תחרות הפורום - שבוע 13

REDSKINS

New member
שבוע 13

פילדלפיה - 4
מיאמי - 3
דנבר - 6
סיאטל - 5

ניו יורק

ESPN

New member
שלי

אריזונה - 4
ניו יורק ג'טס -3
ברונקוס - 6
סיינטס - 5
בונוס: לג'יאנטס

Yo-man

New member
היום עמית ואני בהודעה אחת

יתחיל הצעיר:
1. פילדלפיה - 4
2. היום אני אלך על מיאמי - 5
3. ברונקוז, כי זה שם מצחיק - 6
4. סיאטל - 3
5. אנדרי בראון.

סקר: שהרווחתי רק 2 נקודות באחד מהשבועות בתחרות.

ועכשיו לדור הותיק:
1. פילדלפיה - 4. חייבים את המשחק הזה אחרי שדאלאס ניצחו בחמישי. עם משחק ריצה טוב וניק פולס סביר, זה מש אפשר.
2. מיאמי - 3. הנדנדה של הג'טס נשברה. הפסידו 2 וימשיכו להפסיד גם היום. לא שזה יוביל את מיאמי לפלייאוף, אבל זה יהיה נעים להנחיל לג'טס עוד הפסד.
3. דנבר - 6. כן, ראינו שפייטון יכול להיות פחות ממושלם, אבל השבוע הקבוצה תרוץ יותר תמסור פחות וזה יספיק.
4. סיינטס 5. למרות יתרון הביתיות של סיאטל, מזג האויר הולך להיות יבש - בלי גשם או שלג לפי התחזית. מה שאומר שמשחק מסירות בא בחשבון, מה שאומר שדרו בריז יכול למש את הפוטנציאל שלו. לשתי הקבוצות הגנות חזקות, אני מאמין שאת הריצה של סיאטל יהיה קל יותר לעצור מאשר את המסירות של הסיינטס.
5. אנדרה בראון. שום דבר לא עובד כמו שצריך בוושינגטון העונה.

סקר: בפעם הראשונה שהתקיים משחק NFL בלונדון, אלה היו ג'איינטס נגד מיאמי והחלטתי שאני טס לראות את המשחק הזה. נרשמתי לקניית הכרטיסים והמכירה התחילה ביום שישי ב-10:00 בבוקר. אני באותו יום הייתי מספרד מטעם העבודה, ולא יכולתי לשבת על המחשב לבצע את הרכישה, אז השארתי את המשימה על אשתי הנאמנה.
הכנתי את כל מה שהיא צריכה, הנחיות מדויקות לנתק כל דבר אחר שמשתמש באינטרנט שלא יפריע להזמנה. ב-10:05 היא מתקשרת אלי שצריך לתת כתובת למשלוח הכרטיסים באנגליה. היום כבר אפשר לבקש לאסוף את הכרטיסים באיצטדיון, אבל אז הם רצו לשלוח את הכרטיסים פיזית לכתובת אנגלית.
יש לנו חברים בלונדון אבל היא היתה צריכה להתקשר אליהם, לקבל מהם את הכתובת ולהתחיל את התהליך מההתחלה.

התוצאה היתה שישבנו בשורה האחת לפני אחרונה בוומבלי. קרוב מאוד לשמים. זה לא שאם הייתי בבית הייתי יודע שצריך כתובת באנגליה, אבל הייתי בטח עושה את זה מהר יותר ומצליח להשלים את ההזמנה לפני שתוקף הסשן פג.
הדבר היחיד שאני מתנחם בו הוא שירד גשם באותו יום, והחלק התחתון של היציע בוומבלי לא מקורה, אז לפחות לא נרטבנו במשחק הגרוע שראינו.

מעבר לזה - מעט מאוד משחקים פספסתי ב-15 השנים האחרונות.

Amir BA

New member
הבחירות

פילי - 6
מיאמי - 4
ברונקוז - 5
סיאטל - 3
וושינגטון

10nircohen

New member
ניחושים שבוע 13

אריזונה (4 נק') - הולך נגד תחושת הבטן. הקרדינלס נראים טוב ואני אלך עם המומנטום שלהם.
מיאמי (5 נק') - הג'טס רחוקים מלהרשים , טנהיל מראה ניצוצות פה ושם. נתתי לו את זה.
דנבר (6 נק') - קנזס סיטי פחות טובה משחשבנו. פייטון דווקא לא , למרות ההפסד בשבוע שעבר.
ניו אורלינס (3 נק') - קשה. קשה מאוד. מהמר על יד הנפץ של דרו "הפטיש" בריס.

