הישרדות 40 - מנצחים במלחמה - פרק לפני אחרון

COOL BOY 11

New member
מסכים לחלוטין

גם לי היה קשה לראות מצב שבו אני ממש אתבאס על העונה אבל באמת זה פשוט מה שיצא
בכל זאת אני מהמר שפשוט יש הרבה דברים שמסתירים מאיתנו בעריכה על המשחק של שרה ודניס לדוגמא כי אין מצב שהן כאלה מטומטמות.. פשוט כנראה טוני ניצח אז בוחרים להראות לנו את מה שיסביר את זה

סטילהוק

New member
או ששילמו להן והרבה

הרי כולם יודעים שהם מקבלים כסף על השתתפותם בעונה, אך אף אד לא יודע כמה בדיוק מקבל כל אחד מהם. אבל ראסל בפודקאסט שלו חשף שחלק מהם קיבלו הרבה יותר מהאחרים, ושאני אומר הרבה אני מתכוון לסכומים רציניים.

Now I'm letting go

לא מבין מה נסגר איתם שהם לא מדיחים את טוני. זה או שטוקהולם או הטמעת פחד או שהם אשכרה לא סופרים אותו. שרה שחושבת שהיא שוות ערך לטוני חיה בסרט עצוב.
דניס דווקא משחקת חכם אבל לא יודע למה הם ממשיכים לתכנן בבאר

&nbsp
מישל תסתמי באמת. אפשר להיות שמחה אחרי שניצחת חסינות כשאת שי אן או אבי שאשכרה היו חלק מהמשחק וזה שהן ישארו עוד יומיים מעניין מישהו, תביני את מקומך ותתנצלי שלא לקחו את ג'נה או טינה במקומך.
&nbsp
אני רוצה שיהיה ברור: חזרה מהמשחק לאחר הדחה = פסול. זה לא עניין של "תסתגל לשינויים" זה עניין של פגיעה בבסיס הפורמט. ממשחק חברתי שבו לכולם יש סיכוי שווה זה הופך להיות משחק של מי מוצא יתרונות ורץ מהר יותר. זה שכאן ספציפית יש לנו את נטלי שהיא גם לייקאבל זה נקודתי, תחשבו על עונה שבה החלשים יפחדו להתאגד נגד הגבר האתלטי החזק. אם קשה לכם תדמיינו את 22. זה לא הישרדות. מי שמעודד את נטלי לניצחון מעודד בעצם את הרס הפורמט.

Bar EL

New member
ככל שאני יותר חושב על זה

אני באמת מבין כמה בעייתי עניין אי ההכחדה.
כאחד שלא התרגש יותר מדי מהזכייה של כריס (בעיקר כי לא ממש התרשמתי מהמשחק של גווין או ג'ולי אז לא הפריע לי עד כדי כך) אני מתחיל להבין שהבעייתיות פה היא כזו - מתמודד שמבלה במשך 30 יום עם כל מודחי העונה בסיטואציה בה הם לא צריכים להדיח אחד את השני וכל היום מדברים ונמצאים ביחד (כלומר מתחברים אחד לשני ברמה כזו או אחרת), ואז חוזר למשחק 3 הדחות לפני הסוף (ובד"כ עם אליל) לא כזה קשה לו להגיע לגמר, ובמידה ויגיעו לגמר מול האנשים הנכונים הם גם יכולים לזכות כי יש חבר מושבעים שלם שהתחבר אליהם.
בקיצור מפחיד אותי שזה יקרה העונה אבל אני לא מאמין שהמתמודדים העונה יעשו את זה, ובכל מקרה באמת טוויסט שעלול להרוס את הפורמט.

סטילהוק

New member
מעניין שאתה לא מאמין לזה, אבל אתה כן מאמין...

מעניין שאתה לא מאמין לזה, אבל אתה כן מאמין שכל "הזוכים" ש הישרדות חבורה של מטומטמים שמתעלמים מהאיום הכי גדול במשחק ולא רושמים את שמו להדחה אפילו פעם אחת מאז תחילת העונה. לזה אתה כן מאמין? אם ככה מדובר בעונה של מטומטמים יותר גרועים מכל אלה שהשתתפו בעונה 34 והשכילו להדיח איום גדול כמו טוני כבר בתחילת העונה. אז אני מבין שכולם פה מתלהבים מהמשחק של טוני, אך במקביל מתעלמים מכמה חוסר היגיון יש במשחק של כל שאר "הזוכים" של הישרדות העונה שמשחקים כמו טירונים שמתעלמים לחלוטין מהאיום הכי גדול העונה. לי זה ממש לא נראה היגיוני, אבל לך נראה שדווקא כן.

