הישרדות 40 - מנצחים במלחמה - פרק לפני אחרון

סטילהוק

New member
בחיי שאתה משהו מיוחד

עם מי בדיוק רצית שהיא תצביע נגד טוני? עם העז שרה או העז בן או אולי העז דניס? וגם אם נגיד דניס היתה מגדלת עמוד שדרה וחוברת למישל וניק הם עדיין היו בתיקו מול טוני ושני העיזים שלו בן ושרה. האם היית מבזבז את הקול שלך על פארש רק בשביל להגיד שניסית להדיח את טוני עם שני קולות מתוך 6? כי אם כן, אין לך מה לחפש בהישרדות, אתה לעולם לא תזכה.

אורישקי

New member
אני לא מצליח להבין איך

אתה מדבר על זה שמישל היא היחידה ש"מבינה שטוני מסוכן" למרות שבפועל היא לא עושה עם זה כלום, קלולסית בכל ההצבעות ואין לה שום כוח במשחק,
אבל אתה לא מפסיק לבקר את סנדרה בעונה 20 שגם היא הייתה ה"יחידה שניסתה לפתוח על ראסל" אבל לפחות במקרה שלה היא הייתה הרבה יותר מחוברת למה שהולך בשבט, ובניגוד למישל - זה היה ברור לה ולכולם שהיא אשכרה יכולה לנצח את אותו בן אדם בגמר.

Robbed Goddess

New member
אל תנסה למצוא היגיון

הוא עדיין חופר שמישל הייתה בבוטום אחרי הערבוב ונלחמה בערמומיות לפרק בריתות למרות שהוא יודע שזה לא נכון (please end my suffering). הוא ינסה למצוא כל דבר להצדיק אותה, כמעט הביא לנטלי את נאום הגמר של סנדרה מעונה 20 בהודעה פה למעלה שזה בעקרון לתת למושבעים עוד סיבות להצביע לטוני.

danlevin1

New member

אם זה נכון מה שאתה אומר - זה מאוד עצוב שככה אלופי הישרדות כאלה שיש להם הרבה מעריצים מצביעים משיקולים כאלה שציינת ולא משחק נטו - חברתי ואסטרטגי כאחד
אחרי שבעונה 38 דיוויד ואוברי הצביעו לכריס למנצח - הפסקתי להעריך אותם יותר כי הם היו מהשורדים האהובים עליי וזה הוריד לי מהם לחלוטין כי הם הצביעו משיקולים לא טהורים

NP23

New member

אז קודם כל, אנחנו לא מצפים מהמושבעים להיות בכיינים וילדותיים כמו שהצגת,
שיהיה להם קשה להעריך ולפרגן לשחקן הכי טוב ששיחק את המשחק הכי טוב
וילכו משיקולים של מי לא בגד בי ומי נמצא באותו מגדר כמוני .
יש לנו כנראה קצת יותר כבוד לשחקנים שניצחו את המשחק בעבר והם מעריצים של המשחק .
דבר שני, נתת פה 6 שמות בלבד שיכולים להצביע למישל, שגם עליהם אפשר באמת לחלוק על זה (ביחוד סופי)
אז גם אם כן תקבל את אותם 6 קולות,
יש עוד 10 אחרים שלא תקבל בשום צורה.
&nbsp
לדעתי העריכה הטובה זה באמת כי היא האנדרדוג שרוצים שנעודד ושנאהב אותה למרות שהיא מנצחת לא זכורה מפעם קודמת ובסופו של דבר כנראה תסיים במקום הרביעי בדומה לריק מ38 שקיבל המון כבוד .
&nbsp

B R A Y E R

New member
מנהל
+

יש לי תחושה שהיא לא מקום 4 אלא אולי דווקא 3,
וזה הופך אותה למישהי שנכנסת להיכל התהילה של כאלו שהיו פעמיים בפיינל3
יחד עם שמות כמו ראסל, פארווטי, סנדרה ואמנדה
ועוד היא לעומתם תהיה היחידה שלא הודחה עדיין מעולם
אז ברור שהם ירצו לערוך טוב מישהי שהשם שלה הולך להצטרף לרשימה המצומצמת והמכובדת הזו, ולפרגן לה ולכבד אותה בלי קשר למספר הקולות שהיא תקבל בסופו של דבר או איך היא שיחקה העונה בסופו של דבר

