עוד תשובות
בילי ואני התחתנו חתונה אזרחית הארוע קטן שעשינו בפארק פה בלונג-איילנד. היו לנו כ 50 אורחים ומי שעשתה את הטקס עצמו היא כומר (כמרה??) אבל הטקס היה חילוני לגמרי ללא שום סממן דתי.
כיאה לחתונה אמריקאית, בילי לא ראה אותי בשמלת הכלה לפני הטקס.
האורחים הגיעו לפארק בין אחת לשתיים בצהריים, אני הגעתי בשתיים. לאחר הטקס יצאנו לסיבוב צילומים בפארק
הצלמים שלנו היו פשוט חברים שמבינים קצת בצילום. הקייטרינג היה מהולפודס, פשוט מגשי קייטרינג שהזמנו מהם. הזמנו ותר מידי והרבה אורחים חזרו הביתה עם מגשי מסיבה שלמים.
הבר היה אלכוהול שהבאנו.
מוזיקה היתה זמר אחד עם גיטרה ומגבר.
בשבע כאשר החשיך כולנו ניקינו תוך חמש דקות יחד, ויצאנו לסיבוב דאנס-ברים בעיירה המקסימה בה התחנתנו.
בילי קיבל את הטבעונות שלי באהבה ובהבנה. זו היתה החלטה שלו שהבית שלנו יהיה טבעוני לגמרי, פרט לאוכל לבע"ח שלנו.
הוא אף התקרב מאוד לטבעונות וחי כטבעוני בארון. הוא לא רוצה שאנשים יחשבו שהוא טבעוני, אז בארועים הוא עדין אוכל מן החי. התזונה שלו היא בערך 95% טבעונית.
לגביי עבודה מהבית. יש לי מוסר עבודה מאוד גבוה, ואני אדם ישר. בקלות אני יכולה "לגנוב" עוד שעה-שעתיים עבודה ביום ולהתעסק בדברים אחרים, אך אינני עושה זאת.
גם כאשר אני כותבת פה זה רק בזמן שקבצים נשמרים. אני כל הזמן בודקת לראות אם הקובץ כבר שמור ואני יכולה להתחיל לערוך את הקובץ הבא.
אני יכולה באותה מידה לשים כביסה במכונה או לסחוט לי מיץ (מה שאני שותה מאז שהפסקתי עם קפה לפני קרוב לשנה) בזמן שהקובץ נשמר. העיקר שתפוקת העבודה שלי אינה מתעקבת. במשך היום אני אוכלת רק פירות, וזה לא מפריע לי בעבודה.
מה שבאמת קשה בעבודה מהבית היא העובדה שאני כל הזמן בבית. במיוחד מאז הפציעה לעיתים אני בבית ימים שלמים והחברה היחידה שלי היא החיות והאינטרנט, עד שבילי חוזר מהעבודה...