השיחה הייתה אמיתית.
בסיומה הן כן סיכמו להדיח את דן. לגמרי כן.
לא להתלונן עליו, להדיח אותו.
(יש בעיניי הבדל. כי לא נוצר כאן הסכם שכולן כאן עכשיו מתלוננות עליו .)
ואז כשמיסי הבינה שקלי בכל זאת נגדה היא סובבה את הנושא לצורך אסטרטגיה.
יש לזכור שהן לא המציאו האשמות .
מיסי העלתה את הדיון בצורה אמיתית לגמרי אבל זה לא סתר את העובדה שרצתה להמשיך לשחק עם דן . לא היה לה צורך להתלונן עליו (הנושא בכלל לא עלה במועצת שבט הראשונה) גם קלי רצתה להשאר בת בריתו עד שג'מאל ונורא הביעו כמה הם נגדו ושהרגישה שכן יכול להיווצר רוב יותר בקלות נגדו.
לגבי אליזבת' , לא אהבתי בכלל בכלל את מה שעשתה , אבל היא לא הלכה והמציאה סיפור , היא סובבה את האמת של איך שהיא מרגישה לגבי דן . בעיני זה היה מוגזם , אבל צריך לשים גם פרופורציות שזה לא שהיא הלכה לג'ף וסיפרה שקרים על דן , או שהיא זאת שהעלתה את הנושא יש מאין .. היא ואיליין ( שעשתה אותו דבר ולא קיבלה על זה זמן מסך אז נשכח לה..) טענו שהן מרגישות לא נוח עם דן בזמן שכן הרגישו איתו נוח .. לא אוהב שעשו את זה אבל הן לא המציאו סיפורים וגם לא הבטיחו הבטחות שילכו להתלונן עליו , דבר שיותר היה קשה לי לסלוח עליו ..
לגבי האשמה של קלי
חלילה לא במקרה עם דן, אלא בהדחה שלה
ושאמרתי שהיא לא תמימה כי היא ידעה שכאשר היא מסכמת משהו עם מיסי היא לא מתכוונת לעמוד בו
לסיכום החפירה מבחינתי , איך שאני רואה את זה. נהיה כדור שלג והכדור שלג פשוט היה מאוד מכוער, כי קלי הכניסה שיחה אמיתית לתוך המשחק עם הבחורה שהיא רצתה להדיח, אז זה יצר רושם לדעתי שבעצמה היא מנצלת את הנושא לצרכים של המשחק
אז בתגובה מיסי אליזבת ואליין סובבו את זה לצרכים שלהן במשחק
ושיקרו לגבי התחושות שלהן (או במקרה של מיסי ..לגבי הכוונות שלה . כי לדעתי התחושות שלה היו אמיתיות, אך כמו קלי , התכוונה להמשיך לשחק עם דן )
אך לא המציאו האשמות .

שונא לדבר על זה.
שוב אל תחשבו בשום דרך אני בעד
אני פשוט מנסה לפשט את זה וגם להסביר איך לדעתי הדבר הזה התדרדר
מאשר לראות בבנות את תגלית הרוע האנושי.