תחרות הפורום - שבוע 13

Yo-man

New member
תחרות הפורום - שבוע 13

דבר ראשון - מזכיר לכם שליגת ההישרדות חזרה לפעול.
27 מתוך 36 כבר הכניסו ניחושים לשבוע הזה.
אחד אפילו ניחש על אחד ממשחקי חג ההודיה... אני לא אפרט כדי לא לעושת ספוילר.

דבר שני - גדי יצא לחופשה. בשבוע הבא יוצגו תוצאות שבוע 12 יחד עם שבוע 13 ואולי אפילו תוצאות הספישל של חג ההודיה.

שידורי השבוע:
FOX
20:00 - אריזונה בפילדלפיה
23:25 - ברונקוז בקנזס סיטי
METV
20:00 מיאמי בניו יורק ג'טס
23:15 בנגלס בסן דיאגו
סאנדי נייט - ג'אינטס בוושינגטון
מאנדי נייט - סייטס בסיאטל

משחקי התחרות לשבוע הזה - גרסה טיפה מקוצרת:
1. אריזונה בפילדלפיה - אם דאלאס מנצחים הערב, פילי חייבים את הניצחון כדי להישאר במרוץ לראשות הבית. אם דאלאס מפסידים - גם צריך את הניצחון כדי לשמור על פער בטבלה. אריזונה, עם הגנת ריצות מעולה, מתרחקת מתמונת הפלייאוף, אבל הם בשיוויון עם סן פרנסיסקו, וזה דלק טוב למשחק חוץ בתנאים לא קלים.
2. מיאמי בניו יורק - 2 הקבוצות במאזן 5-6 ומחפשות מקום בוויילד קארד, יחד עם עוד 4 קבוצות אחרות באותו מאזן ב-AFC.
3. ברונקוס בקנזס סיטי - לפני שבועים פייטון ניצח את KC בדנבר. עכשיו בקנזס רוצים להדגים מה הערך בבחירתם כ"האולם הרועש ביותר בליגה".
4. סיינטס בסיאטל - סיאטל הפסידו רק משחק אחד העונה. סיינטס 2. דרו בריז ינסה לאזן את מספר ההפסדים והניצחונות של הקבוצות. ראסל ווילסון, וחמור ממנו - ההגנה של סיאטל - לא תעניק לבריס את הניצחון בלי מאבק איתנים.
5. בונוס: במשחק בין הרדסקינס לג'איינטס (ואתם חשבתם ששכחתי להכניס אותם לתחרות
) יש מצד אחד את אלפרד מוריס, מצד שני את אנדרי בראון. משחק רווי מתחים, ואני שואל - לאיזו קבוצה יהיו יותר יארדים על הקרקע מהרץ המוביל שלהן? זה יכול היה להיות RGIII, אם הוא היה רץ טיפה יותר. זה כנראה יתמקד ב-2 השמות שסיפקתי או באחד המחליפים שלהם, אם יהיה צורך.

כן, יש גם סקר!
מה הפספוס הגדול ביותר שלכם שקשור לעולם הפוטבול?
הלכתם מאירוע 2 דקות לפני שברט פארב הופיע במפתיע?
נרדמתם ברבע האחרון של "הנס השני במדולנד"?
הגעתם לאצטדיון וגיליתם שהכרטיס לא אצלכם?
הפליגו בסיפורים. זה יהיה מענין

בשבוע הבא
חידות עם מלל!

mp3athlon

New member
שלי

אריזונה - 5
ניו יורק - 6
קיי סי - 3
סיאטל - 4

בונוס - אנדריי בראון

y63s

New member
יורם מי הימר על משחק חג הודיה?

עד שאני ייחודי זה ספוילר

אריזונה 4
מיאמי 6
קנזס 3
סיאטל 5
אנדרה בראון

הסופרבול לפני שנתיים (ניו אינגלנד-ג'יאנטס חלק 2), שעה למשחק, רואה את הפריגיים.
הרגשתי טיפה עייף והחלטתי לנמנם קצת עד שהמשחק יתחיל. מפה לשם, ישנתי במהלך כל המחצית הראשונה והתעוררתי באמצע מופע המחצית.