אורישקי

New member
וגם

אם והשניים שישבו לידה בגמר הם טוני/שרה/אחד מהחזורים
זה זה בעצם הופך את מישל לשורדת היחידה מכל קאסט העונה שלא הודחה אף פעם

Robbed Goddess

New member

וונדל כנראה יצביע לה. פארווטי בסימן שאלה, אני כן רואה אותה זורקת קול עבורה כהערכה על הנחישות שלה אבל לא כי היא חושבת שמגיע לה לנצח, במיוחד אם זה מול מישהו כמו טוני שרק לשמוע אותה מדברת עליו בפרק עם הExtortion מראה שהיא מודעת ליכולות שלו כשחקן. קים וסופי לדעתי יצביעו לטוני.
&nbsp
אתה שוכח שכמעט כל המנצחים עם "דם על הידיים" מהעונות שלהם. כולם תכננו מהלכים כשהיו צריכים את זה, וכולם מעריצים של המשחק ברמה שהם זוכרים פרטים שוליים מעונות נשכחות. קשה לי לראות אותם מונעים משיקולי אגו ולא מצביעים לשחקן שהכי מגיע לו שייצג את העונה הזו.

NP23

New member
לגמרי... וגם חשוב לזכור

שלכולם כולל כולם, גם לזוכים הפחות זכירים,
יש פאן בייס ויש חברים שורדים (חלקם חזק בקהילת השורדים)
שהולכים לקטול אותם והולכים לכפכף אותם בבית אם יעיזו להצביע בצורה רגשנית וממורמרת ולגרום לזכייה של זוכה לא ראוי

אורישקי

New member
נכון ועוד דבר

אין כאן טינה אישית כלפי אף אחד בעונה, זה דבר שמאד קל לראות.
כולם חברים לש כולם באי ההכחדה, הדבר הכי קרוב למריבה שראינו היה השטויות של בן וג'רמי, ואין מתמודד ששמענו שאנשים "שונאים" או "לא סובלים אותו" כמו שראינו אנטי כלפי מתמודדים מסוימים בעונות קודמות. אין גם מישהו שבא לאי ההכחדה וקיבל איזו קבלת פנים צוננת או לא נעימה.

motit86

New member

אתם נותנים יותר מידי קרדיט למתמודדים העונה,
בסופו של דבר הם בני אדם עם אגו לא קטן ואג'נדות שהם מנסים לקדם.
שלא יהיה ספק, אם טוני מגיע לסוף מגיע לו לנצח את העונה הזו,
גם לשרה ובן לדעתי אמורה להיות עדיפות על מישל "כשורד האחרון".

ספציפית אני לא חושב שהקאסט הזה יתן לטוני את הניצחון.
הם לא יתנו את הניצחון למישהו כמו נטלי, טייסון או רוב שכנראה אחד מהם יחזור, כי יש גבול, אי אפשר לתת את הניצחון למישהי שהודחה ראשונה או למישהו שכבר הודח פעמיים, זה באמת משהו שלא יעבור בקלות בקהילת השורדים,
לצרות שגם אם אחד מהם יגיע לגמר אני רואה אותו מקבל כמה קולות, בעיקר מאלה שהודחו ראשונים.
אבל זה לא בושה להצביע למישהו שהיית איתו בברית או בקשר טוב ולא למי שמגיע לו לנצח, זה כן יעבור בשלום.

אבל מישל, תסתכלו כמה ההפקה מנסה לבנות אותה, למרות שאין להם עם מה לעבוד - היא במיעוט בכל הצבעה, היא לא מודעת לבריתות ולדינמיקות בקבוצה ולא הצליחה לשמור על בני הברית שלה במשחק - הסיבה היחידה שהיא המשחק היא שהיא הכי פחות מאיימת מכל השאר, אם היא הייתה מסיימת במקום השלישי או אפילו השני, היא לא הייתה זוכה לעריכה כזו.

