מצעד העונות של הישרדות

Bar EL

New member
מקום 12

עם 45 נקודות (סטילהוק וסאוסי דירגו אותה במקום השמיני)

עונה 27 : דם נגד מים

העונה הזו כללה לראשונה זוגות של קרובים שמשחקים ביחד בשבטים מנוגדים.
בעונה השתתפו 10 מתמודדי עבר והקרובים שלהם, כאשר גם אי הגאולה הידוע לשמצה לקח חלק בעונה.
רוב העונה לא היה עניין במיוחד וטייסון דיי שלט בעניינים עד הסוף, מעבר להיילייט הגדול של העונה שהוא הפעם השנייה בתולדות התוכנית בה הגרילו אבנים (בפיינל 6) תודות להיידן ובעזרת סיירה.

אורישקי

New member
חמישית מהסוף שלי

ובתכלס בעיקר בגלל ההתחלה שהייתה לא רעה במיוחד (Fuck You Brad Culpeper
) והמהלך של היידן וסיירה עם האבנים בפיינל 6 שיכל לשדרג את העונה הזו ברמות
עונה עם פוטנציאל אבל בפועל לא עבדו שם הרבה דברים כמו שצריך.

Seosi

New member
זה לא שנפלתי מהרגליים מהעונה הזאת

או מהזוכה, פשוט אני חושב שזאת עונה יותר נסבלת מעונות אחרות. היידן חייב לחזור לעוד עונה.

B R A Y E R

New member
מנהל
עונה די משעממת

ובאמת בעיקר מהאיחוד
הפורמט עצמו של העונה היה ממש מגניב, ומדהים איך דווקא בעונה של ניוביז זה עבד בצורה מעניינת יותר
ואולי זה בגלל הליהוק שהיה בעיני בחלקו גרוע ממש (קנדיס שכבר מזמן מיצתה, קולטון שלא היה צריך בכלל לחזור, טייסון שלא הגיע לו בכלל הזדמנות שלישית..)
עד היום אני מקווה שהיידן יחזור כבר לעונה נוספת!

Bar EL

New member
לא להיט אבל סבבה

עוד עונה צפויה עם כמה רגעים טובים, בדיעבד אני מעריך את טייסון יותר כשחקן בעונה הזו ...

Bar EL

New member
מקום 11

עם 55 נקודות (סקנדי דירג אותה במקום השישי)

עונה 32 : קאו רונג

העונה הזו, שטכנית צולמה לפני עונה 31 הייתה עונה קשה מאוד מבחינת המחייה ומזג האוויר, ובשל כך היא העונה עם הכי הרבה פינוים אי פעם בתוכנית (3) .
מבחינת משחק העונה הזו הייתה מאוד מבולגנת ואפשר להגיד שהתחילה את עידן המהלכים הגדולים והמשחק הלא עקבי, אך בסופו של דבר התוצאה הייתה ניצחון של אחת המתמודדות הנשכחות בעונה.

B R A Y E R

New member
מנהל
עונה גרועה מאוד עם קאסט גרוע מאוד

והיא די פתחה רצף של עונות גרועות ומשעממות, וזה כנראה כבר סימן את הסוף של המלהקת המיתולוגית שהוחלפה

Seosi

New member
לצערי מי שהכי הפריע לי בעונה הזאת

אלו היו ג'ייסון וסקוט. אני לא זוכר מתמודדים יותר ממורמרים מאז העונה הזאת.

Bar EL

New member
למדתי להעריך את העונה הזו

הבעיה שהייתה לי איתה היא שכמעט לא היה לי את מי לעודד (רק את גוליה עד שהודחה, וסקוט עד שלב מסוים) אבל היו שם כמה הדחות ממש חזקות ולכן היא עקפה כמה עונות אצלי.

Bar EL

New member
מקום 10

עם 58 נקודות (שוהם דירג אותה במקום הרביעי)

עונה 34 : משני משחק

העונה שכביכול כללה 20 אנשים ש"שינו את המשחק" (ובפועל כללה חבורת לא קשורים וכמה אגדות) התחילה טוב, אך לאחר שכל המתמודדים המעניינים הודחו לפני האיחוד נשארנו עם עוד עונה שאי אפשר לעקוב אחריה, היו הרבה מהלכים גדולים בעונה הזו - וכנראה אחד המהלכים הידועים לשמצה היה ההדחה של סירי בפיינל 6, כאשר בפעם הראשונה מתמודד הודח בגלל שכל שאר המתמודדים היו חסינים.
ללא ספק השאיר לנו טעם רע בפה.

