מצעד העונות של הישרדות

Bar EL

New member
מצעד העונות של הישרדות

אז בימים האחרונים דירגנו את 15 העונות האחרונות של הישרדות, מהגרועה ביותר אל הטובה ביותר - ויש לנו תוצאות!
בכל עונה ארשום את שם הגולש שדירג אותה הכי גבוה.

תהנו!

Bar EL

New member
מקום 15

עם 31 נקודות (סאוסי דירג אותה במקום התשיעי)

עונה 36 : אי הרוחות

העונה ה36 במספרה התחילה כמבטיחה אבל אחרי כמה פרקים הנרטיב שלה היה דיי ברור לכולנו.
בעונה הזו היה את אחד הצמדים החזקים במשחק - דומיניק ו וונדל, ששלטו ביד רמה (וגרמו לשיעמום של העונה) על כל שאר המתמודדים
בסופו של דבר במועצת השבט האחרונה, לראשונה בהיסטוריה של הישרדות נוצר תיקו בין השניים - ובסופה לורל, המתמודדת השלישית שהגיעה לגמר הכריעה בין השניים ונתנה את הניצחון לוונדל.
בנוסף - בעונה זו השתתף מייקל, המתמודד הכי צעיר אי פעם (אולי ביחד עם וויל) והיה מהמתמודדים האהובים והמעניינים בעונה.

B R A Y E R

New member
מנהל
לא מפתיע בכלל

באמת שאני לא זוכר הרבה מהעונה הזו חוץ מזה שהיה טוויסט אי הרוחות (שהיה מיותר לחלוטין לעונה רגילה לדעתי)
ושדומיניק וונדל שלטו בעונה
לצערי אני אפילו לא זוכר דברים שקרו בעונה, וחבל כי מגיע לדומיניק קרדיט
מקווה שהוא יחזור בעתיד כי לגמרי מגיעה לו ההוקרה

Bar EL

New member
חד משמעית הוא יחזור לעוד עונה

הוא לדעתי אחד מהאלה שבטוח חוזרים ומקומם מובטח, מקווה שלעונת גיבורים נבלים 2.

Seosi

New member
חחח אני עדיין עומד מאחורי הדירוג שלי

נכון הייתה משעממת ומיגעת לפעמים, אבל אני חושב שהיו עונות הרבה יותר גרועות.

Bar EL

New member
היו כמה עונות שדירגתי יותר נמוך

היו שם כמה רגעים טובים (ההדחה של כריס נובל, הפיינל 6, התיקו).
דומיניק שיחק מצוין.

Bar EL

New member
מקום 14

עם 33 נקודות (ברייר דירג אותה במקום השמיני)

עונה 39 : אי האלילים

העונה האחרונה של הישרדות הייתה אולי העונה הבעייתית בסדרה.
כמובן התקרית הגועלית בתולדות הישרדות שהורידה את הרמה של המשחק והפוקוס עליו, מעבר לכך מתמודדים חזקים שהודחו אחד אחרי השני, מה שהשאיר אותנו עם עונה צפויה ללא יותר מדי אסטרטגיה.
בנוסף - טוויסט אי האלילים בכיכובו של רוב וסנדרה לקח חלק בעונה, וכל מתמודד שנבחר להגיע לאי האלילים קיבל "שיעור" מרוב וסנדרה על הישרדות, ועל הדרך איזה יתרון.

B R A Y E R

New member
מנהל
אני לא מחמיר איתה דווקא כמו אחרים

כן הפרקים האחרונים כבר היו צפויים ודי משעממים
אבל עד ההדחה הכפולה של מיסי ואהרון העונה הייתה מצויינת
והיו עונות הרבה יותר משעממות וצפויות ממנה לדעתי...
כנראה שהאכזבה טריה מדי לכולם בשביל לשפוט אותה בצורה אוביאקטיבית ביחס לעונות גרועות הרבה יותר

Bar EL

New member
דירגתי אחת לפני אחרונה

אבל תכלס לא סבלתי, הפרה מרג' היה טוב (את שאר העונות אהבתי יותר בכולל).
מה שמעניין כאן הוא שאמנם טומי היה מנצח משעמם, אבל הוא הזוכה הראשון מאז נטלי וייט שניצח ללא פסלונים/חסינות אישית/יתרון בכלל ובנוסף הראשון שנלקח לגמר וניצח (ועוד כמעט פה אחד), אז יפה לו.

סטילהוק

New member
ללא ספק העונה הכי גרועה בתולדות הישרדות, וגם בדירוג הרשמי

לא סתם החליטו לערוך מיד אחריה את עונה 40 שתהיה עונת הזוכים, שאמורה להציל את הישרדות אחרי שהעונה האחרונה קברה אותה. ואם תשימו לב כמעט תמיד אחרי העונות הכי גרועות, נוראיות ומשעממות שודרו העונות הכי טובות בתולדות הישרדות.

