הפרק רק מתחיל, ונורה הורסת לקלי הכול. אבל היא פחות משנה, יותר משנה מה דין יעשה. המעשים שלו יחליטו האם המהלך של קלי היה גאוני, או שהיא רק מעט טובה יותר מ-וורדוג. בכל מקרה, בניגוד אליו, לקלי שוב יש אליל, אז גם אם יכוונו נגדה, לא הכול אבוד. היא בעצמה תקבע את גורלה, ואם היא תודח, זה יהיה כמעט לגמרי באשמתה.
מכאן למיזוג, וכצפוי מויקיפדיה, באף המיזוג הוא כחול. תמיד אפשר לדעת מההתחלה מה צבע באף המיזוג, כי זה הצבע שבו כתובים שמות הפרקים. בכל מקרה, קשה מאוד להתייחס לפרק הזה לפי משחק בלבד. אם דן יודח, זה פשוט לא יהיה נעים לצפייה. אני מאמין שהוא לא באמת שולט בעצמו. אפילו ההפקה ירדה מהעמוד שלה והושיטה עזרה, ראו בפירוש מיקרופון או מצלמה באחד השוטים ואני נשבע שאפילו שמעתי את אחד הצלמים צוחק.
בנקודה הזו, אם קלי תודח, היא הביאה את ההדחה שלה על עצמה, אבל שוב, הנסיבות האלה מאוד לא טובות. היא לא הייתה מדברת עם מיסי לולא העניין עם דן. אפשר לומר שהיא הרשתה לעצמה להתנתק מהמשחק, אבל שוב, אלה לא נסיבות שהייתי מאחל לאף אחד. גם דין היה מאוד מסויג מלהדיח אותה. בסופו של דבר, אני לא ממהר להכריז עליה ככישלון. אשר לדן, די ברור שהראש שלו לא במשחק. מטרידן סידרתי? אנס בפוטנציה? אני לא ממהר לרדת להאשמות האלה. אבל שחקן גרוע? ללא ספק.
בכל מקרה, לקלי יש עכשיו שני אלילים, ואני מרגיש שזו כמעט חובה בשבילה שתשתמש באחד מהם. היא לא ג'יימס, שבפירוש היה בברית השולטת. הוא גם לא היה חכם ולא עשה מהלכים. גם אין שום סיבה שיצביעו למישהו מלאירו החדש מלבדה. כמעט בטוח שהיא תקבל קולות, השאלה היא כמה. ואם היא לא מבינה את זה, אולי היא לא טובה כמו שחשבנו. אבל היא לא שלפה אליל, וכאן הייתה הטעות האמיתית והפטאלית שלה. אין ממש במה להאשים את דין, הוא שחקן חסר השפעה שרק רצה לברוח מספינה טובעת. אין שום סיבה שטומי ולורן ירצו לערוק, רק בגללו.
בכל מקרה, המהלך של מיסי, אליזבת ולורן גרם לי קצת להרגיש לא בנוח, אני מקווה ששבוע הבא יהיה יום חדש שלא יסוב סביב דן, ויהיה אפשר לדבר על המשחק יותר באובייקטיביות. יותר מכל, אני חושש שאנחנו בעיצומה של "עונת לוחמי הצדק החברתי", אחרי שכבר קיבלנו את הסצנה עם ג'ק וג'מאל. אני מאוד מקווה שעניינים כאלה לא ימצאו את עצמם בהישרדות יותר, מספיק סבלתי את שני הפרקים עם פרשיית ההטרדה עם טד וגנדיה, רק שבמקרה ההוא, די ברור שהצדק היה עם טד, ועובדה שלא נשמע פיפס אחד יותר במהלך כל העונה הגרועה ממילא.
