הישרדות 40 - מנצחים במלחמה - פרק לפני אחרון

B R A Y E R

New member
מנהל
הישרדות 40 - מנצחים במלחמה - פרק לפני אחרון

פרק כפול!
מי יהיו ה2 האחרונים שיודחו לפני הגמר?

Bar EL

New member

טוב, יש לי רק דבר אחד להגיד
קינג טוני

לעבור 2 הדחות בלי להיות בסכנת הדחה (והשם שלו אפילו לא עלה כל העונה) אחרי שזכית ב3 חסינויות, עשית מהלכים וכולם יודעים שיש לך אליל בכיס
לא פחות ממדהים.

קצת באסה על ניק אבל הוא נפל בגדול ולא היה לו סיכוי, דיי ברור שזה בין שרה לטוני והם אפילו לא יבגדו אחד בשני, כמובן שטוני משחק הכי טוב בפער.
מישל כלכך קלולס - 7 הצבעות היא הייתה מחוץ ללופ העונה, מי לעזאזל יצביע לה תסבירו לי?

אם טוני לא מנצח אני בוכה.

B R A Y E R

New member
מנהל

טוב, בשבילי זה היה פרק קצת צפוי ויחסית חלש לשאר הפרקים הקודמים
קודם כל זה היה ברור מאוד שאחרי שקים הודחה לא ישאר במשחק אף אחד שחכם בשביל על לסמן את טוני, אולי כנראה מלבד דניס שמנסה לעשות את זה בשקט ובזהירות כי היא מבינה שאין לה עם מי לעבוד על זה כרגע.
הייתה לניק את ההזדמנות המושלמת להפוך את ההצבעה הראשונה, היה פיצול קולות ודניס הייתה קופצת על הרעיון. היה גם אליל חצי חצי שיכלו להשתמש בו חכם יותר (ועם איך שמישל זרקה אותו, זה נראה יותר כמו טכניקה לזרוק אותו נכון מאשר 50/50)
אבל הוא לא חשב על זה כי הוא לא פחד להמשיך עם ג'רמי במשחק... ועם טוני כן? WTF איזה טיפש הוא העונה. אפילו מישל קצת קצת קצת!!!! יותר חכמה
למה רק קצת?
כי היא אומנם הבינה שיש בעיה גדולה מאוד שכבר פיינל 6 וטוני עדיין במשחק, אז היא מתחילה לעשות סקרמבלינג,
ואז היא זוכה בחסינות אז פתאום לא דחוף לה יותר.
מישל וניק מצביעים יחדיו לדניס... פשוט זוג של טיפשים, אין לי שום מילה אחרת לתאר את זה...
ומעניין אותי לראות איך מעריצי ניק שמחלקים לו 10 לאורך כל העונה יצדיקו אותו הפעם
&nbsp
ואני מצטער מאוד, כולם כאן מעריכים את שרה ואת המשחק שלה,
אבל המשחק שלה בפרקים האחרונים שווה לתחת.
היא משחקת בשביל להעניק את הנצחון לטוני.
היא פשוט עיוורת מלהבין שאין לה סיכוי מול טוני בגמר.
מישל מדברת איתה על זה והיא עושה מזה בדיחה.
הגיע הזמן שהיא תתעורר וכמה שיותר מוקדם יותר טוב...
אבל כמו שזה נראה היא מעדיפה נאמנות בברית עם טוני מאשר לזכות ב2 מליון דולר

&nbsp
ואז מועצת השבט מתחילה רק ב4:30, ונגמרת ב4:40.. ומה כבר יכול להיות?
אני כבר בטראומה שהוציאו לי ככה את הפייבוריט שלי מהעונה הקודם
רק שלא יאשימו גם את טוני בהטרדה מינית של העץ

אבל מסתבר שהם החליטו להיות חכמים, וגם להראות לנו את ההתכוננות בהכחדה לקראת המשימה(ועל הדרך עשו סדר עם כל המטבעות)
וגם לעשות את סיכום העונה בסוף הפרק, ככה שיהיה פרק גמר שלם מלא בתוכן כמו שאני אוהב

&nbsp
אז מסתבר שלנטלי יש פאקינג 14 מטבעות
מה שאומר שהיא בכלל לא חלקה עם פארווטי שיש לה רק 2

ועם ה3 יתרונות שקנתה, והחמאת בוטנים שאכלה לפני המשימה, ועוד נשאר לה עודף בשביל לקנות לטייסון אליל ולשמור כמה מטבעות למזכרת... לא רואה שום דרך שבה היא לא חוזרת למשחק בהליכת ירח
&nbsp
לסיכום מקווה שיהיה גמר כיפי ומעניין, אני לא יכול כבר לחכות ומצד שני מתבאס ממש שזה נגמר...
ואני מאוד מאוד הייתי רוצה לראות את טוני מנצח, זה יהיה פשוט חלום

