טוב צפיתי עכשיו שוב בפרק, אחרי שאתמול היו לי קצת תקיעות בצפייה אז פספסתי כמה דברים
הרבה כבר נאמר כאן אבל בכל זאת כמה נקודות

- סאגת ההכחדה לקחה 13 דקות מהפרק(!!!) ארוך מאוד לכל הדעות. לפחות שהיו עושים את הפרק הזה פרק כפול, מבאס שדווקא פרק שאמור להיות הכי מפוצץ במידע בכל העונה מכווץ ל15 דקות גג של מחנה. זה גם לא שהיה משהו בכל ה13 דקות האלו שחידש, כל הדיבורים של ג'ף עם המודחים היה לעיסת מידע שאנחנו כבר מכירים יודעים וראינו.
- היה לי ממש כואב על נטלי גם אחרי המשימה וגם במועצה, מכולם היא הייתה נראת ממש ממש מבואסת
הלוואי הלוואי הלוואי שהיא תחזור רק בשביל שיהיה לה טוב בלב
ושתרוויח קצת יותר כסף כי באמת מגיע לה
- ג'רמי לא לומד מהטעויות שלו. הוא מכיר את וונדל מלפני המשחק והם חברים וכיף לו שהם ביחד והכל טוב ויפה. אבל למה הוא לא יכול להתאפק עם זה ולהצניע את זה? הוא צריך ללמוד מטוני ושרה ששוב נראה שהם שומרים על דיסטנס כדי לא להיות מסומנים (ואשכרה הם היחידים כרגע בשבט הממוזג הזה ששיחקו יחד, ולאף אחד עדיין לא אכפת מזה!)
- מה שכן יאמר לזכותו של ג'רמי זה שנראה שהוא בקשר טוב על האי עם כל הקאסט, יש לו הרבה שיחות אחד על אחד, ושבסופו של דבר זה נראה שהוא גמיש ולא דוחף בכוח את הדעות שלו. כנ"ל אגב קינג טוני. שניהם כנראה השחקנים החברתיים הכי גדולים ואהובים בעונה הזו.
- לא אהבתי את וונדל העונה ולא אהבתי את הגישה שלו, היה יותר מדי בטוח בעצמו וזלזל באנטלגנציה של אחרים. גם את ניק אני לא מחבב במיוחד. אני חושב שזו הייתה טעות גדולה מבחינתם לכוון דווקא נגד אדם מתוך המחשבה שאין לו אף אחד במשחק אז זו תהיה הדחה קלה. ומה הלאה תכננתם? היה יותר חכם מבחינתם לנסות לאמץ אותו ולעשות איתו ברית מנצחים חדשים או משהו. המספרים היו נגדם והם אפילו לא הרגישו/הבינו את זה. אני מאמין שניק המודח הבא או שיודח ממש בקרוב. לא נראה לי שיש להם את זה במשחק...