טוב, אני חושב שהפרק הזה הוא לקח לכל מי שלאורך העונה נגררו ונסחפו לרשום כאן האשמות נוראיות על דן נטו על סמך שמועות בתוכנית טלוויזיה ערוכה.
ומה מסתבר? כפי שהבנות טוענות הדברים נאמרו בצחוק/כחלק מהמשחק. הן לא מרגישות מוטרדות או מאוימות ממנו, הן בעצמן אוהבות להיות בחברתו ומבקשות ממנו שיעשה להן מסאג'.
כמו שכאן בפורום היו כאלו שנסחפו לצלוב אותו ולכתוב עליו מילים קשות, ואני מאמין שיש עוד מקומות ברשת שהיו כאלו שצלבו אותו, גם על האי זה הפך להיות עניין מכלום.
ואני פשוט ריחמתי על דן והצטערתי בשבילו ממש. לא הייתי רוצה להיות במצבו, להיות מואשם במעשים נוראיים בתוכנית טלוויזיה בפריים טיים מול כל אמריקה. כשבבית יש לו אישה ו2 ילדים, וקריירה בתעשייה שבה מפיקים כמוהו, שעשו דברים נוראיים באמת, פוטרו בלי יותר מדי שאלות בעידן החדש של metoo.
והוא יושב שם, רואה איך שיחת היום הפכה להיות "דן הטריד- כן או לא", יודע שהוא לא עשה שום דבר רע לאף אחת, לא התכוון בשום אופן לפגוע באף אחת, וצריך להתמודד עם עניין שלא קשור בכלל למשחק והולך להשליך באופן ישיר על החיים האישיים שלו.
כי הרי, זה כבר אפילו לא משנה שכל הבנות מסביבו, מחזקות אותו, טוענות בפירוש שלא חשו מוטרדות ממנו ושכל השיח על זה היה בצחוק, הוא כבר נצלב ואני מאמין שימשיך להצלב על ידי מי שהחליטו שהם תליינים וימשיכו להכפיש את שמו סתם ככה. כי היד על המקלדת קלה והוא סתם עוד דמות בטלוויזיה, זה לא בן אדם.
מקווה שבכל זאת הפרק סגר את הפינה הזו, ומי שנסחף אחרי השיח המגעיל הזה כלפיו ילמד את הלקח.
כל הכבוד להפקה שניהלו את זה בצורה הכי מקצועית שאפשר, ובמקום לטאטא את זה מתחת לשטיח ולתת לשמועות לצאת החוצה, בחרו לשדר ה-כ-ל, נתנו במה ל2 הצדדים והראו איך הם 24 שעות ביממה זמינים בשביל השורדים, ערים להכל, מקיימים איתם שיח כשעולה עניין ומוודאים שכולם מרגישים בנוח לפנות להפקה בכל עניין שכזה.
ולעניין החלק של המשחק:
בפרק הקודם ירד לי מקלי שעשתה מהלך שהרגשתי שהיה טעות גדולה, והתברר שזו באמת הייתה טעות גדולה. דין, שהיא הצילה אותו במיוחד, לא ממש הכיר לה תודה ורץ לזרועותיהם של מיסי ואהרון- והיה קול מכריע בהדחה שלה. אם ג'ק היה נשאר זה היה עוד קול לטובתה.. חבל..
וחבל לי ממש גם על ג'אמל, שבאמת לא היה שום דבר שיכל לעשות אחרת אחרי שקלי דפקה לו את המשחק. הוא היה איום על כולם ולא היה לו סיכוי להשאר. מקווה ממש שיחזור בעונה עתידית, לגמרי מגיע לו.
מיסי ואהרון כרגע השליטים של המשחק ומשחקים משחק פשוט מושלם, בזמן שאחרים פה פקפקו במעשים שלהם והיו בטוחים שהם הרחיקו מהם את דין, קארישמה, לורן, טומי... נראה שכולם רצים אליהם ושהם סופר אהודים.
טומי ולורן לעומת זאת משחקים פשוט זוועה, מזמן לא ראיתי שחקנים כאלו גרועים שלא מבינים בכלל מה הם עושים ואיך להתנהל. במיוחד טומי. לא מצליח להבין את הראש שלו ואת ההחלטות שהוא מקבל, שום היגיון...
פרק הבא הדחה כפולה (כפולה באמת), מעניין איך זה ילך ומי ילכו..