ללימור המקסימה והנה ה-
הבא/ה כבר מגיע/ה...

haych

New member
הרגת אותי עם הפאנץ'

העיקר שהיה שווה את זה!

כל הכבוד על קור הרוח כשהאשה התעלפה!

haych

New member
עוד שאלות

באיזה אופן ובאיזו מדינה את ובילי התחתנתם?

איך בילי קיבל את הטבעונות שלך? א' ממש מתבאס מזה שאני צמחונית... אבל זה מילא כי הוא "קיבל" אותי ככה לקשר. אבל אם אהפוך לטבעונית-הוא יתחרפן (לא שזה יהווה עבורי שיקול.. הוא יאלץ להתמודד).

איך את מסוגלת לעבוד מהבית? איך את נמנעת מהדחף לקום למקרר/לגלוש באינטרנט/לעשות סידורים לא קשורים?

Ginger L Honey

New member
עוד תשובות

בילי ואני התחתנו חתונה אזרחית הארוע קטן שעשינו בפארק פה בלונג-איילנד. היו לנו כ 50 אורחים ומי שעשתה את הטקס עצמו היא כומר (כמרה??) אבל הטקס היה חילוני לגמרי ללא שום סממן דתי.
כיאה לחתונה אמריקאית, בילי לא ראה אותי בשמלת הכלה לפני הטקס.
האורחים הגיעו לפארק בין אחת לשתיים בצהריים, אני הגעתי בשתיים. לאחר הטקס יצאנו לסיבוב צילומים בפארק
הצלמים שלנו היו פשוט חברים שמבינים קצת בצילום. הקייטרינג היה מהולפודס, פשוט מגשי קייטרינג שהזמנו מהם. הזמנו ותר מידי והרבה אורחים חזרו הביתה עם מגשי מסיבה שלמים.
הבר היה אלכוהול שהבאנו.
מוזיקה היתה זמר אחד עם גיטרה ומגבר.
בשבע כאשר החשיך כולנו ניקינו תוך חמש דקות יחד, ויצאנו לסיבוב דאנס-ברים בעיירה המקסימה בה התחנתנו.

בילי קיבל את הטבעונות שלי באהבה ובהבנה. זו היתה החלטה שלו שהבית שלנו יהיה טבעוני לגמרי, פרט לאוכל לבע"ח שלנו.
הוא אף התקרב מאוד לטבעונות וחי כטבעוני בארון. הוא לא רוצה שאנשים יחשבו שהוא טבעוני, אז בארועים הוא עדין אוכל מן החי. התזונה שלו היא בערך 95% טבעונית.

לגביי עבודה מהבית. יש לי מוסר עבודה מאוד גבוה, ואני אדם ישר. בקלות אני יכולה "לגנוב" עוד שעה-שעתיים עבודה ביום ולהתעסק בדברים אחרים, אך אינני עושה זאת.
גם כאשר אני כותבת פה זה רק בזמן שקבצים נשמרים. אני כל הזמן בודקת לראות אם הקובץ כבר שמור ואני יכולה להתחיל לערוך את הקובץ הבא.
אני יכולה באותה מידה לשים כביסה במכונה או לסחוט לי מיץ (מה שאני שותה מאז שהפסקתי עם קפה לפני קרוב לשנה) בזמן שהקובץ נשמר. העיקר שתפוקת העבודה שלי אינה מתעקבת. במשך היום אני אוכלת רק פירות, וזה לא מפריע לי בעבודה.
מה שבאמת קשה בעבודה מהבית היא העובדה שאני כל הזמן בבית. במיוחד מאז הפציעה לעיתים אני בבית ימים שלמים והחברה היחידה שלי היא החיות והאינטרנט, עד שבילי חוזר מהעבודה...

haych

New member
את מהממת!

ובילי חתיך!

איזה כייף שבילי די טבעוני. חוץ מההיבט הסביבתי, זה מאוד נוח לזוגיות. אני מבשלת רק לעצמי, וא' מבשל רק לעצמו
אנחנו כמו שותפים בקטע הזה.

Ginger L Honey

New member
אענה לך ברצינות

בעיקר משפחה מהצד שלו, רק אמא שלי הגיעה מהצד שלי
וחברים משותפים של שנינו

supersonic777

New member
הם מקומיים,מין הסתם...ומה עם שאר בני משפחתך,למשל,אבא...

אחים/אחיות,סבא/סבתא,דודים/דודות וכל זה...?

