מצעד העונות של הישרדות

Bar EL

New member
אנדרייטד ברמות

עונה מלאה בדמויות, תהפוכות, בליינדסיידים ורגעים גדולים.
לדעתי לאנשים נשאר טעם רע בפה מהטוויסט אבל לי זה לא הרס אלא הוסיף - הניצחון של כריס הזוי שהוא הביא לנו פינאלה מטורף, וכן המהלך שלו בפיינל 4 היה מבריק לדעתי.

Bar EL

New member
מקום 5

עם 82 נקודות (נדי דירג אותה במקום השלישי)

עונה 33 : מילניום נגד דור הX

העונה שכללה את הקרב בין דור הX נגד דור הY (מתמודדים מעל 30 מול מתמודדים מתחת ל30) הייתה עונה מלאה בתהפוכות ומהלכים גדולים, וכמו כן הגרלת האבנים השלישית אי פעם במשחק.
בסופו של דבר ניצח אדם היהודי החמוד, לאחר שסיפר את סיפורו המרגש על אמא שלו שחלתה בסרטן (שנפטרה כמה ימים אחרי שחזר מהמשחק).

אורישקי

New member
טוב זה אותו טופ 5 כמו שלי

עונה באמת מעולה שאני צריך לראות שוב כי את כל החלק של המיזוג צפיתי כשהייתי בטירונות ולא הכי מרוכז בכלום.
&nbsp

B R A Y E R

New member
מנהל
אחלה עונה

כשראיתי אותה בזמן אמת פחות התחברתי, וראיתי אותה לפני שנה בערך פעם שניה ונהנתי מאוד!
ובאמת ביחס לשאר העונות שבאו אחריה, זו עונה טובה ומגיע לה מקום גבוה בדירוג

Bar EL

New member
מקום 4

עם 107 נקודות (סטילהוק דירג אותה במקום הראשון)

עונה 31 : קמבודיה - הזדמנות שנייה

העונה הזו שכללה לראשונה מתמודדים שנבחרו בהצבעה ע"י הצופים, הייתה עונה משמעותית ואבן דרך בסדרה.
העונה הזו כללה משחק חזק, מהלכים מאוד גדולים ורגעים אייקונים בסדרה דרך שימוש באלילים (קלי מבטלת 9 קולות במועצה השנייה באיחוד, כל הקולות מבוטלים בפיינל 6 וכל מה שהלך שם).
בסופה גרמי ניצח פה אחד את טאשה וספנסר, שהיו בעבר גם כן מתמודדים מאוד אהובים

B R A Y E R

New member
מנהל
עונה מצויינת!

נהנתי מכל רגע, ובעיקר שמחתי שרוב הפייבוריטים שלי הגיעו רחוק
אהבתי מאוד שנתנו לקהל בבית להצביע לקאסט, למרות שהיו כמה שורדים שלדעתי באסה שלא נבחרו לחזור (סטפני, ג'ים ושיין בעיקר)
הלוואי תהיה עוד עונת הזדמנות שניה שכזו!

אורישקי

New member
עונה אדירה מההתחלה עד הסחוף

כל הקטע של הווטינג בלוק היה פשוט אדיר. המנצח היה ראוי מאד למרות שעודדתי את סגפנסר וקלי יותר. כן היה חבל לי ששיין, ג'ים וטי בירד לא נכנסו לעונה. אבל לגמרי אמשח לעוד עונה כזו, זה היה מתבקש.
אצלי היה מקום שני.
&nbsp

Seosi

New member
פשוט עונה מצוינת

מהקונספט של העונה עד לליהוק של המתמודדים. הכל פשוט עבד שם.

סטילהוק

New member
לגמרי העונה הכי טובה בעיני בתולדות הישרדות

עונה אייקונית ואגדית, שנתחיל מזה שלראשונה בתולדות הישרדות כל המתמודדים בה נבחרו ע" הצופים והמעריצים ולא ע"י ההפקה או מלהקיה. עונה שהוכיחה את עצמה, עונה עם מהלכים גדולים ענקיים, בליינסיידים בשפע, קטעים מצחיקים בשפע, קטעים מרגשים בשפע, בריתות שהתפרקו ונהפכו לבלוקי הצבעה, וגם זה לראשונה בתולדות הישרדות, שתי מועצות שבט ענקיות שייזכרו לנצח בתולדות הישרדות, שימוש באליל חסינות עם ביטול הכי הרבה קולות בתולדות הישרדות, שיא שלא נשבר עד היום, עונה שללא ספק הולידה את אחת מהכוכבות הגדולות בתולדות הישרדות והאהובה עלי ביותר בכל הזמנים, והכוונה כמובן לקלי וונטוורת' (שזכתה לכינוי וולדמורט בפורום), שכאנדרדוגית הצליחה להגיע עד לפיינל 4 ואם היתה זוכה במשימת החסינות האחרונה במקום ג'רמי היתה ללא ספק גם הזוכה של העונה, שאם היא היתה הזוכה שלה העונה הזאת היתה מזנקת לצמרת בכל הדירוגים של עונות הישרדות, ואולי אפילו למקום הראשון בכולן. מה שהוריד אותה לדעתי זה ההפסד של קלי בפיינל 4 והבחירה של ג'רמי לקחת איתו את שני העיזים ספנסר וטאשה שכצפוי קיבלו 0 קולות שניהם מולו, מה שהביא לו את כל 10 הקולות של המושבעים. זה לא היה המצב אם קלי היתה זוכה במשימת החסינות האחרונה, והיתה מנצחת אפילו מול ג'רמי, שאמנם בניגוד לספנסר וטאשה לא היה מקבל כמוהם 0 קולות, אך גם לא היה מנצח את קלי שהיתה לגמרי האנדרדוג מולו.

