שרשור בוקר 2
היום ה-78 ב

יד הנפץ2

New member
דודו ושי לא כל כך שונים בבסיס

דודו לא יכול לשאת את המחשבה שיש מישהו בסביבתו שאינו אוהב אותו. אולי הוא יכול לשאת את זה רבע שעה או יום וחצי, אבל בסופו של דבר הוא יתהפך ויעשה פירואטים באוויר כדי שהבנאדם יאהב אותו.
אצל שי חי צריך רק להחליף את המילה אהבה במילה הערצה, שלא לומר סגידה. הוא לא יכול לשאת את המחשבה שמישהו בסביבתו אינו מעריץ אותו. זה משגע אותו והוא ינקוט בכל האמצעים המניפולטיביים כדי לרכוש את ההערצה שהוא בטוח שמגיעה לו.
הכל כמובן טמון אי שם בעברם. כל אחד התמודד ומתמודד עם הצורך הזה בדרכו, אבל בבסיס, פסיכולגית, הם די דומים.

יד הנפץ2

New member
כתבתי את זה כבר בעבר - ברק.

אבל אני יודע שלברק אין צ'אנס לזכות, כי הציבור לא יעניק את הזכיה למי שהיה חסין עד לגמר. אי לכך אני מסמס לאור בכל פעם.

Rain04

New member
וואלה נכון, שניהם חייבים את האהבה מהאחר

כמובן ששי מחפש את האהבה בצורת הערצה בדיוק כמו שהסברת, אבל מעבר לזה שי לא יכול לסבול את העובדה, שלא מתכופפים ומתיישרים לפיו ולפי תפיסת עולמו. דודו מהבחינה הזאת הרבה יותר מפותח ומבין שבני האדם הם שונים ולא כולם חייבים שילכו איתו באותו הקו בדיוק. דודו מפותח וגמיש מחשבתית ורעיונית. שי הוא ממש מקובע בעמדתו, אדם קשה ולא גמיש כלל.

nova26

New member
לא ראיתי את קרלוס וארבל מתכופפים ומיישרים

קו לפיו,והוא אוהב אותם ורואה בהם חברים....הוא בהרבה רמות מעל דודו המפונק שצריך כל הזמן את אמא.שי עבר הרבה בחייו ולמד שלא כל מי שנדבק אליו יכול להיות חבר שלו.ומי פתח לראשונה את ראשו של דודו? שי חי.לימד אותו להפסיק להיות חיית מחמד של עומרי.ומה השטות הזו שמי שמחפש אהבה,מחפש הערצה,שי רוצה שיאהבו אותו למרות מגרעותיו,זה חבר אמיתי,והוא לא מוצא שם כזה(רק קצת מקרלוס)

Rain04

New member
לדודו יש את הנשמה שלשי לעולם לא תהיה גם בגלגול הבא

Valkyrie1

New member
מה הוא עשה למשל בבית בשביל לזכות בהערצה הזו?

כי לא נראה שזה מצליח לו כ"כ.

Rain04

New member
עמרי ושי באמת לא מתאימים להיות חברים

לא הבנתי את החודש הזה שהם כן ניסו להיות חברים, חוץ מלעסוק בספורט אני לא רואה איזה מכנה משותף יש ביניהם. כשהם לא חברים בבית זה נראה יוצר אמין, פחות מזויף.

Rain04

New member
אה חשבתי שדיברת על עמרי ושי

עמרי לא רמז לדודו שלא יהיה חברו בחוץ אם הוא יהיה חבר של שי. לא נאמר כזה משפט, לא נרמז כזה משפט, נהפוך הוא עמרי אמר לדודו שיעשה מה שעולה על רוחו ויעשה מה שטוב לו וידבר עם שי ושהוא מאחוריו. יתרה מזאת, אמר לו שגם אם במקרה יפגע משי שוב, הוא ייתן לו כתף תומכת ושלא יהסס לפנות אליו. שיחה ממש טובה הייתה. אין סוף להבנה ולהכלה של עמרי את דודו.

נעמיה10

New member
כי הוא לא מאמין לדודו יותר. אבל דודו כן דיבר מהלב לגמריי

וזה מה שחשוב. גם הודה שדיבר שטויות ונסחף נגד שיחי
בימים שאחרי בניית החומה.
הזמן מרפא הכל.

צאטמן14

New member
דודו מדבר מעורמה ולא מהלב,, שי חי עלה עליו !

הוא רוצה להיות מקובל בשני המחנות,, לא יקרה

נעמיה10

New member
בטח שמעת את השיחות שניהל עם חבריו בלילה שלפני. רק מהלב

והסביר זאת יפה מאד לשיחי.
רק ששיחי צריך זמן לעכל את זה והוכחה שבאמת זה ככה.
דודו מאד מעריך את שיחי.
נכון שהוא מעדיף לצאת בסדר עם כולם ושהאהבה תנצח.
לא תמיד אפשרי......
אני כן האמנתי לכל מילה שאמר.

Rain04

New member
גם אני מאמינה שאוהב, רק כואב לי עליו כשייפגע משי שוב

כי זה יגיע מהר מאוד

למעלה