שרשור לשבוע חדש ומימונה

zinioz

New member
איה ושי חי משתפים פעולה??

זוג מעניין, נראה מסקרן מאוד!

ANGirl

New member
כשאני קוראת את הפוסט שכתב מייקי ביום הולדתו, אני כועסת שהאח

הגדול בחר כמעט ולא לתת במה לנושא הזה בתוכנית(משפט או שניים פעם בכמה פרקים זה ממש לא מספיק בעיניי). מייקי דיבר הרבה בבית על הנושא הטרנסג'נדרי בפרט ועל הנושא הלהט"בי בכלל, אבל העורכים בחרו לא לנצל את העובדה שהתוכנית מגיעה לכל-כך הרבה אנשים בשביל להקדיש יותר זמן מסך להעברת מסר חשוב, אלא העדיפו ריבים מטופשים והשפלות פומביות. אבל מייקי לפחות בעצם נוכחותו ובזכות אופיו הצליח לדעתי להעביר את המסר המרכזי, שהוא גבר לא פחות מאנשים שנולדו עם איבר מין זכרי. והוא ממשיך לקדם את הנושא הזה מחוץ לבית.
&nbsp
לאורך העונה היו קווי עלילה בבית שבקושי הוזכרו בתוכנית, ואחד מהם הוא התהליך המורכב שעבר ברק עם מייקי, שבעיניי היה מאוד מעניין והראה זווית בנוגע ליחסים להט"ביים שלא מקבלת הרבה חשיפה(הצד של הומו שמתאהב בטרנסג'דר וכל התהליך הפנימי שעבר על ברק בעקבות זה. ברק הוא לא הפייבוריט שלי ואני לא אוהבת את סגנון הדיבור שלו, אבל התהליך הספציפי הזה כן עניין אותי). בתחילת העונה קיוויתי שהנושא הלהט"בי יהיה נושא מרכזי והתאכזבתי כשזה לא היה המצב.

אלזה4

Well-known member
הנושא הלהט"בי הוא נישתי ולא מספיק מעניין לפריים טיים. את רוב

הציבור זה לא ממש מעניין

rachela8

New member
היחס בין ברק למייקי היה כל כך מגעיל שזה מה שגרם למייקי לעוף

כי ברק היה מוגן לצערי הרב
&nbsp

mayers1

New member
זוג יפה..איה כל כך יפה, בוגרת, חכמה, אמא טובה...מדהימה

הוא יתפכח באחד הימים.

יחתוש

New member
עדיף לשי לעזוב את המכוערת והפשוטה תני לטובת איה האיכותית

ככתוב "על_טעם_ועל_ריח_אין_להתוכח"

יופי זה לא מה שרואים בחוץ יופי זה משהו שלא רואים רק בעיניים. זה שילוב של עיניים לב ורגש. לכן קשה לדעת מה שי חי רואה בכל אחת מהן.

שרי48

Well-known member
יחתוש, את תמשיכי לדאוג לקסניה ואנחנו נדאג לשי חי. בסדר?

Valkyrie1

New member
מאיפה את יודעת מה היא? מכירה אותה?

או שזו השנאה המוגזמת לתניה שגורמת לך להרגיש שאת מכירה את שתיהן ויודעת מי הן.

gay55

New member
שום שנאה רק בחילה ממנה רמה של אביבית בר זוהר

יחתוש

New member
יש לי חוש חש מאוד טוב. אגב תני לא היתה מזמינה

את ארבל אליה ככה סתם יש סיבה למה תני הפכה חברה של ארבל.אני משערת אותה ומשאירה אותה לעצמי למה לשתף אתכם בחוש החש שלי? והגעתי למסקנה למה שי חי עם תני. יש כניראה דברים שאיה לא מוכנה לעשות ותני כן.

שרי48

Well-known member
שיתפת אותנו בחוש שלך. את כותבת שאת משערת את הסיבה

ואחרי שנייה בדיוק כבר מציגה את הדברים כאילו את יודעת אותה. זה, במקרה הטוב, חוסר אחריות, ובמקרה הפחות טוב - הוצאת דיבה. ומשום מה, אני בכלל לא מופתעת. מתאים לך.

למעלה