זה היה ברור שמירב עשתה טעות שהגנה על סימה למרות שזה קשה כי ה היה עליה עליהום. אבל סימה כפוית טובה
7 74088 New member 23/7/18 #10,265 זה היה ברור שמירב עשתה טעות שהגנה על סימה למרות שזה קשה כי ה היה עליה עליהום. אבל סימה כפוית טובה
ק קפה עולה New member 23/7/18 #10,350 מירב לא הגנה על אף אחת רק על המקום שלה בבית משחק על במה בהבימה לא פחות!!
A ariel1612 New member 23/7/18 #10,271 סימה סתם יצאה על אביבית סתם עכשיו היא אוכלת את עצמה הבחורה צריכה טיפול באמת מהלב שתצא זה יעשה לה רק טוב.  
סימה סתם יצאה על אביבית סתם עכשיו היא אוכלת את עצמה הבחורה צריכה טיפול באמת מהלב שתצא זה יעשה לה רק טוב.  
G ghmain New member 23/7/18 #10,303 זה לא סתם... קלטה שאביבית באה עם אג'נדה, וגם שאר הדיירים חשים לאן נושבת הרוח, בחסות ההפקה....
י יונתנסקי Well-known member 23/7/18 #10,297 איזה יופי ! זה לטובת כל העדה שדאגה שהעריכה לרעת סימה. סוף סוף יראו אותה מסכנה ונהדרת.
י יחפהבפארק11 New member 23/7/18 #10,355 היא באמת מלכה ונהדרת והעריכה רעה רעה רעה אז הראו שתי דקות של סימה מתפרקת באח הגדול לעומת פרק שלם שהראו את כל העולם ואשתו צועקים ורבים ובועטים על חשבון סימה. ואני לא שייכת לשום עדה. אני עצמאית בשטח.
היא באמת מלכה ונהדרת והעריכה רעה רעה רעה אז הראו שתי דקות של סימה מתפרקת באח הגדול לעומת פרק שלם שהראו את כל העולם ואשתו צועקים ורבים ובועטים על חשבון סימה. ואני לא שייכת לשום עדה. אני עצמאית בשטח.
י יונתנסקי Well-known member 23/7/18 #10,508 מה הבעיה להימנות על עדת אוהביה, מעריכיה, מביניה שמזדהים איתה ? למה את מוציאה עצמך "מהציבור" ?
Maybe Mary Well-known member מנהל 23/7/18 #10,277 ס-י-מ-ה למרות הפרק השיקרי הזה למרות העריכה המגמתית למרות שמנסים לקבור אותה   סימה !