ספיישל פתיחה - הכוח לאהוב

evglev1

Well-known member
מנהל
כמובן אם לא התחברת

עכשיו אצלי הפרסומת של תפוז נדחפה לעריכה וסוגרת לי את האפשרות.

faery18

New member
אכן נראה שזו לגמרי לא התסריטאית שלי חח..גם האחד לא ראיתי

faery18

New member
הצצתי קצת גם בתחילת פרק 2 רק כדי לראות איך עשו את מעבר הזמן

יש שיפור מסויים מפרק ראשון רק בגלל כניסתה של איזיס וזה לדעתי יהיה הדבר היחיד שמעניין המשולש הזה אבל עדיין כל הסצנות מסביב זה פשוט לא זה.

elall

Member
מנהל
איזיס והמשולש אהבה זה עדיין לא הכל

אני הכי מחכה לכניסתה של פאולה, לצערי הם מורחים את זה קצת יותר מידי (לפי מה שראיתי מהתקצירים) אבל מבחינתי שווה לחכות, כי לפי התרשמות שלי הזוג של דמות של פאולה עם זקה ממש מעניין עם כימיה מעולה.
אבל אם נראה לך שזה לא סגנון שלך או שאין לך זמן לעוד משהו, אז לא צריך בכוח
, העיקר שיש לך מה לראות ואת נהנית

faery18

New member
אני בניתי עלייה לסבב שני,עכשיו בכל מקרה לא הייתי יכולה לצפות

גם אם היא הייתה עונה על הציפיות שלי
אבל העיקר שויוה הביאו הפעם 2 אופציות וכל אחד יכול לבחור לפי טעמו

רומי 9121

New member
אל תתייאשי, כבר מפרק 2 מתחיל
להיות מעניין, פשוט הרבה דמויות אבל לא קשה להבין את הקשר ביניהם.

Renat Zeitune

New member
השלמתי את פרק הבכורה

הדבר היחיד שמפריע לי שז'וליאנה פאייס ורודריגו לומברדי נכנסו לפני מעבר הזמן. עד כדי כך הפרשי גילאים ביניהם לזקה ורוי הוא משמעותי?
&nbsp
&nbsp
האינדיאני והמיסטיקה הזכיר לי את הקטעים האלו בטלנובלות המקסיקניות שזה הגיוני כי במקסיקו יש אינדיאנים. קצת מרחו עד שבא האינדיאני להציל אותם כבר דאגתי.
הסצינה עצמה הייתה מהממת ועשויה טוב ולא פלא, הברזילאים תמיד משקיעים ובגלל זה הם יקרים יותר.
אני מקווה שרודריגו לומברדי וז'וליאנה פאייס יסיימו יחד כי אהבתי אותם בדרך להודו ויש כימיה ביניהם.
&nbsp
נראה שאאוריקו הוא טוב חשבתי שהוא הולך להיות רע לפי תפקידיו הקודמים. גוייסי מזעזעת, כבר מגיל קטן של ביתה מנסה לכפות עליה להיות כוכבת אופנה ועוד שמה לה עקבים. ממש שטחית. אהבתי את הסוויץ שבעצם הבת רוצה להיות גבר. מעניין איך זה יתפתח ואם יהיה ניתוח לשינוי מין ויש לי תחושה שיהיו לה רגשות כלפי הבת דודה שלה שהיא גם חברה טובה. אם לא זה יהיה מפתיע.
&nbsp
נהנתי לראות את ליליה קבארל שוב והפעם טובה אגב היא לא שיקרה שהיא לא תהמר יותר? כי אחרי הריב היא שיחקה שוב ולא הלכה לפארק לעשות חושבים כמו שאמרה לאאוריקו או שהקטע נחתך בגרסה הבינלאומית? לא מבינה את הקטע בלחתוך סצינות זה פוגע בהנאת הצפייה וזה רק אצל גלובו לא מבינה למה עושים את זה. למה רק לברזילאים יש את הפריוילגיה להנות ממלואו?

