שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

ronsil

New member
סימה לא תחוסל והיא תגיע לגמר, הכל הפוך על הפוך

דווקא כשנראה שמנסים לחסל דייר זה רק מעלה אותו, סימה זו אורנה של עונה 9

נליאו

New member
מה הקטע של מירב? היא בעצמה צורחת שעות על אנשים ואחרי זה היא

באה בטענות לחברה שלה סימה על זה שהיא צרחה שעות על אביבית, מבלי להתחשב שאביבית אמרה לסימה שהיא יודעת עליה סודות שיהרסו את החיים שלה? אין המירב הזאת לא אפויה.

MIC83

New member
צריך להזכיר... שההצבעה חינם....לכן ההפקה תחליט מה שבא לה

שירנאעה

Well-known member
ואתם לא רציתם שאביבית [ואדל] תחזור...

לא סתם הצבעתי להחזרתן לבית
אנחנו סופסוף זוכים לפרקים ממש מעניינים באח יחסית לאיך שהתחילה העונה הזו וכאלה שמזכירים את האח שכולנו זוכרים ומכירים.
זה כבר כמה פרקים ואפשר באמת להגיד שהעונה התחילה באמצע שלה.
&nbsp
אני רק מרחמת קצת על סימה.. במיוחד בסצנה האחרונה שהראו. היא מרגישה בטח שהיא לבד ואף אחד לא מבין, אפילו כבר לא החברה הטובה
מקווה שלא תישבר לגמרי

הם יגידו שאביבה המודחת היא תיקח את המאה אלף

כי היא לא תזכה בגמר עלק והכל רמאות. אני חושבת שזה מה שיעשו לה היא באה גם ככה לכמה שבועות אז כאילו שהיא יוצאת בכבוד עם 100 אלף עם פעמיים שבוע ועוד שלושה שבועות.יש לי ברגשה שזה מה שיקרה

בוףףברכה

Well-known member
אני חשבתי שהיריבות של סימה ואביבית..התחילה עוד מהכניסה

הראשונה...
היריבות בין אביבית למירב....
התחילה כי סימה חיממה אותה קצת...
בריב של אביבית וסימה..
אביבית אמרה לה..שהיא יכולה להרוס לה את חיי..הנישואים....
אם היא תענה לה על השאלה..?..??..
מי אמרה קודם?.. אני זוכר רק שאביבית
אמרה לה והלכה....אחרי צעקות של סימה..

היריבות בין אביבית למירב

&nbsp
התחילה כי מירב קנאה באביבית. חודשיים וחצי מירב עבדה קשה כדי לכרוך את כל הדיירים סביבה, ואביבית בקלילות של פיות פיזרה את אבקת הקסם שלה, וכבשה את כל הגברים ואת רוב הדיירים.
&nbsp

7leo

New member
שמח בחלקי שאין לי חברים כמו מירב!!!

ובכלל לא משנה מי צודק ומי לא בכל הבלאגן שהיה

חjuspa

New member
מירב עושה לסימה שיחת בוררות

כמובו בתנאים של הבורר, הבורר מחליט שעכשיו די, לא רוצה אמת.
שוב משתיקים את סימה, הרי לא מדובר בהשתקה פיזית של שששש כמו שרבים טרחו להגחיך לפעמים, זה פשוט ביטול. ביטול התחושות שלה, הדעות שלה, הדברים שהיא קולטת בחושים המחודדים שלה שלא כולם קולטים ומעדיפים להשתיק!

מירב כאילו יצאה מהכתום הוא השחור החדש. טיפוס מבחיל ובוגדני. אוי ואבוי אם מישהו היה מעז לבטל את דבריה ועוד בסיטואציה מפורשת של מי אמר למי. חי הוא לא היה יוצא. היא רק על סברות ומחשבות לא מרשה לאנשים לבטל את דעתה, אז על השתלשלות עניינים כזו?

למעלה