אורישקי

New member
עדין עדיפה על עונה 30 בגלל ההתחל

ובזכות הקווין שכמובן עשתה את העונה בחלקה הראשון

אבל עונה מאד מאכזבת ובכללי בזבוז של אולסטארס בעי

B R A Y E R

New member
מנהל
לגמרי עונה מאכזבת

אבל לדעתי היו עונות בהרבה יותר גרועות ממנה
בכל מקרה היו צריכים להתאפק עם האולסטארס במידה ולא היה להם קאסט מספיק טוב.. חבל שהתפשרו על לא קשורים ומשעממים, זה היה די צפוי שרוב המעניינים יודחו מוקדם ונשאר עם קאסט פרווה בסוף.

Seosi

New member
ליהוק די מוזר

כמו שרשמת, חלק באמת אפשר להגיד ששינו את המשחק, וחלק בכלל לא. קיילב למשל, הייתי מבין עם רצו להחזיר אותו לעונה שניה, אבל לעונת משני משחק?! אותו דבר עם היידי וסיירה. הרבה אנשים לא אוהבים את הניצחון של שרה, ואמנם היא שיחקה בצורה רובוטית, היא שיחקה טוב וניצחון ראוי לפי דעתי. לא העונה הכי חזקה של סירי, אבל באסה שהודחה ככה.

Bar EL

New member
השם של העונה לא מתאים לה בכלל

בעיני הפרק הכי טוב היה ללא ספק הפרק הראשון הכפול (בגלל טוני כמובן) . ההדחה של גייטי הייתה גם ממש טובה ובגדול היה עניין בעונה, אבל הכל הרגיש לי מבולגן עד שזה היה בלתי אפשרי מבחינתי לעקוב.
סירי מלכה גם כאן ואת שרה למדתי להעריך כמנצחת והיא שיחקה מעולה.
שלישית מהסוף אצלי.

Bar EL

New member
מקום 9

עם 60 נקודות (סקנדי דירג אותה במקום החמישי)

עונה 35 : גיבורים נגד מרפאים נגד פעלתנים

העונה הזו שחולקה ל3 קטגוריות מאוד לא קשורות ומעורפלות, הייתה עונה עקבית ברובה וכללה את הסיפור של בן - המארין שסובל מPTSD.
בן הגיע למיעוט בפיינל 7 ומשם השתמש ב3 אלילים למועצות שבט הבאות, ושהיה נראה שסופו מגיע במשחק בפיינל 4, הטוויסט של אתגר האש השנוי במחלוקת (שהוצג בפעם הראשונה בעונה זו) הציל אותו והוא בסופו ניצח את העונה.

אורישקי

New member
אם לא הטוויסט הדוחה ביותר בתולדות הישרדות

זו הייתה עונה די מושלמת מבחינתי. הכינה אותנו יופי לכל מה שהתפוצץ בסוף במפרה מרג', דמויות מעולות, משחקאדיר של דיוון, קווין כריסי...
הסוף עם הניצחון של בן קצת הרס את העונה אבל בסהכ היא אחלה

B R A Y E R

New member
מנהל
עונה משעממת ואני לא זוכר ממנה הרבה

זוכר רק שבניגוד לאחרים, אני דווקא די אהבתי את הניצחון של בן על פני כריסי וריאן

Seosi

New member
אם יש עונה שאני יכול להצביע עליה

ולהגיד שההפקה עזרה למתמודד לנצח, זאת תהיה העונה הזאת.

B R A Y E R

New member
מנהל
זו לא העונה הזו, זו עונה 22

הטענה הזו לגבי בן מאוד פופולארית גם ברשת וגם בפורום, ועדיין לא נשמע לי הגיוני שיתערבו דווקא בשביל בן
הוא פשוט שיחק חזק מאוד

למעלה