ספיישל פתיחה - הכוח לאהוב

Dona Sonrisa

New member

טלנובלה מעולה!
וגם שחקנים ממעבר לזמן המושלמת
עם פדרו כבעלה של ביבי
ומליסה בתור לוחמת ושוטרת
&nbsp

Don Nirtin

New member
רק הערה קטנה

בשל יום השואה - הסדרה תשודר רק פעמיים השבוע - היום וביום חמישי בערב.

evglev1

Well-known member
מנהל
בניגוד לרוק סטאר שבגלל השעה שלה גם ביום חמישי לא יהיה פרק

ובדרך לאהבה וברוק סטאר בשבועיים הקרובים יהיו רק שלושה פרקים.

הפעם העניין חל גם על ויוה פלוס והפרקים של החיים הראשונים שלי לא ישודרו השבוע. בניגוד לשנה הראשונה של ויוה פלוס כשהיה יום שואה ביום חמישי והקוריאניות שודרו משמונה בערב עד עשרים לאחת בלילה במקום משבע בערב עד ל-20 לשתים עשרה. חשבתי שבפעם הקודמת פשוט לא רצו להתחיל סדרה חדשה במוצאי יום שואה, אבל מסתבר שמאז שויוה הרגיל משדר גם בלילה, מה שלפני שמונה מתבטל גם במוצאי יום האבל.

Don Nirtin

New member
זה תזמון מעולה

נותן לי זמן להתאפס עם רוק סטאר ועם מתחת לשמיים.
&nbsp
עם הכוח לאהוב פחות קשה לפתוח בפיגור לעומת שני אלה

faery18

New member
באיזה פרק אתה ברוק סטאר?

אני התקדמתי לפרק השלישי, בכל זאת מנסה לשמור על רצף מסויים גם אם זה בקצב ממש אבל ממש איטי חח.. היא ממש טובה.

Don Nirtin

New member
כבר 12

תשמעי רוק סטאר מעולה גם. ויוה בחרו 2 טלנובלות מצוינות ובאמת הגיע הזמן שנפונק קצת כי בדרך כלל זו טלנובלה אחת. מה שגם על מעבר לזמן ויתרתי בגלל שזה תקופתית ולא התאים לי.

faery18

New member
נקווה שויוה ימשיכו לפרגן לברזילאיות

עם שני שיבוצים גם בהמשך

Renat Zeitune

New member
חבל שויוה לא מעלה לאתר

במקום זה מעדיפים להעלות את מי זה מי.
&nbsp
השעה לא נוחה לי ועמוס לי במג'יק. בלית ברירה אמחוק את אבאל'ה שעוד לא סיימתי.

evglev1

Well-known member
מנהל
מי יודע אולי בעתיד

שהרי ויוה בדרך כלל מעלים 2-3 טלנובלות במקביל בטלוויזיה לאתר. באה מאהבה כבר נגמר בטלוויזיה, ובובה פראית לא באתר, ומכיוון שכבר הייתה באתר סביר להניח שגם לא תהיה. גם הדרך לאהבה נגמרת בסוף מאי, וההבטחה היא שתשוקה וכוח תהיה רק באתר, כך שעוד חודשיים יבחרו סדרות שיעלו גם לאתר כי גם חמש כוכבים נגמרת ביוני.

elall

Member
מנהל
הפרסים וזכיות

לא רק שטלנובלה זכתה להצלחה מסחררת והשיגה את הרייטינג הכי גבוה בברזיל ב5 שנים האחרונות (!!!), הטלנובלה ושחקניה זכו במלא פרסים ותארים.
&nbsp
הנה כמה מהבולטים במיוחד:
בטקס הכי נחשב ונוצץ בתחום הטלויזיה "הטובים של השנה" הטלנובלה לקחה בערך את כל פרס אפשרי :
פאולה אוליביירה- שחקנית השנה
מרקו פיגוסי- שחקן שנה + 3 פרסים/תארים אחרים
קרול דוארטה - תגלית השנה + 3פרסים/תארים
אמיליו דנטאס - שחקן משנה של השנה
ליליה קבראל - דמות השנה
דבורה פלאבלה - שחקנית משנית של השנה
ז'ואאו בראבו - שחקן הצעיר בטלנובלה (משחק את בנם של ביבי ורוביניו)
ז'וליאנה פאאס זכתה ב6 פרסים/תארים כשחקנית שנה
הטלנובלה עצמה זכתה 6 פעמים בתואר טלנובלת השנה בטקסים השונים
&nbsp

