תחרות הפורום - שבוע 13

erezc11

New member
ניחושים שבוע 13

1. אריזונה - 3 נק' - אמנם לא ראיתי את הקרדינלס השנה אבל עושה רושם שהם יותר מלוטשים מהאיגלס, בגלל שהם האורחים אז ניקוד מינימלי
2. ניו-יורק - 4 נק' - הדולפינס נחלשים והג'טס לא ממש מחרידים במשחקי בית
3. דנבר - 6 נק' - אני לא אוהב לתת ניקוד מקסימלי לקבוצת החוץ אבל זה המשחק שאני הכי בטוח בזהות המנצחת בו
4. סיאטל - 5 נק' - הסיינטס נראים מעולה אבל לא אהמר נגד הסיהוקס בבית

בונוס: אצל הסקינס - הג'איינטס יותר מאוזנים בקטע הזה

סקר: משחק הווילד קארד של עונת 2002 סן-פרנסיסקו נגד הג'איינטס. באמצע הרבע השלישי הג'איינטס עלו ליתרון 38-14 והלכתי לישון ובבוקר אתרי האינטרנט התעקשו שזה נגמר 39-38 לסן פרנסיסקו. ניסיתי להבין איך צוברים בדיוק 25 נקודות ובשידור החוזר הבנתי: 2 ט"ד + מהלך של שתי נקודות בכל אחד (16) + שער שדה (3) +ט"ד עם כישלון בניסיון לשתי נקודות אחריו (6) = 25.

uri gadot

New member
שלי

1. פילי - 5
2. ניו יורק? - 3
3. ואוו, דנבר -4
4. סיאטל -6
5. ג'איינטס

BOSTON 86

New member
שלי - שבוע 13

אחד השבועות הכי שקולים בתחרות

1. אריזונה בפילדלפיה - פילדלפיה, 3 נקודות.
2. מיאמי בניו יורק - ניו יורק, 4 נקודות.
3. ברונקוס בקנזס סיטי - ברונקוס, 6 נקודות.
4. סיינטס בסיאטל - סיאטל, 5 נקודות.
5. בונוס - וושינגטון.

omrili77

New member
שלי

1. פילי 5
2. מיאמי 3
3. רציתי לכתוב קייסי אבל נזכרתי שלא מהמרים נגד וגו' אז דנבר 4
4. גיהנום שם בסיאטל, אני מאמין שהקבוצה הביתית תנצל את היתרון - סיאטל 6
5. מצד אחד אני אשמח אם מוריס יתן עבודה, מצד שני יש לי את בראון בפנטזי. מצד שלישי אני גם ככה בפלייאוף אז ננחס את בראון ונלך איתו

יש לי סיפור די מטומטם שקשור לפוטבול, ב-2011 הייתי בניו יורק עם הגברת ונסעתי במיוחד ברכבת (ב-5:30 בבוקר בערך אאל"ט) לוושינגטון לראות את הסקינז שלי מקבלים בראש בבית מהשחקן האהוב ביותר על אתי אלטמן (ויק). זה היה לפני תקופת RGIII, כך שנאלצתי לסבול את סקסי רקסי בעמדת ה-QB, כך שההנאה היתה מושלמת. במהלך המשחק גרוסמן הוחלף בבק לאור מחאות האוהדים (ואני ביניהם), אבל גם זה לא עזר.
התקציר עד כה: קמתי ב-5 בבוקר, נסעתי 4 שעות ברכבת + הליכה מהמטרו וסבלתי במשך 3 שעות מלראות את אחד המשחקים הגדולים של אחד השחקנים השנואים עליי באחת הקבוצות השנואות עליי כשהוא משפיל את הקבוצה שלי בבית, והאייפון שלי היה בלי בטריה לא יכולתי אפילו לבדוק את הפנטזי כדי להסיח את דעתי מהזוועה.
אחרי המשחק, הרכבת חזרה היתה אמורה לצאת ב-19:00, אז הרשיתי לעצמי לצפות בשדרנים שעושים את סיכום המשחק (הם עושים את זה בסט מחוץ לאיצטדיון), ואח"כ נסעתי לתחנת הרכבת, הסתובבתי באזור המזון והכנתי את עצמי נפשית לנסיעה חזרה. כמובן שב-18:30 הסתבר שהזמנתי בכלל כרטיס לרכבת של 18:00, כך שנאלצתי לשלם עוד 70$ על כרטיס בביזנס לרכבת של 19:00 כי המחלקות הרגילות היו מלאות (וגם זה אחרי תחנונים, הם רצו במקור 250$...!!!), אבל לפחות היה לי מקום לשבת בניגוד למסכנים באקונומי, וזכיתי לעקוף את התור הנוראי, אז לפחות משהו יצא מזה.