Ginger L Honey

New member
אבא

אומר בכל פעם שאני מדברת איתו שילך להוציא ויזה. אינני חושבת שזה אי-פעם יקרה.
סבים וסבתות לא מתכוונים בכלל להוציא ויזה, וגם אין סיכוי שהם יעלו על טיסה של 12 שעות.
מעולם לא הייתי קרובה מאוד למשפחה היותר מורחבת שלי, הדודים והבני-דודים.
לדעתי האישית, כולה חתונה. לא משהו שצריך להפוך עולמות ולעלות על מטוס עבורו.
&nbsp

תשמעי, את יפהפיה

השמלה שלך מושלמת וההינומה
. תענוג לראות את התמונות! אם יש לך עוד שתרצי לשתף אשמח לראות

Ginger L Honey

New member
בשמחה

מצרפת קישור לקרדיטים שלי בתפוז...
[URL]http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=153&MessageId=171907611#171908253[/URL]
נסי להתעלם מכל שגיאות ההקלדה שאני עושה. אין לי מקלדת בעברית ומשום מה אני אף פעם לא קוראת את התגובה שלי לפני שאני לוחצת "שלח"

haych

New member
עכשיו אני נזכרת שקראתי את הקרדיטים שלך

בסוף מצאו את הכרטיס זכרון האבוד?

ועוד שאלה: כמה קעקועים יש לך, ומה כל אחד מסמן?

Ginger L Honey

New member
בשלב מסויים

הפסקנו לשאול אותם על הכרטיס..
לא נורא, יש לנו מספיק תמונות:)
&nbsp
יש לי שלושה קעקועים, למרות שטכנית עשיתי ארבעה. אחד מהם הוא קאבר.
&nbsp
הראשון עשיתי בגיל 18 של מילה יפאנית שפרושה תקווה מעל לקרסול.
אך בערך מגיל עשרים כאשר היו שואלים אותי מה פרוש הקעקוע, הייתי אומרת
"פרושו אל תעשו קעקוע בגיל 18, אחרת תתקעו עם מילה יפאנית לכל החיים"
ליום הולדתי ה 28 עשיתי עליו קאבר. סמל של להקת הגרייטפול-דד, שמסמלת עבורי את השינוי הגדול החיובי שעברתי בחיים באותה חצי שנה ובעיקר האותו החודש שקדם לטיסה שלי לארה"ב.
&nbsp
הקעקוע השני שלי הוא מתפח סול בין השכמות.
אני יודעת לנגן על גיטרה, אבל אף-פעם לא הייתי נגנית כשרונית וזנחתי את זה, למרות חוסר הכשרון האישי, ידעתי להעריך את כשרונם של אחרים ומוזיקה תמיד היתה חלק משמעותי בחיי.
&nbsp
הקעקוע האחרון שעשיתי הוא הקעקוע המשותף עם בילי ליום הנישואין הראשון שלנו.

את פשוט מקסימה!

מהיכרות עם ילדים שרכבו על סוסים, הקשר עם החיה האצילה הזו באמת גרם להם לפרוח. ועם זאת, מה שכתבת בהמשך גרם לי להרבה מחשבות.
צניחה נשמעת לי כמו משהו מדהים, ואני ממש מקווה יום אחד להתנסות בזה. האהבה שלי היא לסקי - כשאני גולשת, אני מרגישה חופשייה ושלווה כמו שאני לא מרגישה בשום זמן אחר. איכשהו, צניחה נשמעת לי דומה.

Ginger L Honey

New member
יש בזה משהו דומה

ועם זאת מאוד שונה.
אין לי ממש איך להסביר זאת, תצטרכי לנסות בכדי להבין

החלק הכי דומה לדעתי, כשאת עומדת על סף מסלול יהלום שחור כפול (אין לי מושג איך נקראים מושגי סקי בעברית) ומסתכלת למטה, התחושה בבטן דומה לזו שיש בכל קפיצה ברגע שאת עומדת בדלת המטוס.
לא שאני עושה מסלולי יהלומים שחורים, עליתי לאחד ולקחתי את הרכבל חזרה למטה. אני עדין במסלולים ירוקים בסנואובורד וכנראה שאשאר שם הרבה זמן, ציינתי כבר שאני די גרועה, אך נחושה!
על סקי וויתרתי אחרי שיעור אחד בגלל שלא יכולתי לסבול את המגפיים

שאלות לגינג'ר המקסימה

לפני הכל, שמחה שיצא לנו להיפגש-ממש נהניתי ומחכה בקוצר רוח לפעם הבאה

&nbsp
ועכשיו לשאלות

&nbsp
1. מה היה הקש ששבר את גב הגמל וגרם לך להפוך להיות טבעונית

&nbsp
2. מה את הכי אוהבת במגורים בחו"ל

&nbsp
3.מה את פחות אוהבת במגורים בחו"ל

&nbsp