אבל בא לי שקצת יקשו עליו כמו שהיה בקאגאיאן כדי שאני אוכל להנות יותר מהנצחון הזה

סטילהוק

New member

יותר משטוני טוב העונה, ואני לא אומר שהוא לא משחק טוב, האחרים שמשחקים לצידו, ובעיקר בן, שרה ודניס פשוט משחקים גרוע. אני באמת לא מבין מה נדפק אצלהם שמתחילת העונה הם אפילו לא חשבו לרשום את השם של טוני להדחה, כאילו שמדובר באיזה שחקן למלם טירון שלא מאיים על אף אחד. לא יודע אולי ההפקה שילמה להם שטוני יגיע לגמר, או שבאמת הם כאלה דפוקים שמשאירים אותו ואפילו לא חושבים על להדיחו מתחילת העונה. ואני באמת כבר לא יודע מה יותר גרוע, ששילמו להם בשביל זה או שהם סתם חבורה של שחקנים גרועים ופראיירים. למעשה מישל היחידה שהעלתה את שמו כאופציה להדחה בפני שרה. גם דניס התעוררה אולי, אך במקרה שלה זה מאוחר מדי ובעיקר בעיתוי הכי גרוע כשטוני שומע אותה ומסמן אותה ישר. גם בן האידיוט שאני באמת לא יודע מה עובר בראשו שהוא משאיר איום כמו טוני במשחק, אולי שהוא יוכל להביסו בדו-קרב האש בפיינל 4, כמו שניק הזהיר את טוני. אבל גם זה יותר הימור ממשהו בטוח, כי לא בטוח שבן בכלל יגיע לפיינל 4 כמו שהוא משחק, והוא משחק פשוט גרוע. ניק בכלל עיצבן אותי הפרק, עד שיש להם הזדמנות להדיח את בן ניק בוגד במישל וג'רמי וחובר לטוני, שרה, בן ודניס. מה הוא בדיוק חשב שיקרה? שטוני ישאיר אותו במשחק אם מישל תשיג חסינות? הרי היה ברור שהוא ומישל נמצאים בבוטום והוא זה שיודח. האידיוט הזה שילם במועצת השבט השנייה על המהלך הגרוע והבוגדני שלו במועצת השבט הראשונה, ומישל יצאה וידה על העליונה. אין ספק שמישל היא האנדרדוג של העונה, היחידה שהיתה בבוטום ושרדה במצבים הכי קשים, כנגד כל הסיכויים, ועכשיו היא האנדרדוג האחרון שנשאר במשחק, ואני מאוד מקווה שהיא עוד תעשה מהלכים שיביאו אותה לגמר. אני גם מאוד מקווה שנטלי ולא טייסון המעצבן שנטלי רכשה גם עבורו אליל חסינות תחזור מאי ההכחדה ותחבור למישל וביחד אולי תקום סוף סוף ברית בנות שאני כל כך משווע אליה כבר מתחילת העונה, אולי גם עם דניס שנרדמה בעמידה והרימה ידיים עוד לפני שהודחה ושרה שהפכה להיות לגמרי העז של טוני כמו שהיה לורל של וונדל וכמו שהיתה לו טאשה של ג'רמי וכולנו זוכרים היטב כמה קולות שתיהן קיבלו בגמר, למרות שבמקרה של שרה לא בטוח שהיא בכלל תגיע לגמר כמו שהיא משחקת, כי מאז שהיא קשרה את עצמה לטוני אין לה שום דרך להגיע לגמר בלעדיו, וכמו שהיא בעצמה אמרה, הוא הרס לה את המשחק והיא תקועה איתו ועם ברית השוטרים החשאית שלדעתי עוד תמנע ממנה לא רק ניצחון אלא אפילו בכלל להגיע לגמר. למעשה היחידה מבין הבנות שעוד יש לה סיכוי להגיע לגמר כי לגמרי פרילנסרית ולא קשורה ומחוייבת לאף אחד זו מישל. היא גם מי שכמעט כל מודח/מושבע השאיר לה את המטבעות אש שלו, מה שאומר שבניגוד לטוני המודחים/מושבעים אוהבים אותה, שלא לדבר על פארווטי ונטאלי המלכות של אי ההכחדה שלגמרי בעדה, ועדיין לא מאוחר מדי לעשות מהלך גדול שיביא להדחה של שחקן משמעותי במשחק לפני הגמר. ועכשיו גם אין לה יותר מה להפסיד והיא או תלך בגדול או תלך לפנדרוסה, כי לאי ההכחדה כבר אף אחד לא יישלח. ואני מאוד מקווה בשבילה שהיא תלך בגדול ותוכיח שמגיע לה לזכות. אני מאוד לא רוצה לראות את מישל מגיעה כעז לגמר, כמי שלקחו אותה לגמר וכמי שלא מגיע לה להיות בגמר.ופרק הגמר הארוך והמורכב שישודר בשבוע הבא זו ההזדמנות האחרונה שלה להוכיח שמגיע לה להגיע לגמר ואפילו לזכות בו.