Don Nirtin

New member
כי היא באמת שיקרה

ורואים שלא ראית פשוט נהדרת. אאוריקו שיחק שם את האבא הטוב של מרינה רוי ברבוזה והיה לו איזה קטע עם ז'וליאנה פאייס אבל הם נשארו ידידים.

elall

Member
מנהל
גם השלמתי ובאמת קצת עשו פשלה עם שחקנים

כל הפרק הראשון בעצם מתרחש 15 שנים אחורה, ככה שלא רק קאיו וביבי היו צריכים להיות יותר צעירים, אלא בעצם רוב הדמויות. אאוריקו, אאוז'ניו, סילבנה אמורים להיות בני 30-35, גג 40. אבא של זקה בכלל נראה זקן בהגזמה, גם כשזקה יהיה גדול, השחקן הזה יראה זקן מידי בשביל לשחק אבא שלו. בחוקי המשחק הוא שיחק כמעט סבא שלו.

Don Nirtin

New member
קצת לא מתאים לגלובו.....

אבל לא נורא אפשר לסלוח להם על פרק וחצי.

Don Nirtin

New member
תקשיבו, זה פשוט הולך להיות תענוג

לילה קבראל מדהימה וכובשת כבר מהסצנה הראשונה בלי להתאמץ במיוחד. רק חבל שבראש שלי אני זוכר שהיא די התמרמרה על זה שהתפקיד שלה קטן יחסית למה שהתרגלה להיות.
&nbsp
ז'וליאנה פאיס מהממת כהרגלה.
&nbsp
מחכה כמובן לפאולה אולייברה.
&nbsp
ומת שהילדים הקטנים יגדלו. אין לי כוח לילדים קטנים. לפחות זה לא מחר ולתמיד ששם תקעו סיפור אהבה של ילדים שגדלו

&nbsp
ו.... כמות המוכרים פה בלתי נתפסת
ולפי הספיישל של אלה לינדה המתוקה והמקסימה של שקר היופי צפויה להצטרף בהמשך.
&nbsp
לילה קבראל אמרתי? אז לילה קבראל.

elall

Member
מנהל
עוד לא ראיתי פרק ראשון, אבל הילדים אמורים לגדול ב

לפי התקצירים בויוה בפרק הבא, ככה לא נשאר הרבה זמן לסבול
. מה שכן התקציר של פרק ראשון של ויוה נראה לא הגיוני.

Don Nirtin

New member
הוא היה מדויק כולו

כל מה שקרה בו - קרה.
&nbsp
כולל האינדיאני שמציל את הילדים. האמת שוואוווווווו איזו סצנה דרמטית בחיק הטבע נתנו שם. ככה שכל הכבוד להם על הצילום. ממש עצרתי את הנשימה

&nbsp
נראה לי שכמו תמיד בעריכה הבינלאומית חתכו פה ושם דברים. לא אופתע אם סדר הסצינות שונה מברזיל.

elall

Member
מנהל
חתכו, אבל רק 12 פרקים.

זה לא קורה הרבה, בדרך כלל חותכים כמה עשרות פרקים.
נראה לי זה רק מעיד שגלובו היו מרוצים מטלנובלה ושבעיניהם לא היו בה הרבה קטעים מיותרים או מריחות.
&nbsp
בתקציר של ויוה היה כתוב שאאוז'ניו רוצה לפרוש מניהול החברה וקאיו חוזר לריו אחרי 15 שנים, כאשר בו זמנית רוי וזקה הם ילדים
קאיו לא אמור לחזור לריו כאשר זקה ורוי גדולים? ואאוז'ניו לא אמור לתכנן לפרוש מניהול ולהעביר את הנהול לרוי כשהוא כבר גדול? משהו כרונולוגית לא מסתדר שם.... או שהקטע של הנהר הוא סוג של פלשבק? טוב, אני אצטרך להשלים את הפרק כדי להבין.

Don Nirtin

New member
אאוז'יניו מתכנן לפרוש ולהעביר לקאיו

(שהוא הבן זוג של ז'וליאנה פאייס עד שהיא זורקת אותו)
&nbsp
קאיו חוזר בדיוק אחרי משלחת כלשהי כי הוא רוצה להשלים את החפיפה שאאוז'יניו עושה לו כדי שייכנס לתפקיד שלו אחרי שאאוז'יניו יפרוש.
&nbsp
הקטע עם הנהר זה כשרוי וזקה עוד ילדים. קרה שאאוז'יניו איבד את רוי בנהר וזקה הציל את רוי ואז האינדיאני הציל את שניהם.
&nbsp
צריך לרואת את הפרק ולא להסתמך על תקצירים כי הם לא תמיד ברורים.

למעלה