sapir aloud555
New member
PUT THE PEN DOWN BRO USE AN ERASER

אחרי רצף ההדחות האחרון קצת איבדתי תקווה אבל הפרק הוכיח לי שהעונה תהיה בסדר לא משנה מה יקרה
סופי נשארת המאסטרמיינד מאחורי הצללים (קלטה את הבריתות בוידוי אחד!) וטוני מתעורר שזה מעולה (ועדיין לא זוכר שסופי קיימת כשהוא מדבר על כל הבלתי-נראים UTR GAME ON POINT)
לא מתה על טייסון אבל עדיף שהוא חזר ולא רוב. לא נראה לי שהוא היה מצליח להשתלב. אולי היה יותר טוב אם היה נותן לאמבר לחזור, קצת מאוכזבת ממנה למרות שזה צפוי. היא לא מתמודדת היא שם בתור עזרה אוטומטית לרוב...

זו עונה ראשונה שאני מנסה לנתח את העריכה קצת מעבר, חשבתי שאפסיק אחרי שפארווטי תודח אבל מסתבר שאין לי חיים - בכל מקרה, לא יודעת מה לחשוב. יש לעונה הזו צילומים טובים, משחקי צלילים, קאטים שנראה כאילו יצאו מסרט וכל מיני בחירות מעניינות (שמתם לב ששרה אמרה שמישהו הולך לחטוף ולא לראות את זה מגיע, וכשהיא מדברת יש קאט לטוני? רפרנס למועצת המיזוג בקאגיאן או רמז לפרקים הקרובים?) רואים שהעלו את הרמה לכבוד המנצחים. ומצד שני יש קווי "עלילה" שנסגרים ללא היגיון - טחנו לנו שאין מישהו שסומך על אדם כמה פרקים ברצף, ובסוף הוא מצביע עם הרוב. טחנו לנו את מישל נגד וונדל כאילו הקשר שלהם משמעותי להמשך ובסוף לא קורה עם זה משהו, היא כמעט לא קיבלה זמן מסך בפרק ההדחה שלו. קיבל עריכה מוגזמת בלי קליימקס. מוזר.
אולי ציפיתי ליותר מדי כשחשבתי שיהיה לנו טוויסט עלילתי עם וונדל ומישל (טוב זו עדיין תוכנית ריאליטי והדמויות נכנסות לתוך משבצות קלות לעיכול), נו מילא. כנראה שכל הפוקוס היה בעיקר הסחת דעת להדחות הברורות בסלה. עכשיו המשחק מרגיש יותר פתוח. וכנראה שעדיין אי אפשר להוציא את אדם מרשימת פיינליסטים פונטציאלים.

המושבעים -