שרשור לשבוע חדש ומימונה

lirikaaa

New member
מכל האנשים שנתקלתי בהם בהקשר של האח הגדול

אתה הכי קשור לשי חי, אתה מדבר עליו ללא הפסקה ומתעסק בו יותר מכולנו
.
זו אהבה !!
אתה מאוהב!

כיף גדול ! הבחור שווה כל איזכור.
יפה כמו אל יווני ממש

טעם טוב יש לך !

סטילהוק

New member
אם לא שמת לב אני בקושי נכנס לפורום הזה שהפך לפורום שי חי

במקום הפורום הרשמי שפתחו לו בתפוז.

מרגוליקו

Well-known member
טוב הנה מה שאני חושבת על דברי תני -

אני חושבת שתני מוציאה עכשיו את כל הכעסים שלה על מה שקרה בבית האח .
במשך כל השהות שלה בבית האח, היא ניסתה להתקרב לחבורת הסחלה כדי ליישר הדורים, לפשר, ולגשר.
והיא עיצבנה אותי לא אחת, כי היא כל הזמן ראתה את הדברים הפוך ממה שהיו במציאות, ובכל זאת ניסתה לשנות את דעתו של שי חי, ולבלבל את החושים המדהימים שלו,
וזה עוד יותר עיצבן אותי, כי היא באה מהבית, וראתה הכל - את היחס המחפיר לשי חי, את החבאת האוכל, וכל הרוע שהופנה כלפיו.
אז עד היום לא ממש ברור לי מה היא ניסתה לעשות, ומה הייתה המטרה שלה. מה שכן ברור לי, שהיא לא התעמתה עם החבורה הזאת, ורק שתקה כל הזמן ,ועכשיו בעקבות הראיון המכוער והשטחי של עומרי וקסניה בפנאי פלוס, נפתח אצלה הסכר, והיא הוציאה הכל.
לדעתי, מעכשיו והלאה ,היא צריכה להתקדם בחיים ולא להגיב לפרובוקציות זולות של אנשים תת רמה, ולא לרדת לרמה שלהם ולהכפיש באופן שלא מכבד לא אותה, ולא את שי חי.
צריך ללמוד לשחרר ולהמשיך הלאה!

תניה ילדותית, לא מעניינת, ומעכבת את הצלחתו של שי, ערפדית אנר

ערפדית אנרגטית, לא יפה בלשון המעטה, לאורך הדרך באח, התנהגה כאוהבת אדם.
ומה שרואים, ילדה שרודפת פירסום, על חשבון שי חי, וגניבת זהות איה, וניצול ילדיו של שי
צריך להוקיע אותה,מזכירה את אביבית,
תני תביני, לא אוהבים אותך,מי שמעניין זה שי חי
וגם איה שמצטיירת כאישה קסומה

Yalush2

New member
אז את כועסת עליה שהיא שתקה אז ולא שותקת עכשיו??

תני לי לנחש שגם אם היא הייתה שותקת עכשיו עדיין היה לך מה להגיד משהו כמו... היא שתקה אז ועכשיו היא ממשיכה לשתוק. בכל מקרה היה לך מה לבקר אותה. אני דווקא חושבת שעכשיו כשהיא יצאה מהבית ומבינה שהיא עשתה טעות לגבי עומרי וחבורתו ועומרי שעדיין אין לו על מה לדבר בראיונות חוץ מעל שי חי צריך לדעת להשתיק אותו וטוב מאוד שהיא עושה את זה!! ובבית מה שהיא נסתה לעשות זה להוריד את חבורת הכלומניקים מהגב של שי חי והדרך היפה שהיא נסתה לעשות את זה לא עזרה כי החבורה הזאת היא אקסטרה צבועה ומחליפה צד כל 5 דקות !

מרגוליקו

Well-known member
יאלוש יקרה בואי נעשה סדר כי לדעתי לא הבנת אותי

קודם כל לא כתבתי שאני כועסת על תני בטח לא היום. מה שאמרתי, שהיא עיצבנה אותי לפעמים שהייתה בבית האח הגדול, בכך שניסתה לבלבל את החושים המדהימים של שי חי, ולא להתעמת עם חבורת האפסים שהייתה בבית האח.
מה שעוד אמרתי שעכשיו שהיא הוציאה את מה שעל ליבה כדאי לה לשחרר, ולא לתת במה לעומרי וקסניה חסרי הבינה, ולפגוע בכבודה ובכבודו של שי חי ע"י דיבורים שלא מכבדים אותם.
לא כדאי לנסות לחנך את מי מחבורת האפסים זה מאוחר מידי!
אם לא עקבת אחרי במהלך העונה, אז בטח לא הבנת שאנחנו מאוד אוהבים את שי חי. תשאלי את דני הזמיר הוא יאשש לך את זה.
לדעתי את ואני חושבות אותו דבר, אז לא הבנתי על מה הכעס?

למעלה