בתור אוהד פטריוטס, שני ההפסדים היו מטופשים ומיותרים.

RoyBehar

New member
עונה

1. אריזונה 5 נק׳

2. ג׳טס 4 נק׳

3. דנבר 6 נק׳

4. ניו אורלינס 3 נק׳

5. ג׳איינטס

לא עולה לי תשובה לסקר כרגע, אבל אם אני אחשוב על משהו, אני אכתוב בהמשך...

RoyBehar

New member
חשבתי על סיפור לסקר...

השנה היא 1999 ואני תלמיד בי״ב. הטיול השנתי לאילת נופל בדיוק על הסופרבול. הסופרבול הוא סופרבול 32, בו ייפגשו האלנטה פלקונס והאלופה המגנה על התואר, הדנבר ברונקוס במה שהיה ברור לכולם שיהיה המשחק האחרון של ג׳ון אלוויי.
שבועיים לפני המשחק אני כבר בפניקה. מה עושים ואיך מבריזים מהטיול הארור שגם ככה לא רציתי לצאת אליו?
התחנונים להורים לא עזרו. הבהירו לי שלטיול הזה אני יוצא ושאפסיק כבר עם השטויות שלי.
השלב הבא - למצוא איפה לראות את המשחק באילת, כלל טלפונים לכל פאב אפשרי בעיר ואפילו לשחקני הכדורסל הזרים האמריקאים ששיחקו בהפועל אילת (בחיי! הפעלתי בזה עוד שני חברים שגם אהבו פוטבול ושיחקו בעצמם כדורסל, שהצליחו להשיג כמה טלפונים רלוונטיים. אפילו קיבלנו תשובה אחת חיובית מקורי גיינס).
יום לפני הטיול הארור אני נהייתי חולה. באמת חולה, לא חולה מדומה. אתם חושבים שזה עזר לי?... אף אחד, כולל ההורים שלי לא האמין לי וככה מצאתי את עצמי על אוטובוס לאילת עם 38.5 חום והרגשה נוראית.
ביום ראשון בערב קיבלנו שעתיים חופשיות בקניון באילת, שאותן כמובן ניצלתי לטובת המשך המאבק. מעבר לכביש מהקניון היה פאב, האנדרגראונד אם אני לא טועה, שהמלצרית בו אישרה שאכן יקרינו את המשחק. הבעיה? בית הספר שלי כמובן קמצן והאכסניה שתקעו אותנו בה נמצאת בערך 20 דקות נסיעה מהעיר עצמה.
השלב הבא - סצינה קורעת לב וסוחטת דמעות שבה אני כורע על הברכיים באמצע הקניון ומתחנן לרכזת של השכבה שתיתן לי להשאר שם לראות את המשחק. זה אחרי שאת המחנכת כבר שכנעתי, במידה והרכזת תאשר גם. הרכזת צחקה לי בפנים ואמרה לשכוח מזה.
כבר רקמנו תכנית להזמין מונית שתאסוף אותנו מהאכסניה באישון לילה, אבל מישהו דיבר. הרכזת דאגה למצוא אותי אישית לפני כיבוי אורות באכסניה ולהודיע לי שהיא שמה עלינו עין ושלא נחשוב על זה אפילו.
וככה מצאתי את עצמי מעביר לילה לבן, לבוש בג׳רזי של אלוויי, דבוק לרדיו בשביל לשמוע עידכונים מהמשחק כל חצי שעה במהדורות החדשות.
את הניצחון חגגתי לבד במועדון של האכסניה כשבשש בבוקר ניגנתי לעצמי את we are the champions בג׳וקבוס.

את המשחק ראיתי מוקלט ברגע שחזרתי הביתה, אבל כמובן שזה לא היה אותו דבר.
עד היום אני פשוט מתעב את העיר אילת. תמיד חשבתי שזה בגלל החום והערסים, אבל עכשיו כשאני נזכר בסיפור הזה, יש מצב ששם זה התחיל.