בונוס : רדסקינס. (לפי החישוב הפשוט של : אלפרד מוריס > אנדרה בראון)

סקר : המשחק היחיד בו הייתי היה לפני שנתיים , פתיחת עונת 2011 - מינסוטה וייקינגס נגד סן דייגו צ'ארג'רס. פקקי הענק בכניסה לקוואלקום סטאדיום מנעו ממני להגיע בזמן , הגעתי באיחור של 2 דקות מהפתיחה. רק אז התברר לי שפספסתי את פרסי הארווין מחזיר את הקיקאוף של פתיחת העונה , כל הדרך לאנדזון של סן דייגו. בינתיים , זה הפספוס הכי גדול שהיה לי בנוגע לפוטבול

roy2211

New member
שבוע 13

פילי 6 נק'
ג'טס 5 נק'
דנבר 4 נק'
סיאטל 3 נק'
בונוס אנדרה בראון

מספר המזל

1) אריזונה 5
2) מיאמי 3
3) פייטון 6 אני נותן לו המון קרדיט כאן. דיר באלאק שלא ייאכזב
4) סיאטל 4
בונוס -ג'איינטס. הרד-סקינז מתפרקים השנה.

סקר- ההפסד בגמר האליפות השניה והשלישית בישראלבול. אחת מהן בפירוש היינו צריכים לקחת. (אריות ירושלים)

mannyT1

New member
אןלי השבוע...

1. אריזונה על האילס. 4 נק׳

2. ניו יורק ג׳טס על הפינס. 5 נק׳

3. דנבר על הפיצ'ס. 6 נק׳

4. ניו אורלינס על השיהוקס. 3 נק׳

בונוס - ג׳איינטס, עם האמונה.

פיספסתי את שרשור ההימורים של יום חמישי האחרון, לא ידעתי שיהיה הימורים על משחקי הת'נקסגיבינג. למרות שהייתי מקבל 2 או 3 נקודות בלבד.

DS9

New member
ניחושים

פילדלפיה 3 - הייתי מהמר על אריזונה, אבל קשה לי להמר רק על סמך הגנה חזקה
ג'טס 5 - הייתי שם 4 אבל אני מהמר על KC בשאלה הבאה.
קנזס סיטי 4 - משחקים בבית, אחרי יכולת לא רעה במשחק בדנבר, אז הימרתי על הפתעה וגם הפעם נהמר על הפתעה.
סיינטס 6 - מאז המשחק של סיאטל מול TB אין לי הרבה אמון ביכולת של סיאטל, ולNO יש את הכלים ההתקפיים כדי לנצח.
בונוס - ג'איינטס - אין לי כח לבדוק למי הגנת הריצה הפחות טובה,אז נלך לפי גרסון שאצלי בפנטזי. אם הריצה לא עובדת הוא מקבל יותר מסירות.

סקר:
לא הייתי במשחק, כך שהכל מסתכם במה מגיע לממיר (נשים את הצפייה באינטרנט בצד). למרבה המזל הממיר מקליט ומאפשר להריץ אחורה. אז אם נרדמים אפשר ישר להריץ.
גם התרגלתי בימי שני ושלישי לא לפתוח YNET/פייסבוק כדי לא לראות תוצאות.

אגב, הפספוס הכי גדול שיצא לי לראות בפוטבול הוא בליגה הישראלית. הפיונירס במרחק של יארדים בודדים מTD שינצח את המשחק מול הליונס. נסיון רביעי, לחץ של סוף שעון משחק. כדי להקל את הלחץ בוצע ספייק לעצירת השעון. למרבה הצער בניסיון רביעי יש למהלך הזה תוצאות קצת שונות...
בקיצור שני אוהדים חזרו למרכז מאוד מתוסכלים.

effkef

New member
שלי

1. בפה מאוד חמוץ אני יגיד פילי-5
2. ג'טס-6
3. לפני שבועיים בחרתי הצ'יפס ומאז הם הספיקו להפסיד עוד פעם לא עושים את אותה הטעות פעמיים, דנבר-4
4. סיינטס-3
5. אנדרה בראון חזר מהפציעה ומאז מפציץ ואת הקרב הזה הוא ינצח (וזה לא בגלל שהוא בג'איינטס)

