הם כבר ביום 24, כמעט חודש במשחק, זה לא כמה ימים
וגם כשמדובר בכמה ימים, כמה ימים בהישרדות הם לא כמה ימים במציאות היומיומית שלך
הם ישנים, מתקלחים והולכים לשירותים ביחד
סביר להניח שהרגשת הקרבה לבן אדם תהיה יותר אינטימית והגבולות גם ייפרצו יותר מהר ויכול להיות שיהיו אי הבנות
ראיתי פעמיים את הפרק, לא ראיתי סצנה שקלי אומרת לדן להפסיק והוא ממשיך לגעת בה, גם לא הראו אותה רומזת לו שמה שהוא עושה מפריע לה באופן מיני אלא רק צחקה שהוא מבלגן לה את השיער
גם לא יודע עד כמה ההרגשה הזאת הייתה עצמתית לגבי קלי אם מיסי לא הייתה מזכירה לה בתור אסטרטגיה לקשור איתה קשרים שהיא גם מרגישה מוטרדת ממנו
אני מניח שמיסי איכשהוא ידעה שלקלי יש איזהשהוא טריגר קטן כלפיו, אולי מסיפורים של לורן, טומי וג'ייסון בשבט המעורבב
והחליטה לחמם אותה עליו כי דן הוא פשוט מטרה אחרת שהיא לא מיסי שהרגישה דיי ממוקדת באיחוד
אז מה שיוצא זה שקלי מרגישה קצת לא נוח עם דן - מיסי מנצלת את זה - זה נהפך לעניין גדול
והופ, יש לנו VERY SPECIAL EPISODE
מיסי שיקרה בהתחלה, גם הראו אותה מדברת עם אליזבת שזו אסטרטגיה כדי להוריד מהן מטרה לפני שבכלל עלה השם של קלי להדחה
כשמיסי ראתה שבסוף דן נשאר וקלי מודחת וגם העניין יצא מפרופורציה ונהפך לעיסוק של כל השבט חזרה בה מהשקר שלה ואמרה שהנגיעות שלו אף פעם לא הפריעו לה
שזו אני חושב האמת
בכל מקרה גם שההפקה לא תשחק אותה
בואו נסתכל על העבר של הישרדות:
עונה 2: ג'רי ואמבר מדברות על איך ימרחו את קולבי בממרח שוקולד
עונה 5: טד רוכן על גאנדיה באמצע הלילה ומנסה לנשק אותה כי חושב שהיא אשתו
עונה 8: ריץ' מתפשט באמצע אתגר שיודע שחייבים להתחכך בו וכך קורה שמתחכך בסו ומביא לפרישתה פרק אחריי
ואלו רק ההטרדות שאני זוכר ואלו הידועות לנו כי הראו אותם בעריכה (לעומת ההטרדות של בוב מגאבון נגיד שהיו נסתרות)
סך הכל ראינו שהעריכה יכולה במקרה הטוב לא להתייחס בכלל להטרדות מיניות או במקרה הרע להתייחס למוטרדת כמשוגעת ומושא לצחוק בפרק
הם לא חשפו פה את הכל בצורה כזאת כי "חשוב להם להראות שהם תמיד עם המתמודדים"
הם ערכו זאת כך כי זה מתאים לשיח המקומי שמתנהל בשנים האחרונות ודן בתור איש מבוגר ומפיק מתאים לדמות "המטריד מינית" בVERY SPECIAL EPISODE שההפקה תכננו
וטוב מאוד שלפחות היו הגונים עם דן ולא זרקו אותו על המוקד בשביל שההפקה ייצאו הגיבורים בסיפור הזה, אם כי אני מאמין שאם אכן היה רוב שמאמין ותומך בנרטיב של קלי יכול להיות שהיינו רואים את ג'ף מסלק אותו בבושת פנים בטרייבל