RoyBehar

New member
תודה

בזמנו זה הרגיש די טראגי, היום אני כבר מסוגל לצחוק על זה.

yonatanpollak

New member
לשים לב שזה הג'טס ולא הג'איינט

כי רשמת רק בניו יורק.
ולהימורים:
אריזונה 4
ג'טס 5
דנבר 6
סיהוקס 3
בונוס אלפרדו מוריס

וה"פאדיחה": עונה שעברה הייתה העונה הראשונה שאני רואה פוטבול.... והצלחתי לכרטס כרטיס טיסה בדיוק על.. הסופרבול :(

ranatz

New member
יורם ,השקעתי כולל שני סיפורי אימה

פילי 6 אחלה משחק בין שתי קבוצות במומנטום טוב. יהיה סקור גבוה אבל בסוף היום הצמד חמד לשון ודשון יסמנו וי
ניו יורק 5 שתי קבוצות מצחינות שרואות בטלסקופ את הגב של הפאטס ואם יש צדק יראו את הפלייאוף בטלויזיה. המשחק הזה הוא פצצת סירחון אמיתית ולמרות שג'ינו סמית יסריח כהרגלו, ההגנה תנצח לג'טס את המשחק
דנבר 4 הבלוף השמן הקרוי אנדי ריד והבלוף הרזה אלכס סמית מתחילים להתרסק כצפוי. הברונקוס יגרדו כאן ניצחון וישלחו את הציפס המשעממים לויילד קארד שזה גם יותר מדי עבור הקבוצה הזו
סיאטל 3 פיצוץ של משחק. אשמח מאד להתבדות בניחוש שלי. המנצחת כאן תייצג את האן אף סי בסופרבול ולכן אני מתפלל שאלו יהיו הקדושים

סקינס. אלפרד סמית זה הדבר היחיד שמתפקד אצלם

שני סיפורי אימה:
מתכונן לצאת למשחק הפוטבול הראשון בחיי - הפאטס עם בריידי מול סיאטל של שון אלכסנדר הסלבק והולמגרן. החבר בבוסטון לא מוצא את הפאקינג כרטיסים! הופכים את הבית, הופכים את המשרד-יוק! נסענו לפוקסבורו ואני חושב איך אני מתחנן לסדרנים שיכניסו אותנו עם צילום של הכרטיסים, איך אספר להם שטסתי 5000 מייל לראות את בריידי, שאני חבר של קראפט מישראל או שבכלל אתחנן לקראפט עצמו שיכניס אותנו ומה לא? ניסינו להכנס עם צילום של הכרטיסים אבל לא עזרו כל הסיפורים והתחנונים מול סדרנים אמריקאים עם לב אבן. אבל לפעמים גם לטיפשים יש מזל-איזה אוהד סיאטל מוכר לנו שני כרטיסי על בערך נקוב, הרבה יותר טובים מהכרטיסים המקוריים שלנו ובמשחק עצום בריידי מנצח את הסיהוקס. אחרי המשחק גם יוצא לי להחליף כמה מילים עם השדר ג'יימס בראון שהיה אז בפוקס. יום שהתחיל זוועה ונגמר נפלא

נוסע לסופרבול 42 כדי לראות את בריידי לוקח טבעת רביעית ובמקום זה מקבל לפרצוף איזה דייויד טיירי יימח שמו תופס כדור בעזרת הקסדה, את איליי העגל מוליך דרייב מטורף לחלוטין ולמרות שאני מבין שאני עד לרגע היסטורי בא לי למות ביוניברסיטי אוף פיניקס סטאדיום איך שמתחיל הקונפטי הארור.

Yo-man

New member
אתה אדם יקר. וזה אלפרד מוריס

ולא להאמין שמדברים על "פספוס" אתה מנפנף בסופרבול שהיית בו.
ועוד אחד הדרמטיים שנראו אי פעם

אין לך בושה, וזו עוד סיבה למה אני מת עליך

erantal2000

New member
אז ככה

1. אם יש קבוצה ב- NFC שאף אחד לא רוצה לפגוש כרגע זה אריזונה. היא במומנטום אדיר. אריזונה. 5.
2. אני הולך עם מיאמי. 3.
3. ברונקוס. 6.
4. סיאטל. 4.
5. זה פיפטי פיפטי. רדסקינס.