הפספוס הכי גדול שאני יכול לחשוב עליו זה העובדה שהייתי בצבא באליפות של 2011 ופספסתי את המשחקים שלה בדרך לסופרסול (את המשחק עצמו לא פספסתי)

philadelphia76

New member
שלי לשבוע 13

1. פילדלפיה - 4. השכל אומר שאריזונה עם ההגנה תיקח את ההתקפה של פילי, תקצץ את הריצה הירוקה ותשלוט במסירה ומנגד תחגוג על ההגנה המחוררת של האיגלס. מאחר ואנו עוסקים ב - NFL - זו בדיוק הסיבה לנחש הפוך.
2. ניו יורק ג'טס - 6. שתי קבוצות שמומנטום היא מילה גסה אצלן השנה (גם איכות משחק). הג'טס בבית, אחרי שני הפסדים - הרי הפסד שלישי יהווה חותמת למומנטום שלילי, ואין כזה דבר בג'טס מומנטום לאף כיוון.
3. קנזס - 3. ההגנה של קנזס פצועה, קנזס אחרי הפסד בכורה בבית, דנבר משייטת לפלייאוף. כל הסיבות לתת לדנבר את הניצחון... ולכן אני הולך על קנזס.
4. סיאטל - 5. ניו אורלינס הרבה יותר פגיעה בחוץ מאשר בבית, מה עוד שהחוץ זה המגרש הביתי עכל כך של סיאטל.
5. וושינגטון. הרץ המוביל של וושינגטון יחרוך יותר את הקרקע מאשר הרץ המוביל של הג'יאנטס

לשני שתי עונות, היינו בעבודה טרודים עד מעל הראש בהנפקה, ולא ראיתי את רוב העונה. הנס השני של המדולנד התרחש כשאני שומע דרך האינטרנט את הרדיו של ESPN את השדרים שם משתוללים, ואני קבור בניירות. בבית ראיתי יותר מפעם אחת, אבל זה לא כמו לראות את זה בחי

underdog36

New member
שלי
זריז

1. אריזונה 4. פילי בבית?! הפסד בטוח... סתם, האמת שפשוט אריזונה נראים יותר טוב.
2. מיאמי 3. ג'טס מסריחים.
3. ברונקוס 5. In Payton we trust.
4. סיאטל 6. סיאטל בלתי מנוצחים בבית, ועם הגנה כזו אני לא חושב שאפילו הסיינטס יוכלו לשבור אותם.
5. רדסקינס. אין לי הסבר.

אין לי סיפור טוב, לפחות לא בלחץ כרגע.
שבוע טוב והמשך חג שמח!

Hines86

New member
שבוע 13

אריזונה בפילדלפיה - הקארדינלס סוף סוף מראים קצת פוטבול. אמור להספיק מול הניסוי של צ'יפ קלי. אריזונה ב-5

מיאמי בניו יורק - מיאמי, כי אם לא בניו יורק אז איפה. דולפינס ב-3

ברונקוס בקנזס סיטי - הצ'יפס לא יכולים לקחת משחק מול קבוצה נורמאלית, שלא לדבר על אחת טובה. דנבר ב-6

סיינטס בסיאטל - ההגנה של הסיינטס מקבלת פחות קרדיט ממה שהיא ראויה לו. בריז יעשה את שלו. סיהוקס ב-4

בונוס: ג'איינטס

Shachar Manor

New member
שבוע 13.

הפתעות השבוע:
שבוע שעבר ניחשתי שהראמס יפתיעו את שיקגו ושהקרדינלז יפתיעו את אינדי.

השבוע קשה לי לראות הפתעה מרעישה, אולי מיניסוטה, תלוי במפשעה של AD (הוא הופיע השבוע בפרק של "הליגה" ביס, טלוויזיה חובה לכל חברי הפורום).
הפתעה לא כל כך מרעישה תהיה במשחק של סן דייגו שלדעתי תנצח את הבנגלים, מה שיפתח לחלוטין את הAFC צפון.
מה שפיליפ ריוורס עושה העונה מדהים בעיניי, מי שהביא אותו בדראפט בתור QB2, עשה בחירה מצוינת, ולאחר ניצחון חוץ בקנזס הם מאמינים שהם שווים wildcard ואני איתם!

תחרות הפורום:
וואו איזה משחקים... כולם מאוד קשים ויכולים ללכת לכל כיוון, אחרי שהחלטתי מי ינצח להחליט על הניקוד קשה עוד יותר.

