שרשור בוקר 2
היום ה-78 ב

foreigner3

New member
יש לך תירוץ ביותר עלוב ?

אם ברק מתיימר לייצג קהילה, זה לא מסוג הדברים ששוכחים.
ואגב, אין לי את מידת הנרקיסיזם הדרושה כדי לרצות להיכנס לפח הגדול.
ואין משהו מקודש לי יותר מאשר שמירה על הפרטיות.
היכולת לבקר את הדיירים זה הכייף בתפקיד הצופה .
יכולתי להעיר לגביך אותה הערה. אימנע מלהיכנס לפסים אישיים.

berens

New member
כולם שם מודים שהם לא זוכרים הרבה דברים

כמו שמות מילים של שיר וכו מה גועל בזה

mitchel121

New member
איציק מצחיק,מעניין ,מיוחד ומרתק ולכן רצוי שישאר בבית עד לגמר

לא מעניין אותי אם הוא אמיתי או מזויף כי לעומת האחרים העציצים בבית הוא מתגלה כדמות טליוויזיונית מעניינת וזה מספיק לתוכנית ריאליטי.מצידי שייזכה במקום הראשון כי מתברר כשהוא על המסך מעניין לי לשמוע את "הסיפורים" שלו לעומת שאר העציצים המשעממים.

irit irit

New member
כמה מילים על שי חי

אני צופה באדיקות בתוכנית מהעונה הראשונה, ערוץ 26 דלוק אצלי כמעט בכל החדרים בבית בכל שעות הערות (כשאני ערה) ועד השעות הקטנות של הלילה.
בתחילת העונה הזו, לא הצלחתי להבין איך לשי חי יש כל כך הרבה מעריצים, לא הבנתי מה הם רואים בו שאני לא רואה.
אבל, ככל שעברו הימים, התאהבתי בבחור הזה. יש בו כל כך הרבה, שאני לא מבינה איך לא ראיתי את זה כבר בתחילת העונה.
הבעיה הגדולה היא עם עריכת התוכניות, שמעמידה אותו באור מאוד לא מחמיא,
מה גם, שהבנתי עם השנים שההפקה עושה את אותו התרגיל בכל עונה - מרימה מישהו בתחילת העונה עד לגובה ואחרי שיש לו צבא מצביעים/מסמסים היא מנחיתה אותו במכה כואבת לריצפה.
מאוד מאוד מאוד מקווה שזה לא מה שיקרה העונה, כי באמת מגיע לשי חי לזכות.

מראה2

New member
בקבוצה של שי חי העלו תמונה של אבא של דודו

הגיע לצעוק לו , שיזהר מעומרי
ועוד דברים לא הצלחתי להבין

מצטרפת לתקווה שלך!

העונה באמת יש מצב יוצא דופן, שכל השיח וכל העניין בתכנית סובב סביב דייר אחד - בין אם זו אהבה או שנאה, הוא מצליח לייצר אמוציות, עניין, התרחשויות. לא הייתה עוד עונה כזו שבה הכל סבב אדם אחד. האנשים שכותבים כאן - בעדו או נגדו אבל כמעט שאין עיסוק בדיירים אחרים מעצם הוויתם אלא רק בתור קונטרה לשי חי.
&nbsp
בקיצור - מעולם לא היה דייר שהיה כה ראוי לניצחון. את כל העונה הוא עשה ואם יש מידה מינימלית של צדק, הוא גם יזכה.

irit irit

New member
די מזכיר את העונה הראשונה

בובליל בובליל בובליל..........שיפרה זוכה

irit irit

New member
נו באמת.........

הרי ברור שזה קשקוש מה שכתבת. יש הערצה מטורפת לשי חי וכל הסקרים מוכיחים את זה הלכה למעשה. זו המציאות!

amirline

New member
כתבתי בציניות, לא רואה מצב שהוא לא זוכה

פער של 40% לא היה גם בעונה של בובליל, זה שכולם דיברו על בובליל זה היה כי ראו דמות מצחיקה שלא נראתה בטלוויזיה.
&nbsp
שי חי כבר יכול לבחור ריהוט לסלון החדש שלו

למעלה