סקר - לא עולה לי בראש. יש לי דווקא סיפורים כאלה מכדורגל...

chapultepec

New member
ניחושים

אריזונה 6 - מקווה שאני לא מנחס אותם, יהיה משחק מצויין.
ג'טס 3
ברונקוס 4
סיינטס 5
בראון

לא הרגשתי שזה פספוס אז כי לא הבנתי כלום בפוטבול באותו הזמן, אבל נרדמתי באמצע סופרבול 42, למזלי התעוררתי בזמן כדי לראות את איליי מוסר לדייויד טיירי ומנצח את הרעים(את זה דווקא הספקתי להבין עוד לפני..) .

eran113

New member
שבוע 13

1. פילדלפיה 4 - האמת שמדובר במשחק קשה מאוד. אני לא מתרשם מאריזונה יותר מדיי ודווקא כן רוצה שהאיגלס ינצחו (מעדיף שהם יעלו ולא דאלאס).
2. מיאמי 3 - הג'טס טובים בבית אבל אני חושב שהם בירידה שאני מקווה שתמשיך.
3. דנבר 5 - הפסד פה ומקום הראשון נמצא בבעיה. קנזס סבלו מפציעות של שחקנים מרכזיים בהגנה (לא בדקתי אם אותם שחקנים כשירים או לא) שראו בשבוע שעבר שלא מדובר באותה הגנה.
4. סיאטל 6 - אני הולך עם ווילסון וסיאטל, לא הפסידו בבית והרמה של הסיינטס בחוץ ממש לא דומה לזאת שבבית.
5. באמת חשבתי שסוף סוף לא שמת משחק של הג'איינטס. אני הולך על אנדה בראון בעיקר בגלל הגנת הריצה הטובה של ניו יורק.

בהיסטוריה הקצרה שלי במשחק לא קרה לי מצב שפספסתי משהו מהותי. הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו הוא המשחק בפלייאוף בשנה הקודמת בין דנבר לבולטימור. ראיתי את המשחק בהקלטה ובאמצע המחצית השנייה בלי כוונה העברתי יותר מדיי קדימה מה שהוביל אותי ישירות להארכה ופספסתי את הדרמה שלפני הארכה.

clevelandrocks

New member
שלי

1. אריזונה על 3 נק'
2. מיאמי על 5 נק'
3. ברונקוז על 6 נק'
4. סיאטל על 4 נק'
5. ג'איינטס

b i g t o m

New member
ניחושבועי

1. פילדלפיה. 4.
2. מיאמי. 3.
3. ברונקוס! 6.
4. סיאטל. 5.
5. ג'ייאנטס.

ובקשר לסיפור קרה לי כמה פעמים שהתעפצתי קלות (או קשות) בכמה וכמה משחקים והפסדתי כמה מהלכי מפתח אבל חוץ מזה לא משהו יותר מידי רציני
סיפור אחר שקשור אבל הוא לא ממש פאדיחה לפחות איך שאני רואה אותו הוא שבסופרבול הראשון שארגנתי צפייה עם חברים (טמפה ביי נגד אוקלנד אם אני זוכר נכון) התקשרנו לעשות הזמנה מKFC וכשאמרנו למוכר שאנחנו צריכים 9 באקטים (דליים) הוא כמעט התפלץ והיה בטוח שאנחנו צוחקים עליו והייתי צריך ממש לריב איתו עד שהוא האמין לי שזה אמיתי. בסוף בגלל שהזמנו את זה ממש מאוחר כדי שזה יישאר חם יחסית למשחק אז זה היה ממש לפני הסגירה שלהם והוא פינק אותנו גם בכל מה שנשאר להם כבר מוכן באותו היום!

roydenver

New member
השבוע בו איבדתי סיכוי ריאלי לתחרות

1. פילי - 5
2. מיאמי - 3
3. דנוור - 6
4. סיאטל - 4
בונוס - ניו יורק

משתדל לא לפספס אבל מידי פעם נתקל איכשהו בתוצאה של משחק מוקלט שתכננתי לראות.
המשחק הכי גדול שזה קרה לי בו היה הנצחון של פארב על הגאינטס בגמר הNFC לפני כמה שנים

למעלה