סולידסנייק2
Member
התגובה של שרה היא רק תזכורת לזה שכולם בני אדם, וכולם יכולים להתמרמר. רק בבקשה תתגברו על המרמור כשיגיע הזמן לתת למישהו את הצ'ק. אולי מתישהו, אם אי ההכחדה יחזור, יתנו פרס שמאפשר לאחד המוכחדים לצפות בשורדים שנשארו במשחק ולראות במו עיניהם איך האסטרטגיה מתנהלת. זה יחסוך מקרים כמו של ריק (שאמנם לא זכה, אבל היה זוכה אילו היה מגיע לגמר) ובן, שהמושבעים ראו אותם שולפים אלילים על ימין ועל שמאל, אבל לא את הדיבורים של כריסי וגווין במחנה.
בן בעיקר עצבני כי ג'רמי נשאר, אבל א' - אם לא התוכנית של טוני, יש מצב שקים ודניס היו מובילות מהלך עליך, ו-ב' - מה הסיכויים שלך לנצח מול סופי, טוני או שרה? אתה במקרה הטוב יכול לנצח מול מישל, דניס או אולי ניק. הוא נחמד בעונה הזו, אבל אין לו רזומה כי הוא נגרר אחרי שרה וסופי כבר מההדחה של רוב. אגב, אתם בטוחים שטוני לא בלש? כי הוא היה יכול להיות אחלה בלש אם הוא היה לוקח איתו את ה-Spy shack שלו לעולם האמיתי. בסופו של דבר יש דבר שאתה נולד איתו או לא, קשה מאוד לרכוש אותו, וזו כריזמה. לטוני יש כריזמה ברמה של פוליטיקאי, ולכן אם לא מדיחים אותו לפני המיזוג, קשה מאוד לעצור אותו. לא יודע אם אפשר כבר לרשום את השם שלו על הצ'ק, אבל אני מקווה מאוד שכן.
ובמעבר חד לאי ההכחדה... הפקה יקרה, בבקשה לא. הוא צריך להיות רלוונטי כשהוא משפיע על המשחק, אבל דברים כאלה לא תורמים לעונה! הייתי בטוח שמישהו חזק כמו טייסון או רוב יחזור, אבל במחשבה שנייה, אם יהיה פאזל, סופי גם יכולה לחזור. היא לא כזו גרועה פיזית. כמובן שייתכן גם מצב שבו פרוואטי או נטלי הולכות לקנות את דרכן חזרה למשחק עם כל המטבעות שלהן. אבל דני, אית'ן, אדם ויול פשוט לא רלוונטיים. דרכם במשחק הסתיימה. רדו רדו מעל מסך הטלוויזיה שלי בבקשה. בחזרה על האי, שרה שוב עובדת עם טוני, כצפוי, אבל אחד מהם לא יגיע לפיינל 4. גם בן מסכים לעבוד איתו, אבל לא עם ג'רמי. ועכשיו יש לו אליל.
באתגר חסינות, לא רק שמוענקת שוב חסינות לשני המינים, אלא גם שני מטבעות לכל אחד. אני שמח שהעונה הזו לא הפכה למרתון יתרונות, כי היא בקלות יכלה להיות גרועה כמו כל השש שלפניה. בסופו של דבר, הטוויסטים והיתרונות הרסו לגמרי לבד עונות שלרובן הגדול היה פוטנציאל. יוצאות דופן הן 36 ו-39, שהיה להן קאסט גרוע ושום דבר לא היה יכול לעזור להן. בכל מקרה... קים, מה את עושה?!? נראה לך שאת בטוחה במשחק הזה?!? אני אוהב שהיא מסוגלת לשחק גם מעמדת נחיתות, אבל היא כרגע עשתה טעות של... כמה עשרות אלפי דולרים, במקרה הטוב.
אז אין סיכוי שטוני יודח הפעם, אולי זה יהיה ג'רמי? אבל בן, שעכשיו שוב בברית עם טוני כאילו סופי פשוט נעלמה, ולא הודחה בגללו, פותח את הפה ומגלה הכול. היי, זה לא שהוא היה בברית עם קים באיזשהו שלב במשחק, אבל קיוויתי שג'רמי יודח כבר. הוא לא יהיה זוכה טוב מספיק לעונה מבחינתי. לדעתי הוא יהיה בגמר עם טוני, אבל לא יזכה. מקווה מאוד שדניס או מישל, מי שתגיע לשם, לפחות תקבל קול אחד לרפואה. אבל אני מעז להמר שבגמר בכלל לא יהיו בנות. לדעתי שלישיית הגמר שלנו היא טוני, ג'רמי ובן, כשבן כנראה יקבל 0 קולות. יכול להיות שסופי תחליף את בן, אבל בגלל שהיא הודחה כבר, גם היא תקבל 0 קולות.
אז קים הודחה, כשג'רמי עבר צד. טוני השלים את המהלך שלו משבוע שעבר כשהוא רשמית החליף את סופי בברית. אין לי מושג איפה הראש של ניק, אבל מול השחקנים הגדולים (טוני, שרה וג'רמי) אין לו סיכוי. מה שמשאיר לי רק לחשוש מזכייה אפשרית של ג'רמי. מישל מרגישה לי כאילו היא עושה מהלכים כדי לעשות מהלכים, בלי שמץ של היגיון. דניס תודח בקרוב מאוד. זכייה של שוטר/ת תגאל את הישרדות ולשם שינוי תיתן לנו עונה טובה מאוד, אבל עודף הטוויסטים והעריכה מונעים ממנה להיות באמת מעולה. ואפשר בבקשה שמועצה אחת כולם יישארו במושבים שלהם?
דירוג:
דירוג:
1. טוני
2. שרה
3. סופי
4. פרוואטי
5. נטלי
6. קים
7. ניק
8. דניס
9. ג'רמי
10. יול