כל הכבוד על הספיישל!
הצצתי בפרק הראשון והאמת התאכזבתי
בשביל פרק ראשון היה לי די..משעמם
מונולוגים ארוכים סצנות משרדיות חשוכות הסצנות של לילה קאברל וז'רמנו מפשוט נהדרת עשו לי דה ז'ה וו לאימפריה לסצנות שלה עם הקומנדדור ולא במובן הטוב
הדמות של ז'וליאנה פאייס לא משהו פה, דמות די שלילית(אומנם בפשוט נהדרת גם הייתה
אבל עם הרבה
)גם שם היה מונולוגים ארוכים, הסצנה המעניינת היחידה הייתה תאונת הסירה והילדים שטבעו וניצלו אבל זה רק הקדמה למשולש האהבה שיהיה סביב איזיס, אגב לא שמתי לב בכלל שציינו שמדובר בשנים אחורה(ובשאר הסצנות זה בכלל הרגיש הווה)לא היה שום כיתוב עם רמז שאמור להיות מעבר זמן או שלא שמתי לב כי בעשר דקות הראשונות כמעט נרדמתי מרוב שזה לא המריא לי לשום מקום
בקיצור ממש לא התחברתי:/נכון שזה רק פרק ראשון אבל כבר קלטתי את האווירה..בכל מקרה לא הייתי ממשיכה איתה מחוסר זמן אבל כן בניתי עלייה כשתחזור לשידור חוזר. מצד שני אני לא מופתעת יותר מידי כי לאחרונה אני פשוט לא מתחברת לרצועה הזו של תשע בברזיל, אין בכלל מה להשוות את האחרונות לפשוט נהדרת/מעבר לזמן/רוק סטאר שזורמות מהתחלה וכל הזמן קורים דברים מעניינים עם סצנות מרעננות וצילומים מושקעים. הנובלות של תשע זה פשוט כבר לא זה(לדעתי)כנראה גם למפיקה הזו אני לא מתחברת, למעשה לא צפיתי באף טלנובלה שלה. אבל הפעם באמת חשבתי שזה יהיה שונה כי זו נראתה דווקא עם פוטנציאל, חבל.
בכל מקרה צפייה מהנה למי שכן התחבר
מה שטוב שויוה הביאו לנו הפעם 2 אופציות