Bar EL

New member
האובססיה שלך מצחיקה אותי

טוב שיש אותך כאן.
אני מאמין שטוני עשה עבודה טובה מאוד במשחק והקשר עלו עם שרה ובן הוא עד כדי כך טוב שהם לא רוצים להדיח אותו, ואני גם מאמין שהוא עושה את הטריקים שעשה בעונה 28 עם האלילים (לא סתם כולם יודעים שיש לו אליל) ומפחיד את שאר המתמודדים עם זה.
כן ברור שנעשו פה טעויות מצד שאר המתמודדים אבל זה למה טוני כזה גאון וכנראה השחקן הכי טוב אי פעם, נראה שאתה לוקח ממנו את כל הקרדיט סתם.

סטילהוק

New member
בוא אני אשאל אותך שאלה ותענה לי עליה בכנות

אם אתה היית נמצא שם במקום מישהו מהם לא היית חושב להדיח איום ענק כמו טוני כבר בתחילת העונה? יודע מה, עזוב אותך תחילת העונה כי צריך כוח פיזי לנצח משימות חסינות ופרסים, אך מה לגבי שלב איחוד השבטים? האם היית עוזב איום כזה גדול כמו טוני במשחק מעבר למועצת השבט הראשונה של איחוד השבטים?

Bar EL

New member

זה תלוי מאוד בסיטואציה ומה מצבי במשחק, יש מתמודדים מסוימים שאם היו מדיחים את טוני בשלב מסוים היו מוצאים את עצמם מודחים ישר אחרי, זה תלוי מי אתה ומה מצבך בבריתות.
ללא ספק לא אידיאלי להגיע איתו לגמר אבל יש תזמון לכל דבר.
טעויות נעשו כאן ללא ספק, אבל כל היופי במשחק הזה שלא כולם רואים את כל זה ובמשחק עצמו זה כנראה הרבה יותר שונה ממך שאתה יושב בבית שלך אז אני חושב שזה גם קל להגיד ולבקר אבל זה מאוד תלוי.
אני לא מסכים עם זה שהם יותר "טיפשים" או "גרועים" מהקאסט של עונה 34, יש הבדל גדול מאוד בין עונת מנצחים לעונת לא קשורים + כמה אגדות.

סטילהוק

New member

למה אף אחד מהם לא צפה בקאגיאן ולא יודע עד כמה טוני אסטרטג מסוכן וערמומי? אתה רוצה להגיד לי שכולם העונה מטומטמים כמו וו שלקח אותו איתו לגמר?
ועל איזה תזמון אתה מדבר? הם עזבו אותו להחליק כל הדרך לגמר והשבוע להזכירך העונה מסתיימת. זה מה שקורה עם איום שלא מנטרלים כבר בהזדמנות הראשונה או לפחות השנייה. כי עם איומים כמוהו שמשתלטים על המשחק אין הרבה הזדמנויות.
לא משנה מי אני במשחק, עם כל אהבתי לטוני והוא שחקן הישרדות השני הכי אהוב עלי בכל הזמנים, לא הייתי משאיר אותו במשחק, לא כשילד ולא לשום דבר. תראה את ג'רמי שהאמין במדיניות השילד ולא הבין שלמעשה הוא זה ששימש כשילד של טוני ולא ההיפך. שלא לדבר בכלל על בןן ושרה העיזים שרוצים להגיע איתו לגמר. היחידה שמנסה לעצור אותו זו מישל, הבעיה שאין לה עם מי לעבוד בגלל שגם שרה וגם בן הפכו לעיזים שלו, מישל הזהירה אותה וגם דניס יותר מרמזה לה, אבל לשרה זה נכנס מאוזן אחת ויצא מיד מהאוזן השנייה. ועל בן ני בכלל לא מדבר, השחקן הכי גרוע העונה, והוא אפילו לא מודע לזה.

למעלה