faery18

New member
כל הכבוד על הספיישל!
הצצתי בפרק הראשון והאמת התאכזבתי

בשביל פרק ראשון היה לי די..משעמם
מונולוגים ארוכים סצנות משרדיות חשוכות הסצנות של לילה קאברל וז'רמנו מפשוט נהדרת עשו לי דה ז'ה וו לאימפריה לסצנות שלה עם הקומנדדור ולא במובן הטוב
הדמות של ז'וליאנה פאייס לא משהו פה, דמות די שלילית(אומנם בפשוט נהדרת גם הייתה
אבל עם הרבה
)גם שם היה מונולוגים ארוכים, הסצנה המעניינת היחידה הייתה תאונת הסירה והילדים שטבעו וניצלו אבל זה רק הקדמה למשולש האהבה שיהיה סביב איזיס, אגב לא שמתי לב בכלל שציינו שמדובר בשנים אחורה(ובשאר הסצנות זה בכלל הרגיש הווה)לא היה שום כיתוב עם רמז שאמור להיות מעבר זמן או שלא שמתי לב כי בעשר דקות הראשונות כמעט נרדמתי מרוב שזה לא המריא לי לשום מקום
בקיצור ממש לא התחברתי:/נכון שזה רק פרק ראשון אבל כבר קלטתי את האווירה..בכל מקרה לא הייתי ממשיכה איתה מחוסר זמן אבל כן בניתי עלייה כשתחזור לשידור חוזר. מצד שני אני לא מופתעת יותר מידי כי לאחרונה אני פשוט לא מתחברת לרצועה הזו של תשע בברזיל, אין בכלל מה להשוות את האחרונות לפשוט נהדרת/מעבר לזמן/רוק סטאר שזורמות מהתחלה וכל הזמן קורים דברים מעניינים עם סצנות מרעננות וצילומים מושקעים. הנובלות של תשע זה פשוט כבר לא זה(לדעתי)כנראה גם למפיקה הזו אני לא מתחברת, למעשה לא צפיתי באף טלנובלה שלה. אבל הפעם באמת חשבתי שזה יהיה שונה כי זו נראתה דווקא עם פוטנציאל, חבל.

בכל מקרה צפייה מהנה למי שכן התחבר

מה שטוב שויוה הביאו לנו הפעם 2 אופציות

Don Nirtin

New member
טוב, גם זה קורה

אני התחברתי.
&nbsp
יהיה לי בעיה להחליט אם להקריב את מתחת לשמיים לטובת זו
מכיוון שמתחת לשמיים לא תחזור לשידור חוזר....

evglev1

Well-known member
מנהל
ולחשוב שהיית בטוח שלא תאהב את רוק סטאר

כשהודיעו שהיא המחליפה של מעבר לזמן.

evglev1

Well-known member
מנהל
אם התחברת לדרך להודו ולא התפתית ללוחמת

כנראה זאת לא התסריטאית שלך, למרות שהפעם אין שילוב של תרבות אחרת. בכל מקרה פרק ראשון משעמם זה הדבר הכי טבעי לסדרה ברזילאית עמוסת אירועים. אבל גם הבנתי שלפי סימון הדמות של ביבי ראשונה הן בעלילה של ויוה והן בספיישל של אלה, נראה שהיא די דמות ראשית, ודמות ראשית רעה או אפילו נחמדה אבל כזאת שמצפצפת על החוק כמו הקומנדור באימפריה זה לא בשבילך, בעיקר לאור העובדה שינסו להציג אותה באור חיובי למרות חיי הפשע שלה. כך שכנראה זה לא לטעמך. נראה שאפילו בדרך להודו לא הייתה סולחת לדמות הראשית שהיא משקרת לגבי האבהות של הילד שלה ובכך מרמה את בעלה, למרות הנסיבות הקשות שבהן היא נמצאת.

למעלה