למחרת בבוקר, ג'נט מוצאת אליל. אפשר עכשיו להתמקד שוב במשחק? אבל לא רק היא, גם ג'מאל מוצא משהו! וזה צו שמונה לאי האלילים. אלא שבמקום אתגר, ג'מאל פשוט מאבד מיד את הקול שלו במועצה הקרובה. כן נותנים לו אפשרות לרמות מישהו אחר, ואולי לשים עליו מטרה, אבל ג'מאל, כרגיל, שחקן גרוע ובמהלך שלו, רק שם את המטרה על עצמו. בנקודה הזו, רק חסינות, או האליל של ג'נט, יכולים להציל אותו מהדחה כמעט בטוחה. והחדשות הטובות הן שהוא צריך להתמודד רק מול עוד ארבעה גברים. עוד מישהו קיבל וייבז מ"הנסיכה הקסומה"? אבל מול 11 או רק מול ארבעה, ג'מאל נפסל מאוד מהר. הסנדק והסנדקית זוכים בחסינות.
אז מיסי ואהרון הם ה-שחקנים העונה, אבל אני עדיין חושב שמיסי היא הטובה מבין שניהם ובכלל. אבל טומי ולורן רשמית הפכו לעזים.הם בדיוק על אותה משבצת כמו קוקרן בעונה 23, או אפילו, אם בא לי ממש להשמיץ אותם, אדם מ-BB13. וג'נט וקלי צדקו! עכשיו המצב הוא 6 לאירו הישן, 6 ווקאי הישן, ובגלל שקארישמה בעצמה עז, טומי ולורן יכלו להגיע למצב שבו, אחרי הדחות של מיסי, איילין (בגלל שאז גם אהרון וגם אליזבת היו חסינים), אליזבת ואהרון, הם היו הופכים ללשון מאזניים בין ג'נט, קלי ודין, לבין ג'מאל, דן ונורה. אבל לא, הם בחרו להיות באחת העמדות הכי גרועות שיכולות להיות בהישרדות. לא רציתי להאמין, חשבתי שהראש שלהם עדיין במשחק, אבל על לורן עוד אפשר לדבר קצת - טומי הוא פשוט הפלופ הכי גדול של העונה. לא, הוא עוד לא הודח, ובטח שלא עם אליל או שניים או שלושה בכיס, אבל הוא על משבצת הבוגד הלוזר, זה שלא קולט שברגע שהצד השני מתפרק, ואולי עוד לפני כן, המטרה כבר מודבקת לו על התחת.
זה משאיר אותנו רק עם גבר אחד שמגיע לו לזכות העונה ושמו אהרון, אבל הוא אולי הטוב מכולם, ושתי חסינויות ברצף בוודאי לא מזיקות, וגם לא חסינות למיסי הסנדקית. ובמועצת השבט, הסנדק והסנדקית מצליחים שוב, ג'נט מבזבזת את האליל שלה, וג'מאל מודח, מה שכמובן פותח את דלת האדג'יק לזוכה יותר ראוי/ה, שבתקווה יהיו מיסי או אהרון. ותודה לאל שהדוראג-גייט לא היה וידוי הסינדרלה שהכתיר את הזוכה.
קצת קשה לי להשאיר את הראש לגמרי במשחק עדיין, אבל דירוג:
1. מיסי
2. אהרון
3. אליזבת
4. קלי, אמנם עשתה טעויות אבל עדיין שיחקה הרבה יותר טוב מרוב מי שעדיין במשחק, כולל שלל העזים למיניהן
5. איליין
6. צ'לסי
7. לורן, מקווה שהיא תתעשת אבל היא עדיין במצב יותר טוב מהפרטנר העז שלה
8. דין
9. ג'נט
10. ג'ק
11. מולי
12. ג'מאל
13. דן
14. נורה
15. טומי
16. ג'ייסון
17. קארישמה
18. טום
19. רוני
20. וינס
סך הכול רוב הכשלונות הגדולים הודחו מהר, רק נשאר להוציא מהמשוואה כישלון גדול ושמו טומי