בהנף יד....
למקרא דברייך נוצר רושם שהעסק צולע , אינו יכול להעסיק עובדים, וחוג לקוחותיו מוגבל בהקפו בכח קניתו ובטעמיו.
אני לא נמצא בתחום המאפיות , אבל נתן לשער שה"כסף הגדול" בא מהעוגות המורכבות יותר , להן אין כ"כ דורש.
מהכרותי את הארץ בה את נמצאת אז הפלמים הם די חסכנים
.
לכאורה לא נראה שבדקתם את פלח השוק שלכם לפני פתיחת העסק.
רעיונות תאורתיים( לא מכיר את התנאים)
1. פתיחת בית קפה צמוד ש"ינצל" את המאפיים
2. גלידריה, שתמשך חובבי קינוחים גם לעוגות
3. וופל בלגי?
4.אספקת מאפיים וכריכים למוסדות באזור, מותנה בכושר היצור שלכם.
בעקרון, כרטיסי הנחות טובים לאירועי פתיחה או לעיתם רחוקות לעדוד, בשוטף הם מקצצים חזק בריווחיות לא יוצרים בהכרח מומנטום.
כמו תמיד , עמדי על המשמר, לפעמים סגירה בזמן היא המעשה הנכון לרגע נתון.
למקרא דברייך נוצר רושם שהעסק צולע , אינו יכול להעסיק עובדים, וחוג לקוחותיו מוגבל בהקפו בכח קניתו ובטעמיו.
אני לא נמצא בתחום המאפיות , אבל נתן לשער שה"כסף הגדול" בא מהעוגות המורכבות יותר , להן אין כ"כ דורש.
מהכרותי את הארץ בה את נמצאת אז הפלמים הם די חסכנים
לכאורה לא נראה שבדקתם את פלח השוק שלכם לפני פתיחת העסק.
רעיונות תאורתיים( לא מכיר את התנאים)
1. פתיחת בית קפה צמוד ש"ינצל" את המאפיים
2. גלידריה, שתמשך חובבי קינוחים גם לעוגות
3. וופל בלגי?
4.אספקת מאפיים וכריכים למוסדות באזור, מותנה בכושר היצור שלכם.
בעקרון, כרטיסי הנחות טובים לאירועי פתיחה או לעיתם רחוקות לעדוד, בשוטף הם מקצצים חזק בריווחיות לא יוצרים בהכרח מומנטום.
כמו תמיד , עמדי על המשמר, לפעמים סגירה בזמן היא המעשה הנכון לרגע נתון.