ובפרומו לפרק הגמר שישודר בשבוע הבא הקרב על החזרה מאי ההכחדה מתחיל וחמשת המתמודדים האחרונים שנותרו במשחק מתכוננים לשובו של המודח/ת חזרה למשחק. ואם זו תהיה נטלי הולך להיות אש, בגלל שכפי שהיא עצמה ציינה, יש לה לא מעט מטבעות אש, והיא כבר רכשה גם לא מעט יתרונות ואפילו אליל חסינות+אליל חסינות שהיא רכשה בשביל טייסון במידה והוא יחזור במקומה, מה שאני מקווה מאוד שלא יקרה. בכל מקרה בשבוע הבא הולך להיות מאוד מעניין ואז גם נדע מי שלישיית הגמר ומי הזוכה של העונה.

danlevin1

New member

"ואם זו תהיה נטלי הולך להיות אש, בגלל שכפי שהיא עצמה ציינה, יש לה לא מעט מטבעות אש" =
שוב פעם מתעלם לחלוטין שנטלי הודחה פאקינג ראשונה - אוי לבושה אם היא מגיעה לגמר או בטעות זוכה - זה יהיה נקודת השפל הכי גדולה בהיסטוריה של התוכנית שאי אפשר להתאושש ממנה
מקווה שמי שיחזור יהיה מישהו יותר ראוי שהודח בשלב יותר מתקדם - כמו סופי,יול,קים

אורישקי

New member
אני עד היום לא כל כך מצליח להבין

מה יש לך נגד נטלי....
שיחקה משחק מנצח מעולה שמשלב אלמנטים מכל סוגי המנצחים שראינו (אנדר דה ראדר של סנדרה, ה-flushy moves של טוני ומשחק חברתי מעולה). שכעיקרון גם ניצחה פה אחד אם לוקחים בחשבון שהקולות היחידים שהיו נגדה היו של קרובים של המשפחה ושל מי שהצביע כדי למנוע משחקנית אחרת מקום שני...
נכון שהיא הודחה ראשונה ואני לא אומר לרגע שהיא ראויה לנצח כי בעיני הניצחון של כריס בעונה 38 היה הניצחון הכי בזיוני שהיה לנו ונקודת שפל ענקית לתוכנית,
אבל זה ממש לא אומר שלא מגיע לה לנצח, היא עבדה קשה בהתחשב במצב שהיה לה באי, השאירה לכולם שם אבק וכעיקרון הודחה ראשונה בגלל הבלאגן שהיה בימים הראשונים ובגלל הקשר לג'רמי.
שאר השחקנים בעונה הביאו את ההדחה שלהם על עצמם - יול היה אולדסקול מדי בגישה שלו גם אם נדפק בשבט שהיה מאד קרוב אחד לשני, סופי הודחה עם אליל בכיס וקים פספסה את ההזדמנות לעשות מהלך במשחק איזה 5 הדחות ברצף. אין לאף אחד מהם עם כל ההערכה שום דבר לתת

danlevin1

New member

אם אתה אומר שמגיע לה לנצח אם תגיע לגמר אז לא אטרח להגיב

אורישקי

New member
אולי תטרח קודם למצוא

איפה בדיוק אמרתי שמגיע לה לנצח אם תגיע לגמר

danlevin1

New member

"אבל זה ממש לא אומר שלא מגיע לה לנצח" - אלא אם התכוונת בעונה שלה ששם בסדר הגיע לה לנצח , לא בטופ המנצחים כמו שהרוב פה חושבים אבל מקום טוב באמצע

danlevin1

New member

בסדר חוזר בי , באתגר סבבה , אני פשוט תמיד הייתי נגד כל הקונספציה של אי הגלות/מתים איך שזה לא יקרא

אורישקי

New member
זה גם אני

למרות שספציפית בעונה הקיימת אני מרגיש שהיה חבל לפספס את כל השחקנים האלה על הטלוויזיה ואני מקבל את זה
גם בעיני שורד שמודח וחוזר לא אמור לקבל צ'אנס לחזור (אולי רק אם זה שורד שמודח בבהצבעה סטייל האבן הסגולה או המקרה של סירי למשל)

