member
אהבתי אותו

ונראה לי נפלא לקרוא אותו בפריז. יש לי קצת בעיות אתו, אבל בסך הכול ספר מצוין.

בונוסים, היא פרסמה מפה של פריז של הספר, והעלתה כמה סיפורים חינמיים (אחרי שתגמור את הספר).

מיכאל ג

New member
וגם סיימתי את the dark forest - השני בסדרת 3 body problem

סיכום: רעיונות מד"ביים טובים עטופים בדמויות חלשות, דיאלוגים תמוהים ותאורים סנטימנטליים. קשה להמליץ.

avivs

New member
the dark beyond the stars

ספר מד"ב משנות ה-90. משלחת של בני אדם שנשלחה לגלות חיים בכוכבים אחרים, ונמצאת במסע כבר אלפיים שנה מבלי למצוא כלום.
ספר מעולה. אני לקראת האמצע ונהנה מאוד. יש מסתורין והקצב האיטי יחסית לא מפריע לי.
&nbsp

Y. Welis

New member
נשמע מעניין. היה מתורגם אחד בנושא דומה - 'אל האינסוף' של

אולדיס.
&nbsp
אגב המחבר הוא אותו אחד שכתב את 'הכוח' הוותיק, שתורגם בסוף הששים במקור (ב'מצפן' ואח"כ ב'כתר'; יש לו אגב גירסה מחודשת במקור מ-2000).
&nbsp
האריך ימים - כמעט 90 שנה. גם אחד הראשונים שיצאו מהארון.

avivs

New member
יש בספר

את עניין המיניות הפתוחה. זה ספינת חלל עם 300 אנשים, שכולם נולדו על הספינה. הקטע של סטרייטים הוא שולי שם, כי אתה הולך עם מי שאתה רוצה.
&nbsp
חבל שאין לו עוד ספרי פרוזה, או לפחות ככה הבנתי.

הופאק

New member
גיבורים החדש

נחמד ומזכיר את העונה הראשונה הזכורה לטובה.
השחקן היחיד שממש חזר מהסדרה המקורית הוא נוח בנט וזה מפריע לקישור בין הסדרות. כלומר, לאן נעלמו כל הדמויות המקוריות?
ולמה בטוחים שקלייר מתה, לא יותר הגיוני שהיא נעלמה לאן שהוא?

NomadSoul

New member

מייקה.
ותקשיב למספר בסוף/תחילת כל פרק, תזהה גם את מוהינדר ונדמה לי שהיה גם הירו באחד מהם.

תמר עדי

New member
(the dawn of a desperete war (the goldlanders war

של הסופר Aaron pogue.
טוב סיימתי את החלק השלישי ואני לא יודעת אם יהיה המשך.. כי זה הסתיים לכאן או לכאן. אני אשמח אם יהיה המשך. לא שמעתי על הסופר הזה לפני אבל אני ממליצה על הסדרה הזו, היה ממש כיף לקרוא אותה.
התחלתי את (the key (true reign היה בחינם בקינדל. שייך לYA ואני מקווה שזה יהיה מעניין, בינתיים זה נראה כמו סיפור ya טיפוסי,יו נוא, גורל העולם תלוי בנסיכה שהוריה נרצחו ע"י המלך הנוכחי(הרשע) והיא מתאהבת בנסיך שלא דוגל בדעתו של אביו שכמובן אף אחד לא יודע מיהי רק מי שגידל אותה.
אני מקווה שעלילת הרקע תהיה מעניינת לפחות.

למעלה