החל מעונה 5 - תאילנד שקברה את הישרדות שמיד אחריה שודרה עונה 6 - אמזונס שהחזירה את האהבה להישרדות. אחרי עונה 14 - פי'יגי עם הטיפוסים הנוראים שלה כמו דרימז, קיבלנו את עונה 15 - סין עוד אחת מהעונות הכי טובות של הישרדות. אחרי עונה 19 הנוראית של ראסל האנץ בסמואה קיבלנו את עונה 20 - גיבורים נגד נבלים שעד היום מדורגת כעונה הטובה והאהובה ביותר בתולדות הישרדות. אחרי עונה 24 - עולם אחד עם קולטון המרושע וסברינה המורה המרושעת, קבלנו את עונה 25 - הפיליפינים עם מלקולם ודניס האנגרדוגים האהובים שאחת מהם גם זוכת העונה. אחרי עונה 30 - עולמות נפרדים על שלל טיפוסיה הנוראים קיבלנו את עונה 31 - קמבודיה: ההזדמנות השנייה האייקונית והאגדית ובעיניי לפחות העונה הכי אהובה בתולדות הישרדות בכל הזמנים. ועל כן אחרי עונה 39 הנוראה והגרועה ברובה, שאת רוב הקאסט שלה אף אחד לא ירצה לראות שוב בשום עונה נוספת, אנחנו אמורים לקבל את עונה 40 - מלחמת הזוכים, שהתקווה שאף היא תהפוך להיות אחת העונות הכי טובות ואהובות בתולדות הישרדות. שאחרת זו תהיה סופה של הישרדות אחרי העונה הגרועה האחרונה, ולא רק בגלל התקרית הכי דוחה וגועלית בתולדות הישרדות, אלא גם בגלל ההדחות ההזויות והמעצבנות שלה בפרה מרג' ועד האיחוד כולל באיחוד, מה שהשאיר אותנו עם כל המתמודדים הכי שנואים של העונה, וז'נט הפייבוריטית של רוב הצופים שכמעט פרשה מהמשחק בגלל התקרית הגועלית ומה שעשו לה הבנות.

ג'ף שהתראיין אחרי הגמר אמר שזו היתה עונה עם קאסט עם המון פוטנציאל, אך בגלל תפוח רקוב אחד ששמו בטעות בסל רוב התפוחים הרקיבו והעונה ממש לא יצאה מה שההפקה ציפתה ממנה.

Bar EL

New member
מקום 13

עם 42 נקודות (סקנדי דירג אותה במקום הרביעי)

עונה 26 : קרמואן

העונה השנייה של מעריצים נגד פייבוריטים הייתה הרבה פחות מוצלחת מהראשונה.
עם מתמודדים כמו פיליפ וברנדון כפייבוריטים ושבט מעריצים חלש מאוד , קיבלנו עוד עונה צפויה ברובה שבסופה קוקראן זוכה.
למרות זאת, זכינו לאחד המהלכים הטובים בהיסטוריה ע"י מלקולם בהדחה של פיליפ ולפעם הראשונה בהיסטוריה של הישרדות שבוטלו קולות נגד יותר ממתמודד אחד באותה מועצת שבט (תקנו אותי אם אני טועה).
בנוסף לכך - היציאה של ברנדון שהיא אחת מפעמיים שבה מתמודד הוצא מהמשחק ע"י ההפקה (לא יודע אם להחשיב גם את ורנר).

אורישקי

New member
היו בה רגעים מצחיקים אבל היא הייתה בעיקר מדכאת

מעייפת, והזוכה

אצלי הייתה מקום שלישי מהסוף

B R A Y E R

New member
מנהל
עונה חביבה ולא יותר

הקאסט אולסטארס הכי WTF שהיה אי פעם בהישרדות
ולא היו יותר מדי הפתעות לאורך העונה, מלבד אותה הדחה מפורסמת של פיליפ (הlive Tribal Council הראשון)
והניצחון עצמו היה מאכזב ממש (כי קוקרן הפך פתאום מהמקק המעצבן לגיבור הלאומי של אמריקה)
לטעמי לדון יותר הגיע לנצח, והתבאסתי מכל המרמור שהיא קיבלה (כולל מברנדה הפוסטמה ומהעדר)

Seosi

New member
עונה גרועה

פשוט פוצצו את העונה עם פסלוני חסינות, וזאת הייתה נפילה משמעותית מהפיליפינים. אני לא חושב שקוקראן הוא זוכה רע בהכרח, למרות שאני מבין למה אנשים לא מתחברים אליו. אני עדיין כועס על מה שברנדה עשתה לדון בגמר. כן עדיין חח. סתם רצתה להשפיל אותה ושדון הותקפה על ידי מעריצים ברשתות החברתיות בגלל שהיא שיחקה את המשחק, ברנדה לא אמרה כלום!

B R A Y E R

New member
מנהל
לגמרייייי

עד היום אני לא מצליח להבין על מה כל הרעש
כולה בגדה בה והדיחה אותו במשחק.. אפשר לחשוב מה היא עשתה
ועל איך שברנדה השפילה אותה בגמר (ובסוף גם לא הצביעה לה אחרי שדרשה ממנה להשפיל את עצמה) היא זו שהייתה צריכה לחטוף את האש ולא דון!
ברנדה כנראה האוברייטד הכי גדולה בהיסטוריה

Seosi

New member
ועוד אחרי זה ג'ף לחץ על דון להתנצל בפני ברנדה באיחוד

כי איך דון מסוגלת להדיח את ברנדה המסכנה. כלומר, ברנדה רצתה להשפיל את דון בגמר ונתנה לדון להיכוות מהאש שקיבלה מהמעריצים, אבל דון הדיחה את ברנדה!!! זה הרבה יותר גרוע!!!

Bar EL

New member
העונה הכי פחות אהובה עליי בחלק הזה

היו בה הרבה רגעים מעצבנים, וגם בעיני לדון הגיע לזכות הרבה יותר (בלי קשר אני גם לא סובל את קוקרן).
מה שברנדה עשה היה באמת מגעיל ומיותר (הנה תקרית גועלית באמת).
מה שהציל את העונה היה ללא ספק מלקולם ובעיקר מהלך 2 האלילים שלו.
ולמרות זאת, אם היינו עושים דירוג של כל העונות היא הייתה עוברת מבחינתי כמה עונות (את 22 23 24 בוודאות).

למעלה