סטילהוק

New member

אז מה אם נטלי הודחה ראשונה? אם כבר, היא המודחת ששרדה הכי הרבה על אי ההכחדה עד שלמדה אותו ממש בעל פה ומכירה כל סלע וכל שביל שבו. היא גם המודחת שנתנה את הפייט הכי גדול והכי חזק, אספה בחוכמה ובעורמה הכי הרבה מטבעות אש שידעה ממי בדיוק לבקש אותם, מצאה הכי הרבה מטבעות ויתרונות, הפכה רשמית למלכת אי ההכחדה וע"י כך גם זכתה באהבת רוב אם לא אפילו כל שאר המודחים/מושבעים. שלא לדבר על כך שהיא גם השכילה לחלק נכון את המטבעות שאספה ולשמור על כושר פיזי. נכון לעכשיו היא המתמודדת הכי חזקה במשחק פיזית, ובניגוד לכל האחרים היא גם לא נפצעה ושמרה על בריאותה. כך שמבחינתי לפחות הכי מגיע לה לזכות באתגר החזרה למשחק השני ולחזור חזרה למשחק, וגם ממש לא אתפלא אם עם כל היתרונות, מטבעות, אלילי החסינות שהיא השיגה על אי ההכחדה, אם בכוח ע"י מאמץ פיזי, אם במוח ע"י מהירות מחשבה ופתירת רמזים לפני כולם, ואם בעורמה שידעה למי לשלוח וממי לבקש את כל מה שרצתה להשיג, היא גם תגיע לגמר, ואולי אפילו בגדול, אם ע"י זכייה במשימת החסינות האחרונה של הגמר או ניצחון בקרב האש של הפיינל 4. ואם כן אז גם יהיה לה קייס ענק נגד טוני שלא נאלץ לעבור את מה שהיא עברה, ומי יותר מהמודחים/מושבעים שהיו איתה על אי ההכחדה שהיא נמצאת עליו מהיום הראשון כמו שרים היתה עליו בעונה 38 ומעולם לא חשבה אפילו להיכנע ולהרים דגל לבן ולפרוש, אלא כל הזמן הזה הראש שלה היה במשחק ואיך היא חוזרת אליו, מכיר ויודע מה שהיא עברה, ותהיה בטוח שיותר מאיתנו הצופים והשחקנים שעוד נותרו במשחק. שלא לדבר בכלל על ההערצה העצומה שראינו שהיא מקבלת מכולם שם שאף הכתירו אותה הפרק רשמית למלכה של אי ההכחדה, כך שאני ממש לא רואה שום סינריו שבו נטלי מקבלת אפס קולות אם היא חוזרת ומגיעה לגמר, ובטח אם היא מגיעה לגמר לא כעז אלא בכוחות עצמה ובטח ובטח אם היא עושה מהלכים גדולים בדרך לגמר. ואני אם הייתי במקומה ומגיע לגמר מול טוני גם הייתי משתמש בקייס הבא מול המושבעים במועצת הגמר: טוני אמנם שחקן טוב, אך אם הוא יהיה הזוכה של העונה זה יצביע הרבה יותר על הכישלון שלכם כולכם כמודחים/מושבעים שאף אחד מכם לא חשב אפילו לרשום את שמו להדחה לאורך כל העונה כאילו מדובר בשחקן טירון מתחיל למלם שלא מהווה שום איום במשחק, ולא במלך של קאגיאן ואחד מהשחקנים הכי אגרסיבים ומסוכנים בהישרדות, והעונה גם חיית חסינויות, מה שלא היה אפילו בקאגיאן העונה שבה הוא זכה. קרי אם טוני יזכה זה יהיה יותר בגללכם שהייתם כל כך גרועים ונתתם לו להגיע לגמר ולנצח מאשר בגללו ששיחק כל כך טוב. ואם שרה תהיה בין המודחים/מושבעים הייתי מפנה את הקייס הזה בעיקר כלפיה שהפכה לעז של טוני מרצונה בדיוק כמו שלורל הפכה לעז של וונדל, ומי כמו וונדל זוכר זאת, וכמו שטאשה הפכה לעז של ג'רמי, ומי כמו ג'רמי זוכר זאת, וכולנו זוכרים כמה קולות קיבלה כל אחת מהן בגמר. ולכן לא אתפלא כלל שאם נטלי תחזור למשחק ותשחק חזק ותגיע בכוחות עצמה לגמר כשהיא לפחות חוברת למישל ומנסה להדיח את טוני לפני הגמר, היא גם יכולה לזכות ואפילו על חודו של קול.

Robbed Goddess

New member
צא מהסרט

מודחת ראשונה לא הולכת לקחת את העונה הזו ולהיות מוכרזת כזוכה הכי טובה מכולם, פשוט לא. הנאום הזה לא שווה כלום ברגע שטוני מגיב ב"את מי הדחת, נטלי?" והטוויסט בנוי כך שממילא היה לה יתרון על אלו שהודחו אחריה (לניק אין אפשרות להשיג מטבע ויתרון באתגר כמו יול שהודח רגע לפני המיזוג)

אם היא בגמר היא אולי תקבל 1-3 קולות, זהו
ספציפית אשמח לראות ביקורת גלויה על ההכחדה אם היא שם, אם הראו לנו שטוני חושב שאתגר האש זה בולשיט, אולי גם זה?

