הישרדות 40 - מנצחים במלחמה - פרק 12

NP23

New member

בן מסרב לספר לניק , לא מסרב להצביע לה,
והיא גם נמצאת ממש מתחתיו מסתכלת עליו...
אני גם מעריך שאחרי שבן נחשף שהוא לא נגד טוני, הוא לא רצה ללכת לניק ולשתף אותו שהוא לא מצביע נגד ג'רמי..
אני כן מסכים שניק השתכנע במועצה אפשר לראות את זה בבירור אבללל אני די בטוח שבן הגיע כבר עם התכנית להצביע נגד קים. (ראינו שגם טוני משכנע אותו )
ולהזכיר שטוני פנה אל ניק ושאל אותו אם קים תכננה להדיח אותו , בגלל זה ניק ידע כבר שבן לא איתם והלשין. הצבעה חוזרת.. אולי בן היה משתכנע, אולי לא, ניק כבר לא ממש היה יכול לסמוך עליו..

NP23

New member
בנוסף לגבי הצבעה חוזרת

מאוד ייתכן שמישל הייתה משנה את ההצבעה
כי היא בכל זאת הביאה את המטבע לג'רמי כדי שכן יציל את עצמו.. מאמין שחשבה שהקול שלה לא ישנה ושהוא בטוח..
לא אתפלא אם היא וניק הגיעו להסכמה ששניהם יצביעו לקים , מה שגרם לניק עוד יותר להיות בטוח שאין לה את הקולות
בן אולי סמך גם כן עליה שתלך איתם ולכן לא חשב שזה יהיה נכון לשתף את ניק
(ג'רמי היה איתה *כל* המשחק וקים רק מועצה קודמת הצביעה נגדה..)

B R A Y E R

New member
מנהל

אז אם ניק כבר לא סומך על בן, ומבין שללכת עם טוני, שרה או ג'רמי לגמר לא יביא לו נצחון
מה התוכנית שלו הלאה?
זו הייתה הזדמנות חד פעמית בשבילו להפוך את המשחק (גם במחיר אבנים)
זה מאוד מזכיר לי את סיירה מ27 שגם כן התעוררה מאוחר, רק שהיא לפחות התעוררה בדקה ה91 להגרלת אבנים

NP23

New member

נצטרך לשאול אותו על התכניות שהיו לו לעתיד אבל אני מעריך שלהיות במיעוט עם דניס , אחרי שיצא נגד טוני, שרה ובן, זה לא בדיוק הפתרון הנכון ...
שוב, ראו אותו מתחלשש עם מישל , ואנחנו יודעים שהם בקשר מאוד טוב ושיש סיבה שהיא חשבה שג'רמי בטוח, סביר שהם סיכמו בינהם מה קורה ואולי אף ידע על המטבע ,
אז גם מקרה של אבנים לא בטוח היה קורה כאן מצידו
(הצבעה חוזרת גם כן מבטלת אבנים, ולא היה אבנים ,מישל לא היתה זורמת עם הדחה של ג'רמי..וגם לא עם אבנים, היא פחדנית ממש).
&nbsp

B R A Y E R

New member
מנהל

ומה ההבדל בין זה לבין המצב הנוכחי שבו טוני יודע שהוא היה חלק מדיבורים על להדיח את טוני ושיקר לו לגבי זה?
אני בטוח אפילו שניק בעצמו הבין שהוא נדפק ושטוני הבין את זה שהוא הלך נגדו
אם אני הייתי ניק הייתי הולך על תיקו ומנסה לשכנע את בן לא ללכת לאבנים ולשנות הצבעה בהצבעה חוזרת. הרי הדחה של ג'רמי זה בעיקר מה שהוא רצה..
&nbsp
ואתה אמרת בעצמך.. אמור להיות לני קשר חזק עם מישל, והיא כבר הצביעה נגד ג'רמי וידעה ש50% שהוא יודח.. למה שלא הייתה ממשיכה בקו הזה יחד עם ניק?
יותר ממה שאתה אומר שמישל פחדנית, מרגיש לי שבעיקר ניק פחדן, והוא הולך לעוף בקרוב מאוד.. טוני לא יסמוך עליו אפילו בתור עז גמר..