אורישקי

New member

אין לי בעיה עם להצביע לחבר טוב שלך - אני ממש לא אשפוט את וונדל אם יצביע למישל שהוא מכיר טוב ועבדה איתו, או נניח את פארווטי אם תרצה לפרגן לה כי הן חברות (למרות שאישית לא חשוב שפארווטי תצביע למישל אבל זה משהו אחר).
אבל גם אם נניח ומישל תנצח - אני פשוט ממש לא חושב שהסיבה שהמושבעים יצביעו לה תהיה הצבעת נגד לטוני מחוסר פרגון ובטח לא מכעס שהדיח אותם.
לגבי מישל - אני מסכים עם החבר'ה פה, היא קיבלה עריכהט ובה כנראה כי היא מסיימת בגמר ובכל זאת כדי לתת הצדקה לזה שהיא נחשבת אולי הזוכה הכי "לא ראויה" בקאסט ועדיין הגיעה רחוק בלי להיות מודחת בכלל וקצת נגד כל הסיכויים. לא חושב שזהמ חייב שתזכה.
אבל כנראה שנדע שבוע הבא אם אתה צודק או לא.

noamlah

New member
אם נלך לפי מתן המטבעות

שזה נותן קצת סוג של אינדיקציה לגבי את מי מעודדים או מי רוצים שינצח
אז למישל יש ייתרון גדול מאוד על טוני במושבעים לצערי

אורישקי

New member

קודם כל - מישל קיבלה מטבעות מ:
פארווטי (היא קיבלה ממנה מלא אבל זה כי לפארווטי היה מלא) - שלא הכירה את טוני ונתנה למישל סוג של כי היא היחידה שהכירה
וונדל
וסופי שחילקה את זה עם מלא בנות וגם זה כי לא כל כך ידעה מי היה איתה.
&nbsp
ובאופן כללי יש הבדל בעיני בין לתת מטבעות ולפרגן לאלה שהיו איתך במשחק לבין לתת להם את קול המושבעים.

B R A Y E R

New member
מנהל
התבלבלת בקטנה

סופי חילקה מטבעות לשרה וקים
&nbsp
זו קים שהחליטה לחלק את 3 המטבעות שלה בין 3 הבנות שנשארו במשחק
וזה מן הסתם אומר שזה לא מעיד למי היא תצביע
היא תעדיף להצביע לשרה מאשר למישל, או לטוני מאשר למישל, רואים שהיא מעריכה אותם בהרבה יותר, וסתם כנראה רצתה לפרגן לבנות במשחק
&nbsp
ושכחת את ג'רמי שדווקא גם נתן למישל מטבע, אבל איתו אני באמת לא יודע מה להגיד, הייתי בעיקר בשוק איך הוא יצא ממורמר מהמועצה הזו כאילו מה נסגר איתך בן אדם

Bar EL

New member

סופי לא נתנה לה (נתנה לקים ושרה), זו דווקא קים שנתנה למישל וגם גרמי נתן למישל.
בלי קשר אני לא חושב שלמשל קים תצביע למישל בטח שלא מול טוני...

סטילהוק

New member
להערכתי אם...

להערכתי אם מישל תגיע כאנדרדוג לגמר מול טוני היא הזוכה.

Bar EL

New member
להערכתי

הסיכוי שדני הקווין תחזור למשחק ותנצח 16-0-0 הוא יותר גבוה מהסיכוי שמישל תנצח את טוני בגמר.

סטילהוק

New member

עלק "דני הקווין", לא יודע באיזו עונה בדיוק צפית ובאיזה יקום מקביל צפית בה, אבל דני לא עשתה שום דבר העונה שמגיע לה להיקרא קווין, בעוד שדווקא מישל שאתה שונא על אוטומט בגלל שאני אוהב אותה ואתה חייב תמיד לשנוא את מי שאני אוהב, זה כבר הפך להיות ריטואל קבוע ולא מפתיע כלל אצלך, עשתה הרבה, בטח יותר מדני, ואפילו יותר מכל מי שהודח עד עכשיו. שלא לדבר בכלל על בן ושרה שהפכו לגמרי לעיזים של טוני, בגלל שאו שדעתם השתבשה עליהם והם באמת כאלה מטומטמים כמו שהם נראים על המסך העונה או שההפקה פשוט שילמה להם כדי להתעלם מאיום ענק כזה כמו טוני ולתת לו להגיע לגמר ולנצח, שזה הרבה יותר היגיוני בעיניי מאשר שכל חבורת המנצחים הללו כאלה חבורה של מטומטמים שאף אחד מהם לא חשב אפילו פעם אחת לרשום את שמו טוני להדחה מתחילת העונה. כך שכפי שכבר אמרתי שאם טוני יזכה זכייתו תהיה הרבה יותר בזכות הטמטום של כל השאר מאשר בזכותו.

למעלה