TL;DR: שילמתי בסביבות 450$ על יום מזעזע שהתחיל ב-5 בבוקר והסתיים בחצות, שלא נהניתי אפילו מדקה ממנו...

Jerzet

New member
Picks

Philadelphia 6
New York 4
Denver 3
Saints 5
Washington

Unfortunately, I don't have many funny football stories. Most of them end in heartbreak of some form.

תשובות

1. אריזונה - 3 נקודות
2. מיאמי - 6 נקודות
3. דנבר - 5 נקודות
4. סיאטל - 4 נקודות
5. וושינגטון

שבוע טוב

moss84

New member
שלי בדקה ה-89

פילדלפיה - 5
מיאמי - 4
דנבר - 6
סיינטס - 3
רדסקינס

regevs1

New member
הניחושים שלי

פילדפיה - 3
ג'טס - 6
קנזס סיטי - 4
סיאטל - 5
בונוס - ג'איינטס

gadotmi

New member
חזרה מהחופש

1. הקאמבק של דאלאס מיום חמישי מכניס ללחץ את המארחים. אם לשפוט לפי השבועות האחרונים, הרי שבהתמודדות בין העופות - דווקא לאלו שבאים מהמדבר יש יתרון. לא ברור אם הקארדינאלס יצליחו לממש את המומנטום גם במשחק הפעם, אבל נראה לי שהם יותר שלווים ובטוחים.
אריזונה -5 (בניגוד למה שחושבים בלאס וגאס..)

2. שתי הקבוצות התחילו את העונה כשהן קוראות תיגר על העליונות של בריידי-בליצ'ק כנציגות הבית בפליאוף בהסטוריה הזכורה לאנושות - אבל הזמן הוכיח מי שווה מה.... (וגם פציעות פה ושם). גם הסגנות לא תספק לאף אחת מהן אורך חיים לאחר שריקת הסיום של העונה הסדירה...... ההבטחה של גי'נו סמית מתבררת כסימן שאלה גדול. לסיכום - למי זה חשוב בכלל מה קורה בmetlife השבוע. ?
מיאמי - 4

3. אני לא מצטרף לניסוחים בשפתו הקולחת של עצמון - אבל הנימה דומה.... (בעיקר לאחר שפייטון לא יכול להרשות לעצמו פאדיחה נוספת תוך שבוע....)
דנבר - 6

4. אני לא בטוח אם סיאטל באמת קבוצה טובה יותר. יש להם יתרון בהגנה אבל ווילסון לא יהיה לעולם אקדח ליזר כמו של בריס, וגם לא TE מוכשר כמו מספר 80 מתואם מול ה-QB בעיניים עצומות. המגרש הפתוח (ומדד הרעש) מהווה יתרון למקומיים. יתכן שתוצאות המשך העונה יביאו את הסיינטס לחזור לאותו מגרש בסוף ינואר, ואז נקבל משחק על כל הקופה. נראה לי כי משחק בין אותן שתי קבוצות בסופרדום מסתיים אחרת לגמרי (ואז שון פייטון יצטרך לחשוב טוב על ההפסדים המיותרים לקבוצות מהדרג השני..)
נראה שתהיה התמודדות שקולה, אבל כיוון שאלו קבוצות שלוחצות על הדוושה - הרי שאם מישהי מהקבוצות תייצר יתרון - אזי הוא יהיה משמעותי והמשחק לא יסתיים בתוצאה צמודה (שונה לגמרי מהרבה משחקים בשבועות האחרונים...)
הימור מעניין ולא טריוויאלי - אני רשום 3 לסיאטל.

5. בונוס: ניו יורק..... ולא בגלל ההתקפה אלא דווקא בכלל ההגנה (למרות שלרדסקינס יש QB שיודע לרוץ, מה שלא קורה בקבוצה שמנגד).

למעלה