שבוע 13.
הפתעות השבוע:
שבוע שעבר ניחשתי שהראמס יפתיעו את שיקגו ושהקרדינלז יפתיעו את אינדי.
השבוע קשה לי לראות הפתעה מרעישה, אולי מיניסוטה, תלוי במפשעה של AD (הוא הופיע השבוע בפרק של "הליגה" ביס, טלוויזיה חובה לכל חברי הפורום).
הפתעה לא כל כך מרעישה תהיה במשחק של סן דייגו שלדעתי תנצח את הבנגלים, מה שיפתח לחלוטין את הAFC צפון.
מה שפיליפ ריוורס עושה העונה מדהים בעיניי, מי שהביא אותו בדראפט בתור QB2, עשה בחירה מצוינת, ולאחר ניצחון חוץ בקנזס הם מאמינים שהם שווים wildcard ואני איתם!
תחרות הפורום:
וואו איזה משחקים... כולם מאוד קשים ויכולים ללכת לכל כיוון, אחרי שהחלטתי מי ינצח להחליט על הניקוד קשה עוד יותר.
1. אריזונה בפילי. שתי הקבוצות בתחרות על הפלייאוף ושתיהן במאזן חיובי, אריזונה עם ארבעה ניצחונות רצופים ועם 4-7 אבל אני חושב שהמאזן שלהם משקר, ארבע מתוך שבעת הנצחונות שלהם הם על ג'קסונביל, יוסטון, אטלנטה וטמפה ארבעת הקבוצות פח של הליגה השנה.
מצד שני פילדלפיה ניצחה את אוקלנד, ניו יורק, טמפה, וושינגטון פעמיים וגרין ביי של סנקה וואלאס, לא ממש אריות הליגה. במפגשים מול קבוצות פלייאוף פוטנציאליות, פילדלפיה התרסקו, אבל באים אחרי שבוע מנוחה. שאלה מאוד קשה.
כולם מדברים על משחק ההגנה של אריזונה נגד הריצה, ובכן בפעמיים שהם פגשו RB מהטופ של הליגה ( מרשוןלינץ' ופרנק גור) הם פירקו אותם, מקק'וי נמצא שם, מצד שני רשארד מנדנהול, ממש לא. אני הולך עם פילדלפיה על 4.
2. ג'ינו סמית מראה לכל העולם שהוא לא שייך לNFL, האם רקס ראיין ישלם על כך בעבודה שלו? אני מקווה שכן (שימו אותו בשיקגו/גרין ביי כמאמן הגנה ויש לכם אליפות), החוזק של הג'טס הוא נגד הריצה, למזלה של מיאמי, הם לא ממש מסתמכים על משחק הריצה שלהם, להפך.
ואם אנטוניו קרומאטרי לא 100%, מי ישמור על מייק וואלאס? דולפינים מנצחים, בקלות על 5.
3. לפני שבועיים אמרתי שהצ'יפס בבית, הם לא הצ'יפס בחוץ, מאז הם עברו גל פציעות בהגנה והפסידו לסן דייגו. פייטון מגיע סופר עצבני אחרי הבושות בפוקסבורו והוא עם משהו להוכיח, לדעתי הוא יצליח. דנבר על 6.
4. המשחק של העונה בNFC, מה קורה אם סיאטל מנצחת? א. סיאטל תסיים ראשונה בNFC, תארח את כל הפלייאוף ותגיע לסופרבול בתנאי חורף בניו-יורק, סיאטל אלופה. ב. הסיינטס בשער של ארבעה משחקים סופר קשים, הם יפסידו לראמס ויחצו עם קרולינה, הפסד לסיאטל יביא אותם לסוף העונה עם 11-5 ומקום שני בבית. מה קורה אם הסיינטס מנצחים? א. סיאטל עדיין תסיים ראשונה. ב. הסיינטס יסיימו 2 ולא 5. כלומר המשחק הזה ישפיע רק על הסיינטס, עם הבעיות שיש לסיאטל בsecondary, דרו בריז יהנה. ניו אורלינס על 3.
בונוס: פרדי מוריס הוא תותח, זה ידוע, גם ניו יורק יודעים זאת, הם גם יודעים שהוא הכלי העיקרי של וושינגטון שסביר שיפגע בהם, הוא יגיע ל60 יארד
אנדרי בראון יגיע ל100. ניו יורק.
סקר, אין לי שום סיפור, אני בחור די משעמם בכללי.
שבוע טוב