סטילהוק

New member

את מי שהיא תדיח מרגע חזרתה למשחק. אל תשכח שעדיין נשארו 5 ואיתה הם יהיו 6, קרי יש לפחות עוד 3 הדחות עד הגמר, ואולי הגדולות והחשובות ביותר שייקבעו מי יגיע לגמר. חוץ מזה, ייתכן מאוד שאם תהיה לבנות הזדמנות להדיח את טוני אז טוני לא יהיה בגמר, ואז הוא יוכל לשאול את נטלי את השאלה הזאת רק מהטריבונה של המודחים/מושבעים.

אורישקי

New member
אני לא מאמין ששבוע הבא נגמר

אז כמה הרבה הגיגים לגבי הפרק, שהיה תענוג של פרק:

חלק ראשון:
הפרק ישר מתחיל בוידוי של קווין מישל מתלוננת שהמטבע של ג'רמי לא שומש
ספיר ממש צפית את זה נכון.
הטראש טוק של ג'רמי וטוני יורדים אחד על השני ועל המקצועות הרג אותי ממשששש, ובכללי הכימיה ביניהם הייתה ממש טובה.
בן פשוט מוכיח שהוא אמנם טרול משעשע אבל שחקן גרוע ואחד המנצחים הכי מזליסטים (ומושחתים) שהיו, ואיכשהו כל עונה מחדש הוא מתחיל טוב ויוצא מגוחך בהמשך ועמצבן את כולם, רק שהעונה אפילו אין לו איזה סיפור אנדרדוג קורע לב של מארין הלום קרב ואם הוא באמת חושב שיש לו סיכוי נגד טוני או שרה הוא פשוט חי בסרט רציני.......
ממשיכים למשימת החסינות ואני מאד התלהבתי מהניצחון של ניק בעיקר כ יהדבר האחרון שרציתי הייתה הדחת פה אחד מעפנה שלו.
ואז הגענו לקטע שלפני ההדחה שבו זה פשוט צעקקקקק שניק ילך עם ג'רמי ומישל וידיח את בן (אני אפילו לא מדבר על טוני, אליו אגיע בהמשך) וזה פשוט כל כך עצבן אותי לצעוק לטלוויזיה ולראות שהוא יצא אידיוט אמיתי.
לאורך כל העונה אני באמת השתדלתי להגן על ניק, שאחרי כמה פרקים נורא חיבבתי וחזרתי לעודד. גם כי אני חושב שבמהות הוא כן שחקן טוב וגם בגלל שהרגיש לי שהוא תמיד ידע להיות הסיידקיק של אנשים כמו טוני בחוכמה אבל שהוא ידע לפחות לבגוד בזמן הנכון. אז אמרתי שגם אם הוא יודח בניסיון לעשות מהלך לפחות הוא יעשה אותו.
כאן כל המצב היה בדיוק לזכותו - הוא היה חסין ככה שלא היה לו חשש מאלילים, היה פיצול קולות הווא היה בדיוק במצב המושלם, מישל וג'רמי באמת סמכו עליו ורצו להדיח את המתמודד שהוא רצה להדיח (שגם מחזיק באליל....) והוא פשוט הדיח סתם את ג'רמי שהוא "איום". מישל שיצאה עליו אחר כך יצאה עליו לגמרי בצדק.
וכמובן היה את השימוש במטבע שהיה כל כך שולי ומגוחך שזה מצחיק לאללה

11-0 לטוני? על כמה אנחנו עומדים עכשיו?