כמו כן, וזו עובדה, זו גם העונה האחרונה (מבחינה כרונולוגית של צילומי עונות התוכנית) שלא צולמה בפיג'י. כל שאר העונות שצולמו אחריה, החל מעונה 33 ועד עונה 39 האחרונה, כולל עונה 40 שתשודר בפברואר, כבר נערכו וצולמו כולן רק בפיג'י שההפקה החליטה להפוך אותה למקום הצילומים הקבוע של הישרדות, ובכך נמנע מהצופים והמעריצים לגלות מקומות ואתרים חדשים נוספים ברחבי העולם שהישרדות מעולם לא הגיעה אליהם. ולדעתי המעבר הזה לפיג'י תרם לא מעט להריסת הפורמט של הישרדות ולהפיכתו למשעמם ובנאלי.

Bar EL

New member
עוד עונה טובה

הרבה מהלכים חזקים ועניין, אבל לי אישית היה חסר משהו בעונה הזו (אולי קצת צבע) ולכן דירגתי אותה באמצע כזה.

Bar EL

New member
מקום 2 א'

עם 111 נקודות (שוהם, סקנדי ונדי דירגו אותה במקום השני)

עונה 29 : סאן חואן דל סור

העונה הזו כללה גם את טוויסט הדם נגד מים של קרובים שהתחרו אחד נגד השני במשחק.
לעונה הזו היו הרבה רגעים משעשעים אך גם רגעים מאוד אסטרטגים (כל מה שנטלי עשתה בערך מאז שג'רמי הודח) ובסופה היה לנו גמר בנות שבו נטלי (שאיבדה את התאומה שלה כבר בפרק הראשון) הוכתרה לשורדת האחרונה.

B R A Y E R

New member
מנהל
מקום ראוי מאוד

אומנם הפרה-מרג' היה בעיניי משעמם עד מרדים
אבל מהמיזוג העונה קפצה לרמה מאוד גבוהה, והיה פשוט מרתק
אני חושב שזו הפעם השניה אחרי ניקרגואה שגרמו לנו ממש להאמין ש2 שחקנים בולטים יגיעו לסוף, והודחו על תחילת המיזוג אחד אחרי השני (ג'רמי וג'וש כמובן)
וכמובן, הניצחון של נטלי
סוף מתוק לעונה הזו, ופתח רצף אחרי הניצחון המתוק של טוני

Seosi

New member
וואו, מקום ממש גבוה

לא שאני מתלונן, אבל לא ציפיתי שהעונה תדורג כל כך גבוה. אבל כן, כמו שברייר רשם, האיחוד לגמרי עשה את העונה.

Bar EL

New member
עוד עונה מעולה

מקום 5 שלי.
הרצף זכיות של טוני-נטלי-מייק הוא רצף שלא אזכה לו יותר כנראה ...
נטלי שיחקה מעולה והיא בין המנצחות הטובות אי פעם

אורישקי

New member
מתתת על העונה הזו!

בעיני אחת העונות שנערכו בצרוה הכי טובה
הפרה מרג' בעצם הכיר לנו את כל הדמויות, שמר על אש קלה על כל המתמודדים והכי ןאותנו לכל הבלאגן שנהיה במיזוג
זו העונה הכי אולד-סקול שאני זוכר בדור החדש מבחינת העריכה והיחס לדברים וזה היה מעולה, והמשחק של נטלי היה תענוג
אני גם חושב שהיא הייתה אחת המנצחות הכי לא צפויות שהיו לנו - עד אולי לתחילת המיזוג אף אחד לא היה שם עליה ממש את הכסף שלו.
דירגתי אותה 3

Bar EL

New member
מקום 2 ב'

עם 111 נקודות (סטילהוק, שוהם, ספיר, סקנדי, סאוסי ואני דירגנו אותה במקום השלישי)

עונה 25 : הפיליפינים

העונה הזו הייתה גם מאוד משמעותית בעיני לתוכנית, לאחר הרצף הנורא של 21-24 הגיעה אלינו עונה 25 שהצילה את התוכנית והייתה שינוי מרענן.
העונה כללה 3 מתמודדים חוזרים שנפצעו , ומעבר לכך את אחד השבטים הגרועים בתולדות הישרדות (מאסטינג).
כבר מההתחלה דניס ומלקולם שהיו בשבט הזה היו הכוכבים של העונה, והצליחו לצאת ממיעוט פעם אחר פעם במהלך העונה עד לפיינל 4 - שם דניס הצליחה להדיח את מלקולם וגם כן לנצח את המשחק.
מלקולם שנשאר עד היום אחד השורדים הפופולאריים בתוכנית, חזר כבר ל2 עונות (ודניס בדרך לעוד אחת).
בנוסף - דניס היא עד היום המתמודדת היחידה שהלכה לכל מועצות השבט שהיו בעונה אחת.

B R A Y E R

New member
מנהל
עונה חמודה מאוד, לא יודע כמה מקום 2 מתאים לה

אבל באמת נקודה של אור אחרי רצף מעפן מלפני ואחרי העונה הזו
העונה שהביאה לחיינו את קינג מלקולם ואת קווין דניס(שכבר לא יכול לחכות לראות אותה ב40)
והחזירה אלינו את קינג פנר

Seosi

New member
שברה את הרצף של העונות הגרועות!

וזה היה ממש מגניב לראות את דניס הולכת לכל מועצת שבט ובכל זאת לנצח

למעלה