קראתי את כל שרשור התגובות שלך
ואני חייבת לומר שהתחושות שלי זהות לאלה של ספיר. היא ממש לא מטרילה!
וזה קצת מטריד שזו ההתייחסות ממי שמנהל את הפורום.
לא צריך להעיר למישהו פעמיים על נגיעות לא הולמות.
אני הכרתי מישהו, אבא של ילד מהכיתה של הבן שלי, שבכל פעם שהיה משוחח איתי נהג להניח עלי יד על הכתף או על הרגל. לא עזר כמה שהייתי מתרחקת ממנו, עוברת לספסל אחר, הוא היה ממשיך ומתקרב, כי הוא אדם שנוגע. הנגיעות לא היו מיניות אבל הן גרמו לי להרגשת אי נוחות רבה. אני לא מצפה שאבא של ילד מהכיתה יגע בי בצורה כזו.

כל מה שהבנות אמרו לפני שלורן הלשינה על קלי נאמר בכנות רבה, ובמצוקה פיזית אמיתית. רק אחרי זה הן הפכו את זה לחלק מהגייםפליי.
וכמה לא מפתיע שהיחידים שחושבים שמתעלקים על דן סתם, הם כולם גברים.
לפני שאתה מאשים את ספיר בהטרלה, כדאי שתקרא שוב את כל הדברים שכתבת, שגרמו לי להתכווץ בכסא ולא לרצות לקרוא כאן יותר, ואני קוראת שקטה כבר הרבה שנים.
לא צריך להעיר לבן אדם יותר מפעם אחת.
גם אם חולף זמן וגם אם יש יחס חברי, זו לא אומר שמותר לגעת אם בעבר אמרו לך שאסור.
ההתנהגות של דן פשוט דוחה, ואם הוא יהיה הזוכה של העונה, התכנית הזו גמרה מבחינתי, כי את הבן אדם הזה היה צריך להעיף בפרק האיחוד ולא לתת לו יותר במה.

ואני חייבת לומר שהתחושות שלי זהות לאלה של ספיר. היא ממש לא מטרילה!
וזה קצת מטריד שזו ההתייחסות ממי שמנהל את הפורום.
לא צריך להעיר למישהו פעמיים על נגיעות לא הולמות.
אני הכרתי מישהו, אבא של ילד מהכיתה של הבן שלי, שבכל פעם שהיה משוחח איתי נהג להניח עלי יד על הכתף או על הרגל. לא עזר כמה שהייתי מתרחקת ממנו, עוברת לספסל אחר, הוא היה ממשיך ומתקרב, כי הוא אדם שנוגע. הנגיעות לא היו מיניות אבל הן גרמו לי להרגשת אי נוחות רבה. אני לא מצפה שאבא של ילד מהכיתה יגע בי בצורה כזו.

כל מה שהבנות אמרו לפני שלורן הלשינה על קלי נאמר בכנות רבה, ובמצוקה פיזית אמיתית. רק אחרי זה הן הפכו את זה לחלק מהגייםפליי.
וכמה לא מפתיע שהיחידים שחושבים שמתעלקים על דן סתם, הם כולם גברים.
לפני שאתה מאשים את ספיר בהטרלה, כדאי שתקרא שוב את כל הדברים שכתבת, שגרמו לי להתכווץ בכסא ולא לרצות לקרוא כאן יותר, ואני קוראת שקטה כבר הרבה שנים.
לא צריך להעיר לבן אדם יותר מפעם אחת.
גם אם חולף זמן וגם אם יש יחס חברי, זו לא אומר שמותר לגעת אם בעבר אמרו לך שאסור.
ההתנהגות של דן פשוט דוחה, ואם הוא יהיה הזוכה של העונה, התכנית הזו גמרה מבחינתי, כי את הבן אדם הזה היה צריך להעיף בפרק האיחוד ולא לתת לו יותר במה.