ואז מגיעים לחלק השני של הפרק שנפתח במישל וניק רבים ומחליטים בכל זאת לעבוד ביחד, טוב שנזכרת ניק....
אז קווין מישל זוכה במשימת החסינות מה שהיה ניצחון די נחמד (ומוכיח שעשתה בשכל כשהתגברה על האגו ועזרה לניק), דניס עושה שרירים שהיא תעוף ואני האמת האמנתי שהיא זו שתודח בסוף אבל בסוף ניק משלם את הטעות שעשה בפרק הקודם.
לגבי מישל - נכון שהיא נשארה מחוץ במלא הצבעות בעונה והיא לגמרי לא המנצחת האידיאלית העונה (בטח לא כשפאקינג טוני נמצא בעונה), אבל אישית חייב להגיד שהקייס שלה כמי שלפחות הצליחה לשחק מעמדת האנדרדוג עדיף בעיני על מישהו כמו בן שפשוט משחק בשביל מקום שלישי במקרה הטוב כרגע....
לא חושב שזה מה שיעזור לה לנצח בעונה כזו ובטח לא אם היא עוד תגיע לגמר נגד טוני, אבל היא כן יכולה להרוויח כמה קולות מהמושבעים שזה יותר ממה שבן ואולי אפילו שרה יכניסו נגד טוני....
לגבי דניס, למרות שהיא לא שחקנית המאה עדיין יש- 3 דברים שאפשר להגיד לזכותה שאי אפשר להגיד לגבי האחרים, 1. אני מאמין שיש לה קייס לנצח 2. השיטת משחק שלה הוכיחה את עצמה לגמרי בעונה הקודמת 3. היא לא מתכננת ללכת עם טוני לסוף אבל מבינה (בצדק כנראה) שאם תלך נגדו כרגע היא פשוט תודח
ולגבי שרה אני נאלץ להסכים קצת עם ברייר. היא לצערי משחקת כרגע כסיידקיק של טוני ואם היא לא תדיח אותו בפרק הגמר זה ינטרל אותה מזכייה ראויה מאד. נכון שפארווטי עקפה את ראסל וסופי ניצחה את קואוץ אבל טוני הוא לא ראסל ולא קואוץ. זה קצת מזכיר את טוני וטריש של עונה 28, או בעיקר את טוד ואמנדה של עונה 15. וחבל כי שרה היא לגמרי שחקנית מעולה אבל זה מרגיש שהיא משחקת יותר מדי בנוח וגם הוידוי שלה בפרומו לפרק הבא ("אני רוצה לנצח את הטבוים ביותר" ) קצת מסגיר את זה שהיא לא תתהפך על טוני בכלל. ועדיין זה די מדהים לראות איך למרות שהם הזוג שהכי קל לחשוד ובצדק שעובד ביחד, השם של שניהם לא עלה בכלל הפרק (ושל טוני לא כל העונה), למרות שלא השתמשו באלילים, למרות שאף אחד מהם לא זכה בחסינות, והם היו הקולות המכריעים בפועל ברוב ההצבעות.

אי ההכחדה:
מאד אהבתי שהראו לנו את מה שהלך שם כבר הפרק, קצת כמו ערב שלפני שהמלחמה מתחילה וכל החיילים מתכוננים לזה נפשית ופיזית. זו סוג של סגירת מעגל יפה (כמו כל העונה הזו) עם אנשים שליוו אותנו שנים, ולגמרי היה מרגש לראות וידוי אחרון כנראה של פארווטי או של כמה אנשים אחרים. חבל שסנדרה חסרה שם, גם אם אין ספק שלא הייתה זוכה.
נטלי זה משהו מטורף ונראה לי שאפילו ההפקה לא ציפתה לכמות כזו של מטבעות
אהבתי את זה שקנתה גם לטייסון אלילי מזה שלא היה לה כסף, אהבתי את זה שחסכה אותם (לא כמו פארווטי שבזבזה את כל ה-4 ישר.....) ובכללי זה תענוג לראות אותה על האי ואת נחישות שלה, ובעיקר מראה כמה חבל שדווקא היא הודחה ראשונה. מקווה מאד שהיא תחזור (או פארווטי שיש לה פחות סיכוי אבל כל שניה שלה על האי זה תענוג).
וכל דימויי משחקי הכס שהיו הפרק עם Queen Slayer וטייסון שאמר שנטלי היא חלק מהמקום בכלל היו נהדרים

המודחים של הפרק - טוב, לג'רמי לא באמת היה סיכוי יותר מדי ויאמר לזכותו שהוא כן נלחם מיום ליום, לדעתי הוא פשוט שרף כמה גשרים יותר מדי בתחילת המיזוג וכרגע הוא נתפס כאיום גדול מדי, הוא עדיין אחד השחקנים הטובים אי פעם לדעתי.
לגבי ניק אמרתי את הכל, הוא חמודי אבל הוא הביא את ההדחה שלו על עצמו לצערי.

והדבר האחרון - טוני.
אין מה להגיד, חייב להגיד שהחשש שלי אחרי הפרק האחרון היה שמכאן הוא יצטרך להיעזר רק באלילי חסינות או שרשראות חסינות (לא שזה אומר שהוא לא שחקן טוב, אבל בכל זאת אני הייתי מעדיף לראות אותו מתקשה יותר...), ועדיין גם הפרק כשהוא בלי שום הגנה הוא לא קיבל שום קול ושלט שוב בעניינים. הוידוי שלו על לשבת בכיסא של סנדרה היה מתבקש ומחכה שזה יקרה שבוע הבא
אין ראוי ממנו.

זה קצת מחרפן שיש כל כך הרבה מנצחים שנשארו שלא מסוגלים להרים מהלך נגדו אבל זה רק מוכיח כמה שהוא באמת שחקן טוב.

והנה אנחנו מגיעים לישורת האחרונה שבוע הבא, מדהים איך העונה הזו שמרגיש לי ששנים אנחנו מחכים שתקרה, ושנה שלמה מאז שאנחנו יודעים מי יהיה הקאסט ומה התוכניות ועוד סבלנו את עונה 39 בשבילה, והיא אשכרה טסה לה ומסתיימת (ועוד בתקופה המטורפת שירדה על העולם בחודשים האחרונים).
הסיכומים והריגושים והכל יהיו שבוע הבא אבל אין ספק שלראות את הפרומו, ולראות את הפרצופים של כל האנשים האלה שהם באמת סוג של אלילי טלוויזיה אחד אחד בשבילי, היה מרגש.