1. אריזונה בפילי. שתי הקבוצות בתחרות על הפלייאוף ושתיהן במאזן חיובי, אריזונה עם ארבעה ניצחונות רצופים ועם 4-7 אבל אני חושב שהמאזן שלהם משקר, ארבע מתוך שבעת הנצחונות שלהם הם על ג'קסונביל, יוסטון, אטלנטה וטמפה ארבעת הקבוצות פח של הליגה השנה.
מצד שני פילדלפיה ניצחה את אוקלנד, ניו יורק, טמפה, וושינגטון פעמיים וגרין ביי של סנקה וואלאס, לא ממש אריות הליגה. במפגשים מול קבוצות פלייאוף פוטנציאליות, פילדלפיה התרסקו, אבל באים אחרי שבוע מנוחה. שאלה מאוד קשה.
כולם מדברים על משחק ההגנה של אריזונה נגד הריצה, ובכן בפעמיים שהם פגשו RB מהטופ של הליגה ( מרשוןלינץ' ופרנק גור) הם פירקו אותם, מקק'וי נמצא שם, מצד שני רשארד מנדנהול, ממש לא. אני הולך עם פילדלפיה על 4.
2. ג'ינו סמית מראה לכל העולם שהוא לא שייך לNFL, האם רקס ראיין ישלם על כך בעבודה שלו? אני מקווה שכן (שימו אותו בשיקגו/גרין ביי כמאמן הגנה ויש לכם אליפות), החוזק של הג'טס הוא נגד הריצה, למזלה של מיאמי, הם לא ממש מסתמכים על משחק הריצה שלהם, להפך.
ואם אנטוניו קרומאטרי לא 100%, מי ישמור על מייק וואלאס? דולפינים מנצחים, בקלות על 5.
3. לפני שבועיים אמרתי שהצ'יפס בבית, הם לא הצ'יפס בחוץ, מאז הם עברו גל פציעות בהגנה והפסידו לסן דייגו. פייטון מגיע סופר עצבני אחרי הבושות בפוקסבורו והוא עם משהו להוכיח, לדעתי הוא יצליח. דנבר על 6.
4. המשחק של העונה בNFC, מה קורה אם סיאטל מנצחת? א. סיאטל תסיים ראשונה בNFC, תארח את כל הפלייאוף ותגיע לסופרבול בתנאי חורף בניו-יורק, סיאטל אלופה. ב. הסיינטס בשער של ארבעה משחקים סופר קשים, הם יפסידו לראמס ויחצו עם קרולינה, הפסד לסיאטל יביא אותם לסוף העונה עם 11-5 ומקום שני בבית. מה קורה אם הסיינטס מנצחים? א. סיאטל עדיין תסיים ראשונה. ב. הסיינטס יסיימו 2 ולא 5. כלומר המשחק הזה ישפיע רק על הסיינטס, עם הבעיות שיש לסיאטל בsecondary, דרו בריז יהנה. ניו אורלינס על 3.
בונוס: פרדי מוריס הוא תותח, זה ידוע, גם ניו יורק יודעים זאת, הם גם יודעים שהוא הכלי העיקרי של וושינגטון שסביר שיפגע בהם, הוא יגיע ל60 יארד
אנדרי בראון יגיע ל100. ניו יורק.

סקר, אין לי שום סיפור, אני בחור די משעמם בכללי.
שבוע טוב

PACK PACK

New member
GB ברוח החג והנתינה... מתכוון להנות מפוטבול

היום, ולנסות להזכר איך נראה תאקל. ב-GB אין מי שיראה לי.
פילי על 5 נק'.
מיאמי על 4 נק'.
דנבר על 6 נק'.
הסיינטס על 3 נק'.
מוריס על 2 נק'.

בעונת 2008 הייתי בניו יורק כשפארב שאותו עוד אהבתי מאד אז שיחק בג'טס.
החלטתי עם אישתי לעתיד שלא נלך לראות את הג'טס מול אריזונה אחרי שראינו כבר את GB בדיטרויט ואת אריזונה בוושינגטון בשבועיים שלפני כן.
פארב הביא את אחד המשחקים הגדולים שלו עם 6 TDים!!!
התבאסתי מאוד. יכלה להיות אחלה חוויה.
התנחמתי בכך שירד גשם במשחק...

למעלה