B R A Y E R

New member
מנהל
ולגבי שרה

כמו שכבר רשמתי, אני חושב שזה די לרעתה ההדחה הזו של קים
בשלב הזה היא לא יכלה להרשות לעצמה לאבד מתמודדת שהיא יכולה לסמוך עליה
כבר פרק שני שהיא מאבדת מתמודדת שמחוברת יותר אליה מאשר לטוני
היא בעצם נשארה כרגע רק עם טוני ובן, ואני לא יודע כמה קולות היא יכולה לקבל בגמר כזה אבל בטוח אין לה קייס לנצח
היתר (חוץ מדניס) מחוברים חזק מאוד לטוני וכמו שראינו במועצה האחרונה הם ברגע האמת מפחדים ללכת נגד התוכניות שלו

JohnaA

New member

שני פרקים מזעזעים של שרה ורק בגללם לא מגיע לה לזכות בשום צורה. טוני בשני מהלכים מבריקים מפרק לשרה את שני הקשרים היחידים שהיו לה, ומעיף את שתי המתמודדות היחידות שהיו יכולות לאיים עליו ביחד עם שרה באיזושהי צורה בהמשך. אני מאמין שמלכתחילה הברית של טוני ושרה תקפה עד הטופ 4 בלבד, כי שניהם שחקנים חכמים ויודעים שאין להם סיכוי אחד מול השניה (אולי עכשיו מבחינת טוני אין לו בעיה לקחת את שרה לגמר).
&nbsp
נשארנו עם טוני, שרה ועדר של עזים כל כך פרנואידיים שאין מצב שהם מצליחים לגבש רוב ולאיים על טוני ושרה (למעט ג'רמי). יש כרגע שני תרחישים אפשריים לדעתי שטוני לא מסיים את העונה הזאת כמנצח: 1. ג'רמי מצליח לגבש קואליציה עם ניק, בן, דניס ומישל להעיף את טוני ושרה, תוך פיצול קולות כדי לחשוף את הפסלון של טוני ובפרק לאחר מכן להעיף אותו (בהצלחה עם בן האהבל). 2. מתמודד דומיננטי חוזר ועושה את זה בעצמו.
&nbsp

B R A Y E R

New member
מנהל
הו! מסכים איתך לחלוטין

חוץ מדבר אחד - גם ג'רמי לא יעשה כלום והוא לא קורא בכלל נכון את התמונה
הסיבה שכבר 2 פרקים קים ודניס ויתרו על ג'רמי זה כמו שהן אמרו, הוא סומך מדיייי על טוני ובטוח שהוא איתו באש ובמים
הוא אפילו לא שם לב לזה שכבר ממזמן אין לו שום שילדס, והוא בעצמו הפך להיות השילד של טוני

עד עכשיו מתחילת העונה כל פעם מחדש שהוא בא לקראת ללכת על תוכנית שתעזור לו לשפר את המעמד שלו במשחק, הוא ברגע האחרון מקבל רגליים קרות ולוקח 5 צעדים אחורה ומתפשר "על בטוח"
אין שם שום סיכוי, ובקרוב כשלטוני לא יהיה בו צורך, הוא יעיף אותו גם כדי להוכיח לאחרים שהוא איתם וגם כדי להפטר מאיום פיזי במשימות
&nbsp
ברגע שקים הודחה מהמשחק טוני סגר סופית ורשמית את הסיכויים להעיף אותו
דניס היחידה במשחק שמבינה כמה טוני לא אמין ומשחק בכולם, ואין לה כבר באמת שום כוח לעשות עם זה משהו, גם אם נניח היא זוכה בחסינות הבאה, כל מי שנשארו שם די מהופנטים. טוני אשכרה הפך את הקאסט לעדר כבשים שהולכות אחריו בדרך לשחיטה. כולל שרה שבטוחה שהיא רועה יחד איתו על העדר ובעצם היא הכבש הראשית שהולכת אחריו בעיניים עצומות להפסד בטוח.

B R A Y E R

New member
מנהל
ראיתי שוב את הפרק

ואני די משוכנע שעד המועצה התוכנית הייתה שכולם כולל כולם היו אמורים להצביע נגד ג'רמי
כלומר, גם ניק, גם בן, וגם שרה וטוני היו אמורים להצביע פה אחד נגד ג'רמי
וטוני הכניס בהם פרנויה במהלך המועצה שכנראה קים ודניס מתכננות לעשות לכולם בליינדסייד (סטייל מה שהוא עשה בפרק הקודם יחד עם ג'רמי ומישל) ולהצביע לשרה ובן
וככה גרם לשרה, בן וניק לפקפק בקים, להחליף הצבעה ולהתהפך עליה

למעלה