אורישקי

New member
שכחתי לרשום עוד דבר שאהבתי בפרק

מאד אהבתי את הדיון שהיה במועצה הראשונה מצד ניק ועוד כמה על זה שהמשחק מאד משפיע אישית ושלפעמים אנחנו נוטים לשכוח שהם בני אדם ולא רובוטים (אפילו שרה
).
אני לאחרונה ראיתי שוב את מיקרונזיה וזה גם בלט לי מאד כשאמנדה אמרה בסוף שבאמת היה לה קשה להשתתף רצוף בשתי עונות ושזה השפיע לה מאד על האמון באנשים תקופה אחרי העונות.
וכן כשמישל בוכה על זה, או שאתה רואה את דניס לוקחת את זה באיזי ולא מחפשת להילחם בכוח (למרות שהיא יודעת שכנראה תשאר), או אפילו את סנדרה פשוט אומרת שנמאס לה להיות חודשיים בפיג'י ואין לה בשביל מה להישאר עוד בסבל אז היא כמה והולכת.
או באופן כללי את כל הרגעים המאד אנושיים שהיו העונה, כמו החיבוקים המשותפים באי ההכחדה או הקטעים עם המשפחות או פארווטי שהפכה להיות אמא ורוחנית יותר אתה כן מבין שבסופו של דבר מדובר בבני אדם ואנחנו שוכחים את זה קצת, וטוב שהתוכנית הזכירה לנו את זה.

הפרק מתחיל ומישל שוב מתבכיינת. האם את יכולה לאיית לי "עז גמר"? כי אני חושב שזה בדיוק מה שהיא תהיה. במקום השני יהיו או בן, או אולי חוזר/ת מאי הגאולה, בתלות בזהות שלה (סופי/קים יכולות לגרוף כמה קולות), והמקום הראשון, וזה כמעט 100% וודאי, מישהו שהתחיל את דרכו בעונה 28 ועוסק באכיפת החוק. בתקווה זה גם יהיה גבר, למרות שאם שרה תשבור את ההגמוניה שהתחילה בעונה 35 אני גם לא אתנגד יותר מדי. והיי, גם ג'רמי הוא גיבור! בעונות יותר מוקדמות, לולא היו טיפה מבוגרים ומאוד נשואים, טוני ושרה היו יכולים לגמור את העונה כזוג, בפועל אני מניח שבהמשך הם ייפגשו ויכירו זה לזו את בני הזוג. כמובן, אחרי שהקורונה תעבור, ובתקווה שאף אחד מהם לא ימות.

בכל מקרה מדובר בשניים מהשחקנים הכי טובים בתולדות הישרדות, לבן אין סיכוי נגדם. הם קולטים שלבן, דניס ובמיוחד מישל אין שמץ סיכוי נגדם, ולכן מכוונים נגד שני האיומים האחרונים - ג'רמי וניק. בן משחק סבבה בשביל עונה יותר ישנה, שזה עדיף על פני העונה הקודמת שלו שבו הוא ייצג את כל מה שרע ב"ניו סקול". אבל העונה הזו מזכירה לכולנו שהעשור הנוכחי, שהולך להיסגר בבום ואולי אפילו לגאול את עצמו, הוא לא רק טוויסטים, אלא גם עליית מדרגה במשחק - בעיקר הודות לשוטרים הנהדרים.

האתגר היה נחמד, ולשם שינוי הכיל אלמנטים שלא ראיתי עדיין - מחזה נדיר אחרי 40 עונות. ניק זוכה, וזה אומר שג'רמי חשוף ומוכן להדחה. בינתיים הברית החלומית (פלוס בן) עושים לג'רמי זריקת הרדמה ואומרים לו שהם מכוונים נגד דניס. והם ממשיכים לדבר על המטבע המטומטם של מישל כאילו שהוא שווה משהו. אבל יכול גם להיות שבן יסיים את דרכו היום. זה עדיין לא מאוחר מדי, אגב, כי ניק יכול להצטרף לג'רמי ומישל, לקחת איתו את דניס ולהדיח את בן. שחקן טוב מספיק עוד יכול להפוך את המשחק על טוני ושרה ולזכות. כנראה שניק לא טוב מספיק.

במועצת השבט, מישל משתמשת במטבע ומגנה על עצמה מההדחה, אבל מן הסתם היא לא הייתה מודחת, אלא אם הייתה משתמשת במטבע על ג'רמי. גם ניק ודניס השתפנו ולא הדיחו את בן. ג'רמי על אי ההכחדה, שלמשך חצי שעה שלמה אני שמח שהתעלמו מקיומו. אז עכשיו לניק אין רוב להתהפך על השלישיה, אלא אם הם יפצלו שוב. ואין להם שום סיבה לפצל עכשיו שלמישל אין שום יתרון. מזל טוב לשוטרים, אחד מכם הולך לקבל שני מיליון! אלא אם בן הולך לבגוד בהם, ואני לא רואה את זה קורה.

בחצי השני של הפרק, מישל ממשיכה להתבכיין. את יודעת מה את יכולה לעשות במקום? לדבר עם אנשים אחרים? לנסות ליזום מהלך? אבל לא. מישל מצטרפת לאדם ו-וונדל בתור אחת הבודדות שהשאירה עליי רושם שלילי, ומוכיחה שהשתתפות שלה בעונה הזו היא טעות. ג'נה, וספיה או אפילו נטלי ווייט היו משחקות יותר טוב ממנה. אחרי זה חוזרים לצערי לאי ההכחדה, אני שמח שהפכו אותו לרלוונטי העונה, אבל היה עדיף לולא היה קיים בכלל. אפילו אי הגאולה כבר עדיף, לפחות הוא זולל פחות זמן מסך. תחרות אחת אחרונה, לכולם יש וידויים. ולמי לא? לסופי. זהו זה, נטלי כמעט בטוח חוזרת למשחק. היא עדיין הזוכה הכי טובה עד עכשיו, אבל בעוד שבוע יש סיכוי טוב שזה ישתנה, כי טוני אפילו יותר טוב. בעקבות היתרון החדש שלה, לנטלי יש עכשיו... 14 מטבעות?!? בנקודה הזו היא יכולה פשוט לקנות את דרכה למשחק!

חסינות אחרונה להיום... למה האתגר הזה?!? מגאבון ועד היום, אף פעם לא אהבתי אותו. ג'ף יכול לדבר כמה שהוא רוצה, זה לא משנה את העובדה שהאתגר הזה פשוט משעמם. מישל זוכה בחסינות באתגר אוי כל-כך לא רלוונטי. ניק רוצה להדיח את בן, אבל איך הוא יעשה את זה? אין לו רוב להתהפך על השלישיה. היחיד שיכול לפרק את השלישיה הוא טוני, מבפנים, אבל הוא יודע שאף אחד לא יכול לנצח אותו, אפילו לא שרה. כל מה שהוא צריך זה להגיע לגמר, והפרס שלו. אבל בן יודח לפני הגמר, בוודאות. אולי בפיינל 6 האמיתי, אולי בפיינל 5. הוא יצטרך שתי חסינויות כדי להגיע לגמר, וגם בגמר הוא לא יזכה. לא מול טוני, לא מול שרה, או מול ניק.

אז לנטלי (בהנחה שהיא החוזרת) יש את הסיכוי הכי נמוך לזכות, פשוט כי היא הודחה ראשונה. היא הייתה יכולה לזכות בעונה 38 אולי, אבל לא מול שחקנים חוזרים שמעריכים את המשחק. אחריה לדעתי למישל יש את הסיכוי הכי נמוך לזכות, ואני אתפלא אם היא תהיה בכל מקום חוץ מהשלישי, עם אפס קולות. לבן יש סיכוי מול נטלי ומישל, אבל אני מניח שרואים בו נגרר ועז. דניס לדעתי יכולה לזכות גם נגד בן. אבל לאף אחד מהם אין סיכוי נגד השוטרים, ואפילו לשרה אין סיכוי נגד טוני. המשחק שלה מעולה, חוץ מהעובדה שהיא ברצינות חושבת להגיע עם טוני לגמר. בדרך כלל זו טעות של מיליון דולר, אבל העונה זו טעות של שני מיליון דולר. ובכל זאת, אחרי טוני, אף אחד לא משחק את המשחק יותר טוב ממנה.

בכל מקרה, ניק הוא המודח השני להיום. אני מניח ששבוע הבא בן יודח ראשון, אחריו דניס, וסיכוי סביר ששרה תפסיד באתגר האש. לנטלי יש לא פחות משלושה יתרונות לאתגר, ואליל להמשך המשחק, אז אני מניח שהיא תהיה בגמר. אולי היא תחליף את מישל בתפקיד העז, ואולי היא תהיה שם לצד מישל ותקבל כמה קולות. אבל היא לא תנצח את טוני. גם לא את שרה. לרוב וטייסון גם יש אלילים, אם הם יחזרו למשחק, אבל אף אחד מהם לא יגיע יותר רחוק מהמקום השני. אני מניח שסופי רשמית מחוץ לתמונה. זה בין נטלי, רוב, טייסון ואולי אולי פרוואטי.

דירוג:

1. טוני

2. שרה
3. סופי
4. נטלי
5. פרוואטי
6. קים
7. דניס
8. ג'רמי
9. ניק
10. יול
11. רוב